- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #283.121
hayırlı kandiller gülümmm yeni mi kalktın diycem ama öyle bir şey mümkün değil 2 bıcırıkla :))))Günaydın kızlar hayırlı kandiller
Ay Allaha sükür anladı laf söyletmiyo şimdi bana. Ama 2 gün sütüm falan kesildi benim stresten gözlerim uykusuzluktan kipkırmiziydi Allah bi daha yasatmasın cok kötuydüm esimde sansa 4 gün falan izinli oldu birebir şahit oldu o durumlara simdi yine aynı durumlar yaaanır diye korkuyor cokkv yi de boş ver eşin halletsin :))
Mevsimlerde evet normal canim eldivenleri var onlarin tarama icin onunla tarayip tuyleri toplayabilirsin en azindan daha az yere dağılırKizlar gunaydinn,
Gecmis yaptim ama alintilarima sonra donucem.
Simdi kahvalti yapip ev temjzligine girisicem. Kedi kizim bu aralar cilginlarda tuy dokuyir, dun veterinere goturdum, mevsim donumunde normal dedi. Malum gunlerden dolayi belim de agriyor, benim hep belime vurur agrisi zaten. Bugun de tartildim dun ile ayniyim, iyi dedim en azindan arti getirmemis. Suya tuza dikkate devam :)
Opuyorum sizi sahane bir gun olsun ayrica hepinizin Mirac kandili mubarek olsun.
Gunaydin ablaaa kac eksi desin onuda soyle bariGunaydinlarrrrrrrrrr
Guzel bi eksiyle selamliyorum
Kandiliniz mubarek olsun huzur mutluluk saglik getirsin ins.
Aslında o kadar zor degil abla saat olarak bakinca bi cok yerle ayni. Ayrıca ben bazen 2 3 saat boşluğum oluyor oturuyorum :)rakibim bu nasil rakiplik hic satasmiyosun:)))
Bugun guzel bi eksi gördüm benden soylemesi
ohhh ne guzel haberrrr
sabah aç karna yağ icsene cnm
Saf zeytinyagi corek otu yagi yada keten tohumu yagi
Ac karna meyve en cok armut etkili oluyor
Aksamdan sicak suda islatilmis kuru meyveler olabilir meyvesini yiyip suyunu icecen
görünüşü guzel ama tadinin iyi oldugunu sanmiyorum :)))
neyse kurtulmusun cnm sen onune kendi hayatina bak
Calisma saati cok uzunmus ama zor olmuyormu
seninde yapmadigin kalmamis cnm
sen yazmisin tatlim
Ben alinti yapinca cikmamis nedense
Gördüm guzelmis
digerleri 1 kk demis senin dedigin daha cok işime geldi
Bende peyniri, cesitlerini cok severim
sen aksam sonrasi arada mi iciyosun cnm yoksa yemek arkasimi
Aksamlari zaten sade kahve iciyorum ama cok zorlaniyorum
Gecen hafta zaten dayanamayip gece eri bisey yedigim icin arti oldum zaten
Alisincaya kadar ara yapayim bari
muhtesemmmmmm
Daha ne olsun cnm cok guzel vermisin masallah
bende tavuk sote var
sabah ekmek yemeyenlere miktar ve cesit olarak birazdaha toleranslioluyoruz :)))
kolay gelsin cnm
Hayvan tuyude zor olur
Afiyetolsun ablaBugun baya aciktim kahvaltiyi erken yapicam
Muhtemelen ara da yaparim
Aksam tavuk sote salata var
Gunaydin canimGünaydın
Daha onceden de vardi sende abla yanlış hatirlamiyosamdün akşam çayı erken istedi eşim 2 fincan içtim gözüm kapanıyordu en son saat 10 a doğru dayanamadım gittim yattım saba 5 gibi uyandım debelendim biraz geri uyudum sabah 7 ye kadar ayyy meğer ben yorgun uykusuzmuşummm akşam çaydan önce de duş alıp tüm ayağıma altına topuğuna biberjelle atkestanesi jeli boca etmiştim uykuyu da alınca benim topukta ağrı minnacık kaldı :))
mefkuşum topuk dikeni değil galiba önce de oldu genelde uzun yolculuk sonrası 1-2 gün sürerdi bu defa uzun sürdü ama topuk dikeni olsa sürekli ağrı oluyor sanırım
