- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #283.101
Ablam regli haftasındayım tatlı yiyesin geliyorcocuk nasil cnm negatif etkilenme durumu oldumu
Goruyormu cocugunu
İşe de baslamisin daha iyi hissediyorsundur eminim
Kaçtan kaça calisiyorsun
Bizide guzellestirecenmi
dedigim gibi suya tuza dikkat et cnm
eliptik birden zor gelir cnm lesliylemi baslasan acaba
yanilmiyorsam deneme suren doluyor cnm
Girmen konusunda emin degilim dogrusunu istersen
Onceki haftalarda pek vermedigin icin
Menulerin genelde guzel ama duzenli verebilirmisin bilmiyorumki
gayet guzel cnm
tatli krizleri geçmedi mi cnm :))
bugunluk aksamin gec olmasi cok kotu degil ama lutfen son 3 gun cok dikkat et cnm
bence aksam az da olsa pilav patates oldugu icin karpuz olmasa daha iyiymis cnm
Lutfen son 3 gun dikkat etttt minik kacamaklarda olmasin
Sizde de saatler alindimi
ebruuu tartisiz olmazzzz
Netten sipariş ver istersen yada cumaya kadar almaya calis cnm
Gecen hafta biyere tarti gelmis diyolardi
sevgi nedense menun cikmamis
Kötü bisey yoktu heralde :)))
tatlim kahvaltin erken oldugu zaman ya oglen yap yada daha saglikli bi ara
Sabah aksam guzel :)
gayet guzel cnm
Son arayi kacta yapiyosun
Ekside coook guzel
Abla avuç içi kastı eline alıp sıktığında kalan şey bu da kk olarak yaklaşık 3 kk falan ondan sonrada diyor ki figana kadar yiyin öncelik bu sonra zaten azalacak ölçülerKarataycilar bisey soracam
Hani karatay avuc ici peynir diyor ya bunun miktari asagi yukari ne kadar olurki
Peynirin kalinligida var ya
Kesinlikle 1 fincan Veya kupa bardak ile sütü kaynat içine 1 çay kaşığı kahve sonda iç süper tok tutuyorBen aksam sonrasi cok acikiyorum
O yuzden yogurt sut biseyle ara yapicam artik
iyi yapmışsın canim dışardan yememek en iyisi08:00=== 1/3 simit
1 çay bardağı ceviz
13:00=== 1 çay bardağı ceviz
2 küçük boy muz
15:00=== 1 porsiyon patlıcan kebabı
1 kase kadar roka salatası
Çeyrek lahmacun
21:00=== Yoğurt kürü (yiyeceğim)
Bugün evden erken çıktığım için kahvaltı yapamadım... kahvaltı yerine 2 atıştırma öğünü yapmış oldum
guzel canım ilerleyen zamanlarda nesfitide çıkarırsın menündenIlk gün menüsü gelsin o zaman
Sabah 10:00
Kk beyaz peynir
5 zeytin
1 tane Haşlanmış yumurta
1 domates
11:00
Sade nescafe
13:45
3 yemek kaşığı bulgur pilavi
3 yemek kaşığı yogurt
17:00
Nesfit k bar 90 kalori olan
18:30
Bir kase yeşil mercimek
Su 1 litre icerim daha
Spor eve gecince eliptik yapicam
menün guzel eşler arasında olur canim sen canını sıkmaİyi akşamlar kızlar menümu verio kacicam canım sıkkın biraz eşimle ceviz kabuğunu dokdurmayacak sebepten birbirimize girdik konuşmuyorum başıma agri girdi biraz uzanicam
Kahvaltı 10.30
1 kk beyaz peynir
Yarım haşlanmış yumurta
Maydanoz marul
Domates salatalık
4 zeytin
2 dilim ekmek
Ara
1 elma
2 ceviz
3 fındık
5 kuru üzüm
1tane galeta
Akşam 19:00
Bi büyük uskumrunun yarısı (fırında)
Baligin icine halka halka domates sogan dogramistim ikiser halka yedim
Bi kase salata
Bi su bardağı limonata
Zeytin büyüklüğünde 2 tane kornişon turşu
Su 2 lt
Spor yok
uzun zamn ara verince böyle oluyo 3 güne toparlarsinKızlar 10 dk eliptik yaptım valla hamlamışım resmen pertim cıktı bacaklarim zonkluyor
afiyet olsun canim guzelMenüm
Sabah 10.00
2kaşık menemen
1 dişim peynir
Domates
Salatalık
Akşam 18.30
1tabak Ali nazik(çok çok az yağlı kendim yaptım)
Su:2 lt
Spor:60 dk yürüyüş= 180 puan
