- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #283.141
Evet abla hepsini isyerinde yiyorumSenin yemek olayi nasil oluyor cnm iş yerindemi yiyosun
Ben cuma artida oldugum icin ekside olmam normal
Afiyet olsun abla bizimkilerde kandil diye helva yapmışlar minnacik tıktılar agzima o kadar uğraştık kandil icin bunu yiceksin diyeDolu dolu karatay kahvaltisi yaptim ama ikindin yinede cnm cok tatli istiyor
Gecen hafta cok hurma yemistim
Aliskanlik heralde
Tarcinli sade t. Kahvesi ictim iyi geldi
Bitmez bu düğünler ya daha yeni başlıyor düğün mevsimi ablaBu cuma gorumcemin oglunun kinasi var
Haftaya cumarteside düğün
Daha ne giyecegimi bilmiyorum
görüntü şahane ama tadını bilemicem bol eksi getirsin insAllah cnmKızlar az önce kendime yağ yakıcı (özellikle göbekte etkili) bir çay yaptım. Bugünde yoğurtlu kür yerine bunu içeceğim. İçerisinde limon,, zencefil,, zerdeçal,, karabiber,, tarçın var. Hepsini toz olarak attım,, 5 dk kaynattım. Tadı ekşimtrak. Görüntüsünü paylaşıyorum
36 saat aç mi durcam yani kız anlamadım ben tam olarak denerim yani geçecekseKabızlığı yıllarca çektim, iyi bilirim.. basur ve içte polipler bile oluşmuştu.
Sonra başka bir hastalığım için açlık oruçları yaptım (36 saat ve 3 günlük). Bu açlık oruçlarından sonra kabızlığım aniden geçti, artık tamamen katı beslensem ve su içemesem bile kabızlık yaşamıyorum..
Uzmanların neden "bağırsaktaki toksinlerin temizlenmesi önemli" dediğini anladım...
Eğer yapabilirseniz deneyin derim...(hatta bana hamileliğinden beri kronik kabızlık yaşayan annemde bile etkili oldu bu yöntem)
bende çok iyi canım daha fazlası zarar sankiGunaydin hayırlı sabahlar fıstıklar dün listeme baktım geçen ay mart 1 'de 10.7 kiloymuşum 1 ay da 5.2 vermisim sizce nasil
saol canim hep aynı noktada ilerlemiyor iniş çıkış oluyor çok şükür halledilmeyecek mevzular değiliyi yapmışsın canim dışardan yememek en iyisi
guzel canım ilerleyen zamanlarda nesfitide çıkarırsın menünden
menün guzel eşler arasında olur canim sen canını sıkma
uzun zamn ara verince böyle oluyo 3 güne toparlarsin
afiyet olsun canim guzel
guzel menu çekirdek tuzlu değil-dir umarim
gayet güzel canim
pilav pattis kek azda olsa bi süre yemeden daha iyi sonuç alırsın tatlim
oyy keskeki özlemişim aklıma düştü yapayım bi ara
guzel canım
gayet dengeli ve güzel afiyet olsun
kıvrım kutusu kadar benim bildiğim kalinligida yine ayni
gayet güzel canim
gunaydin maşallah canim süpersin
ölçülerinize yazarmisin ca im notlarıma eklemek isterim
saol cnm seninde kandilin mübarek olsunKizlar gunaydinn,
Gecmis yaptim ama alintilarima sonra donucem.
Simdi kahvalti yapip ev temjzligine girisicem. Kedi kizim bu aralar cilginlarda tuy dokuyir, dun veterinere goturdum, mevsim donumunde normal dedi. Malum gunlerden dolayi belim de agriyor, benim hep belime vurur agrisi zaten. Bugun de tartildim dun ile ayniyim, iyi dedim en azindan arti getirmemis. Suya tuza dikkate devam :)
Opuyorum sizi sahane bir gun olsun ayrica hepinizin Mirac kandili mubarek olsun.
saol kuzum seninde kandilin mübarek olsunKandiliniz mübarek olsun hanımlar herkese selam
vay ne guzrl abla eksi görmus olman seninde kandilin mübarek olsun canımGunaydinlarrrrrrrrrr
Guzel bi eksiyle selamliyorum
Kandiliniz mubarek olsun huzur mutluluk saglik getirsin ins.
