- Konu Sahibi Handandandan
-
- #283.161
Murc salatasinin icinde ne var canim ben bilmiyorum da afiyet olsun10:30===
2 haşlama yumurta
1 kk peynir
6 siyah+6 yeşil zeytin
1 yk cevizli biber
3 adet ceviz
1 kase murç salatası
2 adet domates
17:00===
6 yk mercimekli bulgur pilavı
2 kase cacık
2 adet yeşil sarımsak
Toplam 3 lt su
Seninde kandilin mübarek olsun canimHayırlı kandiller hanımlar,
Hala çok yorgunum, bugün okulda çok yordu beni, bütün vücudum ağrıyor..
Pikan cevizi neki abla ben bilmiyorumBende menumu yazayim sonra gelirim kizlar
10.30
1 tk propolisli bal
11.00 de bitti
2 yumurtayla omlet
2 dil. Ceddar
Yarim cb pikan cevizi
Salatalik, k. Biber
Dereotu roka
1 armut
Peynir
6 zeytin
16.00
1 tarcinli muz
2 ks. Yogurt
18.45 de bitti
1 tb tacuk sote
Salata yogurt
Yarim cb pikan cevizi
1 tk bal
Su 2 lt den fazla
Murç bitkisiMurc salatasinin icinde ne var canim ben bilmiyorum da afiyet olsun
yat kalk şükret eşin farkın da ve seni destekliyor çok şükür , halini kendi gözüyle görmüş, görüp umursamayan unutan da varAy Allaha sükür anladı laf söyletmiyo şimdi bana. Ama 2 gün sütüm falan kesildi benim stresten gözlerim uykusuzluktan kipkırmiziydi Allah bi daha yasatmasın cok kötuydüm esimde sansa 4 gün falan izinli oldu birebir şahit oldu o durumlara simdi yine aynı durumlar yaaanır diye korkuyor cok
senin nick çürük elma ama ablan asıl çürük elma ara ara tutuyor bir yerlerimden ağrılar :)Mevsimlerde evet normal canim eldivenleri var onlarin tarama icin onunla tarayip tuyleri toplayabilirsin en azindan daha az yere dağılır
Gunaydin ablaaa kac eksi desin onuda soyle bari
Aslında o kadar zor degil abla saat olarak bakinca bi cok yerle ayni. Ayrıca ben bazen 2 3 saat boşluğum oluyor oturuyorum :)
Afiyetolsun abla
Gunaydin canim
Daha onceden de vardi sende abla yanlış hatirlamiyosam
Kolay gelsin simdiden :)
Günaydıncanim
yok gülüm tek değil 7 kardeşler kendinden büyük 2 abisi 1 ablası var kendinden küçük de 2 erkek kardeşi var 1 de kız kardeşi vardı vefat etti mekanı cennet olsun ...Ayy abla senin adam da tek galiba dün öyle okudum diye hatırladım. Benimki de tek.. yani çok eziyeti yok ama dediğin gibi sürekli nazlican falan. Bi De Aslan burcu, sürekli aslansın kaplansın efsanesin gazı vermem gerekiyor.. alıştım ben de artık hoşuma da gitmeye başladıdelirmemişimdir inşaallah
biz sülalecek kullanır olduk hatta benim küçük bir istifim var(yedeklemeyi seviyorum) az önce eşim diyor bacaklarım sızlıyor diye az sonra çağırır jel sür diye:)O jel anneme de çok iyi geliyordu, dizlerine varislerine falan. Türkiye’ye gidince ben de alayım madem ağrıyan yerlerime sürünürüm
sıcak bir duş almadan ağrın geçmez gülüm , işin yoksa şimdi al duşunu yat gülümHayırlı kandiller hanımlar,
Hala çok yorgunum, bugün okulda çok yordu beni, bütün vücudum ağrıyor..
Ben baya bi karıştırmışımyok gülüm tek değil 7 kardeşler kendinden büyük 2 abisi 1 ablası var kendinden küçük de 2 erkek kardeşi var 1 de kız kardeşi vardı vefat etti mekanı cennet olsun ...
benimki lise de dahil hep evinden uzakta okumuş yaşamış belki ondandır yada bildik cinsss işte
öğleden sonra güneş çıkınca gaza geldim mutfak salon oğlanın odasının camları sildim , tam su kaynadı bitki çayı yapayım dedim kapı tıkladı karşı komşu tartılmaya gelmiş :) biraz oturdu gitti akşam yemeğini yapmaya giriştim bitki çayı içmeyi unuttummm:))
bu arada benim leptap tamamen bozuldu açılmıyoryeni leptabı da eşim kullanıyordu ya , bu zaten banaydı dedim salondan aldım getirdim mutfak masamın üstüne koydum , elim klavyeye alışıncaya kadar yazıp yazıp silerim artık:)
Ellerinize kollarınıza sağlık..öğleden sonra güneş çıkınca gaza geldim mutfak salon oğlanın odasının camları sildim , tam su kaynadı bitki çayı yapayım dedim kapı tıkladı karşı komşu tartılmaya gelmiş :) biraz oturdu gitti akşam yemeğini yapmaya giriştim bitki çayı içmeyi unuttummm:))
bu arada benim leptap tamamen bozuldu açılmıyoryeni leptabı da eşim kullanıyordu ya , bu zaten banaydı dedim salondan aldım getirdim mutfak masamın üstüne koydum , elim klavyeye alışıncaya kadar yazıp yazıp silerim artık:)
Bu nedir canımDukan bira denen şeyden yaptım soğuyor, onla da destek atıcam:)
İşlerimi bitirmem 12 yi bulur, ancak o zaman alırım duşumu... yarın full yatacağım ama.sıcak bir duş almadan ağrın geçmez gülüm , işin yoksa şimdi al duşunu yat gülüm
Ödem atıcıymış şekerim, 750 ml suyla yeşil çay demliyorsun, soğuyunca da içine yarım limon sıkıp 200 ml kadar da maden suyu döküyorsun.Bu nedir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?