Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gerçekten mi, ise yaradı diyorsunuz yani, nasıl etkileri oldu size mesela
ilk vuruş turunda kalıp cümleler kendimi olduğum gibi kabul ediyorum seviyorum , içtenlikle affedip teşekkür ediyorum..cümleleridir kendini sevmek ve affetmek ama gerçekten affetmek insanın hayatını olumlu yönde büyük bir değişime sokar artık gerçek huzuru bulur ve sürekli mutlu olursun
kendini sevmeyi başaran insanın algıları açılır , kendinin ve çevresinin daha bilinçli farkın da olur ki bana da olan bunlar özetle :)

Sabah 11.00
Kavurmalı yumurta
Peynir zeytin
Yeşillik
3 dilim portakal
1 bardak süt

Ara 17.00
Yarım çay bardağı ceviz

Akşam 18.15
1 kepçe domates çorbası
1 tabak tavuk sote
Ardına sütlü kahve

Su 2.5 lt
Spor 2 mil Leslie =90 p
20 dk tempolu yürüyüş=60 p
Toplam 150 p Fit mutlu anne

Evet güzel bir yöntem gibi duruyor, belki uygularım
fırsatı kaçırma gülüm, özel öğreneyim desen bazı kişisel gelişimciler ve psikologlar yapıyor geçen sene duyduğuma göre seans başı 400 tl den başlıyordu şehrine semtine göre de fiyat artıyormuş

Merhaba güzel hatunlar,
Bugün hep dışardaydım o yüzden aktif olamadım. Şimdi de menümü yazıp başka bir işimi halletmeye gidip nasipse ilerleyen saatlerde gelcem. Umarım her şey yolundadır, ben sabah en sonunda eksi gördüm artık Dukanın etkisi mi hassas dönemi yarılamaktan mı bilmiyorum ama ruhuma çok iyi geldi. Menüme geçeyim:

11.50
2.5 yk yulaf 1 yumurta ile krep
1 parça beyaz peynir
1 tk krem peynir
1 tk biber salçası
4 dilim portakal
1 avuç roka maydonoz karışımı
2-3 dilim salatalık, 3 cherry domates
5 badem, 1 ceviz
1 çb yy tarçınlı süt

19.30 (eve ancak geldiğim için gecikti)
Dünden kalan bir tavuk but
4 yk keten tohumlu yoğurt
4 cherry domates
5 badem, 1 ceviz

Bugün su düzenim de bozuldu, 2 lt ye tamamlamaya çalışıcam. Dünkü dukan dün bitti şimdi yenisini yapıyorum

Kizlar selam,
Hemen menumu yazayim

Saat 10:00
2 yumurtadan peynirli yumurta
Avuc ici kadar peynir
10 zeytin
5-6 frambuaz
Yarim halka dilim ananas
Domates
Salatalik
Yarim cay bardagi ceviz

Saat 15:00
1 tk kakao ile sekersiz 1 bardak sicak sut

Saat 18:00
2 bardak ayran

Saat 20:00 (bitis saati)
El kadar besamel soslu tavuk sote
3 yk yogurt

( besamel sosu kendim yaptim cok az un var karataya aykiri olarak ama bana dusen miktari 1 cay kasigindan azdir)

Yine gec saate kaldi yemek maalesef ablamla gezmeye gidince eve donup yemek pisirmek gec oldu. Yarin daha erken kapaticam persembe cunkuu :)

Aksam karbon yuklemesi cok olmus canim gec kalkmaninda etkisinden dolayi dengesiz biraz afiyet olsun
Aynen öyle oldu canm bide temizlikten dolayı akşam yemegimde gece kaldı arada uzun süre olunca çok acıktım sanırım yarın biraz daha dikkat edecem ilk günün azizligi diyelim

Kendim yapabilirim, zaten yapı ve kişilik olarakta birşeye ulaşmam için istemem yetiyor...kendimi hemen terapi edebiliyorum...kendimi terapi ederek inandırarak başarabilirim diye düşünüyorum

Kendim yapabilirim, zaten yapı ve kişilik olarakta birşeye ulaşmam için istemem yetiyor...kendimi hemen terapi edebiliyorum...kendimi terapi ederek inandırarak başarabilirim diye düşünüyorum
kesinlikle başarabilirsin .
gülüm ben diyet yapmadan nasıl zayıflıyorum işte böyle olumla yapıp inanarak imajinasyonla :)

kızlar kitap okumayı seven hayatım değişsin diyen herkesin mutlaka okuması gereken çekim yasasını nasıl kendimize kullanacağımızı öğrenmiş uygulayan insanları da örnekler vererek anlatan Rhonda Byrne - The Secret yani SIR adlı kitabını mutlaka okumanızı tavsiye ederim eft den bahsedince aklıma geldi yazayım dedim :))

