Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sabah 10.45
Menemen 1 yumurtalı
Peynir zeytin
Yeşillik
Yarım çay bardağı çiğ fındık
2 dilim elma

Akşam 18.15
1 kepçe domates çorbasu
1 büyük kase yeşil mercimekli tonbalıklı salata
1 fincan sütlü kahve

Su 2.5 lt
Spor 2 mil Leslie=90p Fit mutlu anne

Tekrar tekrar tebrikler
Kizlar bugun karatay denememin ilk gunu, bakalim nasil devam edecek :)
Nasıl gidiyor canım?
:)))
Aynen katılıyorum yoksa birbirimize bağlanamazdık ki böle..
.Rabbim mekanlarını cennet eylesin sizlerede sabırlar versin inş.
Halledebildinmi canım işlerini?
Helal olsun ne denir..Rabbim kolaylık versşn..senn gibi eş,anne ..değerin bilinir inş ne diyeyim abla..
Günaydın Hanımlar,

Cuma=82.0 (sabit)
Bugün=81.3
Fark=0.7 gr
Süperrr
Ins canim isyerine geciyorum bende orda tartilicam bakalim ne çıkacak
Hoşgeldin yani tekrar hoşgelmişsin
Allah rahmet eylesin canım
Çok üzücü..ama swn kendinin ve değerinin farkındasın,bu çok önemlive bunu kaybetmemek de çok değerli...
Allah gönlüne rahmet koysuninşcanım..3 evladın var sanırım,cok kücük müydü bebiş?
))
Evet kızlar ben geldim problem çözüldü internete kavustum
Dün temizlik yaparken tartiyi kırdım maalesef bugun tartilamadım bu hafta alcam olmadı cuma baskasinda tartilirim
Heeyyyyy kankimmmm kankitommm canımmmm E ebruebrulii nasılsn,diyet nasıl???
elfkkk canim yürüyüşün tempolu muydu
Orta canım hep yürüyşlerim Fit mutlu anne

Wuuuuu canımm kankime yakışır bi menüüüü
Güzel menü canım
Gayet iyiii
Karataycilar bisey soracam

Hani karatay avuc ici peynir diyor ya bunun miktari asagi yukari ne kadar olurki
Peynirin kalinligida var ya
Mantıklı
Süper menü olmuş
Günaydın Kızlar,
Hala bacaklarım ağrıyor, atamadım dünün yorgunluğunu..tartıda biraz daha eksilmişim bu arada, nasıl mutlu oldum anlatamam.
Yeni yaşımda gidecek bu kilolar inşaallah
Harika dahada artsın inş eksin canım
Gayet iyiii
Ay nasıl komik bi kadınsın)))
10:30===
2 haşlama yumurta
1 kk peynir
6 siyah+6 yeşil zeytin
1 yk cevizli biber
3 adet ceviz
1 kase murç salatası
2 adet domates

17:00===
6 yk mercimekli bulgur pilavı
2 kase cacık
2 adet yeşil sarımsak

Toplam 3 lt su
Çok iyi olmuş
Güzel menü
Tam karataylık

Güzel canım
Menü
12.30Eki Görüntüle 2253161
16.00
1 armut
18.00
2 kraker;(
20.30(eşim mesaideydi,balık oldgu için beklemk zorunda kaldım)
1 dırın levrek
Bol salata
Su
2.5 lt
Spor
35 dkcivarı yürüyüş
Güzel canım
afiyet olsun canım
Teşekkürler canım
Çok güzel canım
Güzel canım
Afiyet olsun canim menü güzel
Teşekkürler canım
Afiyet olsun canım
Teşekkürler canım
Çok güzel canım

