Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menum
uyanis 2 cevizden cevizli su

Sabah 1yumurtadan soganli domatesli 4 dilim sucuklu omlet yag yok peynir marul aci sus biberi 1 dilime yakin cavdar

Ara 4hurma 1 erik 1kayisi yesil cay

Aksam 19.30da bitti
2kabya biber dolmasi haslanmis tavuk olcu el ayasi kadar olmustur
2 lt gecmistir 30 dk eliptik Fit mutlu anne

Evet, şekersiz besleniyorum ama bir kaç günde bir tane meyve kaçamak yapıyorum
Ben meyve sekerinin cok zararli oldugunu dusunmuyorum yaninda birseylerle dengelenirse bence daha zararli karbonhidrat bu aralar meyveyi artirdim bakalim cuma nasil olck

Selam canlar bende bugün menü mu paylaşayım sabah çok geç kalkmışım mesela 12 de uyanınca 1 bardak su içtim hemen arkasına bi nescafe şekersiz
13.30 1 adet yeşil mercimekli içli köfte
15.00 yine bi nescafe ama yarim kupa
19.00 1 tabak ıspanak,1 dilim çavdar ekmeği,3kaşık pilav,birazda yeşillik dereotu yeşil soğan falan günü kapattım
Spora gelirsek akşama kadar temizlik yaptım daha şimdi oturdun spora vaktim kalmadı

Ben meyve sekerinin cok zararli oldugunu dusunmuyorum yaninda birseylerle dengelenirse bence daha zararli karbonhidrat bu aralar meyveyi artirdim bakalim cuma nasil olck
Yarın okula 2 elma götürmeye karar verdim, yemek yerine elma yiyeyim öğle arası

Bulgur+firik (Hatay usulü, kıymalı)
Tamam canim tekrar afiyet olsun
Bugün pek bi sessiz buralar...

Geldim gittim, geldim gittim, gelen giden yok, bende biraz BDV takıldım, psikoljim alt üst oldu...

Lütfen boş bırakmayın buraları
Valla bende gün icinde baktim yazan pek yoktu
Detoks tarzi olabilir canim yada hafif gecirebilirsin
sagol cnm

meyve yok sendemi sekersiz besleniyorsn
6 parca olani anlamadm ama gerisi az ve oz guzel
Minik kraker gibi canim zeytin ve kekikli 1 parçası zeytin kadardi

Afiyet olsun canim

Böyle birşey var zaten, beden ile konuşarak ve akupuntur noktaları uyarılarak. 2 ayda 27 kilo veren diş hekimi tanıyorum...gel sana da yapalım dedi ama bir türlü gidemedim...
bildiğimiz akapunktur yaparak mı yoksa akapunktur noktalarına parmak uçlarıyla küçük vuruşlar yapılan EFT (duygusal özgürleştirme tekniği mi)

Aksam karbon yuklemesi cok olmus canim gec kalkmaninda etkisinden dolayi dengesiz biraz afiyet olsun

Sabah sağlam bir kahvaltı akşam yoğurtlu kabak

11 sene olmuş siz evleneli ciddi ciddi konuşmaya geç bile kalmışsınız gülüm
oturup eşinle karşılıklı konuşun ses tonuna vurgularına dikkat et duygulanıp sert konuşma sakın ,seni neden olduğun gibi kabul etmediğini, değiştirmeye çalıştığını sor ama cevap beklemeden konuşmaya devam et o sonra cevap versin.. hatasız mükemmel olmanı istemesinin seni nasıl üzdüğünü, zorladığını ve bu halinle kabul etmediği için sevmediğini düşünüp daha da üzüldüğünü yani kendi duygularını olduğu gibi anlat ana tema ben .... hissediyorum üzgün kırgın yetersiz v.s. boşluğa kendi hislerini ekleyerek konuşmayı dene gülüm

Akupunktur değil...

Akupuntur noktalarına parmak uçları ile vuruş yöntemi
eft yani:)) ben onu kendi kendime öğrendim herkesin rahatça öğrenip kendine uygulayabileceği bir yöntem yarım saatte öğrenmiş uygulamaya başlamış olursun gülüm git öğren hiç bekleme

eft yani:)) ben onu kendi kendime öğrendim herkesin rahatça öğrenip kendine uygulayabileceği bir yöntem yarım saatte öğrenmiş uygulamaya başlamış olursun gülüm git öğren hiç bekleme
Arkadaşım bu yöntem ile öfkesini yendiğini, daha pozitif olduğunu söylüyor.

Arkadaşım bu yöntem ile öfkesini yendiğini, daha pozitif olduğunu söylüyor.
ağrılardan korkulara kilo alma veya zayıflamaya daha yi ilişkiler kurmaya özgüven arttırmaya aklına ne gelirse istediğin her şeye uygulanabilir
ben uyguladım tabi ki hatta bu ara yeniden başlayayım diyordum zayıflamak için :)
benim troid bezi yok 5 sene oldu ameliyat olalı 111 kiloydum o zamanlar aylarca diyet yaptım zayıflayamadım kendimdem nefret eder olmuştum kendimi değersiz görüyordum o aralar çekim yasası v.s. öğrenmeye başladım bir süre sonrada eft çıktı karşıma nette araştırark öğrendim ben de olumluma cümleleri ile birlikte etkili bir yöntem bence özgüven saygı değerlilik için bir çok şeye yaptım

Evet güzel bir yöntem gibi duruyor, belki uygularım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…