Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

şimdi baktımda ne kadar çok kilo vermem gerekiyor.öglen fena degil di ama benim işyerinde arkadaşlar diyette olmadıgından ögleden sonra bişeyler yiyorlar.ne yapcam ben benimde canım çekiyor yememem lazım...

Rica ederiz

oh nihayet çizelgemide yaptım artık zayıflamaya başlayabilirim...

Hoşgeldin umarım gider kilolar başlangıç önemli

şimdi baktımda ne kadar çok kilo vermem gerekiyor.öglen fena degil di ama benim işyerinde arkadaşlar diyette olmadıgından ögleden sonra bişeyler yiyorlar.ne yapcam ben benimde canım çekiyor yememem lazım...

Bence diyette olduğunu söyle arkadaşların insaflıysa yardımcı olurlar sende söylerken kalori hesabı yaparsın fazlada kaçamak yolunu seçme derim çok canın isterse yoğurt ye çikolatanın yerini tutmaz ama napcan

Neyseeee ben kaçtım açıııııııııııım resmen gidip yiyeyim 1 saat sonra gelirim millette burda olsun

Yeni gelen arkadaşlarımız için kurallarımızdan bahsetmek istiyorum.
1) Her Cuma saat 12.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. 3 Hafta Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üstüste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği taktirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa,kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir.

7) Kardeş takımımız 8. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.

8) 3 hafta üst üste mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan diskalifiye edilecektir.

9) Bütün takım arkadaşlarımıza SAYGI göstermek en önemli kuraldır.

Bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Son düzenleme:
Süper öglen sadece kahve mi içtin bunları duyunca ben diyet yapmıyormusum dıyorum akşam balık yiycem bol salata ve 1 saat spor yapıyım diyorum.

:)) senin menü güzell

ben sabah kahvaltıdakaşar peynir beyaz peynir
menemen yaptım 1 dilim ekmek
1 fincan su

peşine 2 büyük bardak su

şimdi acıktım 1 dilim kek yiyorum üzümlü :))

ustaya yemek yaptım haşlama patates kavurma ve mercimek çorba

ara öğün muz yedim
ben yemeklerden sadece çorba içmeyi düşünüyorum akşam hafif geçiştireceğim inşşş

onlar birşeyler yiyorlarsa sende ye ama menğne uygun şeyler mesela çay yerine yeşil çay iç..
yiyeceık olarakta meyve ye
form bisküvi ye tatlı istiyosan form tatlı çikolatalı bisküvi ye

Selam kizlarr,
ogle aramdayim ve evett yavas yavas hastalik etkisini gosteriyor bogazim aciyordu once, simdi heryerim yavastan agrimaya basladi bakalim grip geliyor yine malesef
sabah kahvalti yapamadim evde kuru kayisi yemistim onunla durdum, bir tane de kahve.
ogle: 200 gr soya eti (tavugumsu olan), 150 gram yagsiz yogurt (hala acim bu arada )
ara: saat 3 bucuk gibi 2 mandalina
simdilik bu kadar arkadaslar, aksama bol salata yapicam ama yanina ne yerim bilmiyorum canim yemek pisirmek istemiyor corba yaparim heralde kolayindan

ee canim verilecek kilo cok olunca daha buyuk rakamlar gorulebiliyor tabi.. ayda 3 kg bence senin kilona gore cok iyi aynen devam..
bu arada ben de cokta biraktim o cayi icmeyi.. ayda 1-2 gun falan yapmayi dusunuyorum siskinligi aldigi icin lazim oldugunda yani

menün güzelmiş agır hiçbirşey yok
tavuk salata kahve..
evet murch bende dikkat ettim bizler yokken diger arkdaşlar güzel devam ettirmişler yalnız bırakmamışlar burayııı
buna karşı bizde artık burayı ihmal etmiyelim elimizden geldiğince

yaz geliyo kızlarrr şurda 3-4 ay sonra baharrrr sonra yazz ince badiler giycezzzzzz

eddacım senin menüde güzel ama hem yapıp hemde yememek zor yani ustaların menüsüde güzelmiş :) şu tamirat vs işlerin bitene kadar daha fazla dikkat etmen lazım böyle durumlarda saat dk yemek vs hepsi karışıyo bende şimdi görevden geldim acayip üşüdüm karnımda acıktı çekmeceden 2 hurma yedim tatlı tatlı gözüm açıldı resmen şimdide yeşil çayımı içiyorum su az içebildim bugün eve giderken yarımlık şişelerden alayım yoksa aklıma içmek gelmiyo

geçmiş olsun fulyacım işte en riskli dönem hastalık ve diyet bende 5 gündür boğaz ve gripten muzdaribim bide yemeyince insanın takatı kalmıyo meyveye yüklenki çabuk toparlan

Süper öglen sadece kahve mi içtin bunları duyunca ben diyet yapmıyormusum dıyorum akşam balık yiycem bol salata ve 1 saat spor yapıyım diyorum.

Cnm eger benım menumdekı kahveden bahsedıyorsan kahaltıyı gec yaptıgım ıcın acıkmadım yoksa ac kalamam kalmamalıyızda cunku ac kalmakla zayıflanm

Evt eddacım u ıyı bı hbr herkes burayı sahıplenmıs demekkı :) Eddacım soz verdım bılıyosun eger 2 ocak sonrası kacamagım olursa ve ben mayıs sonunda 65 lı rakamları gormezsem bıdaha dıyt mıyet yapmıycam dıe...Bu yaz cok delı gececek ınanıyorum

Ayrıca fulyacım kılonu hıc gostermıyorsun cok guzel bı hatuınsun masallah Tas catlasın 75 gorunuyosun şok oldum resmını gorunce

hehehehe gitsin kilolar gerisi gelir bu yaz deli geçecek bende inanıyorum şöyle eşimin yanında çıtır bir hatun olmalıyım haziranda kuzenin düğünü var kesinlikle hem çocuklu hem zayıf anneler gibi olmalıyım
murccc havada aşkkkk kokusu var

Hayatımı sıralamaya koydum cnm öncelikli sırada şimdilik aşk yok.Ama kader bu bellıde olmaz yani :)

seni döverimmm kaçamak yok 65 lere ineceksinn diyet miyet yok demee
biyere göndermem seniii :2::2::2:

Ayrıca fulyacım kılonu hıc gostermıyorsun cok guzel bı hatuınsun masallah Tas catlasın 75 gorunuyosun şok oldum resmını gorunce

fulya taş gibi hiç kilosunu göstermiyo
bende bayılıyom ona gözleri harika

slm canım belki beni hatırlamazsın ama nickden tanıdım. michellin linkini istemiştim atmışsın bana çok sağol. ama ben o linki bir türlü indiremedim pes edip gitti cdyi aldım
okudum anladım kaptanım
yokmu yemek yapanın
yok yav gündüz işteyim yemekte yok yapanda evden ne getirirsem. akşam eve gidincede yaparsam var yemek. yani yemek yapanım kendimim...ama şu öğlenlerden bıktım ya. valla şu gelecek filmlerindeki gibi 2 hap olsa üstüne su dökünce bir porsiyon yemek olsa ne güzel olur

cnm isim neydi senin bide unutmadan öyle bir hap bulursan benide haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…