- Konu Sahibi Handandandan
-
- #28.321
tamamm
13 ocakta 68 kilo
20 ocakta 67 olmak hedefimiz :)))
bol su içiyoruz ekmek azaltıyoruz elimizde olsada hiç yemesekkk
tamamdırr yarış işi iyi gelecek eminim
aslında bi ara takım için gruplanıyoduk ikişer ikişer
kiloları yakın ve hedefleri aynı olanları yarışa sokabiliriz
kaptan gelsin diyelimm
bak bu süper oldu şimdi mecburen akşamları ve haftasonları kaçırmıcam yarış var diye aslında bakıyorumda ben çok asılmadım hep kaçamaklarım oldudiyelim diyelim hepimize iyi gelecek eminim
merve hoşgeldin
nasılsın ?
kilo durumların nasıl hiç vwerebildinmi takımdan ayrıldıktan sonra
biz bıraktıgın gibiyiz :)))
günaydın hanımlar. ooo kalkın kalıkın çabuk daha zayıflayacağız, daha tanışacam sizinle bir sürü işimiz var
siz menülerinizi yazıyonuz mu bilemedim ama ben yazam. dün çok güzel diete uydum uydum sonra akşam acık bozdumsaat bir gibi yatmıştım gece 3 de uyandım feci midem kötü ekşiyo falan bir dilim tam tahıllı ekmek yadim gece gece ama hala kötü mide. feci bir şişkinlik var ya ben bir bu şişkinliği çözemedim...
neyse sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek arasına biraz zeytin ezmesi,
ara kayısı kurusu
öğle 2 dilim tam tahıllı ekmek arasına biraz zeytin ezmesi + azda peynir+ domates
ara yine kayısı kurusu
akşam henüz bilmiyooom
aman aman emekli falan olmasın..ondan sonra bekleki fadime gelsin..sen misafirini yolcu ettin ben kocayı iyleştiremedim daha 5 gün fizik tedavi görücek sonra biticek bide emekli olsa aman hiç çekilmezmiş
hangisi bacımmm???hopiş hep yaptıgın güzel olan pogaça tarfi verirmisin kardeşim istiyor
akrep hopişş olmak istemiyorummmm:18:kardeşi mardeş bahanesiyle poğaça yapıp yemem valla gece rüyana gireriz fadime ablaa
bak akrep nalanı siz şişkosunuz deyip acil iniş kapısından ucagın kaldırmışlar :):)))
böyle gidersen akrep fadime olursun bende akrep edda , akrep hoppişşş ,düşünsene şişene akrep dicez
tamamdırr bende kalkıp 1 su bardagı su içtim gün içinde 2 litreyi aşacagız tamammııı
ay usta var evde sinir oluyorum içerde çalışıyo rahat olamıyom
şimdi canım bi türk kahvesi cigara çektiii ahh ahhh
ev temizlenecek ahh ahhh
gelin yardıma bana hareket olur hem
ben yokken hepiniz buradasınız ..nerde bu millet nerde bu topik uleynnnn
sağol hoşbuldumMrb Hoşgeldin armıza ben Hicran:13:
çok memnun oldum bende kasımdan beri bir veriyom bi alıyom ama pes etmek yok yola devam
kilolarımız yakınmış
ben başlıyım tanıtmaya 26 yaşındayım
68.5 kiloyum
buranın daimi üyesiyim
bir zayıflar 2 kilo alırım
70 den 66 ya indim bidaha çıktım gördüğün gibi kilo vermek azap ahh ahhhh
evliyim 1.5 yıllık.. çalışıyordum 5 yıldır 4 gündür işsizim
memnun oldum ya haftasonları bende işin ucunu kaçırıyom hep. zengin kahvaltı sonracıma iki öğün yemek falan söylemesem daha iyiaaa ben nasıl kaçırmışım hemen cvp veriyorum
28 yaşındayım 4 yıl 2 aylık evliyim 2 yaş 2 aylık bir oğlum var
72 kg ile bir ay önce katıldım 9.takıma bugün itibariyle 68,9 kgyim hafta içi sıkı diyet yapıp haftasonu kaçırmasam ve vaktim olsada azıcık spor yapabilsem sanırım 4 kg verebilirdim
memnun olduum. 20,17,14 yaş derkenbende kendimi tanıtayım 35 yaşında 4 çocuk annesiyim .büyük kızım 20 küçük kızım 17 oglanlar 14 yaşında ikiz kilom ortada boyum 158
ben 70-79 topiğinide takip ediyorum. orada bizim ortilik sistemi var. ikili gruplar oluşturup her cuma bir yoplam kilo çizelgesi birde orti yarışması derecesi yayınlanıyor. ortilerin verdiği kilolar toplanıyo en çok kilo veren orti grubu birinci oluyooo. güzel gaza getiriyor burada da yapabiliriz. birde burada toplam sayımız ne bilen var mıtamamm
13 ocakta 68 kilo
kaptan gelsin diyelimm
efferin sanaaaaben burdayım yimemi yidim geldimmmmmm
blackcat hoşgeldin bacımmmm...