Slm millet ben geldim bu defa kesin geldim
Hayatımdaki olumsuzlukları degistiremiyorsam ( ki yine bugün anladım ki bizimki dert bile değil kardeş gibi tanıdığımız biri bugün parmaklarını kaybetti çok üzüldük ama Allah beterinden korudu kesinlikle) kendimi değiştiririm bedensel olarak sporu hiç bırakmadım spor kafamı boşaltmami sağlıyor ama sağlıklı beslenme kısmı karışık
Kadın doğuma gittim inofolic diye bir ilaç verdi bki si 25 üstü ve sebepsiz yada pkolularda yumurtayı inceltip hamile kalmayı kolaylastiriyormus ki kk da yorumları okudum hem kilo vermişler hemde ikinci aya hamile kalmışlar ve ben tirstim almadım yazda geçsin kardeşimin düğünü vs ondan sonra kullanmak istiyorum şuan hazır değilim ama grupta hamilelik düşünenler bı doktorlarına sorsun derim dehşet güzel yorumlar hem folik hem pko karşıtı devlet odemiyor 67 TL 20 tanesi günde iki tane
Resmen reklam yaptım ama siz kardeşim sayilirsiniz onun için paylasmaliyim

Ve kilo konusuna geri dönünce onunla cuma heaplayasacagiz

Menu guzel canim afiyet olsun
Hadi hayırlı olsun ekside gelmis afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim gayet güzel
Kizlar cok heyecanliyim yarin Flemenkce kursuna basliyorum :) ablam burda ama o da evden biraz islerine bakacakmis zaten :)
Ay ne guzel yaa su yabanci dile bi benim kafam basmıyor
Bi sorunmu var canım bayadir olmadigim icin bisey diyemedim

Menu guzel canim afiyet olsun

Hadi hayırlı olsun ekside gelmis afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim gayet güzel

Ay ne guzel yaa su yabanci dile bi benim kafam basmıyor

Bi sorunmu var canım bayadir olmadigim icin bisey diyemedim
Ufak tefek sıkıntılar kafamı yoruyordu canım çok şükür çözülüyor biz insan oğlu zaten büyütmekte iyiyiz ama sorunu çözmeye odaklamiyoruz

Hosgeldin cnm aramiza
Bende pinar 25 yasindaym 3 senelik evliyim ve suanda hamileym :)

Gecmis olsun abla oksuruk kotu oluyor ya nasil oldun daha iyimisin

Evde tabi calisiyor bide alisti evde is yapmamaya zor geliyor ben yokken ama mecbur yapcak

Sagol canim

Sagol ablam

Ay haklisin abla bugun baktimda hic oturmamisim aksam 9a kadar zatem disardaki isler bitti camasir ev yemek derken aksam anca bavulumu yaptm. Temizlikde yapmadm esim supurge tuttu bi :) neyseki cok agir is yapmadim

Kizlar bugun doktor randevum vardi ayni hastane farkli 3. doktor cunku en son gittigim dr vefat etmis yazmistm ondan oncekide istifa etmisdi insallah bu sonuncu olur. Enerjisi guzeldi neşeliydi baya anlatti konustu hatta bu gobek yagi olayini sordm o dr goruntu alamadigi icin demisdir tamam yag var ama abartilcak şekilde degil dedi o konuda icim rahatladi hatta bi kullandigim vitamin karisimi vardi onu birak dedi istahini acar kilo alirsn gerek yok dedi (bu konuda her dr. Farkli bisey soyluyor kafa karisdiriyor ama ben zaten fazla hap kullanmak istemiyordum o yuzden iyi oldu)

Bu arada en buyuk sorun ben suanda Ailemin yanina gidiyorm 2 kedimiz var bende ne hikmetse evlendikden sonra kedi tuyune karsi alerji cikti (burnum akiyor gozum sulaniyor durmadan) dr sordum bisi verebillirmi alerji icin diye oda dedi yok zaten bagisiklign yoksa kedilere yakin olmamalisin benimde kan testlerinde toxoplasma negatif cikmisti yani bagisikligm yok. Esimde madem ablanda kal ozaman diyor smdi almanya gidince napicam bilmiyorm. Internetten biraz arasdirdm temas etmezsem falan sorun olmaz sanirim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…