- Konu Sahibi Handandandan
-
- #283.241
Tamam canım anladım sporda bir prenses annesi diye etiketleme yaparken nickinin önüne herhangi bir işaret koyuyo muyuz etiket olman için daha yeni üye oldum da tam bilmiyorumAksam menü bildirimi yapıyoruz canım toplu saatli yazarsan iyi olur alt alta miktarlar da belirtilmeli çorba değil sadece ne çorbası olduğunu da yazıyoruz spor bildirimlerine beni de etiketlemeyi unutma :) ☺
@ işareti koyarsan çıkar canım alışırsın zamanlaTamam canım anladım sporda bir prenses annesi diye etiketleme yaparken nickinin önüne herhangi bir işaret koyuyo muyuz etiket olman için daha yeni üye oldum da tam bilmiyorum
Şmdi tartildim da 74.6 kiloyum canm başlangıç kilom olarak yazdımAksam menü bildirimi yapıyoruz canım toplu saatli yazarsan iyi olur alt alta miktarlar da belirtilmeli çorba değil sadece ne çorbası olduğunu da yazıyoruz spor bildirimlerine beni de etiketlemeyi unutma :) ☺
Hadi bol eksilerin olsun insAllah cnm ben vücut olculerimi de aldım başlangıçtan nasil fark olacak cm olarak bakmak icinŞmdi tartildim da 74.6 kiloyum canm başlangıç kilom olarak yazdım
İyiyim cnm kendi adıma sen nasılsın
gayet guzel cnm
Son arayi kacta yapiyosun
Ekside coook guzel
Hayr olsun canım sen nie idare edersnİyi olmana sevindim canım) ehh bende idare eder❤❤
Abla saat olarak belli olmuyo ama 23:00dan önce yapıyorum
Bende sorunlar bitmez abla
heheh Arzusah'i kapmissiniz ona bakmaya gelmistim bunu gorunce resmen eskileri hatirladim. Burada maalesef direksiyon sinavi bir sektor haline gelmis, nasil biraksak sinavdan acaba diye bakiyorlar, ben de cok denemistim gecene kadarSelam canlar,geç de olsa hayırlı kandiller..
Nasılsınız, napıyosunuz? Ben tüm gün evde takıldım, ütü falan yaptım, sonra yürümeye çıktım. Eşim direksiyon sınavından gene kaldıOnla mı ilgili bilmiyorum ama kendimi epey durgun hissediyorum..
Yaşadığım yerde pek Türk yok hele hele genç hiç yok. Az önce genç bi çift gördüm, kız daha önce beni görünce dikkat kesilip bakmıştı. Tekrar görünce ve Türkçe konuştuklarından emin olunca selam veresim geldi ama çok aç olduğum için nefesim kokabilir diye vazgeçtimbu diyet potansiyel bir arkadaşlığı öldürdü
Ilk sayfadaki kurallari okuyup kabul ettinmi cnmGünaydın arkadaşlar bende geç uyandım bugün uyanıp 1 bardak su içtim şmdi bi şekersiz nescafe icecem ayılmak için burda sistem nasl yürüyor anlatirmisinzmesela her öğünü ayrı ayrı mı yazacaz yoksa akşamdan akşama gün boyu yediğimiz içtiğimiz sorumuzu bir mesajda mi yazacaz
Hosgeldin canım bende ebru 27 yasindayım bazen pes etme noktası gelsede buraya yazmak zorunda oldugun için pes etmiyosun cok fazla faydasini gördüm 3 haftada buranınAdı:Arzu
Yaşı:26
Evli/bekar:bekar
Çocuk/yaşları:1çocuk 6 yaşında
Emziriyormusun:hayır
Meslek:memur
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:167
Kilo:74kusur
Hedef:58_60
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :dengesiz beslenme
Bize kısaca kendini anlatirmisin:kendimi bildim bileli hep bi kiloluyum genetik olarak..86 kilolara çıkıp 60A düşüp tekrar 75lere çıktım tek başıma kilo vermekte çok zor eski iradem ve motivasyonum kalmadı benide aranıza alırmısınz
Geçmiş olsun kaptanim iyi bak kendineBu gece sik sik uyandim malesef hastalik oksuruge cevirdi
En istemedigim sey
Yine gece cok aciktim su icip yattim hep
Simdi ilik sirkeli su ictim bide taylot iciyorum
Duruma gore geri yatabilirim
Kafam kazan gibi
Ama cok aciktim kahvaltida yapabilirim :)))
Protein almam gerekiyodu aklima bi yumurta geldi o saatteBöyle zamanlarda bence dengelemek önemli canım. Geç saatte yumurta yemişsin ekmek yeesrydin,yeşillik koysaydın yanına daha iyi olurdu bence
Hoş geldin canım. Ben de Melis . 30 yaşındayım.6 yaşında bir oğlum var. Vermen gereken pek bir kilon yok . Azimli davranırsan birkaç ayda incecik olursun
Bugün oruçluyum zaten . Yarın da az yerim inşallah
Çok geçmiş olsun kaptanım. Gece acıkınca su içip yattığın için de seni kutlarım
Bu hafta listeye girdimya çok korkuyorum ilk haftadan fire vercem diyeAfiyet olsun canım. Daha Cumaya var, dert etme..