Allah sabır versin canım . Mekanları cennet olsun
Mekanı cennet olsun canım. Allah sabır versin size de
Gunaydin hayırlı sabahlar fıstıklar dün listeme baktım geçen ay mart 1 'de 10.7 kiloymuşum 1 ay da 5.2 vermisim sizce nasil
Süper gitmiş canım tebrikler. Bu ay gayet istikrarlıydın zaten maşallah
afiyet olsun canim guzel
Teşekkürler canım
Güzel canım helva da azmış sorun olmaz bence
Ay kizlar bitmiyordu evin isii, hala evde kosturuyorum. Isler bitince gelicem insallah buraya
Ev işi biter mi ya . Kaç gündür yapamadım ben de evde durmadığımdan ev aldı başını gidiyor
2 haşlama yumurta
1 kk peynir
6 siyah+6 yeşil zeytin
1 yk cevizli biber
3 adet ceviz
1 kase murç salatası
2 adet domates

2 kase cacık
2 adet yeşil sarımsak

Toplam 3 lt su
Güzel canım
Çok güzel canım. İyi hatırlattın ben de perşembe günü dukan bira yapayım
Gayet güzel canım. Gözün aydın bu arada
Pek dengeli olmamış ama fena değil
Gayet güzel canım

Murç bitkisi
Kekik
Yeşil soğan
Maydonoz
Nane
Domates
Baharatlar, yağ, ve nareskisi
Yag miktari ne canim bide nar eksisinin
senin nick çürük elma ama ablan asıl çürük elma ara ara tutuyor bir yerlerimden ağrılar :)
Abla bizde pek saglam degiliz ya sabahtan aksama kadar ayaktayım pertim çıkıyor valla
Yahu bi günde bırak bi is yapma abla ev gitmeyecek bi yere duracak ayni yerinde sonucta
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
İyi akşamlar bu 2 gündür o kadar yoğunumkiiiii...nasılsınızzzz?diyet nasl gdiyor inş?
Koşturup duruyoruz canim ev is diyet
Az mi yoksabanami oyle gekdi canim afiyet olsun
Afiyet olsun canim
Hosbuldum canim

Afiyet olsun canim

Sahane olmus afiyet olsun
Menü
12.30Eki Görüntüle 2253161
16.00
1 armut
18.00
2 kraker;(
20.30(eşim mesaideydi,balık oldgu için beklemk zorunda kaldım)
1 dırın levrek
Bol salata
Su
2.5 lt
Spor
35 dkcivarı yürüyüş
Gayet guzel canim afiyet olsun
Canim kucuk de olsa kek yedikce daha cok isteyecek canin
Evet kızlar ben geldim problem çözüldü internete kavustum
Dün temizlik yaparken tartiyi kırdım maalesef bugun tartilamadım bu hafta alcam olmadı cuma baskasinda tartilirim
Kiz al hemen tartisiz olmaz
Gayet guzel canim afiyet olsun
Canim cikolatada kalorinin onemi yok, yiyeceksen en azindan yogun bitter ye, tatlandiricili olanlar daha tehlikeli cok baska hastaliklara sebep oluyo uzun vadede
Afiyet olsun canjm
Hepsi cok guzel cnm

Hani aksam saatini biraz öne cekecektin :)
Ahhh sorma abla, yemek pismedi markete gittim geldim ancak pisti.
Bu arada ben eskiden yemege baslama saatimi yazardim, simdi karatayla bitis saatlerini yaziyorum, burda hangisini yazmamiz gerekiyor gerci onu bilmiyorum da
Karataycilar bisey soracam

Hani karatay avuc ici peynir diyor ya bunun miktari asagi yukari ne kadar olurki
Peynirin kalinligida var ya
Herkesin kendi avcunun buyuklugu kadar kalinligi da yine avcumuz kadar. Her kisi kendi avcuna gore yiyor yani :) benim elim biraz buyuk ondan sansli hissediyorum kendimi
Afiyet olsun abla gayet guzel
Tartı yatağımın yanında canım, akşam yatmadan ve sabah kalkınca selam vermezsem ayıp olur.
Hahaha ayni ben
Gunaydin hayırlı sabahlar fıstıklar dün listeme baktım geçen ay mart 1 'de 10.7 kiloymuşum 1 ay da 5.2 vermisim sizce nasil
Super canim, saglikli ve istikrarli, boyle giden kilo geri gelmez miss gibi ohh
Aaa evet bizde tarak var ama eldiven daha iyi olabilir, deneyeyim
Dolu dolu karatay kahvaltisi yaptim ama ikindin yinede cnm cok tatli istiyor
Gecen hafta cok hurma yemistim
Aliskanlik heralde

