- 1 Ekim 2014
- 1.756
- 6.143
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #283.341
Canım evlilikte olur böyle. Fakat hiç konuştunuz mu bilmiyorum ciddi ciddi konuşmanız gerekiyor. Ama şöyle tartışarak falan değil de anlaşarak ,birbirinizi dinleyerek. Erkekler mutsuz olduklarında agresif davranıp her şeyde bir kusur bulabiliyorlar. Evlilikte bir taraf alttan alan taraf olmalı yoksa mutsuzluk diz boyu oluyor. Ben şunu biliyorum tsrtışma esnasında kadın sustu mu erkek kendini kötü hissediyor ve hemen haksız olduğunun farkına varıyor. 11 yıllık evliymişsiniz artık birbirinizi tanıyorsunuzdur. Ne istediğinizi.... Ona göre davranırsanız hayatınız daha güzel olur.Sorun eşimle sürekli tartışıyoruz söyleki eşimle birbirimizi çokk seviyoruz ama birbirimizede çok zit düşüyoruz buda sürekli huzursuzluk yaratıyo' eşim çok inatçı çabuk küsen en ufak bişeyı sorun eden bir insan tabi bende onunla aynı huydayim) ama aramızda önemli bişey yok sadece eşim her şeyi hatta ufacık bişeyı de sorun ediyo bana diyoki asla hatan olmasın' ama buda mümkün değil insanız tabiki hatalarımız olabilir' ama bunu kabul etmiyo bende diyorumki sen böyle herşeyi sorun edersen biz hep böyle oluruz diye' dün yine tartıştık önemli olmayan bişey yüzünden ve 2 aydir bıraktığı sigarayı tekrar içti veben buna inanılmaz üzüldüm) gerçekten artık böyle sorunları kaldıramiyorum oda üzülüyo ama sebepsiz yere yaa ben napcam böyle bilmiyorum
Güzel canımDünkü menümu paylasmamistim
Kahvalti 12:00
2 y.k. lor peyniri
5 zeytin
1 ceviz
1 c.k. tereyagi
Maydanoz ve dere otu
Ara sade Türk kahvesi
Aksam 18:30
1servis k. Yeşil mercimek yemeği
1 el yarısı kadar has. Tavuk göğsü
Yoğurt
2.5 lt su
1 kupa yeşil çay
Spor
70 dk tempolu yürüyüş 210 puanFit mutlu anne
Şekersiz 16. Gün tamam
Fena değil canım10:30===
2 haşlama yumurta
1 kk peynir
6 siyah+6 yeşil zeytin
1 yk cevizli biber
1 kase murç salatası
2 adet domates
16:30=== 6 adet lahana sarma
1 kase yoğurt
1 kase salata
Toplam 3 lt su
Bruschetta ne bilmiyorum ama genel olarak fena değil. Fakat tartı öncesi nohut, mercimek şişkinlik yapabilir10:30
1 domates
Yarim salatalık
2 yumurtadan omlet
5 zeytin
Az bi parca peynir
100 ml icim fit süt
12:00
150 ml icim fit süt
14:00
Bir kepçe susuz nohut yemegi
16:30
6 parca bruschetta
Sade kahve
18:30
Bir kase mercimek çorbası
Su 1.5 litre
Bence saf pro yap canımHanımlar malumunuz dün menümde mercimekli bulgur pilavı vardı, bugünkü sarmadada bulgur vardı...
Geçen hafta da iki gün üst üste bulgur yiyince tartıda sabit kalmıştım.
Cumaya bulgurun tartıya + olarak yansımaması için yarın nasıl beslenmeliyim sizce?
