Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçmiş olsun mefkurem. Keçiboynuzu pekmezi içmek, zencefil çayının öksürükte etkisi güzel oluyor.

Gece uykusu daha iyi dinlendiriyor vücudu, özellikle kadınların gece 11-2 arasında uykuda olması gerekiyor sağlık için.

karşı komşum biraz değişik anlattım ya hatırlarsan otistik çocuğu var bir şeyi bir kere söylersen anlamıyor hatta 30 kere söylesen de kafası karışık sanırım , aylardır ara ara bana gelip tartılıyor her defasın da söylüyorum sabah aç üzerin de kıyafet olmadan tartılmak lazım diye ama sabah ben uyuyorum bazen o da hep unutuyor dün en son ki tartı da kaç kilo olduğunu yine bana sordu bir yere not al diyorum onu da yapmıyor :) ilk başta 69 kiloydu benim yöntemi deniyor leptin çalışsın diye yemek araları en az 5 saat bekliyor bunu anlatana kadar aylarca kaç kere anlattım o kadar aç kalınca zararı olursa vücuda dedi oruç tutuyorsun bir şey oluyor mu dedim en son olmadı akşamdan sabah kahvaltısına daha fazla miden boş kalıyor bişey olmuyor yaa dedim 30. anlatmamdı sanırım :)) sonun da marul maydanozun da leptini bozduğunu öğrendi (bendeyken maydanoz istedi yemeye başladı sonrada saatim dolmadı çayın yanındakileri yemem dedi ben de az önce bozdun leptini dedim çok vicdansızsın dedi:)) 5 kilodan fazla verdi sonun da zaten pek kilosu yok

ilacı içtikten sonra iyice bürünüp yatınca çok terletiyor daha hızlı geçiyor soğuk algınlığı çok geçmiş olsun mefkuşum , bu ara çok koşturdun streslendin vücut direncin düştü tabii

ben bir kaç gündür uykuyu öne çekiyorum inşallah bir düzene oturacak darısı sana gülüm , beden için önemli ama beyin için uyku cansuyu gibi çok çoook önemli

hoş geldin gülüm
burada dengeli beslenmeyi öğrenip yeme şeklini değiştin mi bu iş tamamdır , gençsin çalışmıyorsun da kendinle ilgilenecek rahat vakit bulursun bu işler hep motivasyonla ilgili moralini yüksek tutup gerçekten inanırsan istediğin şeyler şu andan itibaren tezahur etmeye başlar zaten :)

Canım salatam yeşil mercimekli ve ton balıklı olduğu için acıkmıyorum canım

Gunaydin canlarrr

Bugun cok isim var doktor randevum, pazara gidicem alincak bikac eksik, aksama bavulu yaparm yemek yapcm, 1 posta camasirm kaldi yikancak daha bunlar hatirladiklarim yarin oglen evden cikicagim icin yarina bitek dua alip hazirlanmak kalsin istiyorm ah bide evi supurcem artk toz almayi falan donunce yaparm esimde diyor amann ne temizlicen ben zaten batircam

Günaydın kızlar
Saat 6 'dan uyanıp pasta yapıyorum oğlumun doğum günü pastacı bi annesi varsa tabiki işler bana kaldi bugun biraz yoğun olucam şimdi dünki menümü yazıp çıkıcam alıntılara işlerim bitince bakicam seviyorum hepinizi

Abla bu durum seni psikolojik olarak yormazmi peki ?
Olmadığını sende biliyosun canim en azından cok fazla abartmamissin afiyet olsun
Hosgeldin arzucum ben hilal 27 yaşındayım 1 tane oglum var 2016 da mezun olmustum tekrar burdayim fazlaliklardan kurtulmak icin :)
Evet abla gene bulgur vardi ispanak ayirmistim yemis birisi banada bulgur kaldı mecbur
Günaydinlarrrrrrrr fistik adaylari :)))