Tarcinli sade t. Kahvesi ictim iyi geldi
Ahh keske dinlenebilsem, birazdan ablam gelecek, artik karis kariz tum hollandayi gezeriz.
Tukurseydin hemen, ay hic sevmem boyle yemek emrivakisini. Afiyet olsun canim, guzel olmus. Ben artik esime yaptigim yemeklerin bile tadina bakip tukuruyorum bazen bugun makarnaya oyle yaptim mesela
Yaa malum donemdendir o, bende boyle bi ara ufak agladim, sonra toparladim kendimi. Esin yine mi kaldi, insallah sen gecersin kusumm.
Senin temizlik günün dündü kız, neler oluyordu
Ah sorma Mila kuzumj veterinere goturdum dun, sonra uzaktaki markete falan gittim ev isi yapamadim bugune kaldi
O Niranla bendik kusum :) benimki de aynen Aslan ben seviyorum nazlamayi ama saolsun o da beni nazlar. Bugun geldi sirtimi sevdi mesela, yoruldugumu hissetmis boyle sefkat gosterdi bana
2 haşlama yumurta
1 kk peynir
6 siyah+6 yeşil zeytin
1 yk cevizli biber
3 adet ceviz
1 kase murç salatası
2 adet domates

2 kase cacık
2 adet yeşil sarımsak

Toplam 3 lt su
Bulgur biraz cok olmus sislik yapabilir ama tartiya daha var. Aksama da biraz protein ekleyebilirmissin canim ya d asebze yemegj falan
Afiyet olsun, abla sabahki yedigin bal ogleden sonra canini tatli cektiriyordur, bali yogurtla karistirip ye istersen
Super menu olmus afiyet olsun
Puf dedigin ne? Marshmallow mu? Oyleyse o kotu olmus onun disinda guzel
Gayet guzel afiyet olsun
Yaaa karatay bence harika gidiyor, hem eksi getirmesi hem karnimin da gozumunde doymasi, canim hic ekstra bir sey istemiyor. Tam benlikmiss

Ellerinize kollarınıza sağlık..
Laptop mutfakta hızlı bozulur yanlız.
Ne çayı yapmıştın canım?
evet mutfakta 2 gün de kirleniyor leptap ama ben mutfakta yaşayan biriyim :) işim yoksa sürekli mutfakta oturuyorum salona sadece eşime çay götürmek için gidiyorum tv izlemem hep pc ileyim
çayı yapamadım ki son dönem yeşil çay rezene ve böğürtlen yada kırmızı meyve poşet çaylarını beraber demleyip içiyorum yeşil çayın kötü tadını bastırıyor hem de rezene gaz sancısına iyi geliyor diye denemiştim hoşuma gitti sık sık yapıyorum :)

Normalde bende sevmem canim ama kandik filan muhabbeti yaptiklari icin bisi diyemedim

gözün aydın gülüm ablanla bol muhabbetler

durursam daha çok iş çıkıyor baş edemiyorum valla :) yeni bir cam bezi almıştım ilk defa denedim bir kere bezi ıslattım mutfağın 2 kanat kocaman camını(fransız balkon kapı yani:) iç dış sildim salonun ki tüm duvar boyu 4 kanat onu da bir kere bezi yıkadım iç dış sildim toplam 10 dk sürdü sürmedi , üstelik benim yeğenin el izleri duruyordu :) bezi denemesem çatlardım :)))

Ay abla gece gece güldürdün valla ya
sağ ol gülüm daha iyileri sizin olsun :)
Amin abla

Ay abla gece gece güldürdün valla ya

Amin abla
kız benim vardır çatlaklıklarım ufak takıntılarım eve yeni ne alınsa hemen temizler kullanırım gece gündüz far etmez, yeni deterjanları hele denemedik yer bırakmam bir kaç ay önce sihirli sünger muhabbeti yaptık ya evde her yere denedim tüm gün banyodan mutfağa kalorifer peteklerinin isine kadar olmadı oğlanın süet gibi bir şeyden botunu bile sildim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…