Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Senin yemek olayi nasil oluyor cnm iş yerindemi yiyosun

Ben cuma artida oldugum icin ekside olmam normal
Evet abla hepsini isyerinde yiyorum yemek yapan arkadaş var burda normal ev yemeği yapılıyor
Senin bombalarını bilirim ben güzel bi eksi vardir
Dolu dolu karatay kahvaltisi yaptim ama ikindin yinede cnm cok tatli istiyor
Gecen hafta cok hurma yemistim
Aliskanlik heralde

Tarcinli sade t. Kahvesi ictim iyi geldi
Afiyet olsun abla bizimkilerde kandil diye helva yapmışlar minnacik tıktılar agzima o kadar uğraştık kandil icin bunu yiceksin diye
Bu cuma gorumcemin oglunun kinasi var
Haftaya cumarteside düğün

Daha ne giyecegimi bilmiyorum
Bitmez bu düğünler ya daha yeni başlıyor düğün mevsimi abla

görüntü şahane ama tadını bilemicem bol eksi getirsin insAllah cnm
36 saat aç mi durcam yani kız anlamadım ben tam olarak denerim yani geçecekse
Gunaydin hayırlı sabahlar fıstıklar dün listeme baktım geçen ay mart 1 'de 10.7 kiloymuşum 1 ay da 5.2 vermisim sizce nasil
bende çok iyi canım daha fazlası zarar sanki
saol canim hep aynı noktada ilerlemiyor iniş çıkış oluyor çok şükür halledilmeyecek mevzular değil
saol cnm seninde kandilin mübarek olsun
Kandiliniz mübarek olsun hanımlar herkese selam
saol kuzum seninde kandilin mübarek olsun
Gunaydinlarrrrrrrrrr

Guzel bi eksiyle selamliyorum

Kandiliniz mubarek olsun huzur mutluluk saglik getirsin ins.
vay ne guzrl abla eksi görmus olman seninde kandilin mübarek olsun canım
tamam abla deniycem bunları saolasin
Bu cuma gorumcemin oglunun kinasi var
Haftaya cumarteside düğün

Daha ne giyecegimi bilmiyorum
Hadi hayırlısı o isler zor vala bi an once atlatırsın insAllah

Günü kapatayım ben o zaman
10:00
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
1.5 kk peynir

13:30
1 kase mercimek çorbası (2kepce)
1 y.k yogurt
1 tabak salata

16:00
2 y.k yogurt

18:15
4 y.k bulgur pilavi
1 domates
2 y.k yogurt

Su 1 litre suan daha icerim
Spor eve gecince eliptik yapicam

Gün icinde bi lokmada un helvası yedim benim bi suçum yok valla tıktılar agzima resmen

Afiyet olsun canım güzel olmuş

Afiyet olsun 1 lokmacıksa sıkıntı olmaz

Afiyet olsun 1 lokmacıksa sıkıntı olmaz
Him şimdi gördüm nazarlık olsun eritirsin insAllah
Yok kizlar bir lokma aldim daha dogrusu bir tatli kaşığı kadar oda uğraştık o kadar dediler yemezsem cok bozulacaklardı aksam eliptik yaparken eritirim artik
Ay kizlar bitmiyordu evin isii, hala evde kosturuyorum. Isler bitince gelicem insallah buraya
Kolay gelsin canim

Selam canlar,geç de olsa hayırlı kandiller..
Nasılsınız, napıyosunuz? Ben tüm gün evde takıldım, ütü falan yaptım, sonra yürümeye çıktım. Eşim direksiyon sınavından gene kaldı Onla mı ilgili bilmiyorum ama kendimi epey durgun hissediyorum..
Yaşadığım yerde pek Türk yok hele hele genç hiç yok. Az önce genç bi çift gördüm, kız daha önce beni görünce dikkat kesilip bakmıştı. Tekrar görünce ve Türkçe konuştuklarından emin olunca selam veresim geldi ama çok aç olduğum için nefesim kokabilir diye vazgeçtim bu diyet potansiyel bir arkadaşlığı öldürdü

Böyle ard arda sayınca baya fena oldu hihi

hahahah benimki de işte her gün ilk defa gibi başım ağrıyor bacağım ağrıyor v.s. der kız bunlar bize nazlanıyııııııı
Ayy abla senin adam da tek galiba dün öyle okudum diye hatırladım. Benimki de tek.. yani çok eziyeti yok ama dediğin gibi sürekli nazlican falan. Bi De Aslan burcu, sürekli aslansın kaplansın efsanesin gazı vermem gerekiyor.. alıştım ben de artık hoşuma da gitmeye başladı delirmemişimdir inşaallah

O jel anneme de çok iyi geliyordu, dizlerine varislerine falan. Türkiye’ye gidince ben de alayım madem ağrıyan yerlerime sürünürüm

Valla is yerindeyim canim ben hala kosturmaca çıkıcam birazdan. Bence bidaha karşılaşırsan selam ver sanada iyi gelir birkac tanıdığın olmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…