Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

çok şükür canım
keşke hiç olmasaydı diyorum evet Allah biliyor ya ama ne hastalıklar var anneler ve çocukları boğuşuyor hastaneye gide gele şahit oluyorum içim parçalanıyor
Allahım dermansız dert vermesin, ne yapalım Allahın takdiri böyleymiş, yaşayacağı en kötü şey bu olsun kızlarımın tek duam bu

Kolay gelsin canım
Sagol canım
tebrik ederim rakibem
Teşekkür ederim rakibem
Valla bu kacamaklarla pekte sansin yok canim soylim yani topla kendini afiyet olsun
Güüünayydınnnnn mutlu haftasonlarııııııııııııııı
Günaydınnnnn mutlu hafta sonları miss gibi burada hava kahvaltı bitsin ödevleri yapıp yine parklara dusecegiz anlaşılan
Fırtınalı yağışlı bir günden Günaydınnn
Gunaydin kizlarrrr
Geçen hafta 61.9
Bu hafta 60.8
Fark 1.1
Yüzde 1.77
Tebrikler canim ama gununde bildirim yapmaya calissan iyi olur yoksa duzensizlik oluyor

Bu 2 gün görümceler ile kayınvalidemde görüşmme,ertesigün kuzen buluşması,sınav görevleri ve bir odayı tamamen kaldrıp düzenleme(kilerim)durumlarım olacak inş.bu haftasonu çok fazla uğrayamazsam şimdiden affola..bu arada bu buluşmaların diyetimi etkileme durumu söz konusu olmayacak inş,planımı yaptım ve kabak detoksuna karar verblrm,yada bir baska detoks .2 haftdr 1 kiloya yakn verıyrm cok sukur ama sanki hafif bi duraklma yasıyrm.en geç pazartesi sabah kontrol tartsında görüşmek üzere.hepinizi çokkk seviyorummmmm.....bu 2 gün kendinize cok dikkat edinnn canlarım Mefkurem ablam kınada ne giydin merak ettim, gelince hepsini konsz inş,öpüyorum sizleriii..

Iyi tatiller canim

baya yoğun olacaksın şimdiden allah kolaylık versin kv, görümce ve kuzen buluşmasın da önceden biraz yiyip gidersen çok sorun olmaz allahın izniyle

amin gülüm ..
şükür cihazla da olsa rahat duyacak hayatını normal yaşayacak ya biz ona bakalım gülüm

Baya kosturmacali gececekmis canim bu donemi degerlendirip eksileri getirebilirsin yediğine içtiğine dikkat et kolaygelsin
Günaydın canim

maşallah kuzenine nasıl zekiymiş ki dudak okumayı öğrenmiş işitme kaybına rağmen kimse fark etmemiş ne ailesi ne öğretmenleri , çocuk belli etmemiş resmen başının çaresine bakmış rabbim esirgesin ileri de çok güzel şeyler başaracak o çocuk

neredeyse 1 aydır kullandığım probiyotik , hindiba kahve( o da prebiyotik) ve lif takviyesi sonun da işe yaramaya başladı artık wc sorunu yok şükür tabi ben tedbirimi alıp 4 ay yetecek kadar probiyotiğimi 2-3 ay yetecek lif takviyemi stokladım uzun süre kullanınca kalıcı işe yarıyormuş , ayın 15 inden sonrada 3-4 ay yetecek hindiba kahvemi alıcam bu ay indirimde bana kalırsa alıcam tabi:)
bu ara tek sıkıntım peynir doğru düzgün yiyemiyorum bildiğiniz zorluyorum peynir yemek için ama 1-2 çatal gidiyor sadece her biri için dilim bir bahane buluyor tuzlu ekşimsi tatsız v.s. hiç hoşuma gitmiyor peynirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…