- Konu Sahibi Handandandan
-
- #283.381
tb olsada makarna cuma yada haftasonu olsa daha iyi cnmSali menum
11:30
Kabakli yumurta (mucverimsi bisey olduu unsuz)
Domates
Salatalik
5 zeytin
1 kivi
17:00
Bol kıymalı makarna (makarnasi tambugday ve cok cok az bastım kiymayi)
1kase salata
1 kase yogurt
Su:2lt
guzel gorunuyor cnmDünkü menum
10:00)
Domates
Salatalik
1kk peynir
4 cilek
1 haşlanmış yumurta
14:00(hasta ziyaretindeydim)
1 bardak çay
10 tane, karışık kuru yemiş
20:00
3 tavuk sarma (Fırında)
1kase salata
1 kase yogurt
Su:3lt
olabilir abla aynen kaçamağın yoktu hic arti olacak bisey yokBen dünden artiya gecmisim ama kacamak yapmadigim icin moral bozmadim
Sislik yapicak biseyde yemedim
Cok hareketsiz kaldim belki ondan belki de dunku tereyagli pekmezlerden :)))
kolqy gelsin cnm da nie oyle geldi ki yükselt modunuGunaydin kizlar bu aralar zaman sıkıntısı cok yaşıyorum dışarınin isi evin işi çocukların istekleri yavastan bahar temizliginede kizisinca cok bereketsiz bir zaman oldu gibi gelmeye basladi
Tam da persembe gunuKızlaaar ben niyetliydim ama demin bozdum kazasını yapacam artık annemler teyzene gideceklermis bende dayanamadm bayadr gitmiyordum oraya gidicez niyetli gitsem simdi teyzem cok soylencek
Bilseydim hic niyetlenmezdim ilk defa böyle bozdum hayırlısı bklm 7 gun borcum vardı 8 oldu artık...
Bugun planlar neler kizlar menulerde ne var
Aksam menuleri gorunce sinirimiz ziplamasin sonra
Tam da persembe gunu
Bak cok israr ettiler kiramadim falan deme bana
Esim isteb gelince markete gidelim dedi abla oyle olunca gec kalditb olsada makarna cuma yada haftasonu olsa daha iyi cnm
guzel gorunuyor cnm
Çarşamba icin aksam biraz geçe kalmis sadece
Su cay icmek icinmi bozdun orucuYok yok demicem abla sisemi goturcem yanimda bol bol su icicem bitki cayi bi de
Karbon olmasinda ne yersen ye cnmAkşamı salata yogurtla geçirmeyi planlıyorum ben öğle icin bi fikrik yok
Ama bu hafta pazartesi de düzgün eksim yojtu zaten yarin eksi cikmak icin elimden geleni yapicam su icicem sürekli
Kuzum orucu bilerek bozunca yerine 1 gun degil canim 61 gun tutulmasi gerekiyor diye biliyorum ama sen bir arastir istersenKızlaaar ben niyetliydim ama demin bozdum kazasını yapacam artık annemler teyzene gideceklermis bende dayanamadm bayadr gitmiyordum oraya gidicez niyetli gitsem simdi teyzem cok soylencek
Bilseydim hic niyetlenmezdim ilk defa böyle bozdum hayırlısı bklm 7 gun borcum vardı 8 oldu artık...
Hahhah caktrmadan yemicem cayla kamufle edecem sofrada da kizima yedircem yemedgimi fqrketmesinler die plan buSu cay icmek icinmi bozdun orucu
Canim 61 orucu sadece ramazan ayinda gecerliymis normal kaza orucunu bozduğunda bire bir kazasjni tutmak gerekirmis esim de öyle dedi intermette de baktim oyke yaziyirKuzum orucu bilerek bozunca yerine 1 gun degil canim 61 gun tutulmasi gerekiyor diye biliyorum ama sen bir arastir istersen
Tamam abla dukan birasini yaptığımız ölçüyü heosini gun icinde iciyor muyduk yoksa 3 4 bqrdak miydi ona gore goturcem teyzeme de icerimKarbon olmasinda ne yersen ye cnm
Salatada lahana vs. Olmasin
Dukan birada yapabilirsin
Ben de ondan eminim olamadım canım oyleyse iyi bari yoksa 60 gun tövbe yarabbimCanim 61 orucu sadece ramazan ayinda gecerliymis normal kaza orucunu bozduğunda bire bir kazasjni tutmak gerekirmis esim de öyle dedi intermette de baktim oyke yaziyir
Yok öyle olsa zaten bozmam kiz ayyy onu tutmak cok zor araliksiz tutmak gerekir cunki onu o da mümkün degil en kotu adet oluruz gene tutamamBen de ondan eminim olamadım canım oyleyse iyi bari yoksa 60 gun tövbe yarabbim
Tamam deneyeyim hemen, zaten bugun persembe yarin tarti gunuşimdiden iştahın kesilsin miiiii :)))
ağzından her çıkan cümle , aklından her geçirdiğin düşünceyi bilinç altı emir olarak kabul eder , bilinçli konuşup düşünerek iştahını kapatabilirsin gülüm , yarın dene istersen sabahtan başla söylemeye ayy bu gün iştahım yok canım hiçbir şey istemiyor demeye hatta evdekilere konu komşuya da aynısını söyle bu aralar iştahım hiç yok açlıktan midem bağırmaya başlayınca zorla yiyorum de hatta ve hatta abart ekime söyledim güldüm mü ne başıma geldi deee, bak nasıl işe yarayacak
O ölçü 1 gune yayarak icilebilir zaten 750 ml suya yapiliyorTamam abla dukan birasini yaptığımız ölçüyü heosini gun icinde iciyor muyduk yoksa 3 4 bqrdak miydi ona gore goturcem teyzeme de icerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?