- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #283.721
Burasida cok farklı değil canimValla evi köyü kapatıp Türkiye’ye dönesim geldi..
Araya laf katip atlatabilirsin benceAslında yeyip gitsem yemedigim anlaşılır mı çocuklarla uğraşirken onun ayrımını yapamadım:)
55 e dusebilirsem 36 olurum ablabence karnini doyur git cnm bundan sonra hic taviz verme
boyuna gore 36 38 daha guzel olur
eski zuhali bende ariyorumda cook degisti kendisihic eski sabrim yok cnm
2 aydir gel git yapiyorum
Hayırlısı olsun cnm vardır bi hayırAaaah ah kızlar,
2 gündür telefonda iş mülakatına hazırlanıyorum, saatine kadar verip aramadılar
Ben arayınca da ha pardon işimiz varmış, sonra ararız yeaaa diyip kapattılar.
Sinirim bozuldu
Birine söyleyince daha çok heyecanlanma huyum var ama o kadar kastım boşa gitti
Hayırlısı..
kuuck dilim yiyebilirsin bence bugun ödülBiraz önce küçük eltim aradı çocuklarla gelin pizza yapacağım yemeden gelin diye ( büyük eltimin kızı bende kalıyor bahsettiğim mevzu eltim rizeye gitmek zorunda kaldı) ve malesef benim sipada duydu bayılır pizzaya benden önce atladı zaten geliriz diye sonuç ben yeyip gitsem mi yoksa bir dilim yesem mi
küçük artı olmuş ama yinede dengeli git kuzum fazla salma insAllah saglikla buyusunkilo bildirimi
geçen hafta 70.7
bu hafta 71.0
aradaki fark +0,40
yüzde -0,42
listemi uygulayamadım hiçbişeye dikkat edemedim yine de şükrediyorum sadece bu kadar artış olduğuna.
hakkinda hayirlisi cnm sen elinden geleni yap gerisi takdiri ilahiAaaah ah kızlar,
2 gündür telefonda iş mülakatına hazırlanıyorum, saatine kadar verip aramadılar
Ben arayınca da ha pardon işimiz varmış, sonra ararız yeaaa diyip kapattılar.
Sinirim bozuldu
Birine söyleyince daha çok heyecanlanma huyum var ama o kadar kastım boşa gitti
Hayırlısı..
Allah herkese kolaylik versinAman sanki burda herkes istediği işi buluyor mu kuzum ya bırak iş bulmayı şuan herkeste bir batma korkusu yatırım yok alım çok azaldı benim eşim iş değiştirdi Şubat maaşı dahil duruyor yeni yerden maaşı aldık eski yerden iki aylık maaş ve prim varbekleyen
59.7 le olmustun diye hatirliyorum 59.6 olman lazim en fazlaSanmıyorum canım haftaya da birinciliği alacağım bu hafta regl haftam olduğu için sadece yürüyüş yapabildim bunun yanına ip zumba vs de eklemeyi düşünüyorum
Ama istersen bu hafta sporda yarışabiliriz seninle ne dersin çok iyi motivasyon oluyor gaza geliyor insan yaptıkça yapmak istiyor rakibini geçmek için
Yok abla ya sen benim eksiler gittiyse yarına listeye al free falan olmak istemiyorum mezun olduğum kiloya gelmişsindir diye düşünüyorum
birazdan cikmam gerekiyor cnm cemrede yarin yapicak bildirimini
fazla degil ama yinede ilk aylarda almamaya calis cnmkilo bildirimi
geçen hafta 70.7
bu hafta 71.0
aradaki fark +0,40
yüzde -0,42
listemi uygulayamadım hiçbişeye dikkat edemedim yine de şükrediyorum sadece bu kadar artış olduğuna.
