- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #283.421
spor yapmadigin icin olabilirmiListede ben yokum ama spor yapmıyorum zaten.
aksam icin plan guzel cnmTünaydın Hanımlar, hala okuldayım , 1 saat daha dersim var, ayaklarımı hissetmiyorum, 1 saatte yol var...
Eve gider gitmez kıymalı omlet yapacağım inşaallah.
Sonra biraz uyurum ve gelirim
mezunuyet kilonun altinda olursan olabilir tabi bide yer olursa :)))Abla izinden dönünce listeye girsem olurmu hedef 60 olsun ya etraftan herkes çok zayıflama deyince 65 yaptın hedefi millet zayifliyamiyor zayifliyanada engel oluyor ya :)
Geçen gün oglumun arkadasinin annesi soruyar ne yedin naptın zayıfladın böyle diye Sabah ne yedin öğlen ne yedin diye hepsini tek tek sordu
@askrhpozitif
@gewezebidik
@istikrar1986
@buse8
@ebruebrulii
AhSen_2504
Ak kelebek
@pesto26
@bi prenses annesi
@Fatlady
@elfkkk
Listemiz bu sekilde ama cogu arkadaş ortada görünmüyor
Yeterli paylasim yapanlar üstüne alinmasin
Yapmayanlar icin, bildigim gecerli bi mazaretleri yok
Sürekli nerdesiniz demekten bende yoruldum sıkıldım artik
Gelemicek olan soylesin, izine ciksin yada listeden ciksin
Çünkü liste dolu oldugu icin yeni üye alamiyoruz
Sadece adı olan ama kendi olmayan uyeleri malesef elicez
Gelip bi menu yazip, 2 mesaj yazip gitmekle bu devran dönmüyor
Böyle nasil birbirimizi motive edecezki
Afiyet olsun canim gayet güzel
Canım evlilikte olur böyle. Fakat hiç konuştunuz mu bilmiyorum ciddi ciddi konuşmanız gerekiyor. Ama şöyle tartışarak falan değil de anlaşarak ,birbirinizi dinleyerek. Erkekler mutsuz olduklarında agresif davranıp her şeyde bir kusur bulabiliyorlar. Evlilikte bir taraf alttan alan taraf olmalı yoksa mutsuzluk diz boyu oluyor. Ben şunu biliyorum tsrtışma esnasında kadın sustu mu erkek kendini kötü hissediyor ve hemen haksız olduğunun farkına varıyor. 11 yıllık evliymişsiniz artık birbirinizi tanıyorsunuzdur. Ne istediğinizi.... Ona göre davranırsanız hayatınız daha güzel olur.
esin heralde fazla simartilmis ailesinde
Ancak konusarak halledebilirsiniz cnm ama sen soyle yapiyon boyle yapiyon diye suclayici sekilde degil
O oyle davrandigi zaman kendi duygularindan bahset kirildigini uzuldugunu vs.
Bazende o surat asinca umursama aksine saka falan yap
Aman benim bitanem yine alinmismi falan diye :
menu guzel cnm ama ins. Bugun mercimek yoktur tekrar
Bugun planlar neler kizlar menulerde ne var
Aksam menuleri gorunce sinirimiz ziplamasin sonra
AhSen_2504 ahsen gunluk tartismalar hepimizde oluyor cnm yada uzun sureli küslükler
Allah korusun cok buyuk bisey olmadiktan sonra bunlar buraya gelmene engel degil
Aksine gel ki kafan dagilsin kendi hedeflerini hatirla, kendin icin bisey yapmis ol
Lutfen duzenli katilim bekliyorum
Ay yedim abla ama genede güzel eksi gorecegimi düşünüyorum bi hafifledim sankidaha listede degilsin ve yeni basladin cnm o kadar sıkma kendini
neden acaba sevilay hanim :))
Sen listeden cikmasaydin keske izine gidinceye kadar seni 60 kilo yapardık
Kolay gelsin canimTünaydın Hanımlar, hala okuldayım , 1 saat daha dersim var, ayaklarımı hissetmiyorum, 1 saatte yol var...
Eve gider gitmez kıymalı omlet yapacağım inşaallah.