Not: Yarın sabah 7' den akşam 5' e kadar okulda olacağım
Tartı öncesi dolma pek olmamış canım onun dışında güzelMenum
uyanis 2 cevizden cevizli su
Sabah 1yumurtadan soganli domatesli 4 dilim sucuklu omlet yag yok peynir marul aci sus biberi 1 dilime yakin cavdar
Ara 4hurma 1 erik 1kayisi yesil cay
Aksam 19.30da bitti
2kabya biber dolmasi haslanmis tavuk olcu el ayasi kadar olmustur
2 lt gecmistir 30 dk eliptikFit mutlu anne
1 elma ve yoğurt yada süt tüketYarın okula 2 elma götürmeye karar verdim, yemek yerine elma yiyeyim öğle arası
Gayet güzel canım afiyet olsunSabah 11.00
Kavurmalı yumurta
Peynir zeytin
Yeşillik
3 dilim portakal
1 bardak süt
Ara 17.00
Yarım çay bardağı ceviz
Akşam 18.15
1 kepçe domates çorbası
1 tabak tavuk sote
Ardına sütlü kahve
Su 2.5 lt
Spor 2 mil Leslie =90 p
20 dk tempolu yürüyüş=60 p
Toplam 150 pFit mutlu anne
Çok güzel canım afiyet olsunMerhaba güzel hatunlar,
Bugün hep dışardaydım o yüzden aktif olamadım. Şimdi de menümü yazıp başka bir işimi halletmeye gidip nasipse ilerleyen saatlerde gelcem. Umarım her şey yolundadır, ben sabah en sonunda eksi gördümartık Dukanın etkisi mi hassas dönemi yarılamaktan mı bilmiyorum ama ruhuma çok iyi geldi. Menüme geçeyim:
11.50
2.5 yk yulaf 1 yumurta ile krep
1 parça beyaz peynir
1 tk krem peynir
1 tk biber salçası
4 dilim portakal
1 avuç roka maydonoz karışımı
2-3 dilim salatalık, 3 cherry domates
5 badem, 1 ceviz
1 çb yy tarçınlı süt
19.30 (eve ancak geldiğim için gecikti)
Dünden kalan bir tavuk but
4 yk keten tohumlu yoğurt
4 cherry domates
5 badem, 1 ceviz
Bugün su düzenim de bozuldu, 2 lt ye tamamlamaya çalışıcam. Dünkü dukan dün bitti şimdi yenisini yapıyorum
Geç olması dışında gayet güzel canımKizlar selam,
Hemen menumu yazayim
Saat 10:00
2 yumurtadan peynirli yumurta
Avuc ici kadar peynir
10 zeytin
5-6 frambuaz
Yarim halka dilim ananas
Domates
Salatalik
Yarim cay bardagi ceviz
Saat 15:00
1 tk kakao ile sekersiz 1 bardak sicak sut
Saat 18:00
2 bardak ayran
Saat 20:00 (bitis saati)
El kadar besamel soslu tavuk sote
3 yk yogurt
( besamel sosu kendim yaptim cok az un var karataya aykiri olarak ama bana dusen miktari 1 cay kasigindan azdir)
Yine gec saate kaldi yemek maalesef ablamla gezmeye gidince eve donup yemek pisirmek gec oldu. Yarin daha erken kapaticam persembe cunkuu :)
Hayırlı olsun canım eminim sana çok iyi gelecektirKizlar cok heyecanliyim yarin Flemenkce kursuna basliyorum :) ablam burda ama o da evden biraz islerine bakacakmis zaten :)
Haklısın kuzum herşey boş ama biz fazlasıyla herşeyi kafaya takıyoruz.Slm millet ben geldim bu defa kesin geldim
Hayatımdaki olumsuzlukları degistiremiyorsam ( ki yine bugün anladım ki bizimki dert bile değil kardeş gibi tanıdığımız biri bugün parmaklarını kaybettiçok üzüldük ama Allah beterinden korudu kesinlikle) kendimi değiştiririm bedensel olarak sporu hiç bırakmadım spor kafamı boşaltmami sağlıyor ama sağlıklı beslenme kısmı karışık