@bi prenses annesi
Aralarda çay içtim . Şimdi de kahve içeceğim
guzel menu çekirdek tuzlu değil-dir umarimSabah 10.15
Soğanlı yumurta
Peynir zeytşn
Domates salatalık
1 dilim elma
2 dilim portakal
Ara 17.00
1 avuç çekirdek
Akşam 18.00
1 kepçe yoğurt çorbası
1 tabak tavuk sote
3 cherry domates
Yarım salatalık
Ardına sütlü kahve 1 incir
Su 2.5 lt
Spor 2 mil leslie = 90 p @bi prenses annesi
gayet güzel canimMenü
12.30Eki Görüntüle 2253161
16.00
1 armut
18.00
2 kraker;(
20.30(eşim mesaideydi,balık oldgu için beklemk zorunda kaldım)
1 dırın levrek
Bol salata
Su
2.5 lt
Spor
35 dkcivarı yürüyüş
pilav pattis kek azda olsa bi süre yemeden daha iyi sonuç alırsın tatlimPazartesi
Sabah 10.40
2 tavada yumurta
Yarım dilimden az tbe
2 ceviz, 6 badem
2-3 dilim Çarli biber
5 zeytin
2 dilim portakal
2 küçük lokma kek
1 çb tarçınlı yarım yağlı süt
Akşam 19.20
5 yk kıymalı patlıcan
1 küçük kase cacık
1 avuç roka, yarım domates
1 yk pilav, 4 fırında adet fırında yağsız pişmiş serçe parmağı kadar pattis
2 küp karpuz
1 adet zeytin
Su: 2 lt
Spor: niyetim var ama bakalım:)
oyy keskeki özlemişim aklıma düştü yapayım bi araBugunki menum
Sabah 10.00 tavada 1 yumurta (yagsız)
Beyaz peynir 1kk
1 domates ufak
1 tbe
14.00 89 cal cikolata
18.00 1/2 kase keşkek etli yagsız
Bol salata
Su 2.5 l spor 50 dk yuruyus 150 puan @bi prenses annesi
guzel canımİyi akşamlar hanımlar eşim dünden beri evde giremiyorum yarın geçmişı okuyup alintilari cevaplarım) bugün tartida -500'dum burada
Bugünkü menum
Kahvalti 12:00
1 has yumurta
1kk peynir
İnce 1 dilim kaşar
Yesilik
2 ceviz
Ara
Yarim elma
2 çilek
Akşam 18:30
2 baget 1 parçada gogus
Salata
Ara
1 bardak tarcinli sut
2 litre su
1 kupa yeşil çay
Spor yok
SEKERSİZ 15. Gün tamam
gayet dengeli ve güzel afiyet olsunKizlar ben de hemen menumu yazayim
Saat 10:15
2 yumurtadan peynirli omlet
Avuc ici kadar peynir
Yarim cb ceviz
5-6 tane frambuaz
Yarim halka dilim ananas
10 zeytin
Domates
Salatalik
Saat 18:00
1 bardak ayran
Saat 19:30
4 dilim patlican oturtma
3 yk yogurt
1 kase salata
Spor 45 dk bisiklet toplam 90 puan @bi prenses annesi
Su 3lt
kıvrım kutusu kadar benim bildiğim kalinligida yine ayniKarataycilar bisey soracam
Hani karatay avuc ici peynir diyor ya bunun miktari asagi yukari ne kadar olurki
Peynirin kalinligida var ya
gayet güzel canimPazartesi menum
Sabah 10.30 1 tk propolisli bal
11.30 civari
1 dil. Pastırma 2 yumurtayla omlet
Peynir
1 dil ceddar
6 zeytin
1 avuc roka
Yarim cb pikan cevizi
18.00 de bitti
3 tavuk koftesi toplam 195 gr
Salata
Yarim cb pikan cevizi
Yogurt
Su 2 lt
Yarin heralde daha iyi olurum kac gundur spor yapamadim
gunaydin maşallah canim süpersinGünaydın Kızlar,
Hala bacaklarım ağrıyor, atamadım dünün yorgunluğunu..tartıda biraz daha eksilmişim bu arada, nasıl mutlu oldum anlatamam.
Yeni yaşımda gidecek bu kilolar inşaallah
ölçülerinize yazarmisin ca im notlarıma eklemek isterimKızlar az önce kendime yağ yakıcı (özellikle göbekte etkili) bir çay yaptım. Bugünde yoğurtlu kür yerine bunu içeceğim. İçerisinde limon,, zencefil,, zerdeçal,, karabiber,, tarçın var. Hepsini toz olarak attım,, 5 dk kaynattım. Tadı ekşimtrak. Görüntüsünü paylaşıyorum
O kadar cok tartılmak ama ilerki zamanda demoralize edebilir seni canim aklinda olsunTartı yatağımın yanında canım, akşam yatmadan ve sabah kalkınca selam vermezsem ayıp olur.