koruyamayip hep başa sardimya cok bıktım ondaniye oyle oldun abla sen boyle yapmazdin
Çok iyi olur aslında hırslanınca daha fazla yaparız o zaman bugünden başlatalimSanmıyorum canım haftaya da birinciliği alacağım bu hafta regl haftam olduğu için sadece yürüyüş yapabildim bunun yanına ip zumba vs de eklemeyi düşünüyorum
Ama istersen bu hafta sporda yarışabiliriz seninle ne dersin çok iyi motivasyon oluyor gaza geliyor insan yaptıkça yapmak istiyor rakibini geçmek için
Yok abla ya sen benim eksiler gittiyse yarına listeye al free falan olmak istemiyorum mezun olduğum kiloya gelmişsindir diye düşünüyorum
E nolacak böyle peki abla biraz sabretsende tam hedefe varsanhakkinda hayirlisi cnm sen elinden geleni yap gerisi takdiri ilahi
Allah herkese kolaylik versin
59.7 le olmustun diye hatirliyorum 59.6 olman lazim en fazla
Yarin belli olur
fazla degil ama yinede ilk aylarda almamaya calis cnm
koruyamayip hep başa sardimya cok bıktım ondan
Ay aliyomusunuz listeye beniiii** * 9.Takim 616. Etap * * *
askrhpozitif(74,8/73,4/1/%1,34)
Fatlayd(96,4/96,4/0/%0)kilosu sabit
gewezebidik (67/65,8/1,2/%1,79)
buse8 (95,3/94,2/1,1/%1,15)
AhSen_2504 (81,4/80,3/1,1/%1,35)
bi prenses annesi (85,5/85,2/0,3/%035)
elfkkk(74,2/73,7/0,7/%0,94)
pesto26 (72/71/1/%1,39)
istikrar1986 (67,8/66,5/1,3/%1,92) hedef kilosunu 63 olarak revize etmek istiyor (%5 i 63 kurala uyumlu)
Gulbeseker(103,3/102,5/0,8/%0,77)
ebruebrulii (88,2/87,5/0,7/%0,79)
CurukElma (66.6/64,9/1,7/%2,54)496. Etapta mezun olan üye Bt 01.04.2019 Bk:66.6 H:58
Niran Nevra( 82 /80,7/1.3/%1,59)yeni üye BT:22.03.19 bk: 82 h:60
9.takim ortalamasi : %1,224
Deneme suresindeki uyeler
Cemresila ( 61.9) mezun uye. Bt:08.03.2019 Bk:63,7 H:57
Arzusah ( 74.6) yeni üye, Bt:03.04.2019 Bk: 74.6 H:60
_Rosebud _( 68/67/1/ %1,47) mezun uye, Bt:4.01.2019Bk: H:57
❤ FREE CANLAR ❤
Ekim2009 (86,4/86/0.4)
badem(69,5/
Sweetyy83 (/64.8/65/+0,2)
İzine ayrılan uyeler
*nanekekik(70,8/72/-1.2/%-1.63) saglik nedeniyle 68,6 ıle 610.etapta izine ayrıldı
*mefkurem( 93,8/91,8/2/)610. etapta 90,8 ıle izıne ayrıldı
*Edibe12 (94,9/) 86.4 le 608.etapta izine ayrilan üye
hamişler

Pnrrr-20(71.4/71.5/+0.1/)
lmbz (/70.7/
bundan sonra bi sekilde korumayi ogrenmem lazimnolacak böyle peki abla biraz sabretsende tam hedefe varsan
mezuniyetin ustunden 6 ay gectigi icin deneme suresi olmadan girebiliyosun cnm umarim pisman olmayizaliyomusunuz listeye beniiii
Yani evet, türkçe olsa bu kadar aymazlık olmaz diye çıkışırdım ne güzel ama şimdi laf çarpana kadar telefon kapanıyorOyle sey mi olur ya terbiyesizlik yapmislar
Yeyip gitsen daha iyi olur canim bence ama bugun cuma oldugu icin bi minik dilim yiyebilirsin de
Oranın durumu da daha bir farklı hele hele bizim sektörde.. hayat işte illa sinirimiz bozulacak orda ya da burda.. çalışıp maaşı alamamak da bambaşka bir durum, benim eşim de yaşamıştı, insan aspiratör haksızlığa uğramış hissediyor. Allah tez zamanda hakkınız olana kavuştursun sizi ve bereket versin kuşum.Aman sanki burda herkes istediği işi buluyor mu kuzum ya bırak iş bulmayı şuan herkeste bir batma korkusu yatırım yok alım çok azaldı benim eşim iş değiştirdi Şubat maaşı dahil duruyor yeni yerden maaşı aldık eski yerden iki aylık maaş ve prim varbekleyen
