Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bak bu süper oldu şimdi mecburen akşamları ve haftasonları kaçırmıcam yarış var diye aslında bakıyorumda ben çok asılmadım hep kaçamaklarım oldu diyelim diyelim hepimize iyi gelecek eminim

bak bu süper oldu şimdi mecburen akşamları ve haftasonları kaçırmıcam yarış var diye aslında bakıyorumda ben çok asılmadım hep kaçamaklarım oldu diyelim diyelim hepimize iyi gelecek eminim

tamamdırr bende kalkıp 1 su bardagı su içtim gün içinde 2 litreyi aşacagız tamammııı

ay usta var evde sinir oluyorum içerde çalışıyo rahat olamıyom

şimdi canım bi türk kahvesi cigara çektiii ahh ahhh
ev temizlenecek ahh ahhh
gelin yardıma bana hareket olur hem

Mrb Hoşgeldin armıza ben Hicran:13:

sen misafirini yolcu ettin ben kocayı iyleştiremedim daha 5 gün fizik tedavi görücek sonra biticek bide emekli olsa aman hiç çekilmezmiş
aman aman emekli falan olmasın..ondan sonra bekleki fadime gelsin..

hopiş hep yaptıgın güzel olan pogaça tarfi verirmisin kardeşim istiyor
hangisi bacımmm???

akrep hopişş olmak istemiyorummmm:18:

şimdi yarış arkadaşım öğle menüm
1 kase brokoli çorbası
salata(marul+havuç+1 y.kaşığı taze fasulye)
1 dilimden az ekmek

1lt suyum bitti +1 fincan yeşil çay + 1 fincan form çayı

eşimede anlattım yarışı hadi bakalım diyo

Mrb Hoşgeldin armıza ben Hicran:13:
sağol hoşbuldum
çok memnun oldum bende kasımdan beri bir veriyom bi alıyom ama pes etmek yok yola devam
memnun oldum ya haftasonları bende işin ucunu kaçırıyom hep. zengin kahvaltı sonracıma iki öğün yemek falan söylemesem daha iyi
bende kendimi tanıtayım 35 yaşında 4 çocuk annesiyim .büyük kızım 20 küçük kızım 17 oglanlar 14 yaşında ikiz kilom ortada boyum 158
memnun olduum. 20,17,14 yaş derken sen kaç yaşında evlemdin ya
ben 70-79 topiğinide takip ediyorum. orada bizim ortilik sistemi var. ikili gruplar oluşturup her cuma bir yoplam kilo çizelgesi birde orti yarışması derecesi yayınlanıyor. ortilerin verdiği kilolar toplanıyo en çok kilo veren orti grubu birinci oluyooo. güzel gaza getiriyor burada da yapabiliriz. birde burada toplam sayımız ne bilen var mı

Sabah 6-7 balık kraket
bir bardak Nescafe
Ara
1 bardak yeşil Çay
Öglen
kuru fasulye yemeginin tanelerinden yedim:17
Cok Kötü Bir Menü farkındayım Arkadaşlar

56lı bi rakam gördüm dün baya egzersiz yapmıştım onun etkisi olsa gerek Sen de kaçırma bak mayısta fıstık gibi bekliyoruz

Mayıs bızı gorunce sasıracak zaten merak etme kuzumm

Hosgeldın cnm yenı uyler ıcın bı yazı yayınlayacagım bırazdan.Onemlı olan konu bol paylasım ve ıctenlık

Sende hosgeldın cnm :) Hayırlısı olsun :) Bol paylasım beklıyoruz sızden...

