- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #28.381
denedim ama yapamadım...çizelgeyi oluşturdum ama purofile aktaramadım:44:
okudum anladım ve son kararımYeni gelen arkadaşlarımız için kurallarımızdan bahsetmek istiyorum.
1) Her Cuma saat 12.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. 3 Hafta Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üstüste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği taktirde diskalifiye olacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa,kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir.
7) Kardeş takımımız 8. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
8) 3 hafta üst üste mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan diskalifiye edilecektir.
9) Bütün takım arkadaşlarımıza SAYGI göstermek en önemli kuraldır.
Bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
ben bu yarışma konusunda çok ciddiyim...katılmak isteyenler lütfen bana başvursun ...
denedim ama yapamadım...çizelgeyi oluşturdum ama purofile aktaramadım:44:
hoş buldum..kesinlikle yemek yemek bir zevk verirdi,bugün buraya yazıcam diye önüme gelen güzel pastaları börekleri yemedim sadece salata ve bir tane pogaca yedim kendime inanamıyorum .sürekli yazarım inş.bu kilolar gitsin artık
bende katılırım. vuv kimseler yok topikte başım çatlıyo kızlar bir slm verip kaçam dedim. akşam tavuk iki parça haşlanmış ve yoğurt yedim yatmadan da süt düşünüyorum bye..ben bu yarışma konusunda çok ciddiyim...katılmak isteyenler lütfen bana başvursun ...
geçmiş olsun fulyacım işte en riskli dönem hastalık ve diyet bende 5 gündür boğaz ve gripten muzdaribim bide yemeyince insanın takatı kalmıyo meyveye yüklenki çabuk toparlan
fulya taş gibi hiç kilosunu göstermiyo
bende bayılıyom ona gözleri harika
Ayrıca fulyacım kılonu hıc gostermıyorsun cok guzel bı hatuınsun masallahTas catlasın 75 gorunuyosun şok oldum resmını gorunce
Kızlar kanaltürkte suna dumankayayı izliyorum bu kadın diyet için şunu yapın bunu yapın diyor kendisi akrep nalanla kardeş gibi bida bu kadına inanmıcam! Elmalı tarçınlı karışımıda önerdi ... Ayrıca saç için şunu yapın bunu yapın diyor saçları papaz gibi
Bu arada kabızlığa anne tavsiyesi buldum wc sorunum resmen çözüldü... Hemde tatlı krizim sona erdi...
1 bardak süte küçük kabuk tarçın atıp karıştırarak kaynatıyoruz geceleri sadece içiyoruz... Anneme duacıyım şişkinlikte gitti...
bugünkü menüm.
sabah saat 7.30 da kahvaltı,kalkar kalkmaz iki bardak su biri ılık,bir buçuk dilim ekmek,bir fincan yeşil çay,yarım köfte,bir dilim peynir.
öglen saat 12.30 dayarım kase şehriye salatası,bir tane pogaca,yeşil çay ve nes cafe ikisidde şekersiz.
akşam yemegi 6.30 da yedim bir tabk sebze yemegi,yarım tabak kuru fasulye ve iki dilim ekmek.
biraz sonra da elma yerim.
Selam kizlar sonunda eve gelebildim,
menume ekleme yapayim aksam yemegim soyle... liste biraz uzun :/
2 haslanmis yumurta
30 gr yagsiz beyaz peynir
7 kucuk yesil zeytin
bol soganli yagsiz tuzsuz yesil salata
1 dilim esmer ekmek
3 ince dilim firinda patates
1 kupa sutlu cay
hala acim :18: niyeyse hastayken hep yiyesim oluyor boyle.. ama tabi engel oluyorum bu kez. yemek yapasim yoktu ondan biraz kahvaltimsi oldu ama ben boyle de seviyorum zaten. hasta oldugum icin spor yapamicam ilacimi icip erken yaticam uyuyabilirsem tabi
sana da gecmis olsun canim evet meyve yiyorum bugun mandalina yedim gece de kivi yerim C vitamini yuklemesi yapmam lazim simdi benim acil
valla bence gayet gosteriyorum( ama tesekkur ederim guzel yorumlarin icin, ayrica sen de cok hos bir bayansin kendine yazik etme boy boy deme cok guzelsin bence, mursh da oyle bugun sonunda kendisini gorebilme serefine nail oldum da
tesekkur ederim canim sen de oylesin
sesli guldum
ama valla öyle
ciddi misin canim ya.. offf tam derdime derman olur bu. ama miniminnacik bir sorun var iste ben sut icmiyorum
Evet ben çok rahatladım resmen anneme tşk edip duruyorum eskiden diyor bilmiyorduk biz kayısı çayı falan süte tarçın atar içerdik denedim oldu... Bende tiksiniyorum ama napalım
Bende özendim menümü yazcam
Sabah 1 haşlanmış patates
az bişey peynir
küçük salatalık en küçük domates
1 fincan yeşilçay
3 zeytin
Ara yok öğle yok
Akşam abarttım
1 kase kavrulmuş taze fasülye kurusu
2 kaşık patates kavurması
1 kase tarhana çorba
2 dilim kepek ekmek:18::18:
Ara : 1fincan yeşilçay
1 portakal
1 form bisküvi
canim ya sirf senin hatrina sut iccem uzun bir aradan sonra. bende su an soya sutu ve hindistancevizi sutu var normalde onlari iciyorum ama zannetmiyorum onlarla da ayni etkiyi gosterecegini? normal sutle bi denicem bakalim umarim ise yarar. ayrica kayisi falan hic ise yaramadi gunlerdir tuvaletin yolunu bile unuttum. napicam bilmiyorum eczaneye gidip ilac mi alsam napsam diyordum ben de... ufff
abartmamissin canim gayet guzel menunogle yemeksiz nasil duruosunuz ya ben asla duramam :44:
İşte öğle yemeğim yok ya akşam onları yedim fazladan ama allahtan erken yedim 6yı geçmedi saat... Gece sporda yaparım toparlar...
yap canim yap super olur o zaman. ben de spor yapcaktim sozde bu hafta her gun, ama su grip butun planlarimi bozdu. basim catliyor su an
Ayyy yengemde öyle baş ağrısı mahvetti iğne yaptırdı alt kısmı felç gibi oldu burnu tıkalı çok kötü yaa :18::18:
ben hala biraz nefes alabiliyorum.. ama yarin nolcak bilmiyorum dun sadece bogazim kasiniyordu bugun hastalik yeni basladi daha kotu olmam umarim :/ yaz gelsin artik yeter
zaten buranın en güzel yanı o
buraya olan sorumluktan oraya nasıl yazcam bu yediklerim mantıgıyla fazla yiyemiyosun..
ama eşim en sevdigim tatlıdan almış.. kadayıflı fıstıklı diyarbakır burması((
1 dilim yedim dayanamadımmm
menün güzel ama poğaça agır ve akşam kuru fasulye yanında yediğin 2 dilim ekmek akşam elimizden geldiğince az ekmek yemeliyiz biliyosun..ama yiyoruz işte hepimiz( azaltmaya çalışmalıyızzz
ben hala biraz nefes alabiliyorum.. ama yarin nolcak bilmiyorum dun sadece bogazim kasiniyordu bugun hastalik yeni basladi daha kotu olmam umarim :/ yaz gelsin artik yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?