Kadın doğuma gittim inofolic diye bir ilaç verdi bki si 25 üstü ve sebepsiz yada pkolularda yumurtayı inceltip hamile kalmayı kolaylastiriyormus ki kk da yorumları okudum hem kilo vermişler hemde ikinci aya hamile kalmışlar ve ben tirstim almadımyazda geçsin kardeşimin düğünü vs ondan sonra kullanmak istiyorum şuan hazır değilim ama grupta hamilelik düşünenler bı doktorlarına sorsun derim dehşet güzel yorumlar hem folik hem pko karşıtı devlet odemiyor 67 TL 20 tanesi günde iki tane
Resmen reklam yaptımama siz kardeşim sayilirsiniz onun için paylasmaliyim
Ve kilo konusuna geri dönünce onunla cuma heaplayasacagiz
Bence güzel canım afiyet olsunIyi akşamlar kızlar coook yorgunum menümü yazıp uyucam
12.30
2yumurtadan menemen
7 zeytin
b ol yeşillik
18.10
1 servus kaşığı kısır
1 kasik cevizli ezme
Su kase cacik
Su.2lt
Güzel canım afiyet olsunMenü
Sabah11..00(aç karnına ttahlillerim vardı,gerci yaptramadm,gec gitmişim,ordanda kursa)
1 muz
14.30
1 kase mercmk corba
17.00
1 armut 5 6 fındık öncesnde
20.30(eşim mesaideydi)
Bi tabak kavurmalı patlıcan
1 kase yoğurt
Su
2.5 lt
Spor
60 dk orta yürüyüşFit mutlu anne
afiyet olsun canım10:30===
2 haşlama yumurta
1 kk peynir
6 siyah+6 yeşil zeytin
1 yk cevizli biber
1 kase murç salatası
2 adet domates
1 kase yoğurt
1 kase salata
Toplam 3 lt su
16:30 da yediğin 6 parça şey ne kız bilemedim onun dışında güzel afiyet olsun canım10:30
1 domates
Yarim salatalık
2 yumurtadan omlet
5 zeytin
Az bi parca peynir
100 ml icim fit süt
150 ml icim fit süt
6 parca bruschetta
Sade kahve
Su 1.5 litre
bugün biraz baş ağrısından yazasım gelmedi şükür şimdi daha iyiyim ama aktif oldukça daha güzel oluyor buralar elimden geldikçe buralardayım.Bugün pek bi sessiz buralar...
Geldim gittim, geldim gittim, gelen giden yok, bende biraz BDV takıldım, psikoljim alt üst oldu...
Lütfen boş bırakmayın buraları
okulda yeme ihtimalin olan şeyler neler bilmiyorum canim ama sebze yeşillik olabilirHanımlar malumunuz dün menümde mercimekli bulgur pilavı vardı, bugünkü sarmadada bulgur vardı...
Cumaya bulgurun tartıya + olarak yansımaması için yarın nasıl beslenmeliyim sizce?
afiyet olsun canımMenum
Sabah 1yumurtadan soganli domatesli 4 dilim sucuklu omlet yag yok peynir marul aci sus biberi 1 dilime yakin cavdar
Aksam 19.30da bitti
afiyet olsun canımSelam canlar bende bugün menü mu paylaşayım sabah çok geç kalkmışım mesela 12 deuyanınca 1 bardak su içtim hemen arkasına bi nescafe şekersiz
13.30 1 adet yeşil mercimekli içli köfte
15.00 yine bi nescafe ama yarim kupa
19.00 1 tabak ıspanak,1 dilim çavdar ekmeği,3kaşık pilav,birazda yeşillik dereotu yeşil soğan falan günü kapattım
Spora gelirsek akşama kadar temizlik yaptım daha şimdi oturdun spora vaktim kalmadı
afiyet olsun canımSabah 11.00
Kavurmalı yumurta
Peynir zeytin
Yeşillik
3 dilim portakal
1 bardak süt
