- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #28.361
seni döverimmm kaçamak yok 65 lere ineceksinn diyet miyet yok demee
biyere göndermem seniii :2::2::2:
fulya taş gibi hiç kilosunu göstermiyo
bende bayılıyom ona gözleri harika
Kızlar kanaltürkte suna dumankayayı izliyorum bu kadın diyet için şunu yapın bunu yapın diyor kendisi akrep nalanla kardeş gibi bida bu kadına inanmıcam! Elmalı tarçınlı karışımıda önerdi ... Ayrıca saç için şunu yapın bunu yapın diyor saçları papaz gibi
Walla eedacım mayıs en kotu ıhtımal haziranda eger hala 80 lerı goruyosam bıdaha dıyet mıyet yapmıcam valla sıkıldım bu ne yaa
Evt cok guzel bı kadın masallahzayıfkende guzelmıs sımdıde hıc ole 90 gıbı gorunmuyo boydan sanırsam ahhh ahh az daha uzun olsam ne vardı ?
Kızlar kanaltürkte suna dumankayayı izliyorum bu kadın diyet için şunu yapın bunu yapın diyor kendisi akrep nalanla kardeş gibi bida bu kadına inanmıcam! Elmalı tarçınlı karışımıda önerdi ... Ayrıca saç için şunu yapın bunu yapın diyor saçları papaz gibi
Bu arada kabızlığa anne tavsiyesi buldum wc sorunum resmen çözüldü... Hemde tatlı krizim sona erdi...
1 bardak süte küçük kabuk tarçın atıp karıştırarak kaynatıyoruz geceleri sadece içiyoruz... Anneme duacıyım şişkinlikte gitti...
ben hızlıca kaçar arkadaşlar akşam evden giremezsem yarın görüşürüüüüüüz...
bende yavaş yavaş kaçtım akşama gelemezsem iyi sohbetler az yemeler
ben hızlıca kaçar arkadaşlar akşam evden giremezsem yarın görüşürüüüüüüz...
bende yavaş yavaş kaçtım akşama gelemezsem iyi sohbetler az yemeler
Kaçan balık üyük olur hesabı herkes gidiyor topik boş kaldı
süt bıraksalar her dakka içerim soğuk süt
tuvalete iyi geldiğini ilk senden duyuyorum ama denemek lazım
walla ben burdayım :)))
esra erolu izliyorum
murç mayısa kadar herkes bir kilo belirlesin ama diğerleri gibi olmasın, veya bir yarışma yapalım aramızda..kazanana hediye alalım.. ne diyosun??...2 mayıs benim doğumgünüm..kendimi o vakit yenilenmiş görmek istiyorum...
ben bu yarışma konusunda çok ciddiyim...katılmak isteyenler lütfen bana başvursun ...Bebegım 6 mayısta benımAhh boga burcu kadını Olur kuzum ama zaman cok uzun sureklılık getırecegını sanmıyorum ama teklıflere acıgım ben her halukarda 6 mayısta 65 69 arasını gormelıyım yoksa bana dıyet felan yopk bıda
üzülme arseda bizde senin durumundayız .((ama bahara çok hain feci pis planlarımız var..Slm ,kizlar neler yapiyorsunuz bakayim dedim. Bayadir ugramiyorum sizden de kopamiyorum. Benimde annem yanimdaydi 2 haftadir diyet falan yapamadim. Misfire varken ne yazikki olmuyor. En son tartildigimda da 72,6 cikmistim. Bugun basladim yine spora. Devam yani. Ne zor is kilo vermek cocuk 16 aylik oldu Ben hala do gum kilolarimi veremedim.
üzülme arseda bizde senin durumundayız .((ama bahara çok hain feci pis planlarımız var..üstesinden gelicez bu kiloların..
Cnm yarın ticker yap hem motive olur hem başlangıç...
denedim ama yapamadım...çizelgeyi oluşturdum ama purofile aktaramadım:44:
ah ne seda sayanı
evde hiç duramadımkii
kapılarımı boyatıyım dedim usta girdi eve ben sanıyomki 1 gün sürecek
Allahım adam girdi çıkmak bilmiyo çok yawaş çalışıyo evim inşaat gibi döküldü gidiyo soınunda bu temizliğin altından nasıl kalkacam bilmiyom
kadın almalıyım artık maaş yok bakalım elime bezi almam gerek sanırım =))))
hoşgeldiniz takımıza
buraya eger sürekli gelir yediklerini paylaşırsan bir zaman sonra buraya olan sorumlulugundan yemek yiyemiyosun kendini kısıtlıyosun
Cnm yarın ticker yap hem motive olur hem başlangıç...
hoşgeldiniz takımıza
buraya eger sürekli gelir yediklerini paylaşırsan bir zaman sonra buraya olan sorumlulugundan yemek yiyemiyosun kendini kısıtlıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?