- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #283.281
Bizde de oluyor öyle problemler cnm yorucu oluyor cidden bizde ufak tefer seyelrden tartışırız ama cok uzun surmeden ikimizde hatamizi anlayip barışıyoruz esim cok fevridir bizde cabuk sinirlenir ama alıştık artik bibirimizin huyunaSorun eşimle sürekli tartışıyoruz söyleki eşimle birbirimizi çokk seviyoruz ama birbirimizede çok zit düşüyoruz buda sürekli huzursuzluk yaratıyo' eşim çok inatçı çabuk küsen en ufak bişeyı sorun eden bir insan tabi bende onunla aynı huydayim) ama aramızda önemli bişey yok sadece eşim her şeyi hatta ufacık bişeyı de sorun ediyo bana diyoki asla hatan olmasın' ama buda mümkün değil insanız tabiki hatalarımız olabilir' ama bunu kabul etmiyo bende diyorumki sen böyle herşeyi sorun edersen biz hep böyle oluruz diye' dün yine tartıştık önemli olmayan bişey yüzünden ve 2 aydir bıraktığı sigarayı tekrar içti veben buna inanılmaz üzüldüm) gerçekten artık böyle sorunları kaldıramiyorum oda üzülüyo ama sebepsiz yere yaa ben napcam böyle bilmiyorum
Bizde de oluyor öyle problemler cnm yorucu oluyor cidden bizde ufak tefer seyelrden tartışırız ama cok uzun surmeden ikimizde hatamizi anlayip barışıyoruz esim cok fevridir bizde cabuk sinirlenir ama alıştık artik bibirimizin huyuna
Canım kac senelik evlisin..Canim ama biz uzatiyoruz malesef ben ilk adımı ondan beklerim oda benden bekler ve kuslukde uzun sürüyo) malesef benim esimde çok fevri ama hep surat asar ve ufak sorunları çok çok büyük sorunmus gibi bakar yani eşim çok değişik bir insan allah için çok iyi bir insan ama böyle olması herşeyi mahvediyo.
Allah sonumuzu hayir etsin bakalım nolcak
afiyet olsun canımDünkü menümu paylasmamistim
Kahvalti 12:00
2 y.k. lor peyniri
5 zeytin
1 ceviz
1 c.k. tereyagi
Maydanoz ve dere otu
Ara sade Türk kahvesi
Aksam 18:30
1servis k. Yeşil mercimek yemeği
1 el yarısı kadar has. Tavuk göğsü
Yoğurt
2.5 lt su
1 kupa yeşil çay
Spor
70 dk tempolu yürüyüş 210 puanFit mutlu anne
Şekersiz 16. Gün tamam
Canım kac senelik evlisin..
Bu süre sonra bence ortak bi nokta bulursunuz zamanla insan çözüyor evlilik zor vala sürdürmesi anlasmak zor ☺duzelir insAllah
Himm11 yıllık evliyiz ve evlendiğimde beri bu sorun var yani bundan sonra da düzeleceğini sanmıyorum ama gerçekten evlilik zorr
İnşallah canım sagol
Afiyet olsun canim gayet güzelDünkü menümu paylasmamistim
2 y.k. lor peyniri
5 zeytin
1 ceviz
1 c.k. tereyagi
Maydanoz ve dere otu
Ara sade Türk kahvesi
Yoğurt
2.5 lt su
1 kupa yeşil çay
Spor
70 dk tempolu yürüyüş 210 puanFit mutlu anne
Şekersiz 16. Gün tamam
Afiyet olsun canim sarma pirincmi ?10:30===
2 haşlama yumurta
1 kk peynir
6 siyah+6 yeşil zeytin
1 yk cevizli biber
1 kase murç salatası
2 adet domates
16:30=== 6 adet lahana sarma
1 kase yoğurt
1 kase salata
Toplam 3 lt su
Bulgur+firik (Hatay usulü, kıymalı)Afiyet olsun canim sarma pirincmi ?
Kendisi mükemmel mı?eşim her şeyi hatta ufacık bişeyı de sorun ediyo bana diyoki asla hatan olmasın'
sagol cnmNasil yapılıyor bilmiyorum canim ama manti gibiyse zordur :)
Sekersiz olursa sorun yok bence canim içebilirsin bolbol gwzin eglenin
Aman dikkat et abla ya
Evet maalesef öyle canim kalabalikta biside denmiyor
Afiyet olsun canim guzel bence
Dünkü menümu paylasmamistim
2 y.k. lor peyniri
5 zeytin
1 ceviz
1 c.k. tereyagi
Maydanoz ve dere otu
Ara sade Türk kahvesi
Yoğurt
2.5 lt su
1 kupa yeşil çay
Spor
70 dk tempolu yürüyüş 210 puanFit mutlu anne guzel menu aksam biraz salatada olaymis
Şekersiz 16. Gün tamam
meyve yok sendemi sekersiz besleniyorsn10:30===
2 haşlama yumurta
1 kk peynir
6 siyah+6 yeşil zeytin
1 yk cevizli biber
1 kase murç salatası
2 adet domates
16:30=== 6 adet lahana sarma
1 kase yoğurt
1 kase salata
Toplam 3 lt su
6 parca olani anlamadm ama gerisi az ve oz guzel10:30
1 domates
Yarim salatalık
2 yumurtadan omlet
5 zeytin
Az bi parca peynir
100 ml icim fit süt
12:00
150 ml icim fit süt
14:00
Bir kepçe susuz nohut yemegi
16:30
6 parca bruschetta
Sade kahve
18:30
Bir kase mercimek çorbası
Su 1.5 litre
şimdiden iştahın kesilsin miiiii :)))ne guzel sorunmus o yaa istah olmamasi, keske bende de olsa biraz, aksine hep vakit hizli ilerlese de biran once yemek vakti olsa diye dusunuyorum
Protein agirlik ki beslen aksam sebze yogurtda olabilirHanımlar malumunuz dün menümde mercimekli bulgur pilavı vardı, bugünkü sarmadada bulgur vardı...
Geçen hafta da iki gün üst üste bulgur yiyince tartıda sabit kalmıştım.
Cumaya bulgurun tartıya + olarak yansımaması için yarın nasıl beslenmeliyim sizce?
Not: Yarın sabah 7' den akşam 5' e kadar okulda olacağım
bu gün lafını ettim ya tekrar başıma geldi:))))Cok zor durumlar abla ya ama ne bilim buda seni bitiriyor bi yandan
Böyle birşey var zaten, beden ile konuşarak ve akupuntur noktaları uyarılarak. 2 ayda 27 kilo veren diş hekimi tanıyorum...gel sana da yapalım dedi ama bir türlü gidemedim...şimdiden iştahın kesilsin miiiii :)))
ağzından her çıkan cümle , aklından her geçirdiğin düşünceyi bilinç altı emir olarak kabul eder , bilinçli konuşup düşünerek iştahını kapatabilirsin gülüm , yarın dene istersen sabahtan başla söylemeye ayy bu gün iştahım yok canım hiçbir şey istemiyor demeye hatta evdekilere konu komşuya da aynısını söyle bu aralar iştahım hiç yok açlıktan midem bağırmaya başlayınca zorla yiyorum de hatta ve hatta abart ekime söyledim güldüm mü ne başıma geldi deee, bak nasıl işe yarayacak
meyve yok sendemi sekersiz besleniyorsn
Evet, şekersiz besleniyorum ama bir kaç günde bir tane meyve kaçamak yapıyorummeyve yok sendemi sekersiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?