Ara 17.00
Yarım çay bardağı ceviz
Akşam 18.15
1 kepçe domates çorbası
1 tabak tavuk sote
Ardına sütlü kahve
Su 2.5 lt
Spor 2 mil Leslie =90 p
afiyet olsun kankimmMerhaba güzel hatunlar,
Bugün hep dışardaydım o yüzden aktif olamadım. Şimdi de menümü yazıp başka bir işimi halletmeye gidip nasipse ilerleyen saatlerde gelcem. Umarım her şey yolundadır, ben sabah en sonunda eksi gördümartık Dukanın etkisi mi hassas dönemi yarılamaktan mı bilmiyorum ama ruhuma çok iyi geldi. Menüme geçeyim:
11.50
1 parça beyaz peynir
1 tk krem peynir
1 tk biber salçası
4 dilim portakal
5 badem, 1 ceviz
1 çb yy tarçınlı süt
4 cherry domates
5 badem, 1 ceviz
Bugün su düzenim de bozuldu, 2 lt ye tamamlamaya çalışıcam. Dünkü dukan dün bitti şimdi yenisini yapıyorum
afiyet olsun canımKizlar selam,
Hemen menumu yazayim
Avuc ici kadar peynir
10 zeytin
5-6 frambuaz
Yarim halka dilim ananas
Domates
Salatalik
Yarim cay bardagi ceviz
2 bardak ayran
3 yk yogurt
( besamel sosu kendim yaptim cok az un var karataya aykiri olarak ama bana dusen miktari 1 cay kasigindan azdir)
Yine gec saate kaldi yemek maalesef ablamla gezmeye gidince eve donup yemek pisirmek gec oldu. Yarin daha erken kapaticam persembe cunkuu :)
flemenkce dil kursu mu kiz hayırlı olsun canım yeni mezguliyetlerKizlar cok heyecanliyim yarin Flemenkce kursuna basliyorum :) ablam burda ama o da evden biraz islerine bakacakmis zaten :)
bende pco görünümü varmış canım bana da yazdi doktor ama ben bi kutu kullandım sadece maddi açıdan çok zor geldi zayıflamaya faydasını bilemicem amaSlm millet ben geldim bu defa kesin geldim
Hayatımdaki olumsuzlukları degistiremiyorsam ( ki yine bugün anladım ki bizimki dert bile değil kardeş gibi tanıdığımız biri bugün parmaklarını kaybettiçok üzüldük ama Allah beterinden korudu kesinlikle) kendimi değiştiririm bedensel olarak sporu hiç bırakmadım spor kafamı boşaltmami sağlıyor ama sağlıklı beslenme kısmı karışık
Kadın doğuma gittim inofolic diye bir ilaç verdi bki si 25 üstü ve sebepsiz yada pkolularda yumurtayı inceltip hamile kalmayı kolaylastiriyormus ki kk da yorumları okudum hem kilo vermişler hemde ikinci aya hamile kalmışlar ve ben tirstim almadımyazda geçsin kardeşimin düğünü vs ondan sonra kullanmak istiyorum şuan hazır değilim ama grupta hamilelik düşünenler bı doktorlarına sorsun derim dehşet güzel yorumlar hem folik hem pko karşıtı devlet odemiyor 67 TL 20 tanesi günde iki tane
Kizlarr sporumj yazmayi unuttum 1.30 saat normal tempoda yuruyus 90 puanFit mutlu anne
afiyet olsun canımIyi akşamlar kızlar coook yorgunum menümü yazıp uyucam
12.30
2yumurtadan menemen
7 zeytin
b ol yeşillik
18.10
1 servus kaşığı kısır
1 kasik cevizli ezme
Su kase cacik
Su.2lt
Afiyet olsun canım hayırdır ne tahliliMenü
Sabah11..00(aç karnına ttahlillerim vardı,gerci yaptramadm,gec gitmişim,ordanda kursa)
1 muz
14.30
1 kase mercmk corba
17.00