Geldigim ilk dünden görünce her zaman yeyip yemediginizi bilmedigim icin oyle dedim canim zamanla alisicam
yök dışarda yemedim canim mangal yakıldı klasık oldu bizde hafta sonu mangal:)
kaşar herzaman olmaz canim cocuklar evdeyken muhteşem kahvaltı olur öyle durumlarda kasar yerim 1 dilimcik diğerlerine yan gözle bakmam :)
Gayet iyi canim saglikli kilo veriyosunGunaydin hayırlı sabahlar fıstıklar dün listeme baktım geçen ay mart 1 'de 10.7 kiloymuşum 1 ay da 5.2 vermisim sizce nasil
Gunaydin canimGunaydin canlarrr
Alisicam canim zamanla en azindan kendimi tutuyorum kalabalik ortamda çalışınca biraz zorlaniyorum suaniyi yapmışsın canim dışardan yememek en iyisi
guzel canım ilerleyen zamanlarda nesfitide çıkarırsın menünden
menün guzel eşler arasında olur canim sen canını sıkma
uzun zamn ara verince böyle oluyo 3 güne toparlarsin
afiyet olsun canim guzel
guzel menu çekirdek tuzlu değil-dir umarim
gayet güzel canim
pilav pattis kek azda olsa bi süre yemeden daha iyi sonuç alırsın tatlim
oyy keskeki özlemişim aklıma düştü yapayım bi ara
guzel canım
gayet dengeli ve güzel afiyet olsun
kıvrım kutusu kadar benim bildiğim kalinligida yine ayni
gayet güzel canim
gunaydin maşallah canim süpersin
ölçülerinize yazarmisin ca im notlarıma eklemek isterim
Valla isyerinde ne yaparlar bilmiyorum canim ona gore ayarlicam menü benBugunki planim patlıcan kebabı yapmak biraz ütüm var onu halledeyim sonra çocuklar gelecek yemek indir kaldır saat 5 olur sonra kursa gidecem
Sizlerde menü planı nedir kizlar
rakibim bu nasil rakiplik hic satasmiyosun:)))Ben de iyi geceler diliyorum canım arkadaşlarım. Mesajların çoğunu okudum ama birşeyler yazmaya fırsat bulamadım. Yarın daha sık gelirim. Öpüyorum
ohhh ne guzel haberrrrGünaydın Kızlar,
Hala bacaklarım ağrıyor, atamadım dünün yorgunluğunu..tartıda biraz daha eksilmişim bu arada, nasıl mutlu oldum anlatamam.
Yeni yaşımda gidecek bu kilolar inşaallah
sabah aç karna yağ icsene cnmGüüünayyydıııınnnlarr
Dün geceden kür hazırladım bugün onu içecem yine 4-5 bardak bu aralar çok sık kabız oluyorum nerde hata yapıyorum bilemedim su içiyorum hareket de var,
Günümüz çoookkkkk güzel geçsin insAllah tatlı ve ve fit bayanlar
Bugün biraz işlerim var gün içinde burda olamazsam akşama uğrarım Allah tan mani çıkmazsa
görünüşü guzel ama tadinin iyi oldugunu sanmiyorum :)))Kızlar az önce kendime yağ yakıcı (özellikle göbekte etkili) bir çay yaptım. Bugünde yoğurtlu kür yerine bunu içeceğim. İçerisinde limon,, zencefil,, zerdeçal,, karabiber,, tarçın var. Hepsini toz olarak attım,, 5 dk kaynattım. Tadı ekşimtrak. Görüntüsünü paylaşıyorum
neyse kurtulmusun cnm sen onune kendi hayatina bakabla görmüyor. Gormesin zaten en son sarhosken kacirmaya kalktı mahkemeligiz suan. Evet arada babasini özlüyor ama genel olarak psikolojisi daha iyi okula filan gidiyor. Konuşması daha iyi düzeldi artik.
Valla daha iyi değilim dersem yalan söylemiş olurum abla keyfim yerindesabah 9 bucuk aksam 9 çalışıyorum. Tabiki guzellestiricem
seninde yapmadigin kalmamis cnmKabızlığı yıllarca çektim, iyi bilirim.. basur ve içte polipler bile oluşmuştu.
Sonra başka bir hastalığım için açlık oruçları yaptım (36 saat ve 3 günlük). Bu açlık oruçlarından sonra kabızlığım aniden geçti, artık tamamen katı beslensem ve su içemesem bile kabızlık yaşamıyorum..
Uzmanların neden "bağırsaktaki toksinlerin temizlenmesi önemli" dediğini anladım...