Sağol canimAbla bu durum seni psikolojik olarak yormazmi peki ?
Olmadığını sende biliyosun canim en azından cok fazla abartmamissin afiyet olsun
Hosgeldin arzucum ben hilal 27 yaşındayım 1 tane oglum var 2016 da mezun olmustum tekrar burdayim fazlaliklardan kurtulmak icin :)
Evet abla gene bulgur vardiispanak ayirmistim yemis birisi banada bulgur kaldı mecbur
Gunaydin ablaa bu hafta bende guzel eksi olur ama size bi faydam olmicak maalesef
Pekmez iyi gelir öksürüğe abla cok gecmis olsun
Gunaydin canin yabas yavas duzene koymaya başla yoksa toparlaman daha zor olur
Gunaydin abla :)
Gunaydin canim
Günaydın canim valla hakli adam kendisi yapsin evde olmicakmi
Aa hemen bakiyim sagol ben baktim gözümden kaçtı heraldeE ebruebrulii canım yarın a101 e tartı geliyor cok özellkli değil ama normal tartı alablrsn istersen canın
Sağol canim sporla kurtarmaya çalisiyorumafiyet olsun canım pilav biraz cok olmuş sanki
bAl biraz fazla olmus sanki kaptanim afiyet olsun
afiyet olsun canım güzel olmuş
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
tmm cnm
afiyet olsun canım
ucuz atlamışsın canım afiyet olsun spor da güzel
hg canım bende 25 yaşındayım 4 bucuk yasinda bi kizim var burda beraber motivasyonumuxu yükseltiyoruz kurtulcaz fazlalarimizdan insAllah
insAllah değişir a abla bu hafta pek umutlu değilim kendimden
bi an önce toparlarsn insAllah abla
İyi uykular canım gece uykusu önemli cidden
kolay gelsin kuzum
Hayırlı ömrü olsun canım kolay gelsin
Afiyet olsun canım
salatasiz olmaz cnm hem doyurucu hem saglikliSalata ile pek aram yok, sanırım sevmeye çalışmam
sabah ictim zaten cnmGeçmiş olsun mefkurem. Keçiboynuzu pekmezi içmek, zencefil çayının öksürükte etkisi güzel oluyor.
valla cok sabirlisin cnm ben okadar olamazdim heralde :))karşı komşum biraz değişik anlattım ya hatırlarsan otistik çocuğu var bir şeyi bir kere söylersen anlamıyor hatta 30 kere söylesen de kafası karışık sanırım , aylardır ara ara bana gelip tartılıyor her defasın da söylüyorum sabah aç üzerin de kıyafet olmadan tartılmak lazım diye ama sabah ben uyuyorum bazen o da hep unutuyor dün en son ki tartı da kaç kilo olduğunu yine bana sordu bir yere not al diyorum onu da yapmıyor :) ilk başta 69 kiloydu benim yöntemi deniyor leptin çalışsın diye yemek araları en az 5 saat bekliyor bunu anlatana kadar aylarca kaç kere anlattım o kadar aç kalınca zararı olursa vücuda dedi oruç tutuyorsun bir şey oluyor mu dedim en son olmadı akşamdan sabah kahvaltısına daha fazla miden boş kalıyor bişey olmuyor yaa dedim 30. anlatmamdı sanırım :)) sonun da marul maydanozun da leptini bozduğunu öğrendi (bendeyken maydanoz istedi yemeye başladı sonrada saatim dolmadı çayın yanındakileri yemem dedi ben de az önce bozdun leptini dedim çok vicdansızsın dedi:)) 5 kilodan fazla verdi sonun da zaten pek kilosu yok
cevrede hastalik cok cnm birinden aldim heraldeilacı içtikten sonra iyice bürünüp yatınca çok terletiyor daha hızlı geçiyor soğuk algınlığı çok geçmiş olsun mefkuşum , bu ara çok koşturdun streslendin vücut direncin düştü tabii
cok kolay gelsin pinarimGunaydin canlarrr
Bugun cok isim var doktor randevum, pazara gidicem alincak bikac eksik, aksama bavulu yaparm yemek yapcm, 1 posta camasirm kaldi yikancak daha bunlar hatirladiklarim yarin oglen evden cikicagim icin yarina bitek dua alip hazirlanmak kalsin istiyorm ah bide evi supurcem artk toz almayi falan donunce yaparm esimde diyor amann ne temizlicen ben zaten batircam
nice mutlu yaslar ogluşa :))Günaydın kızlar