Beybilim hani totem gibi diyemem tam ama ben birine söyleyince yüklediğim anlam o kadar değişiyor ki, olmayınca normalden daha çok üzülüyorum:) hele hele Allah uzun ömür versin babama falan söylersem 26 kere ne yaptın, aradın mı, olmuş mu falan diye sorduğu için psikolojikman yıpranıyorum:)Ah canim ben o totemlerin hepsini yaptim bir degusiklik yok, icinden nasil geliyosa oyle yap, ister soyle ister soyleme her sey olacagina variyor :)
Amin canım, kasmamak lazım ama refleks olaraktan kasılıyor işte:)İnşallah abla ben de öyle düşünüyorum
Hayırlısı olsun hakkında canım. Çokta kasma derim. Herşey olacağına varıyor
Bence ye öyle git. Yemediğin muhtemelen belli bile olmayacaktır
Amin kankim, haklısın.. olanda hayır vardır..Hayırlısı olsun cnm vardır bi hayır
kuuck dilim yiyebilirsin bence bugun ödül
küçük artı olmuş ama yinede dengeli git kuzum fazla salma insAllah saglikla buyusun
hakkinda hayirlisi cnm sen elinden geleni yap gerisi takdiri ilahi
Allah herkese kolaylik versin
59.7 le olmustun diye hatirliyorum 59.6 olman lazim en fazla
Yarin belli olur
fazla degil ama yinede ilk aylarda almamaya calis cnm
koruyamayip hep başa sardimya cok bıktım ondan
Abla ne zaman pisman ettim ama yaabundan sonra bi sekilde korumayi ogrenmem lazim
mezuniyetin ustunden 6 ay gectigi icin deneme suresi olmadan girebiliyosun cnm umarim pisman olmayiz
Tamamdir abla merak etme :)Handandandan
CurukElma
Listeye hosgeldiniz kizlar
Bundan sonra sadece kendinizi degil takimida dusunmek zorundasiniz
Umarim hep guzel eksiler gelir yuzdemiz artar sizin sayenizde
Iyi eglenceler ablacimm :)Ben hazirlanmaya basliyim sonra cikicam
Arada net cekerse bakmaya calisirim
Kacamaksiz bi cuma olsun lutfen
Bayyyyyyy :)))
Ben de bugün sizden özenip ilk hedef kot pantolonumu denedim. Dile gelse 3 kilo daha ver anlaşalım tatlı qısssss diyecekti:)Bende dukan birami iciyorum
Birazdan kiyafet denerken aclik falan kalmaz zaten
Aslinda canimiz bisey cok istediginde gidip olmayan kiyafetleri denesek yemekten vazgeceriz heralde :)))
Oooo gümbür gümbür gelmişsin! Tebrik ederimPazartesi : 66.6
Cuma : 64.9
Fark : 1.7
Yüzde : 2.55
Kız ne yaptın, deniz suyu mu içtin, stres mi yaptın.. hemencik suyu artık kuzum.Eki Görüntüle 2254670 odemin dibine vurmusum yinekombi açıktı havada güzel ama çocuklar üşümesin diye sabah bı kalktım ev 26 derece ben böyle sanırım gece boyu sıcaktan oldu kapattım simdi çocuklarda pişmiş çorapları filan atmış geziyorlar
Eşinin bebeğe bakması çok hoş(aslında senin kadar bakmak zorunda ama kanıksamış olduğumuz davranışlar sebebiyle maşallah diyeyim) ama senin annenle sana hava atması kısmını hiç anlamadım...Canım kızlarında iken annem benimle aynı mahallede oturuyordu, onlara annem baktı ben çalışırken...
3 yıl önce annemler başka bir şehre taşındı.
bu bebeğimide bakıcıya teslim etmek istediğimiz için kendimiz bakıyoruz, eşimde öğretmen, 2 gün bebeğe bakıyor evde.
o sözü kızlarımdan dolayı söylerdi.
