Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynen canım çocuklar uyuyunca bol ca yürüdüm
tamam canım
tebrik ederim canım tatilin de çok güzel geçsin insAllah
afiyet olsun canım güzel olmuş
afiyet olsun kaptanim
el mersine ben tersine galiba

Afiyet olsun canim
Teşekkür ederim canim devamida gelecek ins senide tebrik ederim canim
Afiyet olsun canim
Evettt ablaaa burası olur haftayada bizde olacak inss
Cok haklisin canim isyerinde her firsatta girmeye çalışıyorum ama gün icinde cok sakin burasi
CurukElma hilallll dereceni cok tebrikler cnm listeye cok guzel giris yaptin

Devaminida bekleriz
Ins abla hiz kesmicem valla
Afiyet olsun abla gene kurtarmissin
Evet kacamak yapinca baska bisey yemek istemedim. Getirmem zor yoğurt salata filan genelde oluyo zaten burda. Silivri otobüsüyle geliyorum cok kalabalik 1 saat yolum var onları yanimda tasiyamam yani
Güüünayyydıııınnn kızlar

Günaydın canlar
Gunaydin kizlarrrr

günaydın güzeller
dün gece 1de girdim eve görümcemde yemekteydim çok yorgundum hemen yattım menümü yzamdım
şimdi yazayım hemen

sabah: 10.00 2 zeytinyağlı yumurta
1 avuç fındık
küçük bir parça ekmek
4 parça sucuk
1 elma
1 havuç

ara: 2 bardak çay
bir avuç çekirdek

akşam: 21.00 1 kase mercimek çorbası
5 adet sarma
yarım dilim su böreği

akşam çok geç oldu biliyorum normalde 5ten sonra bişe yememeye çalışıyorum ama görümcemde olduğum için mecbur sarktı yemekte de canım pek bişe istemedi ara sıcaklardan atıştırdım sadece

su: 3,5 lt
spor: 20dk yürüyüş
15 dk leslie

Kilo veren herkesi tebrik ederim,vermeye çalışanların da emeklrine sağlık olsun..oldukça yogun bi haftayı geride bıraktm İnş..buraya gelebldim ara ara gecmişide okudm ama fırsatm kalmdı çok..inş bu hafta böle olmyacak..yine 1.olmuşuz,harikaaaaaa))cok sevindim cok..

pozitif mutlu olursan tatil de harekette fazla oluyor eksi rakamlarla dönersin gülümmm, hayırlı yollar olsun sağ selamet git gel inşallah

gayet güzel olmuş abla iyi ki bulgur vermişler pirinç verirler ya genelde
bu süs aci biber ya abla tuzsuz yapıyoruz sirke ve limon sarımsak çok yumusamadan uzun süre taze kalıyor
akşam hep karbon olmuş ama cuma olduğu için kurtarir

iyi canım 3 aylık olmak üzere, işitme testini yaptırdık 65-70 db tepki veriyor sanırım yine 4-5 aylıkken cihazlandıracağız
Canim demek ki genetik yatkınlık var çok şükür çaresi var çaresiz dert vermesin inan doğuştan olmasi sonradan olmasından iyi kuzenim ateşlenme sonrası oluyor ve kimse fark etmiyor acaba kaç sene kendi kendine uğraştı ki çocuk dudak okumayı öğrenmiş test için gittiklerinde %80 işitme kaybı vardı bu çocuk buna rağmen okul birincisiydi derstede başarılı olunca anlamak zor oldu ailesi için . Şimdi teknoloji sürekli gelişiyor cihazlar vs onlar büyüyene kadar kim bilir hangi noktaya ulaşır hiç sıkma canını çok şükür sağ salim doğdu aldın kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…