Hafif menülü karbonsuz bi 2 gun diliyorum

Tartiya son 2iiiiiiii
Yani daha cok şey degisebilir
Simdiden onleminizi alinnnn
Gunaydin ablaa bu hafta bende guzel eksi olur ama size bi faydam olmicak maalesef
Pekmez iyi gelir öksürüğe abla cok gecmis olsun
Gunaydin canin yabas yavas duzene koymaya başla yoksa toparlaman daha zor olur
bir günaydın demeden olmazzzzzz
günaydınnnnn bal böcüklerimmmmmmmmm
Gunaydin abla :)
Günaydıııın güzel arkadaşlarımmm,
En kocaman, en sağlıklı eksiler bizimle olsun
Gunaydin canim
Günaydın canim valla hakli adam kendisi yapsin evde olmicakmi

Kolay gelsin canim dogum gunusu kutlu olsun nice mutlu yillara
Afiyetolsun canim

Mefkurem çook gecmiş olsun bugün daha iyisinidr inş kendine cok cok dikkat et lütfen bol limonlu ıhlamur iç

10:30===
2 haşlama yumurta
1 kk peynir
6 siyah+6 yeşil zeytin
1 yk cevizli biber
3 adet ceviz
1 kase murç salatası
2 adet domates

17:00===
6 yk mercimekli bulgur pilavı
2 kase cacık
2 adet yeşil sarımsak

Toplam 3 lt su
afiyet olsun canım pilav biraz cok olmuş sanki
bAl biraz fazla olmus sanki kaptanim afiyet olsun
afiyet olsun canım güzel olmuş
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
tmm cnm
afiyet olsun canım
ucuz atlamışsın canım afiyet olsun spor da güzel
hg canım bende 25 yaşındayım 4 bucuk yasinda bi kizim var burda beraber motivasyonumuxu yükseltiyoruz kurtulcaz fazlalarimizdan insAllah
Günaydinlarrrrrrrr fistik adaylari :)))

Hafif menülü karbonsuz bi 2 gun diliyorum

Tartiya son 2iiiiiiii
Yani daha cok şey degisebilir
Simdiden onleminizi alinnnn
insAllah değişir a abla bu hafta pek umutlu değilim kendimden
bi an önce toparlarsn insAllah abla
İyi uykular canım gece uykusu önemli cidden
kolay gelsin kuzum
Hayırlı ömrü olsun canım kolay gelsin
Afiyet olsun canım

__ SPOR LİSTESİ __

Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe

Nanekekik 180 + 180 + 270 + -- + -- + -- + --
Mefkurem -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Sweetyy34 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Askhrpozitif 20 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Gewezebidik 158 + 360 + -- + 90 + -- + -- + --
Adaisylove -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Fatlady -- + -- + -- + 180 + 90 + -- + --
PrensesAnnesi 374 +395 + 135 + -- + --+ -- + --
Buse8 --- + -- + -- + 85 + 90 + -- + --
Badem -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
İstikrar1986 123 + -- + 140 + -- + -- + -- + --
Gulbeseker 180+ 135 + 180 + 90 + 90 + -- + --
Ebruebrulii 300+ 120 + -- + 150 + 300 + -- + --
AhSen_2504 135+ 210 + -- + -- + -- + -- + --
Pesto26 -- + 225 + -- + 115 + -- + -- + --
Cemresila -- + 40 + 360 + -- + -- + -- + --
CurukElma -- + -- + -- + 40 + -- + -- + --
Elfkk -- + -- + -- + 70 + 40 + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --

Eksik olan var mı kızlar

Günaydın arkadaşlar bende geç uyandım bugün uyanıp 1 bardak su içtim şmdi bi şekersiz nescafe icecem ayılmak için burda sistem nasl yürüyor anlatirmisinz mesela her öğünü ayrı ayrı mı yazacaz yoksa akşamdan akşama gün boyu yediğimiz içtiğimiz sorumuzu bir mesajda mi yazacaz

Aksam menü bildirimi yapıyoruz canım toplu saatli yazarsan iyi olur alt alta miktarlar da belirtilmeli çorba değil sadece ne çorbası olduğunu da yazıyoruz spor bildirimlerine beni de etiketlemeyi unutma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…