Süpersin canımGünaydın kızlar dışarıdayım bildirim yapamadan çıkmak zorunda kaldım
eksi 1.1 im
eve geçince görüşürüz insallah
Problemine göre gene iyi bi sayı canımGünaydın kızlar
Kilo bildirimi
Cuma 64.8
Bugün 65.0
Wc sorunum var 1 haftadır
Süpersin, listedesin galiba. Hoşgeldin:)Geçen Cuma: 82.0
Bugün: 80.7
Fark: -1.3 (% 1.58)
Tebrik ederim canııım, gayet güzel.Kilo bildirimi
Geçen hafta: 81:4
Bu hafta: 80.3
Fark: -1.1
Wuhuuu free free takılırım, kilomu Da veririm diyorsunuyumak işe yaradı :)
geçen cuma 86.4
bu cuma 86.0
fark - 400
Ayyy Karatay ne güzel yaramış sana, 65leri görmüşsün! BayıldımKizlar kusura bakmayin ancak gelebildim sabah kosarak kursa geldim
Hemen bildirim yapiyorum
Gecen hafta 67.0
Bugun 65.8
Fark 1.2
Yuzde 1.79
Bu hafta tam potansiyelimizi gösteremedik kankim ama neticede eksideyiz:) tebriklerKizlar sabah biraz gec kalktim sonra bi banyo temizledim dus aldim yenice tartildim bildirimimi yapayim gecen hafta cok guzel gitmişti ama bu hafta umidim yoktu zaten insAllah haftaya yine guzel gider
Gecen hafta: 85.5
Bu hafta: 85.2
Fark: - 300
Yüzde: %0.35
Tebrik ederim canım, güzel eksiGeçen cuma: 88.2
Bugün: 87.5
Fark:-700
Yüzde: 0.8
Tartı farkı var mıdır acaba ya daha fazla bekliyodum çunkü yememe içmeme dahada dikkat ettim daha fazla spor yaptim
Teşekkür ederiiimE gene iyi canim yavas yavas aliyosun
Tebrikler canim gayet guzel vermissin :)
İnşaallah böyle devam eder, teşekkürlerTebrikler gayet güzel toplamdada bu haftalıkta tebrik ederim
Böyle dikkatli bir grup ne yemiş diye bakınca insan elindekini yavaşça yere bırakıyor:)qynen oylr cnm
insAllah cnm guzel artı
tebrik ederim cnm aynen oylr burda birliktrn kuvvet doğuyor cidden
tamam cnm
Sen özel döneme mi giriş yapmıştın tatlım?Kilo bildirimim
96.4 sabit
Tebrik ederim, gayet güzel:)Gecen hafta:74,8
Bu cuma:73,8
Fark 1
Yuzde:1,34
Teşekkürler balım:)Süper canım tebrikler
Harikasin canım tebrikler
Maşallah çok güzel hep böyle gitsin
Ayy evet çok mutluyum
Gayet güzel gitmiş canımm tebrik ederim
Gayet güzel ablacım tebrikler
süper canimm
Haftaya daha iyisi olur canım üzme kendini
Tebrikler canım gayet güzel
Harikasin canım kocaman tebrikler gayet güzel gidiyorsun
Tebrikler canim❤
Evet bu manada eksilmek başka manalarda artmak oluyor, çok iyi geliyor:) sağol canımm** * 9.Takim 616. Etap * * *
güzel eksi
kız Sevilay nolcak bizim halimiz :)
ponfik ponfik şimdi indiler biraz
çok güzel ekşi
gerek yok canım biz guncelliyoruz onu
çok iyi eksi
kız neyini beğenmedin haftaya daha iyi gider
yukarda zil şeklinde :)
aynen abla kışın 22-23 civarı yaz geldi 24 bana soğuk geliyordu piskolojik
huhu hiç tekrar yatma imkanı olmayanlara hava mi atıyorsun :)
kurs hayırlı olsun baby herdil çok özel bence ne güzel yeni bir dil ve ekside çok güzel
ay evet ya ilk evlendiğimde cikariyordum sonra bezdum bezdum bende eşimde yüzükle yatıyoruz :)
tartı piskolojik birşey sen ümidim yok diye çıkarsan inan oda öyle davranıyor her zaman pozitif olalım
şimdi eczaneden daha önce diyetisyeninin verdiği çaylar vardı onları aldım ise yarar
her eksi candır ama tartı farkı da vardır karşılaştırma imkanın olsaydı bilirdik
gayet güzel canım ne güzel birşey eksilmek
elinden geleni yaptıysan haftaya misli misli gider pek takip edemedim malum
Gayet güzel canım
Ooo kaptaniçeliğimi yaparım diyorsunKilo bildirimi yapayim sonra gelirim kizlar
Gecen hafts 93.8
Bugun 91.8
Fark 2
Teşekkür ederim balım, ekip işiydiona tam bakmamiz lazim cnm cok yaklasmadan degistirmek lazim yoksa olmaz
listede olmayip takim da olanlar cnm
bi ceviz türü cnm birazdaha koyu renkli yassi oluyor
gördüm bildiriminisopa gelecekti ama ellerini gordum
kac beden giyorsun simdi
cok guzel baslangic cnm hep boyle gitsin ins.
