Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

biz kapmadık gülüm çekim yasası arzusah ı bize getirdi :)))

empati yapma huyumdan işte mefkurem karşı komşunun çektiklerini düşününce acıyorum kadına
çabuk iyileş canooomm bu hastalıklar ruh halimizi de etkiliyor

benim iştah bu gün yine gitti sabah erken kalktım ilaçlarımı içtim saat 10 dan sonra 2 kupa hindiba kahvemi içtim baktım hala açlık yok bende öğle eşimle yerim dedim acıktım ama canım bir şey istemiyor eşim öğleleri yoğurda taze kavurduğum çörekotu ve mısır gevreği katıp yemeye başladı bu ara bende yoğurda yulaf ezmesi katıp yiyeyim dedim bir de küçük muz ama yoook yiyesim gelmedi az önce baya baya midem bulanınca yedim , inşallah tüm malum dönem boyu iştahım hep böyle kapalı oluuurrr
hava güzel dışarı çıkıcam az sonra hem bu gün sebze meyve satanlar da bakkalın önüne geliyor ihtiyaçları alıcam hem de komşularla kafede oturucaz , akşama görüşürüz canlarrrr

ne guzel sorunmus o yaa istah olmamasi, keske bende de olsa biraz, aksine hep vakit hizli ilerlese de biran once yemek vakti olsa diye dusunuyorum

Cok zor durumlar abla ya ama ne bilim buda seni bitiriyor bi yandan

Kız bi daha gördüğünde konuş sanki nolcak
Evet abla oylr oldu yok bu iki gün hem erken yicem hem dikkat edicem insAllah eksi gorucem
Birazda erken yemeye calis cnm 7 ye kalmasin

Niye agriyor biseyemi canini siktin
tamam abla yok sıkkın da degil abla da arada böyle oluyor nedense ensemden bi ağrı kalkıyor gözlerim başım felaket
allah kabul etsin gülüm , erişte yapmak da çok zor iyi uğraşmışsındır rabbim sağlıkla huzurla yemeyi nasip etsin
saol cnm Allah razi olsun amin insAllah aynen dogramasi uğraşıyor baya ama yapmadan da olmuyor evde yapılan daha bereketli geliyor bana nedense
malum erişte yaoinca eriste kacamak yaptim ama insAllah eksi görürüm
İnşALLAH böyle istahsiz devam eder cnm
Iyi gezmeler alışverişler cnm grsrz

Evet baktim a101 e geliyomuş yarın tartı sahibi oluyorum insallah eksi gelmezsem olacaklardan korkuyorum

Kizlar selamm,
Dun gece ablam geldi, simdi onunla kakao fabrikasi olan bir sehire geldik, geziyoruz. Bugun arada belki gercek kakaolu sut icerim ya da icmem henuz karar veremedim :) ama sekersiz tabiki :) simdi ciktik geziyoruz ablamla firsat buldukca yine gelirim, herkese bol eksili gunler olsun

Şimdi nasilsin abla toparladinmi biraz daha
sabaha gore daha iyi cnm
Gece kötü oluyor
darisi hepimize insallah
amam abla yok sıkkın da degil abla da arada böyle oluyor nedense ensemden bi ağrı kalkıyor gözlerim başım felaket
dun eristeden boynun agrimis o da bas agrisi yapmis cnm
Boynuna sicak uygula yumusasin
Evet baktim a101 e geliyomuş yarın tartı sahibi oluyorum insallah eksi gelmezsem olacaklardan korkuyorum
bencede korkkk
Guzel verecem dedigin icin girdin listeye
köln de lind fabrikasi varmis ben hic gitmedim :))

bi lokmadan bişey olmaz canim oluyor öyle ısrarcı kişiler
10:30===
2 haşlama yumurta
1 kk peynir
6 siyah+6 yeşil zeytin
1 yk cevizli biber
3 adet ceviz
1 kase murç salatası
2 adet domates

17:00===
6 yk mercimekli bulgur pilavı
2 kase cacık
2 adet yeşil sarımsak

Toplam 3 lt su
cok guzel canim afiyet olsun
gayet güzel afiyetler olsun
Murç bitkisi
Kekik
Yeşil soğan
Maydonoz
Nane
Domates
Baharatlar, yağ, ve nareskisi
guzel menu neden spor yapmak istemedin islerinmi vardı canim
guzel olmuş canim
yediğin puf ün cezasını kendine kesmişsin zaten iyi olmus:)
guzel canım afiyetler olsun
amin insallah
guzel canim lahmacunu disardaydim diyemi yedin keyfimi
sıkma canını yemeden kuserlermiydi ki keşke yemeseydin
aramıza hoş geldin canim
Günaydinlarrrrrrrr fistik adaylari :)))