Saat 6 'dan uyanıp pasta yapıyorum oğlumun doğum günü pastacı bi annesi varsa tabiki işler bana kaldi bugun biraz yoğun olucam şimdi dünki menümü yazıp çıkıcam alıntılara işlerim bitince bakicam seviyorum hepinizi
guzel olmus cnm ama biber salcasi tuzlu olabilirDünki menü
12.40
1 yumurta
2 kk peynir
bol yeşillik
7 zeytin
3 tam ceviz
1 domates
1kasik biber salçası
16.30
1 porsiyon patlıcan kebabı
Cacık
Salata
Su.3lt
Spor 30 dk tempolu yürüyüş 90 puanFit mutlu anne
insallah guzel eksiler devam etsin cnmGunaydin ablaa bu hafta bende guzel eksi olur ama size bi faydam olmicak maalesef
sabah ictim cnmPekmez iyi gelir öksürüğe abla cok gecmis olsun
sagolasin cnmMefkurem çook gecmiş olsun bugün daha iyisinidr inş kendine cok cok dikkat et lütfen bol limonlu ıhlamur iç
eger dikkat edersen 2 gunde tabiki cok farkeder cnmnsAllah değişir a abla bu hafta pek umutlu değilim kendimden
sagol cnmbi an önce toparlarsn insAllah abla
Tamam abla akşama kabak ve salata yogurt düşünüyorum insAllah fark edecek felaker bi bas ağrım var bugünsalatasiz olmaz cnm hem doyurucu hem saglikli
sabah ictim zaten cnm
valla cok sabirlisin cnm ben okadar olamazdim heralde :))
cevrede hastalik cok cnm birinden aldim heralde
cok kolay gelsin pinarim
nice mutlu yaslar ogluşa :))
Sen zaten pasta yiyemicen
Ama cok istersen ye
guzel olmus cnm ama biber salcasi tuzlu olabilir
insallah guzel eksiler devam etsin cnm
sabah ictim cnm
sagolasin cnm
eger dikkat edersen 2 gunde tabiki cok farkeder cnm
Bu hafta basida cok dikkat etmedin
Lutfen aksami hafif tut ve erken kapat
sagol cnm
okurken ben yoruldum yaavf bence ev işini savsakla eşin haklı zaten batacak sen gelmeden bir süpürge açıversin hayrına :) bu kadar koşturma yola çıkıcam stresi sağlığın için iyi değil gülüm dikkat et az kendineGunaydin canlarrr
Bugun cok isim var doktor randevum, pazara gidicem alincak bikac eksik, aksama bavulu yaparm yemek yapcm, 1 posta camasirm kaldi yikancak daha bunlar hatirladiklarim yarin oglen evden cikicagim icin yarina bitek dua alip hazirlanmak kalsin istiyorm ah bide evi supurcem artk toz almayi falan donunce yaparm esimde diyor amann ne temizlicen ben zaten batircam
aa oğlunun doğum günü mü rabbim sağlıklı hayırlı başarılı uzun ömürler versin annesine hayırlı evlat kılsın inşallahGünaydın kızlar
Saat 6 'dan uyanıp pasta yapıyorum oğlumun doğum günü pastacı bi annesi varsa tabiki işler bana kaldi bugun biraz yoğun olucam şimdi dünki menümü yazıp çıkıcam alıntılara işlerim bitince bakicam seviyorum hepinizi
eristemi yedinnnnKızlar dün menü bildirimi yapmak için çok yorgun hissediyordum kendimi Alintilarimi da bugün yanıtladım zaten
Dün erişte yaptık acayip yorgundum ve menüm de baya bi tuhaf oldu ilk kez menü bildirimi yapmak içimden gelmiyor çok aşırı kaçamak olmasa da düzensiz ve saçma şeyler yedim öğle ögununde bugün niyetliyim insAllah cumaya güzel eksiyle gelirim
cok gec saate kalmasin cnm en gec 8-9olsunyapıyorum
hayirdir cnm ne oldu soylemek istersen biz burdayiz biliyosunBende sorunlar bitmez abla
sagol cnmGeçmiş olsun kaptanim iyi bak kendine
tarti isini lutfen hallet cnmhemen bakiyim sagol ben baktim gözümden kaçtı heralde
ciddi yoruyor gülüm , hatta otizmin bitkisel tedavisini araştır dedi bana sen internettesin ya bulursun dedi :)(öyle bir tedavi olsa her yerde bangır bangır söylerler) canı sağ olasıca bazen cidden yoran olmayacak şeyler istiyor yoruyor ama ne yapayım kadın stresten böyle olmuştur diyorum acıyorum ama çok da samimi olmamaya çalışıyorumAbla bu durum seni psikolojik olarak yormazmi peki ?
