Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ablam regli haftasındayım tatlı yiyesin geliyor
Karataycilar bisey soracam

Hani karatay avuc ici peynir diyor ya bunun miktari asagi yukari ne kadar olurki
Peynirin kalinligida var ya
Abla avuç içi kastı eline alıp sıktığında kalan şey bu da kk olarak yaklaşık 3 kk falan ondan sonrada diyor ki figana kadar yiyin öncelik bu sonra zaten azalacak ölçüler
Ben aksam sonrasi cok acikiyorum
O yuzden yogurt sut biseyle ara yapicam artik
Kesinlikle 1 fincan Veya kupa bardak ile sütü kaynat içine 1 çay kaşığı kahve sonda iç süper tok tutuyor

iyi yapmışsın canim dışardan yememek en iyisi
guzel canım ilerleyen zamanlarda nesfitide çıkarırsın menünden
menün guzel eşler arasında olur canim sen canını sıkma
Kızlar 10 dk eliptik yaptım valla hamlamışım resmen pertim cıktı bacaklarim zonkluyor
uzun zamn ara verince böyle oluyo 3 güne toparlarsin
afiyet olsun canim guzel
guzel menu çekirdek tuzlu değil-dir umarim
Menü
12.30Eki Görüntüle 2253161
16.00
1 armut
18.00
2 kraker;(
20.30(eşim mesaideydi,balık oldgu için beklemk zorunda kaldım)
1 dırın levrek
Bol salata
Su
2.5 lt
Spor
35 dkcivarı yürüyüş
gayet güzel canim
pilav pattis kek azda olsa bi süre yemeden daha iyi sonuç alırsın tatlim
oyy keskeki özlemişim aklıma düştü yapayım bi ara
guzel canım
gayet dengeli ve güzel afiyet olsun
Karataycilar bisey soracam

Hani karatay avuc ici peynir diyor ya bunun miktari asagi yukari ne kadar olurki
Peynirin kalinligida var ya
kıvrım kutusu kadar benim bildiğim kalinligida yine ayni
gayet güzel canim
Günaydın Kızlar,
Hala bacaklarım ağrıyor, atamadım dünün yorgunluğunu..tartıda biraz daha eksilmişim bu arada, nasıl mutlu oldum anlatamam.
Yeni yaşımda gidecek bu kilolar inşaallah
gunaydin maşallah canim süpersin
ölçülerinize yazarmisin ca im notlarıma eklemek isterim

Tartı yatağımın yanında canım, akşam yatmadan ve sabah kalkınca selam vermezsem ayıp olur.
O kadar cok tartılmak ama ilerki zamanda demoralize edebilir seni canim aklinda olsun
Geldigim ilk dünden görünce her zaman yeyip yemediginizi bilmedigim icin oyle dedim canim zamanla alisicam
Gunaydin hayırlı sabahlar fıstıklar dün listeme baktım geçen ay mart 1 'de 10.7 kiloymuşum 1 ay da 5.2 vermisim sizce nasil
Gayet iyi canim saglikli kilo veriyosun
Gunaydin canlarrr
Gunaydin canim

Alisicam canim zamanla en azindan kendimi tutuyorum kalabalik ortamda çalışınca biraz zorlaniyorum suan
Evet aksam 15 dk yapmayi düşünüyorum yavas yavas yukselticem
Bugunki planim patlıcan kebabı yapmak biraz ütüm var onu halledeyim sonra çocuklar gelecek yemek indir kaldır saat 5 olur sonra kursa gidecem
Sizlerde menü planı nedir kizlar
Valla isyerinde ne yaparlar bilmiyorum canim ona gore ayarlicam menü ben

Kizlar gunaydinn,

Gecmis yaptim ama alintilarima sonra donucem.
Simdi kahvalti yapip ev temjzligine girisicem. Kedi kizim bu aralar cilginlarda tuy dokuyir, dun veterinere goturdum, mevsim donumunde normal dedi. Malum gunlerden dolayi belim de agriyor, benim hep belime vurur agrisi zaten. Bugun de tartildim dun ile ayniyim, iyi dedim en azindan arti getirmemis. Suya tuza dikkate devam :)
Opuyorum sizi sahane bir gun olsun ayrica hepinizin Mirac kandili mubarek olsun.