Kolay gelsin simdiden :)evi topladım (oğlanın odası hariç gözüm yemedi ),, dün süpürmüştüm evi bu gün tozu topağı da aldım yapay çiçekleri topladım bastım detarjanlı suya ayy kapkara oldu su çiçekler de miss gibi oldu koydum kenara süzülüyorlar , akşama yemek yok ne yapsam bilmiyorum öğle eşim gelsin de sorayım :) şimdilik işim bitti öğleden sonra gözüm keserse oğlanın dolaplara dalıcam akşama kadar çıkamam herhalde:)
GünaydıncanimGünaydın kızlar hayırlı kandiller
sabitim diye yazmistim cnmne güzel eksi olmana sevindim. Dün bildirimini göremedim, ara tara kaç tur mesajlarını okudum bilemezsinSonra artısın demek ki diye düşünüp rahat etmiştim Hemen tedbir almalıyım
kk kahvaltisi yaptimAkşam planların iyiymiş. Kahvaltıda bal kaymak ye bari
neyseki hafiflemis cnmdün akşam çayı erken istedi eşim 2 fincan içtim gözüm kapanıyordu en son saat 10 a doğru dayanamadım gittim yattım saba 5 gibi uyandım debelendim biraz geri uyudum sabah 7 ye kadar ayyy meğer ben yorgun uykusuzmuşummm akşam çaydan önce de duş alıp tüm ayağıma altına topuğuna biberjelle atkestanesi jeli boca etmiştim uykuyu da alınca benim topukta ağrı minnacık kaldı :))
mefkuşum topuk dikeni değil galiba önce de oldu genelde uzun yolculuk sonrası 1-2 gün sürerdi bu defa uzun sürdü ama topuk dikeni olsa sürekli ağrı oluyor sanırım
oyle yapayim cnm bi persembe icmemMefkurem abla ben hemen yemek ardına yapıyorum ama acıkma için sen tok tutsun diye sonra içebilirsin diyorum kilo olarak etkilemez
erkegin ortayi bulmasi cok onemliAy Allaha sükür anladı laf söyletmiyo şimdi bana. Ama 2 gün sütüm falan kesildi benim stresten gözlerim uykusuzluktan kipkırmiziydi Allah bi daha yasatmasın cok kötuydüm esimde sansa 4 gün falan izinli oldu birebir şahit oldu o durumlara simdi yine aynı durumlar yaaanır diye korkuyor cok
yok cumaya süpriz olsunGunaydin ablaaa kac eksi desin onuda soyle bari
aynen şişlik oluşmamış iyi cumaya kesin eksi var demek:) bel ağrısı için dinlenmek gerek sonra kendiliğinden geçiyor geçmiş olsun canmKizlar gunaydinn,
Gecmis yaptim ama alintilarima sonra donucem.
Simdi kahvalti yapip ev temjzligine girisicem. Kedi kizim bu aralar cilginlarda tuy dokuyir, dun veterinere goturdum, mevsim donumunde normal dedi. Malum gunlerden dolayi belim de agriyor, benim hep belime vurur agrisi zaten. Bugun de tartildim dun ile ayniyim, iyi dedim en azindan arti getirmemis. Suya tuza dikkate devam :)
Opuyorum sizi sahane bir gun olsun ayrica hepinizin Mirac kandili mubarek olsun.
Kandiliniz mübarek olsun hanımlar herkese selam
Gunaydinlarrrrrrrrrr
Guzel bi eksiyle selamliyorum
Kandiliniz mubarek olsun huzur mutluluk saglik getirsin ins.
sizinde kandiliniz mübarek olsun kizlarKandiliniz mübarek olsun kizlar
Bundan 1 saat önce gireyim dedim giremedim yine bakim var sanırımYine site cok yavas
Küserimyanilmiyorsam deneme suren doluyor cnm
Girmen konusunda emin degilim dogrusunu istersen
Onceki haftalarda pek vermedigin icin
Menulerin genelde guzel ama duzenli verebilirmisin bilmiyorumki
Evet çok zor girdimYine site cok yavas
Ay şimdi sana yazıyordum şükür iyi gidiyor senşn nasılKankim nasıl gidiyor neler yapıyorsun
Olmaz ama böyle ablaaasabitim diye yazmistim cnm
1 gunde guzel eksi gelmis
kk kahvaltisi yaptim
neyseki hafiflemis cnm
Bende uzun sure ayakta kalirsam cok agrir
oyle yapayim cnm bi persembe icmem
erkegin ortayi bulmasi cok onemli
yok cumaya süpriz olsun
Evet bende zor giriyorum ablaYine site cok yavas
Burda alinma küsme olmaz bebegim
Senin yemek olayi nasil oluyor cnm iş yerindemi yiyosunOlmaz ama böyle ablaaa
Evet bende zor giriyorum abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?