tamam abla deniycem bunları saolasinrakibim bu nasil rakiplik hic satasmiyosun:)))
Bugun guzel bi eksi gördüm benden soylemesi
ohhh ne guzel haberrrr
sabah aç karna yağ icsene cnm
Saf zeytinyagi corek otu yagi yada keten tohumu yagi
Ac karna meyve en cok armut etkili oluyor
Aksamdan sicak suda islatilmis kuru meyveler olabilir meyvesini yiyip suyunu icecen
görünüşü guzel ama tadinin iyi oldugunu sanmiyorum :)))
neyse kurtulmusun cnm sen onune kendi hayatina bak
Calisma saati cok uzunmus ama zor olmuyormu
seninde yapmadigin kalmamis cnm
sen yazmisin tatlim
Ben alinti yapinca cikmamis nedense
Gördüm guzelmis
digerleri 1 kk demis senin dedigin daha cok işime geldi
Bende peyniri, cesitlerini cok severim
sen aksam sonrasi arada mi iciyosun cnm yoksa yemek arkasimi
Aksamlari zaten sade kahve iciyorum ama cok zorlaniyorum
Gecen hafta zaten dayanamayip gece eri bisey yedigim icin arti oldum zaten
Alisincaya kadar ara yapayim bari
muhtesemmmmmm
Daha ne olsun cnm cok guzel vermisin masallah
bende tavuk sote var
sabah ekmek yemeyenlere miktar ve cesit olarak birazdaha toleranslioluyoruz :)))
kolay gelsin cnm
Hayvan tuyude zor olur
Hadi hayırlısı o isler zor vala bi an once atlatırsın insAllahBu cuma gorumcemin oglunun kinasi var
Haftaya cumarteside düğün
Daha ne giyecegimi bilmiyorum
Afiyet olsun canım güzel olmuşGünü kapatayım ben o zaman
10:00
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
1.5 kk peynir
13:30
1 kase mercimek çorbası (2kepce)
1 y.k yogurt
1 tabak salata
16:00
2 y.k yogurt
18:15
4 y.k bulgur pilavi
1 domates
2 y.k yogurt
Su 1 litre suan daha icerim
Spor eve gecince eliptik yapicam
Sağol canim ama sona bide kacamak ekledimAfiyet olsun canım güzel olmuş
Afiyet olsun 1 lokmacıksa sıkıntı olmazGünü kapatayım ben o zaman
10:00
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
1.5 kk peynir
13:30
1 kase mercimek çorbası (2kepce)
1 y.k yogurt
1 tabak salata
16:00
2 y.k yogurt
18:15
4 y.k bulgur pilavi
1 domates
2 y.k yogurt
Su 1 litre suan daha icerim
Spor eve gecince eliptik yapicam
Gün icinde bi lokmada un helvası yedim benim bi suçum yok valla tıktılar agzima resmen
Him şimdi gördüm nazarlık olsun eritirsin insAllahSağol canim ama sona bide kacamak ekledim
Afiyet olsun 1 lokmacıksa sıkıntı olmaz
Yok kizlar bir lokma aldim daha dogrusu bir tatli kaşığı kadar oda uğraştık o kadar dediler yemezsem cok bozulacaklardı aksam eliptik yaparken eritirim artikHim şimdi gördüm nazarlık olsun eritirsin insAllah
Kolay gelsin canimAy kizlar bitmiyordu evin isii, hala evde kosturuyorum. Isler bitince gelicem insallah buraya
Senin temizlik günün dündü kız, neler oluyorduAy kizlar bitmiyordu evin isii, hala evde kosturuyorum. Isler bitince gelicem insallah buraya
Böyle ard arda sayınca baya fena oldu hihiiyi yapmışsın canim dışardan yememek en iyisi
guzel canım ilerleyen zamanlarda nesfitide çıkarırsın menünden
menün guzel eşler arasında olur canim sen canını sıkma
uzun zamn ara verince böyle oluyo 3 güne toparlarsin
afiyet olsun canim guzel
guzel menu çekirdek tuzlu değil-dir umarim
gayet güzel canim
pilav pattis kek azda olsa bi süre yemeden daha iyi sonuç alırsın tatlim
oyy keskeki özlemişim aklıma düştü yapayım bi ara
guzel canım
gayet dengeli ve güzel afiyet olsun
kıvrım kutusu kadar benim bildiğim kalinligida yine ayni
gayet güzel canim
gunaydin maşallah canim süpersin
ölçülerinize yazarmisin ca im notlarıma eklemek isterim
Ayy abla senin adam da tek galiba dün öyle okudum diye hatırladım. Benimki de tek.. yani çok eziyeti yok ama dediğin gibi sürekli nazlican falan. Bi De Aslan burcu, sürekli aslansın kaplansın efsanesin gazı vermem gerekiyor.. alıştım ben de artık hoşuma da gitmeye başladıhahahah benimki de işte her gün ilk defa gibi başım ağrıyor bacağım ağrıyor v.s. der kız bunlar bize nazlanıyııııııı
O jel anneme de çok iyi geliyordu, dizlerine varislerine falan. Türkiye’ye gidince ben de alayım madem ağrıyan yerlerime sürünürümdün akşam çayı erken istedi eşim 2 fincan içtim gözüm kapanıyordu en son saat 10 a doğru dayanamadım gittim yattım saba 5 gibi uyandım debelendim biraz geri uyudum sabah 7 ye kadar ayyy meğer ben yorgun uykusuzmuşummm akşam çaydan önce de duş alıp tüm ayağıma altına topuğuna biberjelle atkestanesi jeli boca etmiştim uykuyu da alınca benim topukta ağrı minnacık kaldı :))
mefkuşum topuk dikeni değil galiba önce de oldu genelde uzun yolculuk sonrası 1-2 gün sürerdi bu defa uzun sürdü ama topuk dikeni olsa sürekli ağrı oluyor sanırım
Kankiler yarışını pazartesi itibariyle berrinle niran önde götürüyor
Hadi bakalim uyumayin kizlar
Valla is yerindeyim canim ben hala kosturmaca çıkıcam birazdan. Bence bidaha karşılaşırsan selam ver sanada iyi gelir birkac tanıdığın olmasiSelam canlar,geç de olsa hayırlı kandiller..
Nasılsınız, napıyosunuz? Ben tüm gün evde takıldım, ütü falan yaptım, sonra yürümeye çıktım. Eşim direksiyon sınavından gene kaldıOnla mı ilgili bilmiyorum ama kendimi epey durgun hissediyorum..
Yaşadığım yerde pek Türk yok hele hele genç hiç yok. Az önce genç bi çift gördüm, kız daha önce beni görünce dikkat kesilip bakmıştı. Tekrar görünce ve Türkçe konuştuklarından emin olunca selam veresim geldi ama çok aç olduğum için nefesim kokabilir diye vazgeçtimbu diyet potansiyel bir arkadaşlığı öldürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?