Ben de iyi geceler diliyorum canım arkadaşlarım. Mesajların çoğunu okudum ama birşeyler yazmaya fırsat bulamadım. Yarın daha sık gelirim. Öpüyorum
rakibim bu nasil rakiplik hic satasmiyosun:)))
Bugun guzel bi eksi gördüm benden soylemesi
Günaydın Kızlar,
Hala bacaklarım ağrıyor, atamadım dünün yorgunluğunu..tartıda biraz daha eksilmişim bu arada, nasıl mutlu oldum anlatamam.
Yeni yaşımda gidecek bu kilolar inşaallah
ohhh ne guzel haberrrr
sabah aç karna yağ icsene cnm
Saf zeytinyagi corek otu yagi yada keten tohumu yagi

Ac karna meyve en cok armut etkili oluyor

Aksamdan sicak suda islatilmis kuru meyveler olabilir meyvesini yiyip suyunu icecen
görünüşü guzel ama tadinin iyi oldugunu sanmiyorum :)))
neyse kurtulmusun cnm sen onune kendi hayatina bak
Calisma saati cok uzunmus ama zor olmuyormu
seninde yapmadigin kalmamis cnm
Aaa ciddenmi çıkmamış tam yazdim gönderdim bizim hatta hata gösterdi ünlem işareti oldu eşim vakti kabloda kopukluk olmuş o ara demek hattan dusmusum neyse yine yazarim tabiki kötü bisey yok:)))
sen yazmisin tatlim
Ben alinti yapinca cikmamis nedense
Gördüm guzelmis
Abla avuç içi kastı eline alıp sıktığında kalan şey bu da kk olarak yaklaşık 3 kk falan ondan sonrada diyor ki figana kadar yiyin öncelik bu sonra zaten azalacak ölçüler
digerleri 1 kk demis senin dedigin daha cok işime geldi
Bende peyniri, cesitlerini cok severim
Kesinlikle 1 fincan Veya kupa bardak ile sütü kaynat içine 1 çay kaşığı kahve sonda iç süper tok tutuyor
sen aksam sonrasi arada mi iciyosun cnm yoksa yemek arkasimi
Aksamlari zaten sade kahve iciyorum ama cok zorlaniyorum
Gecen hafta zaten dayanamayip gece eri bisey yedigim icin arti oldum zaten
Alisincaya kadar ara yapayim bari
Gunaydin hayırlı sabahlar fıstıklar dün listeme baktım geçen ay mart 1 'de 10.7 kiloymuşum 1 ay da 5.2 vermisim sizce nasil
muhtesemmmmmm
Daha ne olsun cnm cok guzel vermisin masallah
Bugunki planim patlıcan kebabı yapmak biraz ütüm var onu halledeyim sonra çocuklar gelecek yemek indir kaldır saat 5 olur sonra kursa gidecem
Sizlerde menü planı nedir kizlar
bende tavuk sote var
Geldigim ilk dünden görünce her zaman yeyip yemediginizi bilmedigim icin oyle dedim canim
sabah ekmek yemeyenlere miktar ve cesit olarak birazdaha toleranslioluyoruz :)))
kolay gelsin cnm
Hayvan tuyude zor olur

Aaa ne güzel eksi olmana sevindim. Dün bildirimini göremedim, ara tara kaç tur mesajlarını okudum bilemezsin Sonra artısın demek ki diye düşünüp rahat etmiştim Hemen tedbir almalıyım

Bugun baya aciktim kahvaltiyi erken yapicam

Muhtemelen ara da yaparim
Aksam tavuk sote salata var
Akşam planların iyiymiş. Kahvaltıda bal kaymak ye bari

hahahah benimki de işte her gün ilk defa gibi başım ağrıyor bacağım ağrıyor v.s. der kız bunlar bize nazlanıyııııııı

kv yi de boş ver eşin halletsin :))

dün akşam çayı erken istedi eşim 2 fincan içtim gözüm kapanıyordu en son saat 10 a doğru dayanamadım gittim yattım saba 5 gibi uyandım debelendim biraz geri uyudum sabah 7 ye kadar ayyy meğer ben yorgun uykusuzmuşummm akşam çaydan önce de duş alıp tüm ayağıma altına topuğuna biberjelle atkestanesi jeli boca etmiştim uykuyu da alınca benim topukta ağrı minnacık kaldı :))
mefkuşum topuk dikeni değil galiba önce de oldu genelde uzun yolculuk sonrası 1-2 gün sürerdi bu defa uzun sürdü ama topuk dikeni olsa sürekli ağrı oluyor sanırım

evi topladım (oğlanın odası hariç gözüm yemedi ),, dün süpürmüştüm evi bu gün tozu topağı da aldım yapay çiçekleri topladım bastım detarjanlı suya ayy kapkara oldu su çiçekler de miss gibi oldu koydum kenara süzülüyorlar , akşama yemek yok ne yapsam bilmiyorum öğle eşim gelsin de sorayım :) şimdilik işim bitti öğleden sonra gözüm keserse oğlanın dolaplara dalıcam akşama kadar çıkamam herhalde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…