Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aksam menü bildirimi yapıyoruz canım toplu saatli yazarsan iyi olur alt alta miktarlar da belirtilmeli çorba değil sadece ne çorbası olduğunu da yazıyoruz spor bildirimlerine beni de etiketlemeyi unutma :) ☺
Tamam canım anladım sporda bir prenses annesi diye etiketleme yaparken nickinin önüne herhangi bir işaret koyuyo muyuz etiket olman için daha yeni üye oldum da tam bilmiyorum

Kızlar dün menü bildirimi yapmak için çok yorgun hissediyordum kendimi Alintilarimi da bugün yanıtladım zaten
Dün erişte yaptık acayip yorgundum ve menüm de baya bi tuhaf oldu ilk kez menü bildirimi yapmak içimden gelmiyor çok aşırı kaçamak olmasa da düzensiz ve saçma şeyler yedim öğle ögununde bugün niyetliyim insAllah cumaya güzel eksiyle gelirim

Tamam canım anladım sporda bir prenses annesi diye etiketleme yaparken nickinin önüne herhangi bir işaret koyuyo muyuz etiket olman için daha yeni üye oldum da tam bilmiyorum
@ işareti koyarsan çıkar canım alışırsın zamanla kolay bi platform

Aksam menü bildirimi yapıyoruz canım toplu saatli yazarsan iyi olur alt alta miktarlar da belirtilmeli çorba değil sadece ne çorbası olduğunu da yazıyoruz spor bildirimlerine beni de etiketlemeyi unutma :) ☺
Şmdi tartildim da 74.6 kiloyum canm başlangıç kilom olarak yazdım

heheh Arzusah'i kapmissiniz ona bakmaya gelmistim bunu gorunce resmen eskileri hatirladim. Burada maalesef direksiyon sinavi bir sektor haline gelmis, nasil biraksak sinavdan acaba diye bakiyorlar, ben de cok denemistim gecene kadar Kolay gelsin, denemeye devam

Ilk sayfadaki kurallari okuyup kabul ettinmi cnm
Hersey orada yaziyor

Hosgeldin canım bende ebru 27 yasindayım bazen pes etme noktası gelsede buraya yazmak zorunda oldugun için pes etmiyosun cok fazla faydasini gördüm 3 haftada buranın
Geçmiş olsun kaptanim iyi bak kendine
Protein almam gerekiyodu aklima bi yumurta geldi o saatte
Afiyet olsun canım. Daha Cumaya var, dert etme..
Bu hafta listeye girdimya çok korkuyorum ilk haftadan fire vercem diye
Sağol canim
E ebruebrulii canım yarın a101 e tartı geliyor cok özellkli değil ama normal tartı alablrsn istersen canın
Aa hemen bakiyim sagol ben baktim gözümden kaçtı heralde
Sağol canim sporla kurtarmaya çalisiyorum

Salata ile pek aram yok, sanırım sevmeye çalışmam
salatasiz olmaz cnm hem doyurucu hem saglikli
Geçmiş olsun mefkurem. Keçiboynuzu pekmezi içmek, zencefil çayının öksürükte etkisi güzel oluyor.
sabah ictim zaten cnm
valla cok sabirlisin cnm ben okadar olamazdim heralde :))
cevrede hastalik cok cnm birinden aldim heralde
cok kolay gelsin pinarim
nice mutlu yaslar ogluşa :))
Sen zaten pasta yiyemicen
Ama cok istersen ye
guzel olmus cnm ama biber salcasi tuzlu olabilir
Gunaydin ablaa bu hafta bende guzel eksi olur ama size bi faydam olmicak maalesef
insallah guzel eksiler devam etsin cnm
Pekmez iyi gelir öksürüğe abla cok gecmis olsun
sabah ictim cnm
Mefkurem çook gecmiş olsun bugün daha iyisinidr inş kendine cok cok dikkat et lütfen bol limonlu ıhlamur iç
sagolasin cnm
nsAllah değişir a abla bu hafta pek umutlu değilim kendimden
eger dikkat edersen 2 gunde tabiki cok farkeder cnm
Bu hafta basida cok dikkat etmedin
Lutfen aksami hafif tut ve erken kapat
bi an önce toparlarsn insAllah abla
sagol cnm

Tamam abla akşama kabak ve salata yogurt düşünüyorum insAllah fark edecek felaker bi bas ağrım var bugün

okurken ben yoruldum yaavf bence ev işini savsakla eşin haklı zaten batacak sen gelmeden bir süpürge açıversin hayrına :) bu kadar koşturma yola çıkıcam stresi sağlığın için iyi değil gülüm dikkat et az kendine

aa oğlunun doğum günü mü rabbim sağlıklı hayırlı başarılı uzun ömürler versin annesine hayırlı evlat kılsın inşallah
bak şimdi pastanı çok merak ettim zamanın olursa mümkünse bir fotografını çekip koysan mı , canımız çeker diyen olursa bana özelden atabilir misin marifetlerini döktüreceksin bu gün allah kolaylık versin çok mutlu geçer inşallah bu gününüz

eristemi yedinnnn
Bu seferlik bisey demiyorum ama listede olan herkes menü yazmak zorunda

Bu 2 gun lutfen cok dikkat et cuma kötü supriz istemiyorum
cok gec saate kalmasin cnm en gec 8-9olsun
Persembe icmesen iyi olur
Bende sorunlar bitmez abla
hayirdir cnm ne oldu soylemek istersen biz burdayiz biliyosun
Geçmiş olsun kaptanim iyi bak kendine
sagol cnm
hemen bakiyim sagol ben baktim gözümden kaçtı heralde
tarti isini lutfen hallet cnm
Bide cuma eksi gelllll

ciddi yoruyor gülüm , hatta otizmin bitkisel tedavisini araştır dedi bana sen internettesin ya bulursun dedi :)(öyle bir tedavi olsa her yerde bangır bangır söylerler) canı sağ olasıca bazen cidden yoran olmayacak şeyler istiyor yoruyor ama ne yapayım kadın stresten böyle olmuştur diyorum acıyorum ama çok da samimi olmamaya çalışıyorum

allah kabul etsin gülüm , erişte yapmak da çok zor iyi uğraşmışsındır rabbim sağlıkla huzurla yemeyi nasip etsin

Gunaydin canim tüm günü tek seferde yaziyoruz ictigimiz su ve spora dahil
Hosbuldum canım memnun Oldum hep beraber destek olalım birbirimize diye katıldım bende
Iyi yapmissin canim maalesef desteksiz bu isi yürütmek cok zor
Kacamak tarzi bisiler yok dimi canim ins gelirsin guzel eksiyle
Şmdi tartildim da 74.6 kiloyum canm başlangıç kilom olarak yazdım
Tamamdir canim
Tunaydin canim
İyi olmana sevindim canım) ehh bende idare eder❤❤

Abla saat olarak belli olmuyo ama 23:00dan önce yapıyorum

Bende sorunlar bitmez abla
23:00 gec bi saat degilmi
Şimdi nasilsin abla toparladinmi biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…