- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #283.301
Ben meyve sekerinin cok zararli oldugunu dusunmuyorum yaninda birseylerle dengelenirse bence daha zararli karbonhidrat bu aralar meyveyi artirdim bakalim cuma nasil olckEvet, şekersiz besleniyorum ama bir kaç günde bir tane meyve kaçamak yapıyorum
Yarın okula 2 elma götürmeye karar verdim, yemek yerine elma yiyeyim öğle arasıBen meyve sekerinin cok zararli oldugunu dusunmuyorum yaninda birseylerle dengelenirse bence daha zararli karbonhidrat bu aralar meyveyi artirdim bakalim cuma nasil olck
Tamam canim tekrar afiyet olsunBulgur+firik (Hatay usulü, kıymalı)
Valla bende gün icinde baktim yazan pek yoktuBugün pek bi sessiz buralar...
Geldim gittim, geldim gittim, gelen giden yok, bende biraz BDV takıldım, psikoljim alt üst oldu...
Lütfen boş bırakmayın buraları
Detoks tarzi olabilir canim yada hafif gecirebilirsinHanımlar malumunuz dün menümde mercimekli bulgur pilavı vardı, bugünkü sarmadada bulgur vardı...
Geçen hafta da iki gün üst üste bulgur yiyince tartıda sabit kalmıştım.
Cumaya bulgurun tartıya + olarak yansımaması için yarın nasıl beslenmeliyim sizce?
Not: Yarın sabah 7' den akşam 5' e kadar okulda olacağım
Minik kraker gibi canim zeytin ve kekikli 1 parçası zeytin kadardisagol cnm
meyve yok sendemi sekersiz besleniyorsn
6 parca olani anlamadm ama gerisi az ve oz guzel
Afiyet olsun canimMenum
uyanis 2 cevizden cevizli su
Sabah 1yumurtadan soganli domatesli 4 dilim sucuklu omlet yag yok peynir marul aci sus biberi 1 dilime yakin cavdar
Ara 4hurma 1 erik 1kayisi yesil cay
Aksam 19.30da bitti
2kabya biber dolmasi haslanmis tavuk olcu el ayasi kadar olmustur
2 lt gecmistir 30 dk eliptikFit mutlu anne
bildiğimiz akapunktur yaparak mı yoksa akapunktur noktalarına parmak uçlarıyla küçük vuruşlar yapılan EFT (duygusal özgürleştirme tekniği mi)Böyle birşey var zaten, beden ile konuşarak ve akupuntur noktaları uyarılarak. 2 ayda 27 kilo veren diş hekimi tanıyorum...gel sana da yapalım dedi ama bir türlü gidemedim...
Aksam karbon yuklemesi cok olmus canim gec kalkmaninda etkisinden dolayi dengesiz biraz afiyet olsunSelam canlar bende bugün menü mu paylaşayım sabah çok geç kalkmışım mesela 12 deuyanınca 1 bardak su içtim hemen arkasına bi nescafe şekersiz
13.30 1 adet yeşil mercimekli içli köfte
15.00 yine bi nescafe ama yarim kupa
19.00 1 tabak ıspanak,1 dilim çavdar ekmeği,3kaşık pilav,birazda yeşillik dereotu yeşil soğan falan günü kapattım
Spora gelirsek akşama kadar temizlik yaptım daha şimdi oturdun spora vaktim kalmadı
yanına süt yada yoğurt da yemen lazım yoksa mide asidini yükseltir miden kazınır daha çok acıkırsın gülümYarın okula 2 elma götürmeye karar verdim, yemek yerine elma yiyeyim öğle arası
Sabah sağlam bir kahvaltı akşam yoğurtlu kabakHanımlar malumunuz dün menümde mercimekli bulgur pilavı vardı, bugünkü sarmadada bulgur vardı...
Geçen hafta da iki gün üst üste bulgur yiyince tartıda sabit kalmıştım.
Cumaya bulgurun tartıya + olarak yansımaması için yarın nasıl beslenmeliyim sizce?