bu kadar ödem nasil oluyor anlamiyorum
hosgeldinnnn pinarim ohh keyfini cikar iyice
Annen nasil
gayet guzel gitmis sevgicim
neyseki fazla degil arti cnm
cok guzel nirancim
Listeye girmeye hazirmisin cnm
Tartiya yakin yediklerine daha cok dikkat etmen lazim
Bide ilk 2 ay izin alamiyosun
sagolsun liste isini baharla merve hallediyor cnm
Ben teknoloji özürlü oldugum icin
haftaya insallah 7 ler geliyor cnmekside cok guzel
gecen hafta guzel verdin cnm buda cok guzel bence daha ne olsun
Herhafta cok cok veremiyoz
Hic moral bozacak bi sebep yok ortada
Cook tebrikler
her hafta hep eksi gelsin ins. Cnm
masallah berrinim cok guzel gitmis
Aynen devam
ekside olman tabiki guzel cnm her hafta ayni veremiyoz
Ama her hafta ayni seyi diyorum oruc olmadigin zaman perşembe aksamini 5 - 6 gibi kapatsan cok farkeder
tartin kirildigi icin bunu bilemeyiz cnm yinede eksi olarak guzel tabi
yolculuga ragmen cok guzel pinarim
1 ayda harika gitmis cnm daha ne olsun
Bu haftada cok guzel tebrikler
o zaman seni free listeye aliyorum cnm
dun haric bu hafta pek konsantre olamadin heralde cnm
Haftaya guzel bi eksi bekliyorum sende
gayet guzel mervecim ay sonu 6 lardasin ins.
ellerine saglik cnm
Sporcu guzellerede tebrikler
gecen hafta aldigimi verdim cnm cok sayilmaz
Ama dikkat etmesem bu eksi yerine arti olurdu
Sağol balııımTebrikler canım
Süpersin canım tebrikler
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım gayet iyi
Tebrikler ablacım
Tebrikler canım karatay işe yaradı
Tebrikler canım
Tebrikler canım olabilir
Tebrikler canım . Bir ayda da süper gitmiş
Tebrikler canım
Evet canım
Elimden geleni yapmaya çalıştım çok gazla cıss olan bir haftaydı benim için çoğunu elimin tersiyle ittim ama....
Tebrikler anla süper eksi
Bu hafta evimde değildim düzenim bozuldu canım
Aynen ablacım biraz da zorunluluktan. Artı olmadığıma seviniyorum
Bugün o kadar hazırlanıp aranmamanın verdiği stresle ben de bazı çılgınlıklar yaptım. İşin tuhafı tatları hiç anımsadığım gibi değildi, midem bulandı incedenBiraz önce küçük eltim aradı çocuklarla gelin pizza yapacağım yemeden gelin diye ( büyük eltimin kızı bende kalıyor bahsettiğim mevzu eltim rizeye gitmek zorunda kaldı) ve malesef benim sipada duydu bayılır pizzaya benden önce atladı zaten geliriz diye sonuç ben yeyip gitsem mi yoksa bir dilim yesem mi
Burasida cok farklı değil canim
Araya laf katip atlatabilirsin bence
55 e dusebilirsem 36 olurum abla
Niye oyle oldun abla sen boyle yapmazdin
Zuhal ablayı hatırlayamadim ama bir 4 filan vermoslihi vardı galiba asıl Seyda vardı 50li kilolarda 5 e yakın verdi olay oldu :)Zuhal abla sen max. Kaç kilo verdin tek seferde ve kaçtan kaça düştün? Merak..