Öhhööö büyük konusma ask bu ne yaptırcagı bellı olmaz Ama hakketten evlı kadın olmak cok zor Bı AŞK istiyorum bana evlenmeyi göze aldırsın

amin cnm hepimizi mutlu etsin hemde çok çok
sevgilisi olmayana sevgili,bekarlara koca,bebek isteyenlerede en yakın zamanda versin rabbim bide kilo vermek isteyenleride tığ gibi yapsın dilenci duası gibi oldu

Ahahhauhahu Süper duaymışş en içtyen AMİİİİNNNNN

edda kuşu , murç sizide çok özledim ..bak hepinizi bekliyorum..yoksa

Geldimmm

facede fotoları görünce fulya annesine benzemiş dedim gerçekten ...benimle aynı fikirde olan başkalarıda varmış demekki

Fulyaa face ekledım haberın olsun :) M.G ben

Cnmm hosgeldın bızı unutmadıgına ne cok sevındım anlatamam verdıgın adres ıcın tesekkurler eklıyorum sımdı Gene gel hep gel :)

Hoş geldın cnm hersewy gonlumuzce olsun.Bol paylasımlı bol muhabbetlı bol kılo vermelı gunler hepımıze

Geçen gün yanlış yazılan kilo yüzünden ben oynıcam 1.liğe grupta oynarsa süper olur
Hiç birinci oldumu bu takım?

Olduk olduk 1. olduk ama ben bıle unuttum zamanını cok uzun zamandır 5.lıkten yukarı cıkamıyoruzz...

Duydum sıız ılgılenıcem hemen dedıgınızle kızlar yenı gelen arkadaslarda tam anlamıyla motıve olsunlar takıma ayarlıycam bıseyler :)
murççççç geeeeeel artıkkkkkkkk

Geldım kuzum kızmaaa :26:

Günaydınnnn Türk vergi kanununu hırs yapıp bitirdim sonunda e sabah bitince öğleden sonra ancak uyanıyorsun benim gibi şekil A

Ya bi yarışma yapılmış Fulya 2. 3.yü belirleyin
1. Ben olurmuyum bilmiyorumda fadime ablada hızlı geliyor akrep olmıcağı kesin
Neyse yeni üyeye tekrar hoşgeldin diyeyim aranızda en küçük benim 21 yaşındayım 1.55 boyum 61.9la başladığım 1 ay öncesinden sonra 56.lı küsüratlı bi rakamı görmüş bulunmaktayım mezuniyetime 6kilo kalmış amaaaan verelim ya sanki napyoruz kalori almaktan başka

Şimdi dayak yemeden ben bi gidip kepek ekmeğine minik bi tost yapayım sonra menümü yazarım akşama kereviz varmı hiç yemedim :44: Annem diyetteyim diye almış bakalım tadı nasıl

Herkese slmlar Mutlu , Umutlu , Az Kcl bi hafta olsun hepimize...

Malum pzt younlugu anca fırsat bulabıldım...Gecmısı okudum yeni üyelerimize HOŞGELDİNİZ diyorum :) Onları davet eden ve benım ve eddanın yoklugunda yol gösteren takım arkadaşlarıma çok çok teşekkürler Hep söylüyorum ben sadece bi kaptan seçilmesi gerektiği için burdayım.Burası benım deil hepimizin bi karar verileceksede hepimizin ortak kararı olmalı bu.Tekrardan ilgilenen takıma göz kulak olan herkese TEŞŞEKKÜRÜ borç bilirim :))))

Bu kadar ayrılık yeter bomba gibi döndüm aranıza :) 2 ocaktan sonra kacamak yok demıstım hafta sonu dısarı cıkmıs olmama ragmen kacırmadım gayet olculuydu :)Bu kız ne yapmış merak edıyorsanız Face resımler yuklendı coktan Ama goren herkes kılo almıssın dedı vucudumda hattınden fazla bı sıslık var sanırım bunun sebebıde regl tarıhım yaklastı ... Az moralım bozulsada eglencelı ve guzel bı hafta sonuydu

Dunku menum ;

Sabah;

Pasa kahvaltısı

Öğle;

Kahve

Aksam;

Fırında tavuk
haslanmıs sebze
yourt

Spor ;

1 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…