Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar kanaltürkte suna dumankayayı izliyorum bu kadın diyet için şunu yapın bunu yapın diyor kendisi akrep nalanla kardeş gibi bida bu kadına inanmıcam! Elmalı tarçınlı karışımıda önerdi ... Ayrıca saç için şunu yapın bunu yapın diyor saçları papaz gibi

seni döverimmm kaçamak yok 65 lere ineceksinn diyet miyet yok demee
biyere göndermem seniii :2::2::2:

fulya taş gibi hiç kilosunu göstermiyo
bende bayılıyom ona gözleri harika

Walla eedacım mayıs en kotu ıhtımal haziranda eger hala 80 lerı goruyosam bıdaha dıyet mıyet yapmıcam valla sıkıldım bu ne yaa

Evt cok guzel bı kadın masallah zayıfkende guzelmıs sımdıde hıc ole 90 gıbı gorunmuyo boydan sanırsam ahhh ahh az daha uzun olsam ne vardı ?

kelin ilacı olsa olayı :))))
ben kilolu diyetisyene inanmıyom :)

ahh ahh yarama bastın.. çokta gözüm yok ama 5 -10 cm daha uzun olsam ne vrdı.. kazma gibi uzun olmayı sevmiyom ama en fazla 10 cm daha uzasam iyiydii

ahahahhahuuu sesli gülerimmm :)

Bu arada kabızlığa anne tavsiyesi buldum wc sorunum resmen çözüldü... Hemde tatlı krizim sona erdi...
1 bardak süte küçük kabuk tarçın atıp karıştırarak kaynatıyoruz geceleri sadece içiyoruz... Anneme duacıyım şişkinlikte gitti...

süt bıraksalar her dakka içerim soğuk süt
tuvalete iyi geldiğini ilk senden duyuyorum ama denemek lazım

ben hızlıca kaçar arkadaşlar akşam evden giremezsem yarın görüşürüüüüüüz...

görüşürüz canımmm

bende yavaş yavaş kaçtım akşama gelemezsem iyi sohbetler az yemeler

az ye bak yarışıyoruz

ahh ahhh kızlarr bu usta beni çıldırtacak
bi kapıya inanın 4 kat boya sürüyo
yarında gelecekmişşş ((((
walla evde biri olunca rahat edemiyom eşimde telefonda kalıyo napıyo ne ediyon diye
üfffffffffff

süt bıraksalar her dakka içerim soğuk süt
tuvalete iyi geldiğini ilk senden duyuyorum ama denemek lazım

Bende ilk annemle dalga geçmiştim sütten nefret ederim sırf içirtmek için sallıyosun dedim denedim sonuç süper valla kabuk tarçında şekere gerek bırakmıyor salep gibi oldu

murç mayısa kadar herkes bir kilo belirlesin ama diğerleri gibi olmasın, veya bir yarışma yapalım aramızda..kazanana hediye alalım.. ne diyosun??...2 mayıs benim doğumgünüm..kendimi o vakit yenilenmiş görmek istiyorum...

Bebegım 6 mayısta benım Ahh boga burcu kadını Olur kuzum ama zaman cok uzun sureklılık getırecegını sanmıyorum ama teklıflere acıgım ben her halukarda 6 mayısta 65 69 arasını gormelıyım yoksa bana dıyet felan yopk bıda

ben bu yarışma konusunda çok ciddiyim...katılmak isteyenler lütfen bana başvursun ...

Slm ,kizlar neler yapiyorsunuz bakayim dedim. Bayadir ugramiyorum sizden de kopamiyorum. Benimde annem yanimdaydi 2 haftadir diyet falan yapamadim. Misfire varken ne yazikki olmuyor. En son tartildigimda da 72,6 cikmistim. Bugun basladim yine spora. Devam yani. Ne zor is kilo vermek cocuk 16 aylik oldu Ben hala do gum kilolarimi veremedim.

üzülme arseda bizde senin durumundayız .((ama bahara çok hain feci pis planlarımız var..üstesinden gelicez bu kiloların..

Cnm yarın ticker yap hem motive olur hem başlangıç...

hoş buldum..kesinlikle yemek yemek bir zevk verirdi,bugün buraya yazıcam diye önüme gelen güzel pastaları börekleri yemedim sadece salata ve bir tane pogaca yedim kendime inanamıyorum .sürekli yazarım inş.bu kilolar gitsin artık

Cnm yarın ticker yap hem motive olur hem başlangıç...

denedim ama yapamadım...çizelgeyi oluşturdum ama purofile aktaramadım:44:

hoşgeldiniz takımıza
buraya eger sürekli gelir yediklerini paylaşırsan bir zaman sonra buraya olan sorumlulugundan yemek yiyemiyosun kendini kısıtlıyosun

hoş buldum..kesinlikle yemek yemek bir zevk verirdi,bugün buraya yazıcam diye önüme gelen güzel pastaları börekleri yemedim sadece salata ve bir tane pogaca yedim kendime inanamıyorum .sürekli yazarım inş.bu kilolar gitsin artık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…