Yok kuzuBen de bugün sizden özenip ilk hedef kot pantolonumu denedim. Dile gelse 3 kilo daha ver anlaşalım tatlı qısssss diyecekti:)
Oooo gümbür gümbür gelmişsin! Tebrik ederim
Kız ne yaptın, deniz suyu mu içtin, stres mi yaptın.. hemencik suyu artık kuzum.
Eşinin bebeğe bakması çok hoş(aslında senin kadar bakmak zorunda ama kanıksamış olduğumuz davranışlar sebebiyle maşallah diyeyim) ama senin annenle sana hava atması kısmını hiç anlamadım...
Süpersin canım
Problemine göre gene iyi bi sayı canım
Süpersin, listedesin galiba. Hoşgeldin:)
Tebrik ederim canııım, gayet güzel.
Wuhuuu free free takılırım, kilomu Da veririm diyorsun
Ayyy Karatay ne güzel yaramış sana, 65leri görmüşsün! Bayıldım
Bu hafta tam potansiyelimizi gösteremedik kankim ama neticede eksideyiz:) tebrikler
Tebrik ederim canım, güzel eksi
Teşekkür ederiiim
İnşaallah böyle devam eder, teşekkürler
Böyle dikkatli bir grup ne yemiş diye bakınca insan elindekini yavaşça yere bırakıyor:)
Sen özel döneme mi giriş yapmıştın tatlım?
Tebrik ederim, gayet güzel:)
Teşekkürler balım:)
Evet bu manada eksilmek başka manalarda artmak oluyor, çok iyi geliyor:) sağol canımm
Ooo kaptaniçeliğimi yaparım diyorsun
Teşekkür ederim balım, ekip işiydi
Sağol balııım
Bugün o kadar hazırlanıp aranmamanın verdiği stresle ben de bazı çılgınlıklar yaptım. İşin tuhafı tatları hiç anımsadığım gibi değildi, midem bulandı inceden
Nasıl yani kız, tek haftada mıZuhal ablayı hatırlayamadim ama bir 4 filan vermoslihi vardı galiba asıl Seyda vardı 50li kilolarda 5 e yakın verdi olay oldu :)
Ayy çok saçma bi soru olmuş o zaman pardon. Ben senin menüleri seviyorum, ondan sebep sordum:) vücut bu, bu hafta vermez, haftaya sürprizle gelir:)Yok kuzu
Aynem kankim haftaya bomba gibi geliyoruz insAllahBen de bugün sizden özenip ilk hedef kot pantolonumu denedim. Dile gelse 3 kilo daha ver anlaşalım tatlı qısssss diyecekti:)
Oooo gümbür gümbür gelmişsin! Tebrik ederim
Kız ne yaptın, deniz suyu mu içtin, stres mi yaptın.. hemencik suyu artık kuzum.
Eşinin bebeğe bakması çok hoş(aslında senin kadar bakmak zorunda ama kanıksamış olduğumuz davranışlar sebebiyle maşallah diyeyim) ama senin annenle sana hava atması kısmını hiç anlamadım...
Süpersin canım
Problemine göre gene iyi bi sayı canım
Süpersin, listedesin galiba. Hoşgeldin:)
Tebrik ederim canııım, gayet güzel.
Wuhuuu free free takılırım, kilomu Da veririm diyorsun
Ayyy Karatay ne güzel yaramış sana, 65leri görmüşsün! Bayıldım
Bu hafta tam potansiyelimizi gösteremedik kankim ama neticede eksideyiz:) tebrikler
Tebrik ederim canım, güzel eksi
Teşekkür ederiiim
İnşaallah böyle devam eder, teşekkürler
Böyle dikkatli bir grup ne yemiş diye bakınca insan elindekini yavaşça yere bırakıyor:)
Sen özel döneme mi giriş yapmıştın tatlım?
Tebrik ederim, gayet güzel:)
Teşekkürler balım:)
Evet bu manada eksilmek başka manalarda artmak oluyor, çok iyi geliyor:) sağol canımm
Ooo kaptaniçeliğimi yaparım diyorsun
Teşekkür ederim balım, ekip işiydi
Sağol balııım
Bugün o kadar hazırlanıp aranmamanın verdiği stresle ben de bazı çılgınlıklar yaptım. İşin tuhafı tatları hiç anımsadığım gibi değildi, midem bulandı inceden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?