- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #283.321
Gerçekten mi, ise yaradı diyorsunuz yani, nasıl etkileri oldu size meselaşunu da ekleyeyim eft nin en güzel yanlarından biri inansan da inanmasan da işe yarıyor :)
ilk vuruş turunda kalıp cümleler kendimi olduğum gibi kabul ediyorum seviyorum , içtenlikle affedip teşekkür ediyorum..cümleleridir kendini sevmek ve affetmek ama gerçekten affetmek insanın hayatını olumlu yönde büyük bir değişime sokar artık gerçek huzuru bulur ve sürekli mutlu olursunGerçekten mi, ise yaradı diyorsunuz yani, nasıl etkileri oldu size mesela
fırsatı kaçırma gülüm, özel öğreneyim desen bazı kişisel gelişimciler ve psikologlar yapıyor geçen sene duyduğuma göre seans başı 400 tl den başlıyordu şehrine semtine göre de fiyat artıyormuşEvet güzel bir yöntem gibi duruyor, belki uygularım
Aynen öyle oldu canm bide temizlikten dolayı akşam yemegimde gece kaldı arada uzun süre olunca çok acıktım sanırım yarın biraz daha dikkat edecem ilk günün azizligi diyelimAksam karbon yuklemesi cok olmus canim gec kalkmaninda etkisinden dolayi dengesiz biraz afiyet olsun
Kendim yapabilirim, zaten yapı ve kişilik olarakta birşeye ulaşmam için istemem yetiyor...kendimi hemen terapi edebiliyorum...kendimi terapi ederek inandırarak başarabilirim diye düşünüyorumfırsatı kaçırma gülüm, özel öğreneyim desen bazı kişisel gelişimciler ve psikologlar yapıyor geçen sene duyduğuma göre seans başı 400 tl den başlıyordu şehrine semtine göre de fiyat artıyormuş
maşallah sana hadi hayırlı olsun baştan heyecanlı öğrenci çabuk kavrarmış:))Kizlar cok heyecanliyim yarin Flemenkce kursuna basliyorum :) ablam burda ama o da evden biraz islerine bakacakmis zaten :)
kesinlikle başarabilirsin .Kendim yapabilirim, zaten yapı ve kişilik olarakta birşeye ulaşmam için istemem yetiyor...kendimi hemen terapi edebiliyorum...kendimi terapi ederek inandırarak başarabilirim diye düşünüyorum
Menu guzel canim afiyet olsunSabah 11.00
Kavurmalı yumurta
Peynir zeytin
Yeşillik
3 dilim portakal
1 bardak süt
Ara 17.00
Yarım çay bardağı ceviz
Akşam 18.15
1 kepçe domates çorbası
1 tabak tavuk sote
Ardına sütlü kahve
Su 2.5 lt
Spor 2 mil Leslie =90 p
20 dk tempolu yürüyüş=60 p
Toplam 150 pFit mutlu anne
Hadi hayırlı olsun ekside gelmis afiyet olsun canimMerhaba güzel hatunlar,
Bugün hep dışardaydım o yüzden aktif olamadım. Şimdi de menümü yazıp başka bir işimi halletmeye gidip nasipse ilerleyen saatlerde gelcem. Umarım her şey yolundadır, ben sabah en sonunda eksi gördümartık Dukanın etkisi mi hassas dönemi yarılamaktan mı bilmiyorum ama ruhuma çok iyi geldi. Menüme geçeyim:
11.50
2.5 yk yulaf 1 yumurta ile krep
1 parça beyaz peynir
1 tk krem peynir
1 tk biber salçası
4 dilim portakal
1 avuç roka maydonoz karışımı
2-3 dilim salatalık, 3 cherry domates
5 badem, 1 ceviz
1 çb yy tarçınlı süt
19.30 (eve ancak geldiğim için gecikti)
Dünden kalan bir tavuk but
4 yk keten tohumlu yoğurt
4 cherry domates
5 badem, 1 ceviz
Bugün su düzenim de bozuldu, 2 lt ye tamamlamaya çalışıcam. Dünkü dukan dün bitti şimdi yenisini yapıyorum
Afiyet olsun canim gayet güzelKizlar selam,
Hemen menumu yazayim
Saat 10:00
2 yumurtadan peynirli yumurta
Avuc ici kadar peynir
10 zeytin
5-6 frambuaz
Yarim halka dilim ananas
Domates
Salatalik
Yarim cay bardagi ceviz
Saat 15:00
1 tk kakao ile sekersiz 1 bardak sicak sut
Saat 18:00
2 bardak ayran
Saat 20:00 (bitis saati)
El kadar besamel soslu tavuk sote
3 yk yogurt
( besamel sosu kendim yaptim cok az un var karataya aykiri olarak ama bana dusen miktari 1 cay kasigindan azdir)
Yine gec saate kaldi yemek maalesef ablamla gezmeye gidince eve donup yemek pisirmek gec oldu. Yarin daha erken kapaticam persembe cunkuu :)
Ay ne guzel yaa su yabanci dile bi benim kafam basmıyorKizlar cok heyecanliyim yarin Flemenkce kursuna basliyorum :) ablam burda ama o da evden biraz islerine bakacakmis zaten :)
Bi sorunmu var canım bayadir olmadigim icin bisey diyemedimSlm millet ben geldim bu defa kesin geldim
