Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bizde de oluyor öyle problemler cnm yorucu oluyor cidden bizde ufak tefer seyelrden tartışırız ama cok uzun surmeden ikimizde hatamizi anlayip barışıyoruz esim cok fevridir bizde cabuk sinirlenir ama alıştık artik bibirimizin huyuna

Canim ama biz uzatiyoruz malesef ben ilk adımı ondan beklerim oda benden bekler ve kuslukde uzun sürüyo) malesef benim esimde çok fevri ama hep surat asar ve ufak sorunları çok çok büyük sorunmus gibi bakar yani eşim çok değişik bir insan allah için çok iyi bir insan ama böyle olması herşeyi mahvediyo.
Allah sonumuzu hayir etsin bakalım nolcak

Dünkü menümu paylasmamistim

Kahvalti 12:00
2 y.k. lor peyniri
5 zeytin
1 ceviz
1 c.k. tereyagi
Maydanoz ve dere otu

Ara sade Türk kahvesi

Aksam 18:30
1servis k. Yeşil mercimek yemeği
1 el yarısı kadar has. Tavuk göğsü
Yoğurt

2.5 lt su
1 kupa yeşil çay

Spor
70 dk tempolu yürüyüş 210 puan Fit mutlu anne

Şekersiz 16. Gün tamam

Canım kac senelik evlisin..
Bu süre sonra bence ortak bi nokta bulursunuz zamanla insan çözüyor evlilik zor vala sürdürmesi anlasmak zor duzelir insAllah canım Rabbim herkesin evinin huzurunu bozmasin
afiyet olsun canım

Canım kac senelik evlisin..
Bu süre sonra bence ortak bi nokta bulursunuz zamanla insan çözüyor evlilik zor vala sürdürmesi anlasmak zor ☺duzelir insAllah

11 yıllık evliyiz ve evlendiğimde beri bu sorun var yani bundan sonra da düzeleceğini sanmıyorum ama gerçekten evlilik zorr

İnşallah canım sagol

Afiyet olsun canim gayet güzel

Hanımlar malumunuz dün menümde mercimekli bulgur pilavı vardı, bugünkü sarmadada bulgur vardı...

Geçen hafta da iki gün üst üste bulgur yiyince tartıda sabit kalmıştım.

Cumaya bulgurun tartıya + olarak yansımaması için yarın nasıl beslenmeliyim sizce?

Not: Yarın sabah 7' den akşam 5' e kadar okulda olacağım

sagol cnm
10:30===
2 haşlama yumurta
1 kk peynir
6 siyah+6 yeşil zeytin
1 yk cevizli biber
1 kase murç salatası
2 adet domates

16:30=== 6 adet lahana sarma
1 kase yoğurt
1 kase salata

Toplam 3 lt su
meyve yok sendemi sekersiz besleniyorsn
6 parca olani anlamadm ama gerisi az ve oz guzel

ne guzel sorunmus o yaa istah olmamasi, keske bende de olsa biraz, aksine hep vakit hizli ilerlese de biran once yemek vakti olsa diye dusunuyorum
şimdiden iştahın kesilsin miiiii :)))
ağzından her çıkan cümle , aklından her geçirdiğin düşünceyi bilinç altı emir olarak kabul eder , bilinçli konuşup düşünerek iştahını kapatabilirsin gülüm , yarın dene istersen sabahtan başla söylemeye ayy bu gün iştahım yok canım hiçbir şey istemiyor demeye hatta evdekilere konu komşuya da aynısını söyle bu aralar iştahım hiç yok açlıktan midem bağırmaya başlayınca zorla yiyorum de hatta ve hatta abart ekime söyledim güldüm mü ne başıma geldi deee, bak nasıl işe yarayacak

Protein agirlik ki beslen aksam sebze yogurtda olabilir

Böyle birşey var zaten, beden ile konuşarak ve akupuntur noktaları uyarılarak. 2 ayda 27 kilo veren diş hekimi tanıyorum...gel sana da yapalım dedi ama bir türlü gidemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…