Olmadığını sende biliyosun canim en azından cok fazla abartmamissin afiyet olsun
Hosgeldin arzucum ben hilal 27 yaşındayım 1 tane oglum var 2016 da mezun olmustum tekrar burdayim fazlaliklardan kurtulmak icin :)
Evet abla gene bulgur vardiispanak ayirmistim yemis birisi banada bulgur kaldı mecbur
Gunaydin ablaa bu hafta bende guzel eksi olur ama size bi faydam olmicak maalesef
Pekmez iyi gelir öksürüğe abla cok gecmis olsun
Gunaydin canin yabas yavas duzene koymaya başla yoksa toparlaman daha zor olur
Gunaydin abla :)
Gunaydin canim
Günaydın canim valla hakli adam kendisi yapsin evde olmicakmi
Birazda erken yemeye calis cnm 7 ye kalmasinTamam abla akşama kabak ve salata yogurt düşünüyorum insAllah fark edecek felaker bi bas ağrım var bugün
allah kabul etsin gülüm , erişte yapmak da çok zor iyi uğraşmışsındır rabbim sağlıkla huzurla yemeyi nasip etsinKızlar dün menü bildirimi yapmak için çok yorgun hissediyordum kendimi Alintilarimi da bugün yanıtladım zaten
Dün erişte yaptık acayip yorgundum ve menüm de baya bi tuhaf oldu ilk kez menü bildirimi yapmak içimden gelmiyor çok aşırı kaçamak olmasa da düzensiz ve saçma şeyler yedim öğle ögununde bugün niyetliyim insAllah cumaya güzel eksiyle gelirim
Gunaydin canim tüm günü tek seferde yaziyoruz ictigimiz su ve spora dahilGünaydın arkadaşlar bende geç uyandım bugün uyanıp 1 bardak su içtim şmdi bi şekersiz nescafe icecem ayılmak için burda sistem nasl yürüyor anlatirmisinzmesela her öğünü ayrı ayrı mı yazacaz yoksa akşamdan akşama gün boyu yediğimiz içtiğimiz sorumuzu bir mesajda mi yazacaz
Iyi yapmissin canim maalesef desteksiz bu isi yürütmek cok zorHosbuldum canım memnun Oldum hep beraber destek olalım birbirimize diye katıldım bende
Kacamak tarzi bisiler yok dimi canim ins gelirsin guzel eksiyleKızlar dün menü bildirimi yapmak için çok yorgun hissediyordum kendimi Alintilarimi da bugün yanıtladım zaten
Tamamdir canimŞmdi tartildim da 74.6 kiloyum canm başlangıç kilom olarak yazdım
Tunaydin canimTunaydinlar
23:00 gec bi saat degilmiİyi olmana sevindim canım) ehh bende idare eder❤❤
Abla saat olarak belli olmuyo ama 23:00dan önce yapıyorum
Bende sorunlar bitmez abla
Şimdi nasilsin abla toparladinmi biraz dahasalatasiz olmaz cnm hem doyurucu hem saglikli
sabah ictim zaten cnm
valla cok sabirlisin cnm ben okadar olamazdim heralde :))
cevrede hastalik cok cnm birinden aldim heralde
cok kolay gelsin pinarim
nice mutlu yaslar ogluşa :))
Sen zaten pasta yiyemicen
Ama cok istersen ye
guzel olmus cnm ama biber salcasi tuzlu olabilir
insallah guzel eksiler devam etsin cnm
sabah ictim cnm
sagolasin cnm
eger dikkat edersen 2 gunde tabiki cok farkeder cnm
Bu hafta basida cok dikkat etmedin
Lutfen aksami hafif tut ve erken kapat
sagol cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?