Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

okudum anladım ve son kararım
ben bu yarışma konusunda çok ciddiyim...katılmak isteyenler lütfen bana başvursun ...

çok güzel bir fikir ben katılırım...kesinlikle motivasyonu artırır.

zaten buranın en güzel yanı o
buraya olan sorumluktan oraya nasıl yazcam bu yediklerim mantıgıyla fazla yiyemiyosun..
ama eşim en sevdigim tatlıdan almış.. kadayıflı fıstıklı diyarbakır burması ((
1 dilim yedim dayanamadımmm

Selam kizlar sonunda eve gelebildim,
menume ekleme yapayim aksam yemegim soyle... liste biraz uzun :/

2 haslanmis yumurta
30 gr yagsiz beyaz peynir
7 kucuk yesil zeytin
bol soganli yagsiz tuzsuz yesil salata
1 dilim esmer ekmek
3 ince dilim firinda patates
1 kupa sutlu cay

hala acim :18: niyeyse hastayken hep yiyesim oluyor boyle.. ama tabi engel oluyorum bu kez. yemek yapasim yoktu ondan biraz kahvaltimsi oldu ama ben boyle de seviyorum zaten. hasta oldugum icin spor yapamicam ilacimi icip erken yaticam uyuyabilirsem tabi

geçmiş olsun fulyacım işte en riskli dönem hastalık ve diyet bende 5 gündür boğaz ve gripten muzdaribim bide yemeyince insanın takatı kalmıyo meyveye yüklenki çabuk toparlan

sana da gecmis olsun canim evet meyve yiyorum bugun mandalina yedim gece de kivi yerim C vitamini yuklemesi yapmam lazim simdi benim acil

fulya taş gibi hiç kilosunu göstermiyo
bende bayılıyom ona gözleri harika

valla bence gayet gosteriyorum ( ama tesekkur ederim guzel yorumlarin icin, ayrica sen de cok hos bir bayansin kendine yazik etme boy boy deme cok guzelsin bence, mursh da oyle bugun sonunda kendisini gorebilme serefine nail oldum da

Ayrıca fulyacım kılonu hıc gostermıyorsun cok guzel bı hatuınsun masallah Tas catlasın 75 gorunuyosun şok oldum resmını gorunce

tesekkur ederim canim sen de oylesin

sesli guldum

ciddi misin canim ya.. offf tam derdime derman olur bu. ama miniminnacik bir sorun var iste ben sut icmiyorum

bugünkü menüm.
sabah saat 7.30 da kahvaltı,kalkar kalkmaz iki bardak su biri ılık,bir buçuk dilim ekmek,bir fincan yeşil çay,yarım köfte,bir dilim peynir.
öglen saat 12.30 dayarım kase şehriye salatası,bir tane pogaca,yeşil çay ve nes cafe ikisidde şekersiz.
akşam yemegi 6.30 da yedim bir tabk sebze yemegi,yarım tabak kuru fasulye ve iki dilim ekmek.
biraz sonra da elma yerim.

benim bugünkü menüm

sabah kahvaltıda menemen
beyaz peynir
tulum peyniri
kaşar peyniri
çay

ara 1 muz

öğle bişey yemedim şimdi farkettimde

ara yeşil çay

akşam 1 tabak mercimek çorba saat 6 da

sonrasında 1 dilimkadayıf burma

gün içinde 2 litre su

aklımda yeşil çay içmek vardı ama unuttum

menün güzel ama poğaça agır ve akşam kuru fasulye yanında yediğin 2 dilim ekmek akşam elimizden geldiğince az ekmek yemeliyiz biliyosun..ama yiyoruz işte hepimiz ( azaltmaya çalışmalıyızzz

Evet ben çok rahatladım resmen anneme tşk edip duruyorum eskiden diyor bilmiyorduk biz kayısı çayı falan süte tarçın atar içerdik denedim oldu... Bende tiksiniyorum ama napalım

Evet ben çok rahatladım resmen anneme tşk edip duruyorum eskiden diyor bilmiyorduk biz kayısı çayı falan süte tarçın atar içerdik denedim oldu... Bende tiksiniyorum ama napalım

canim ya sirf senin hatrina sut iccem uzun bir aradan sonra. bende su an soya sutu ve hindistancevizi sutu var normalde onlari iciyorum ama zannetmiyorum onlarla da ayni etkiyi gosterecegini? normal sutle bi denicem bakalim umarim ise yarar. ayrica kayisi falan hic ise yaramadi gunlerdir tuvaletin yolunu bile unuttum. napicam bilmiyorum eczaneye gidip ilac mi alsam napsam diyordum ben de... ufff

Bende özendim menümü yazcam
Sabah 1 haşlanmış patates
az bişey peynir
küçük salatalık en küçük domates
1 fincan yeşilçay
3 zeytin

Ara yok öğle yok

Akşam abarttım
1 kase kavrulmuş taze fasülye kurusu
2 kaşık patates kavurması
1 kase tarhana çorba
2 dilim kepek ekmek :18::18:

Ara : 1fincan yeşilçay
1 portakal
1 form bisküvi

abartmamissin canim gayet guzel menun ogle yemeksiz nasil duruosunuz ya ben asla duramam :44:

ilaçta önerebilirim bitkisel bişey 3 hafta onla wcye gittim artık dedim kullanmıyım annem bunu söyleyince hemen yaptım 3 gecedir resmen şişkinlik yok wc sorunum yok tarçının tadıda seviyorum salep niyetine dik kafana
Bekunis ilaç adı...
İlacı araştır istyosan ben baya araştırdım hep bitkiseldir sonucu çıktı...

yap canim yap super olur o zaman. ben de spor yapcaktim sozde bu hafta her gun, ama su grip butun planlarimi bozdu. basim catliyor su an

Ayyy yengemde öyle baş ağrısı mahvetti iğne yaptırdı alt kısmı felç gibi oldu burnu tıkalı çok kötü yaa :18::18:

ben hala biraz nefes alabiliyorum.. ama yarin nolcak bilmiyorum dun sadece bogazim kasiniyordu bugun hastalik yeni basladi daha kotu olmam umarim :/ yaz gelsin artik yeter

ben hala biraz nefes alabiliyorum.. ama yarin nolcak bilmiyorum dun sadece bogazim kasiniyordu bugun hastalik yeni basladi daha kotu olmam umarim :/ yaz gelsin artik yeter

Geçmiş olsun cnm ya çoğalmaz inş . Kar falan yağdıysa havanın kırılmıştır mikrobu burda yağmadı herkes hasta:26:

ayyy bende dayanamam tatlıya hemide burma kadyıf of offf....

menün güzel ama poğaça agır ve akşam kuru fasulye yanında yediğin 2 dilim ekmek akşam elimizden geldiğince az ekmek yemeliyiz biliyosun..ama yiyoruz işte hepimiz ( azaltmaya çalışmalıyızzz

kesinlikle azaltmaya çalışıcam mazur görün bu ilk günüm yarın daha dikkatli olurum...

çok geçmiş olsun cnm...zencefil ve bal tavsiye ederim çok iyi geliyor dogal bir antibiyotik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…