Eğer yapabilirseniz deneyin derim...(hatta bana hamileliğinden beri kronik kabızlık yaşayan annemde bile etkili oldu bu yöntem)
sen yazmisin tatlimAaa ciddenmi çıkmamış tam yazdim gönderdim bizim hatta hata gösterdi ünlem işareti oldu eşim vakti kabloda kopukluk olmuş o ara demek hattan dusmusum neyse yine yazarim tabiki kötü bisey yok:)))
digerleri 1 kk demis senin dedigin daha cok işime geldiAbla avuç içi kastı eline alıp sıktığında kalan şey bu da kk olarak yaklaşık 3 kk falan ondan sonrada diyor ki figana kadar yiyin öncelik bu sonra zaten azalacak ölçüler
sen aksam sonrasi arada mi iciyosun cnm yoksa yemek arkasimiKesinlikle 1 fincan Veya kupa bardak ile sütü kaynat içine 1 çay kaşığı kahve sonda iç süper tok tutuyor
muhtesemmmmmmGunaydin hayırlı sabahlar fıstıklar dün listeme baktım geçen ay mart 1 'de 10.7 kiloymuşum 1 ay da 5.2 vermisim sizce nasil
bende tavuk sote varBugunki planim patlıcan kebabı yapmak biraz ütüm var onu halledeyim sonra çocuklar gelecek yemek indir kaldır saat 5 olur sonra kursa gidecem
Sizlerde menü planı nedir kizlar
sabah ekmek yemeyenlere miktar ve cesit olarak birazdaha toleranslioluyoruz :)))Geldigim ilk dünden görünce her zaman yeyip yemediginizi bilmedigim icin oyle dedim canim
kolay gelsin cnmKizlar gunaydinn,
Gecmis yaptim ama alintilarima sonra donucem.
Simdi kahvalti yapip ev temjzligine girisicem. Kedi kizim bu aralar cilginlarda tuy dokuyir, dun veterinere goturdum, mevsim donumunde normal dedi. Malum gunlerden dolayi belim de agriyor, benim hep belime vurur agrisi zaten. Bugun de tartildim dun ile ayniyim, iyi dedim en azindan arti getirmemis. Suya tuza dikkate devam :)
Opuyorum sizi sahane bir gun olsun ayrica hepinizin Mirac kandili mubarek olsun.
Aaa ne güzel eksi olmana sevindim. Dün bildirimini göremedim, ara tara kaç tur mesajlarını okudum bilemezsinrakibim bu nasil rakiplik hic satasmiyosun:)))
Bugun guzel bi eksi gördüm benden soylemesi
ohhh ne guzel haberrrr
sabah aç karna yağ icsene cnm
Saf zeytinyagi corek otu yagi yada keten tohumu yagi
Ac karna meyve en cok armut etkili oluyor
Aksamdan sicak suda islatilmis kuru meyveler olabilir meyvesini yiyip suyunu icecen
görünüşü guzel ama tadinin iyi oldugunu sanmiyorum :)))
neyse kurtulmusun cnm sen onune kendi hayatina bak
Calisma saati cok uzunmus ama zor olmuyormu
seninde yapmadigin kalmamis cnm
sen yazmisin tatlim
Ben alinti yapinca cikmamis nedense
Gördüm guzelmis
digerleri 1 kk demis senin dedigin daha cok işime geldi
Bende peyniri, cesitlerini cok severim
sen aksam sonrasi arada mi iciyosun cnm yoksa yemek arkasimi
Aksamlari zaten sade kahve iciyorum ama cok zorlaniyorum
Gecen hafta zaten dayanamayip gece eri bisey yedigim icin arti oldum zaten
Alisincaya kadar ara yapayim bari
muhtesemmmmmm
Daha ne olsun cnm cok guzel vermisin masallah
bende tavuk sote var
sabah ekmek yemeyenlere miktar ve cesit olarak birazdaha toleranslioluyoruz :)))
kolay gelsin cnm
Hayvan tuyude zor olur
Akşam planların iyiymiş. Kahvaltıda bal kaymak ye bariBugun baya aciktim kahvaltiyi erken yapicam
Muhtemelen ara da yaparim
Aksam tavuk sote salata var
hahahah benimki de işte her gün ilk defa gibi başım ağrıyor bacağım ağrıyor v.s. der kız bunlar bize nazlanıyıııııııSizinkileri okurken benimkini yazmadan duramadım..
Benimki de her gün kendini bi garip hisseder. Akşam gelir ‘bugün bende bi gariplik var ya, tuhaf hissediyorum’ falan der. Sanki 100 senede bir gerçekleşen esrarengiz bir durummuş gibi, oysa ki haftada min. 3 oluyorCanı sağolsun..
kv yi de boş ver eşin halletsin :))Benim eşim çocuktan sonra anladı ondan once benimde hep görümcemi anlatir dururlardi aile boyu. Lohusayken bile eve toplaniyorlardi 10 kisi ben hepsine yemek yapiyodum ona ragmen Allah razi olsun yoktu ama simdi anladı bu seferde kv kıyameti kopartiyor ben doldurusa getiriyom diyebiri bitse oburu basliyor yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?