Not: Yarın sabah 7' den akşam 5' e kadar okulda olacağım
Tmm söylediğiniz iyi oldu, yoğurtta yiyeyim yanındayanına süt yada yoğurt da yemen lazım yoksa mide asidini yükseltir miden kazınır daha çok acıkırsın gülüm
10 saat ayaktayım.... akşam yemeğine emin olamadımSabah sağlam bir kahvaltı akşam yoğurtlu kabak
11 sene olmuş siz evleneli ciddi ciddi konuşmaya geç bile kalmışsınız gülümSorun eşimle sürekli tartışıyoruz söyleki eşimle birbirimizi çokk seviyoruz ama birbirimizede çok zit düşüyoruz buda sürekli huzursuzluk yaratıyo' eşim çok inatçı çabuk küsen en ufak bişeyı sorun eden bir insan tabi bende onunla aynı huydayim) ama aramızda önemli bişey yok sadece eşim her şeyi hatta ufacık bişeyı de sorun ediyo bana diyoki asla hatan olmasın' ama buda mümkün değil insanız tabiki hatalarımız olabilir' ama bunu kabul etmiyo bende diyorumki sen böyle herşeyi sorun edersen biz hep böyle oluruz diye' dün yine tartıştık önemli olmayan bişey yüzünden ve 2 aydir bıraktığı sigarayı tekrar içti veben buna inanılmaz üzüldüm) gerçekten artık böyle sorunları kaldıramiyorum oda üzülüyo ama sebepsiz yere yaa ben napcam böyle bilmiyorum
bence biraz da fındık ceviz yesen daha da iyi olurTmm söylediğiniz iyi oldu, yoğurtta yiyeyim yanında
Akupunktur değil...bildiğimiz akapunktur yaparak mı yoksa akapunktur noktalarına parmak uçlarıyla küçük vuruşlar yapılan EFT (duygusal özgürleştirme tekniği mi)
eft yani:)) ben onu kendi kendime öğrendim herkesin rahatça öğrenip kendine uygulayabileceği bir yöntem yarım saatte öğrenmiş uygulamaya başlamış olursun gülüm git öğren hiç beklemeAkupunktur değil...
Akupuntur noktalarına parmak uçları ile vuruş yöntemi
Uyguladınız mı kendinize.eft yani:)) ben onu kendi kendime öğrendim herkesin rahatça öğrenip kendine uygulayabileceği bir yöntem yarım saatte öğrenmiş uygulamaya başlamış olursun gülüm git öğren hiç bekleme
Arkadaşım bu yöntem ile öfkesini yendiğini, daha pozitif olduğunu söylüyor.eft yani:)) ben onu kendi kendime öğrendim herkesin rahatça öğrenip kendine uygulayabileceği bir yöntem yarım saatte öğrenmiş uygulamaya başlamış olursun gülüm git öğren hiç bekleme
ağrılardan korkulara kilo alma veya zayıflamaya daha yi ilişkiler kurmaya özgüven arttırmaya aklına ne gelirse istediğin her şeye uygulanabilirArkadaşım bu yöntem ile öfkesini yendiğini, daha pozitif olduğunu söylüyor.
Evet güzel bir yöntem gibi duruyor, belki uygularımağrılardan korkulara kilo alma veya zayıflamaya daha yi ilişkiler kurmaya özgüven arttırmaya aklına ne gelirse istediğin her şeye uygulanabilir
ben uyguladım tabi ki hatta bu ara yeniden başlayayım diyordum zayıflamak için :)
benim troid bezi yok 5 sene oldu ameliyat olalı 111 kiloydum o zamanlar aylarca diyet yaptım zayıflayamadım kendimdem nefret eder olmuştum kendimi değersiz görüyordum o aralar çekim yasası v.s. öğrenmeye başladım bir süre sonrada eft çıktı karşıma nette araştırark öğrendim ben de olumluma cümleleri ile birlikte etkili bir yöntem bence özgüven saygı değerlilik için bir çok şeye yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?