Sonra biraz uyurum ve gelirim
60 desem cokmu büyük bi hedef olur acaba abla :)Gecen gün bi söz okumustum cok hosuma gitti
Insan kilo verince degismez,
Degisince kilo verir :)))
VVeeee ramazana geri sayim basladi!!!!
Tam 4 haftamiz var
Kendimize ramazan hedefi koyalimmi ne dersiniz
En son 3 mayis cuma tartilacaz 5 indede ramazan zaten
Son güne guzel kapanis yapmissin canimSelamlar bende yürüyüşten geldim baya yürüdüm yani. Geçmişe gidip geliyorum
Son güne guzel kapanis yapmissin canim
Ina canim 2 ay bi hedef koydum kendime bakalim nasil gidecekTeşekkür ederim canım)
sende aramiza hoşgeldin inşallah kısa sürede hedefine ulasirsin
Aslinda ben susanlardanim malesef) yinede konuştuk' kendisine söyledim sen herşeyi sorun edersen bu sorunlar bitmez diye oda diyoki ben sorun ederim benim huyum bu diye' eee ben napayım şimdi'
kafam allak bullak oldu ne yapacağımı sasirdim. Tek sorun oda bende inatci olmamız
Abla diyo benim moralim bozulsa bile bana surat yapma en önemli sorunlardan biride bu zaten Ee bende çabuk alınıyorum herşeye napimki. Bide şu var ailesinden uzak yani ailesini annesini çok özlemiş belki bu ara agresif olmasının sebebide bu olabilir diye düşünüyorum
Yok ablam 2 gündür o tarz yemiyorum
Bende balık Salata var birazdan yerim bende
Haklısın abla eşimle aramız bozuk olunca dünya benim için duruyo hiç bişey yapmak istemiyorum ev iş çocuk telefon hiç biriyle ilgilenemiyorum.
Tamam abla artık düzenli burda olucam
insallah eşimle aramiz biran önce düzelir abla inanki bunalımdayım
Afiyet olsun canimDünkü menüm
Kahvalti
Sahanda 2 yumurta
İnce 1 dilim kaşar
Maydanoz ve dere otu
Ara
2 çilek
2 kaşık yoğurt
Aksam
Kıymalı yumurta
2.5 litre su
2 kupa yeşil çay
Spor
45 dk leslie*135 puan @bi canım bu çarşamba günü sporu
Yaa bende öyleydim hele bide karşılıklı yarışırsak acayip gaza gelirdim. Simdi hic vaktim yok spor gercekten cok motive ediyorEvet canim bugün baya spor yaptim) Hem ben spor yapınca mutlu oluyorum neden bilmiyorum
Spor ve yürüyüş yaparken mutluluk hormonu (seratonin) salgılanıyor, onun için mutlu hissediyorsunuzEvet canim bugün baya spor yaptim) Hem ben spor yapınca mutlu oluyorum neden bilmiyorum
Ina canim 2 ay bi hedef koydum kendime bakalim nasil gidecek
Afiyet olsun canim
Yaa bende öyleydim hele bide karşılıklı yarışırsak acayip gaza gelirdim. Simdi hic vaktim yok spor gercekten cok motive ediyor
Spor ve yürüyüş yaparken mutluluk hormonu (seratonin)
Ins canim gerçekten daha fit bi görüntü istiyorum. Daha kiloluyken biraz vereyim yeter diyodum ama şimdi gözüme buda fazla geliyor buraz daha gitmesi lazım.İnşallah istediğin gibi geçer bu süreç hele burdan uzaklasmasan çok guzel kilo verirsin
Yaa keşke yine yapabilsen spor candır
Hmm guzelmisss bilmiyordum be bunu sağol canım bilgi için
Oy oy haklısın abla çocuklardan fırsat buldukça yazmaya çalışıyorum ama tabi ki yeterli olmuyor@askrhpozitif
@gewezebidik
@istikrar1986
@buse8
@ebruebrulii
AhSen_2504
Ak kelebek
@pesto26
@bi prenses annesi
@Fatlady
@elfkkk
Listemiz bu sekilde ama cogu arkadaş ortada görünmüyor
Yeterli paylasim yapanlar üstüne alinmasin
Yapmayanlar icin, bildigim gecerli bi mazaretleri yok
Sürekli nerdesiniz demekten bende yoruldum sıkıldım artik
