Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sali menum
11:30
Kabakli yumurta (mucverimsi bisey olduu unsuz)
Domates
Salatalik
5 zeytin
1 kivi

17:00
Bol kıymalı makarna (makarnasi tambugday ve cok cok az bastım kiymayi)
1kase salata
1 kase yogurt

Su:2lt
tb olsada makarna cuma yada haftasonu olsa daha iyi cnm
guzel gorunuyor cnm
Çarşamba icin aksam biraz geçe kalmis sadece

Ben dünden artiya gecmisim ama kacamak yapmadigim icin moral bozmadim
Sislik yapicak biseyde yemedim
Cok hareketsiz kaldim belki ondan belki de dunku tereyagli pekmezlerden :)))
olabilir abla aynen kaçamağın yoktu hic arti olacak bisey yok
Gunaydin kizlar bu aralar zaman sıkıntısı cok yaşıyorum dışarınin isi evin işi çocukların istekleri yavastan bahar temizliginede kizisinca cok bereketsiz bir zaman oldu gibi gelmeye basladi
kolqy gelsin cnm da nie oyle geldi ki yükselt modunu

Kızlaaar ben niyetliydim ama demin bozdum kazasını yapacam artık annemler teyzene gideceklermis bende dayanamadm bayadr gitmiyordum oraya gidicez niyetli gitsem simdi teyzem cok soylencek
Bilseydim hic niyetlenmezdim ilk defa böyle bozdum hayırlısı bklm 7 gun borcum vardı 8 oldu artık...

Tam da persembe gunu
Bak cok israr ettiler kiramadim falan deme bana

Bugun planlar neler kizlar menulerde ne var

Aksam menuleri gorunce sinirimiz ziplamasin sonra
Akşamı salata yogurtla geçirmeyi planlıyorum ben öğle icin bi fikrik yok
Ama bu hafta pazartesi de düzgün eksim yojtu zaten yarin eksi cikmak icin elimden geleni yapicam su icicem sürekli

AhSen_2504 ahsen gunluk tartismalar hepimizde oluyor cnm yada uzun sureli küslükler
Allah korusun cok buyuk bisey olmadiktan sonra bunlar buraya gelmene engel degil
Aksine gel ki kafan dagilsin kendi hedeflerini hatirla, kendin icin bisey yapmis ol

Lutfen duzenli katilim bekliyorum

Akşamı salata yogurtla geçirmeyi planlıyorum ben öğle icin bi fikrik yok
Ama bu hafta pazartesi de düzgün eksim yojtu zaten yarin eksi cikmak icin elimden geleni yapicam su icicem sürekli
Karbon olmasinda ne yersen ye cnm
Salatada lahana vs. Olmasin

Dukan birada yapabilirsin

Kuzum orucu bilerek bozunca yerine 1 gun degil canim 61 gun tutulmasi gerekiyor diye biliyorum ama sen bir arastir istersen

Kuzum orucu bilerek bozunca yerine 1 gun degil canim 61 gun tutulmasi gerekiyor diye biliyorum ama sen bir arastir istersen
Canim 61 orucu sadece ramazan ayinda gecerliymis normal kaza orucunu bozduğunda bire bir kazasjni tutmak gerekirmis esim de öyle dedi intermette de baktim oyke yaziyir

Tamam deneyeyim hemen, zaten bugun persembe yarin tarti gunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…