20.30(eşim mesaideydi)
1 kase yoğurt
Su
2.5 lt
Spor
Afiyet olsun canımMenüm
Sahur
2 kaşık menemen
1dilim süzme peynir
1 kk kaşar
2 dlm tbe
İftar(annemdeydik)
1 kase yayla çorbası
4 tane içli köfte
Salata
Ara:20.00
20 ye yakın fıstık
Su:2 lt
hurmanin fazlasi sana iyi gelmiyor cnmDunki menum
1sutlu kahve 4 hurma 2 badem 2 cevizdi heralde
Sabah 1 d. Cavdar 2 yumurta Sucuklu peynir marul
1"sutlu kahve 3 kayisi
Aksam 17
bir parca haslama et soganli havuclu kapya biber aci kucuk biberlerdn 1 kasik bulgur
2 litredn fazla
bidaga unutmamaya calis cnmAbla ya ben bildirim yapmamisim simdi gecmise baktimda diyet defterime mi yazmistim acaba oyle bi aklimda kalmis kusura bakmayin
bikac gun sabah erken kalkip geri yatma cnm aksam erken uykun gelirKeyfi kaptanım. Geç yatmaya alıştım erken uyuyamıyorum. Bazen uykusuzluktan ölüyorum ama uyuyamıyorum
esin heralde fazla simartilmis ailesindeSorun eşimle sürekli tartışıyoruz söyleki eşimle birbirimizi çokk seviyoruz ama birbirimizede çok zit düşüyoruz buda sürekli huzursuzluk yaratıyo' eşim çok inatçı çabuk küsen en ufak bişeyı sorun eden bir insan tabi bende onunla aynı huydayim) ama aramızda önemli bişey yok sadece eşim her şeyi hatta ufacık bişeyı de sorun ediyo bana diyoki asla hatan olmasın' ama buda mümkün değil insanız tabiki hatalarımız olabilir' ama bunu kabul etmiyo bende diyorumki sen böyle herşeyi sorun edersen biz hep böyle oluruz diye' dün yine tartıştık önemli olmayan bişey yüzünden ve 2 aydir bıraktığı sigarayı tekrar içti veben buna inanılmaz üzüldüm) gerçekten artık böyle sorunları kaldıramiyorum oda üzülüyo ama sebepsiz yere yaa ben napcam böyle bilmiyorum
menu guzel cnm ama ins. Bugun mercimek yoktur tekrarDünkü menümu paylasmamistim
Kahvalti 12:00
2 y.k. lor peyniri
5 zeytin
1 ceviz
1 c.k. tereyagi
Maydanoz ve dere otu
Ara sade Türk kahvesi
Aksam 18:30
1servis k. Yeşil mercimek yemeği
1 el yarısı kadar has. Tavuk göğsü
Yoğurt
2.5 lt su
1 kupa yeşil çay
Spor
70 dk tempolu yürüyüş 210 puanFit mutlu anne
Şekersiz 16. Gün tamam
gecen haftada demistim cnm 2 gun ust uste ve tartiya yakin sislik yapicak seyler yanlis tercih oluyor10:30===
2 haşlama yumurta
1 kk peynir
6 siyah+6 yeşil zeytin
1 yk cevizli biber
1 kase murç salatası
2 adet domates
1 kase yoğurt
1 kase salata
Toplam 3 lt su
sabah guzel10:30
1 domates
Yarim salatalık
2 yumurtadan omlet
5 zeytin
Az bi parca peynir
100 ml icim fit süt
150 ml icim fit süt
6 parca bruschetta
Sade kahve
Su 1.5 litre
orda ne vaktini nede enerjini harcama cnmBugün pek bi sessiz buralar...
Geldim gittim, geldim gittim, gelen giden yok, bende biraz BDV takıldım, psikoljim alt üst oldu...
Lütfen boş bırakmayın buraları
eger okulda kahvalti yapiyorsan aksamdan yumurtani peynirini yesilligini kuruyemisini gotur dolu bi kahvalti yap cnmHanımlar malumunuz dün menümde mercimekli bulgur pilavı vardı, bugünkü sarmadada bulgur vardı...