Gelemicek olan soylesin, izine ciksin yada listeden ciksin
Çünkü liste dolu oldugu icin yeni üye alamiyoruz
Sadece adı olan ama kendi olmayan uyeleri malesef elicez
Gelip bi menu yazip, 2 mesaj yazip gitmekle bu devran dönmüyor
Böyle nasil birbirimizi motive edecezki
eger beni seviyor ve evde huzur istiyorsan karsilikli taviz verecez diceksinAslinda ben susanlardanim malesef) yinede konuştuk' kendisine söyledim sen herşeyi sorun edersen bu sorunlar bitmez diye oda diyoki ben sorun ederim benim huyum bu diye' eee ben napayım şimdi'
kafam allak bullak oldu ne yapacağımı sasirdim. Tek sorun oda bende inatci olmamız
ddrler ya karsidakini degistiremeyiz ama kendimizi degistirmek bizim elimizdediyo benim moralim bozulsa bile bana surat yapma en önemli sorunlardan biride bu zaten Ee bende çabuk alınıyorum herşeye napimki. Bide şu var ailesinden uzak yani ailesini annesini çok özlemiş belki bu ara agresif olmasının sebebide bu olabilir diye düşünüyorum
eşini hayatinin merkezi yapma cnm bu kendine zararHaklısın abla eşimle aramız bozuk olunca dünya benim için duruyo hiç bişey yapmak istemiyorum ev iş çocuk telefon hiç biriyle ilgilenemiyorum.
Tamam abla artık düzenli burda olucam
coook guzelllDünkü menüm
Kahvalti
Sahanda 2 yumurta
İnce 1 dilim kaşar
Maydanoz ve dere otu
Ara
2 çilek
2 kaşık yoğurt
Aksam
Kıymalı yumurta
2.5 litre su
2 kupa yeşil çay
Spor
45 dk leslie*135 puan @bi canım bu çarşamba günü sporu
yarinki bildirime gore cok ucmadan hedefleri koyalim cnm :))60 desem cokmu büyük bi hedef olur acaba abla
listene devam ediyormusun cnmMerhabalar
Ben bu hafta bi koptum yahu. yediğim içtiğim gözümde değil. yarın umarım iyi sonuç alırım tartıda. akşam menümü de paylaşıcam.
niran demis zaten spor cukulata gibi mutluluk hormonu salgilatir :)Evet canim bugün baya spor yaptim) Hem ben spor yapınca mutlu oluyorum neden bilmiyorum
Neinnn izin vermiyomselam hanımlar
vefasız takımdaşınız geldi yine
Mefkurem ablacım 10 gündür sağlıklı besleniyorum yediğime içtiğime dikkat ediyorum kilo vermeye de başladım ama devam edip edemeyeceğimi görmek istediğim için buraya hiç yazmadım
çünkü git gel yapmaktan utanıyorum artık
ama izin verirsen yarın bildirim yaparak başlamak istiyorum
Ay niye abla veririm belki yaeger beni seviyor ve evde huzur istiyorsan karsilikli taviz verecez diceksin
Hep bana hep bana olmaz
ddrler ya karsidakini degistiremeyiz ama kendimizi degistirmek bizim elimizde
Sende alinganlik yapma ki olay buyumesin
O bi süre surat yapar duzelir
Dün dedigim gibi sen surat asmak yerine işi şakaya vur
eşini hayatinin merkezi yapma cnm bu kendine zarar
Bu hatayi bende cok yaptim
coook guzelll
yarinki bildirime gore cok ucmadan hedefleri koyalim cnm :))
listene devam ediyormusun cnm
niran demis zaten spor cukulata gibi mutluluk hormonu salgilatir :)
Neinnn izin vermiyom
Saçmalama kizzzz
ne guzel basladiysan, herkesin bi hazir olma donemi var seninkide simdiymis cnm
Cocuklar nasil iyimi
ayyyyy ne biliyim abla kaç kere geldim başlayacağım diye hep başlamadan kaçtım resmenNeinnn izin vermiyom
Saçmalama kizzzz
ne guzel basladiysan, herkesin bi hazir olma donemi var seninkide simdiymis cnm
Cocuklar nasil iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?