yokmu yemek yapanınhoşbulduk ... banada öğlenleri biri yemek yapsa getirse ne hayra geçer valla
56lı bi rakam gördüm dün baya egzersiz yapmıştım onun etkisi olsa gerekSen de kaçırma bak mayısta fıstık gibi bekliyoruz
ben yenı uyeyım herkese merhaba....kızlar yaz gelıcek bız sımdıden ısı sıkı tutarsak yaza rahat gırerız dıyorum ve bence haftada ortalama 1 kılo verılmelı dıyorum ınsallah hep beraber yapıcaz.şımdı esım ve oglumla yemege gıdıcem ama ben balık yemeyş dusunuyorum gelıncede bısey eymıycem bugun ıtıbarıyle gercekten basladım ....
herkeze merhaba...aranıza yeni katıldım,kendimi tanıtayım 34 yaşındayım 10 senedir evliyim 2 erkek çocuk annesiyim 62kg ile evlendim ilk çocuguma 66kg la hamile kaldım hamilelik te 85kg çıktım sonra ancak 74 kg indim derken ikinciye hamile kaldım bundada hamlelikte 84kg. ya çıktım,aralarında yaklaşık 2 yaş var..yaklaşık 2 sene önce 85kg den 68kg ya düştüm ve tekrar almaya başladım şuan 77kiloyum 65kg ya düşmek istiyorum inş tekrar sizinle vericem ...yazdıklarımı okudum da nekadar matamatiksel yazmışım yazılardan çok rakamlar yazılı
cnm 4 yıl ideal bence hayatını yaşa evlilikte çok çok güzel taki çocuk olana kadar evlatta bambaşka ama bütün yaşantın değişiyo hele benim gibi gurbetteysen arada bırakabileceğin annen vs yoksa nefes alacak zaman kalmıyo 2 seneyi geçti eşimle bir gece eğlenmeye gitmeyeli bilmem anlatabildim miunutmadan herşeye rağmen 2.yi planlamadan da geri kalmıyorum ikisi bir büyüsünde 40ımdan sonra yaşayayım (Allah ömür verdiyse tabi )
amin cnm hepimizi mutlu etsin hemde çok çok
sevgilisi olmayana sevgili,bekarlara koca,bebek isteyenlerede en yakın zamanda versin rabbimbide kilo vermek isteyenleride tığ gibi yapsın dilenci duası gibi oldu
edda kuşu , murç sizide çok özledim ..bak hepinizi bekliyorum..yoksa
facede fotoları görünce fulya annesine benzemiş dedim gerçekten ...benimle aynı fikirde olan başkalarıda varmış demekki
herkes ıyıdır hersey yolundadır umarım buradakı arkadaslık ve muhabbet cok guzel gercektende sızınle bısey paylaşacagım.gıttıgım dıyetısyen facete sayfa acmıs ve merak ettıgınız soruları cevaplıyor ıstersenız ekleyıp aklınıza takılaan soruları sorup paylastıklarını ızleyebılırsınız..facete kısı arama yerıne Feysfood Balance bunu yazın cıkıcaktır belkı ısınıze yarar hepınızı cok öptum
slm bayanlar yarışma için başvuruda bulunmuştum buraya buyur etmişsiniz yni gördüm ya. normalde 70-79 topiğindeyim. orası bir ara yeterli motivasyon sağlamıyordu bırakacaktım. ama şimdi yeni kaptan seçildi işler düzene girdi orada devam edecem. eğer yasak değilse ve sizde kabul ederseniz buradan da yarışmaya katılıp yazışmak isterim. 70-79 topiği yarışmaya dahil değil yani yasak değilse sizinle de yarışmada olmak isterim. hergün mutlaka girerim. sizin kurallarınız neler bilmiyorum ama bir değerlendirin kabul ederseniz aranızdayım...
Geçen gün yanlış yazılan kilo yüzünden ben oynıcam 1.liğe grupta oynarsa süper olur
Hiç birinci oldumu bu takım?
tamamm
13 ocakta 68 kilo
kaptan gelsin diyelimm
murççççç geeeeeel artıkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?