aksam dolma yerine salata olsaydiMenum
Aksam 19.30da bitti
guzelim yazarken alt alta ve ogunler arasinda bosluk birakirsan daha kolay okunurSelam canlar bende bugün menü mu paylaşayım sabah çok geç kalkmışım mesela 12 deuyanınca 1 bardak su içtim hemen arkasına bi nescafe şekersiz
13.30 1 adet yeşil mercimekli içli köfte
15.00 yine bi nescafe ama yarim kupa
19.00 1 tabak ıspanak,1 dilim çavdar ekmeği,3kaşık pilav,birazda yeşillik dereotu yeşil soğan falan günü kapattım
Spora gelirsek akşama kadar temizlik yaptım daha şimdi oturdun spora vaktim kalmadı
gayet guzel cnmSabah 11.00
Kavurmalı yumurta
Peynir zeytin
Yeşillik
3 dilim portakal
1 bardak süt
Ara 17.00
Yarım çay bardağı ceviz
Akşam 18.15
1 kepçe domates çorbası
1 tabak tavuk sote
Ardına sütlü kahve
Su 2.5 lt
Spor 2 mil Leslie =90 p
guzel olmus tatlimMerhaba güzel hatunlar,
11.50
1 parça beyaz peynir
1 tk krem peynir
1 tk biber salçası
4 dilim portakal
5 badem, 1 ceviz
1 çb yy tarçınlı süt
4 cherry domates
5 badem, 1 ceviz
umarim yarin erken kapatabilirsin cnm :))))Kizlar selam,
Hemen menumu yazayim
Avuc ici kadar peynir
10 zeytin
5-6 frambuaz
Yarim halka dilim ananas
Domates
Salatalik
Yarim cay bardagi ceviz
2 bardak ayran
3 yk yogurt
hergunmu gidecen cnm kac saatKizlar cok heyecanliyim yarin Flemenkce kursuna basliyorum :) ablam burda ama o da evden biraz islerine bakacakmis zaten :)
ben onu eskiden okumustum bidaha okusam iyi olurkızlar kitap okumayı seven hayatım değişsin diyen herkesin mutlaka okuması gereken çekim yasasını nasıl kendimize kullanacağımızı öğrenmiş uygulayan insanları da örnekler vererek anlatan Rhonda Byrne - The Secret yani SIR adlı kitabını mutlaka okumanızı tavsiye ederim eft den bahsedince aklıma geldi yazayım dedim :))
tanidiginiza Allah sifa versin cnmSlm millet ben geldim bu defa kesin geldim
kisir icin malesef yanlis gün olmuş cnmIyi akşamlar kızlar coook yorgunum menümü yazıp uyucam
12.30
2yumurtadan menemen
7 zeytin
b ol yeşillik
18.10
1 servus kaşığı kısır
1 kasik cevizli ezme
Su kase cacik
Su.2lt
idare eder cnm sagolsincmis olsun abla oksuruk kotu oluyor ya nasil oldun daha iyimisin
ins. Bu dr kalici olur :))Kizlar bugun doktor randevum vardi ayni hastane farkli 3. doktor cunku en son gittigim dr vefat etmis yazmistm ondan oncekide istifa etmisdiinsallah bu sonuncu olur. Enerjisi guzeldi neşeliydi baya anlatti konustu hatta bu gobek yagi olayini sordm o dr goruntu alamadigi icin demisdir tamam yag var ama abartilcak şekilde degil dedi o konuda icim rahatladi hatta bi kullandigim vitamin karisimi vardi onu birak dedi istahini acar kilo alirsn gerek yok dedi (bu konuda her dr. Farkli bisey soyluyor kafa karisdiriyor ama ben zaten fazla hap kullanmak istemiyordum o yuzden iyi oldu)
Bu arada en buyuk sorun ben suanda Ailemin yanina gidiyorm 2 kedimiz var bende ne hikmetse evlendikden sonra kedi tuyune karsi alerji cikti (burnum akiyor gozum sulaniyor durmadan) dr sordum bisi verebillirmi alerji icin diye oda dedi yok zaten bagisiklign yoksa kedilere yakin olmamalisin benimde kan testlerinde toxoplasma negatif cikmisti yani bagisikligm yok. Esimde madem ablanda kal ozaman diyor smdi almanya gidince napicam bilmiyorm. Internetten biraz arasdirdm temas etmezsem falan sorun olmaz sanirim :/
Tartiya yakin aksam erken olsun dedikce daha gec oluyorMenü
1 muz
14.30
1 kase mercmk corba
17.00
20.30(eşim mesaideydi)
1 kase yoğurt
Su
2.5 lt
Spor
sahur guzelde tarti oncesi icli kofte olmamis cnmMenüm
Sahur
2 kaşık menemen
1dilim süzme peynir
1 kk kaşar
2 dlm tbe
İftar(annemdeydik)
1 kase yayla çorbası
4 tane içli köfte
Salata
Ara:20.00
20 ye yakın fıstık
Su:2 lt
Aksam incir yemisin cnm sonra olmasa iyi olurdu gerisi guzelMenüm kızlar gecikti k.bakmayin
Sahur yok
İftar 19:20
Orucumu 1 incir 1 cevizle açtım
1 kepce mercimek çorbası
4 kaşık kabak yemeği
Büyük kase salata
1 çorba kaşığı süzme yoğurt (yoğurdum tam mayalanmamis)
Çayın yanında 19:50
1 incir
1 ceviz
3 fındık
Su 2 litreye yakın
Spor yok
Saol kaptanımsahur guzelde tarti oncesi icli kofte olmamis cnm
Aksam incir yemisin cnm sonra olmasa iyi olurdu gerisi guzel
İyi tatiller canım tatilde ipin ucunu fazla kaçırmazsin umarımSelam gençler,
Perşembe geldi çattı. Ben de tatil hazırlıkları ile uğraşıyorum bir kaç gündür. Hediye işini hallettim. Kafam rahat etti biraz. Diyet süper gitmiyor maalesef. Menü yazmayınca olmuyor kesin test ettim. Olur da günün birinde zayıflarsam korumada gelip burada menü yazmam lazım, ona da kesin kanaat getirdim.