Hafif menülü karbonsuz bi 2 gun diliyorum

Tartiya son 2iiiiiiii
Yani daha cok şey degisebilir
Simdiden onleminizi alinnnn
ayyy heyecanlandım yine
oy cok geçmiş olsun canim
Kolay gelsin canim dogum gunusu kutlu olsun nice mutlu yillara

Afiyetolsun canim
sagolasin tatlim
sağolsun gülüm teşekkürler
nayırrrrr yemiycem tabiykii
sagolasin tatlim tabi atarim

Tamam abla saolasin yapacam insAllah

bide laktozsuz sut deneyelim
istikrar1986 aysenur bildirim yaptinmi sen cnm
abla yapmistim ama tam hatirlayamdm ya +100 yada - 100grdi
istikrar1986
@askrhpozitif

Kizlar menuler nerde
Aysenur pazartesi bildirimide yapmadin ve gorunmuyosun cnm
menuler harika paylasacagim cok ozur dilerim bu aralar kafam cok dolu

Dunki menum
1sutlu kahve 4 hurma 2 badem 2 cevizdi heralde
Sabah 1 d. Cavdar 2 yumurta Sucuklu peynir marul
1"sutlu kahve 3 kayisi
Aksam 17
bir parca haslama et soganli havuclu kapya biber aci kucuk biberlerdn 1 kasik bulgur
2 litredn fazla

Son düzenleme:
Abla ya ben bildirim yapmamisim simdi gecmise baktimda diyet defterime mi yazmistim acaba oyle bi aklimda kalmis kusura bakmayin

Afiyet olsun canım.

Öğünlerin arası süre olarak çok az değil mi?
Evde olmadığım için öyle oldu malesef
sagolasin cnm
niye gec yatiyon keyfimi zorunlulukmu
Keyfi kaptanım. Geç yatmaya alıştım erken uyuyamıyorum. Bazen uykusuzluktan ölüyorum ama uyuyamıyorum
Gece uykusu daha iyi dinlendiriyor vücudu, özellikle kadınların gece 11-2 arasında uykuda olması gerekiyor sağlık için.
Aynen canım biliyorum ama uygulamıyorum işte
ben bir kaç gündür uykuyu öne çekiyorum inşallah bir düzene oturacak darısı sana gülüm , beden için önemli ama beyin için uyku cansuyu gibi çok çoook önemli
Aynen ablacım inşallah
İyiki doğmuş kuzucun hayırlı uzun ömürlü olsun
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Gunaydin canin yabas yavas duzene koymaya başla yoksa toparlaman daha zor olur
Haklısın canım
afiyet olsun canım
Teşekkürler canım
guzel canim lahmacunu disardaydim diyemi yedin keyfimi
Dışardaydım canım ama ev yapımıydı

Nasil yapılıyor bilmiyorum canim ama manti gibiyse zordur :)
Sekersiz olursa sorun yok bence canim içebilirsin bolbol gwzin eglenin
Aman dikkat et abla ya
Evet maalesef öyle canim kalabalikta biside denmiyor
Dunki menum
1sutlu kahve 4 hurma 2 badem 2 cevizdi heralde
Sabah 1 d. Cavdar 2 yumurta Sucuklu peynir marul
1"sutlu kahve 3 kayisi
Aksam 17
bir parca haslama et soganli havuclu kapya biber aci kucuk biberlerdn 1 kasik bulgur
2 litredn fazla
Afiyet olsun canim guzel bence

Ikisi de zor ugrastirici tabi hemen hrmen ayni hamur yogur ac pisir kes

Karatay kesinlikle çok doğru seçim zaten karatay da şeker yok. Kuru meyve değilde taze meyveyi günde 1 taneyi geçmemek lazım yani günde 1 tane istediğin 1 meyveyi yiyebilirsin canım) seker orucu bana çok iyi geldi artık canim çikolata ekmek vs istemiyo ama sen bu şekilde devam edersen seker orucu gibi olur oda

Hayr olsun canım sen nie idare edersn
hayirdir cnm ne oldu soylemek istersen biz burdayiz biliyosun

Sorun eşimle sürekli tartışıyoruz söyleki eşimle birbirimizi çokk seviyoruz ama birbirimizede çok zit düşüyoruz buda sürekli huzursuzluk yaratıyo' eşim çok inatçı çabuk küsen en ufak bişeyı sorun eden bir insan tabi bende onunla aynı huydayim) ama aramızda önemli bişey yok sadece eşim her şeyi hatta ufacık bişeyı de sorun ediyo bana diyoki asla hatan olmasın' ama buda mümkün değil insanız tabiki hatalarımız olabilir' ama bunu kabul etmiyo bende diyorumki sen böyle herşeyi sorun edersen biz hep böyle oluruz diye' dün yine tartıştık önemli olmayan bişey yüzünden ve 2 aydir bıraktığı sigarayı tekrar içti veben buna inanılmaz üzüldüm) gerçekten artık böyle sorunları kaldıramiyorum oda üzülüyo ama sebepsiz yere yaa ben napcam böyle bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…