Hayatımdaki olumsuzlukları degistiremiyorsam ( ki yine bugün anladım ki bizimki dert bile değil kardeş gibi tanıdığımız biri bugün parmaklarını kaybettiçok üzüldük ama Allah beterinden korudu kesinlikle) kendimi değiştiririm bedensel olarak sporu hiç bırakmadım spor kafamı boşaltmami sağlıyor ama sağlıklı beslenme kısmı karışık
Kadın doğuma gittim inofolic diye bir ilaç verdi bki si 25 üstü ve sebepsiz yada pkolularda yumurtayı inceltip hamile kalmayı kolaylastiriyormus ki kk da yorumları okudum hem kilo vermişler hemde ikinci aya hamile kalmışlar ve ben tirstim almadımyazda geçsin kardeşimin düğünü vs ondan sonra kullanmak istiyorum şuan hazır değilim ama grupta hamilelik düşünenler bı doktorlarına sorsun derim dehşet güzel yorumlar hem folik hem pko karşıtı devlet odemiyor 67 TL 20 tanesi günde iki tane
Resmen reklam yaptımama siz kardeşim sayilirsiniz onun için paylasmaliyim
Ve kilo konusuna geri dönünce onunla cuma heaplayasacagiz
Ufak tefek sıkıntılar kafamı yoruyordu canım çok şükür çözülüyor biz insan oğlu zaten büyütmekte iyiyiz ama sorunu çözmeye odaklamiyoruzMenu guzel canim afiyet olsun
Hadi hayırlı olsun ekside gelmis afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim gayet güzel
Ay ne guzel yaa su yabanci dile bi benim kafam basmıyor
Bi sorunmu var canım bayadir olmadigim icin bisey diyemedim
Adı:Arzu
Yaşı:26
Evli/bekar:bekar
Çocuk/yaşları:1çocuk 6 yaşında
Emziriyormusun:hayır
Meslek:memur
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:167
Kilo:74kusur
Hedef:58_60
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :dengesiz beslenme
Bize kısaca kendini anlatirmisin:kendimi bildim bileli hep bi kiloluyum genetik olarak..86 kilolara çıkıp 60A düşüp tekrar 75lere çıktım tek başıma kilo vermekte çok zor eski iradem ve motivasyonum kalmadı benide aranıza alırmısınz
Bu gece sik sik uyandim malesef hastalik oksuruge cevirdi
En istemedigim sey
Yine gece cok aciktim su icip yattim hep
Simdi ilik sirkeli su ictim bide taylot iciyorum
Duruma gore geri yatabilirim
Kafam kazan gibi
Ama cok aciktim kahvaltida yapabilirim :)))
Abla bu durum seni psikolojik olarak yormazmi peki ?
Olmadığını sende biliyosun canim en azından cok fazla abartmamissin afiyet olsun
Hosgeldin arzucum ben hilal 27 yaşındayım 1 tane oglum var 2016 da mezun olmustum tekrar burdayim fazlaliklardan kurtulmak icin :)
Evet abla gene bulgur vardiispanak ayirmistim yemis birisi banada bulgur kaldı mecbur
Gunaydin ablaa bu hafta bende guzel eksi olur ama size bi faydam olmicak maalesef
Pekmez iyi gelir öksürüğe abla cok gecmis olsun
Gunaydin canin yabas yavas duzene koymaya başla yoksa toparlaman daha zor olur
Gunaydin abla :)
Gunaydin canim
Günaydın canim valla hakli adam kendisi yapsin evde olmicakmi
afiyet olsun canım pilav biraz cok olmuş sanki
bAl biraz fazla olmus sanki kaptanim afiyet olsun
afiyet olsun canım güzel olmuş
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
tmm cnm
afiyet olsun canım
ucuz atlamışsın canım afiyet olsun spor da güzel
hg canım bende 25 yaşındayım 4 bucuk yasinda bi kizim var burda beraber motivasyonumuxu yükseltiyoruz kurtulcaz fazlalarimizdan insAllah
insAllah değişir a abla bu hafta pek umutlu değilim kendimden
bi an önce toparlarsn insAllah abla
İyi uykular canım gece uykusu önemli cidden
kolay gelsin kuzum
Hayırlı ömrü olsun canım kolay gelsin
Afiyet olsun canım
salatasiz olmaz cnm hem doyurucu hem saglikli
sabah ictim zaten cnm
valla cok sabirlisin cnm ben okadar olamazdim heralde :))
cevrede hastalik cok cnm birinden aldim heralde
cok kolay gelsin pinarim
nice mutlu yaslar ogluşa :))
Sen zaten pasta yiyemicen
Ama cok istersen ye
guzel olmus cnm ama biber salcasi tuzlu olabilir
insallah guzel eksiler devam etsin cnm
sabah ictim cnm
sagolasin cnm
eger dikkat edersen 2 gunde tabiki cok farkeder cnm
Bu hafta basida cok dikkat etmedin
Lutfen aksami hafif tut ve erken kapat
sagol cnm
okurken ben yoruldum yaavf bence ev işini savsakla eşin haklı zaten batacak sen gelmeden bir süpürge açıversin hayrına :) bu kadar koşturma yola çıkıcam stresi sağlığın için iyi değil gülüm dikkat et az kendine
Kizlar cok heyecanliyim yarin Flemenkce kursuna basliyorum :) ablam burda ama o da evden biraz islerine bakacakmis zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?