Bir haftada iki beden küçüleceğim yok diye motivasyonumu kaybettim. Artık tatil dönüşü Mayıs başı tekrar başlarım diye düşünüyorumO zamanda bayram sonrası demem inşallah Cuma hedefim artı olmamak, tatlı krizleriyle onu da başarabilir miyim bilmiyorum.
Siz neler yapıyorsunuz?
Geçmiş olsunMefkurem senin öksürük başlamış yine. Bu sefer çok uzatmadan atlatırsın inşallah. Sen bari iyi bir eksidesindir umarım.
Saat geç oldu, biraz yazdıklarınızı okuyup yatayım. Herkese bol motivasyon ve güzel eksiler diyorum.
Sagolasin cnmSelam gençler,
Perşembe geldi çattı. Ben de tatil hazırlıkları ile uğraşıyorum bir kaç gündür. Hediye işini hallettim. Kafam rahat etti biraz. Diyet süper gitmiyor maalesef. Menü yazmayınca olmuyor kesin test ettim. Olur da günün birinde zayıflarsam korumada gelip burada menü yazmam lazım, ona da kesin kanaat getirdim.
Bir haftada iki beden küçüleceğim yok diye motivasyonumu kaybettim. Artık tatil dönüşü Mayıs başı tekrar başlarım diye düşünüyorumO zamanda bayram sonrası demem inşallah Cuma hedefim artı olmamak, tatlı krizleriyle onu da başarabilir miyim bilmiyorum.
Siz neler yapıyorsunuz?
Geçmiş olsunMefkurem senin öksürük başlamış yine. Bu sefer çok uzatmadan atlatırsın inşallah. Sen bari iyi bir eksidesindir umarım.
Saat geç oldu, biraz yazdıklarınızı okuyup yatayım. Herkese bol motivasyon ve güzel eksiler diyorum.
Afiyet olsun canım gece malesef hastalıklar daha bi azıyor şifa olsun insAllahCarsamba menum
7.15
2 yumurtali menemen
Peynir
2 dil. Ceddar
6 zeytin
Salatalik, k. Biber
Maydonoz dereotu
Yarim cb pikan cevizi
14.15
1 kaşık chali baharatli 1 kase yogurt
18.15
195 gr tavuk koftesi
Salata
Yarim cb pikan cevizi
20.00
1 kase yogurt
1 kofte
Su 2.5 ltden fazla
Sabah oglen tereyagli pekmez yaptim bide yatmadan icerim heralde
Gece oksuruk daha fazla oluyor
Amin cnm sagolasinAfiyet olsun canım gece malesef hastalıklar daha bi azıyor şifa olsun insAllah
abla ben mevburen gec acicam 18:30 dan aksam 19:22 de okunacakKizlarrrr rica ediyorum
Yarin menüler sifir karbonlu sebze pro agirlikli olsun
Heralde 1 gün ekmek meyve yenmezse ölmeyiz
Akşam erken kapansin
En gec 18.30
Aksam sonrasi ara da olmasin lütfen
Dukan bira yada ödem cayi yapin
Bugün bazi menüler carsamba menüsü degildi
Umarim cuma güzel sonuclar gelir
uyku tutmadi nedense bi de su içeyim die uyuyamadim bi ic bi wc ye kos derken sonra duzen kaciykr susuz kalinca simdi sahur icin kalktmAmin cnm sagolasin
Sen niye yatmadin cok gec oldu orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?