- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #283.861
Neredesin kuzu sen burda cıvıl cıvılFırtınalı yağışlı bir günden Günaydınnn
çok şükür canımCanim demek ki genetik yatkınlık var çok şükür çaresi var çaresiz dert vermesin inan doğuştan olmasi sonradan olmasından iyi kuzenim ateşlenme sonrası oluyor ve kimse fark etmiyor acaba kaç sene kendi kendine uğraştı ki çocuk dudak okumayı öğrenmiş test için gittiklerinde %80 işitme kaybı vardı bu çocuk buna rağmen okul birincisiydi derstede başarılı olunca anlamak zor oldu ailesi için . Şimdi teknoloji sürekli gelişiyor cihazlar vs onlar büyüyene kadar kim bilir hangi noktaya ulaşır hiç sıkma canını çok şükür sağ salim doğdu aldın kucağına
Sagol canımKolay gelsin canım
Teşekkür ederim rakibemtebrik ederim rakibem
Valla bu kacamaklarla pekte sansin yok canim soylim yani topla kendini afiyet olsungünaydın güzeller
dün gece 1de girdim eve görümcemde yemekteydim çok yorgundum hemen yattım menümü yzamdım
şimdi yazayım hemen
sabah: 10.00 2 zeytinyağlı yumurta
1 avuç fındık
küçük bir parça ekmek
4 parça sucuk
1 elma
1 havuç
ara: 2 bardak çay
bir avuç çekirdek
akşam: 21.00 1 kase mercimek çorbası
5 adet sarma
yarım dilim su böreği
akşam çok geç oldu biliyorum normalde 5ten sonra bişe yememeye çalışıyorum ama görümcemde olduğum için mecbur sarktıyemekte de canım pek bişe istemedi ara sıcaklardan atıştırdım sadece
su: 3,5 lt
spor: 20dk yürüyüş
15 dk leslie
Güüünayydınnnnn mutlu haftasonlarııııııııııııııı
Günaydınnnnn mutlu hafta sonları miss gibi burada hava kahvaltı bitsin ödevleri yapıp yine parklara dusecegiz anlaşılan
Gunaydin kizlarrrrFırtınalı yağışlı bir günden Günaydınnn
Tebrikler canim ama gununde bildirim yapmaya calissan iyi olur yoksa duzensizlik oluyorGeçen hafta 61.9
Bu hafta 60.8
Fark 1.1
Yüzde 1.77
Arkadaşlar birinciliğinizi tebrik ederim,CurukElma dereye girmişsin, hız kesmeden kilolardan kurtulursun inşallah.
Ben biraz yoğundum bugün ancak girebildim, geçmişi baya bir okudum. Bildirimim geç de olsa yapayım:
Geçen cuma: 94.9
Bugün: 94.3
fark: - 600 gr
Gelecek üç cuma bildirim yapamam muhtemelen, tartı farkı filan da olur. Gelemezsem de kusura bakmayın. Artık Mayıs başı itibari ile dönerim inşallah aranıza. 3 Mayıs hedefi olarak 92 dedim,tatildeekim2009 'in dediği gibi mutlu olup pozitif olup kiloları alt etmeyi istiyorum.
Sağlıcakla kalın, kendinize iyi bakın. Herkese bol eksili günler diliyorum.
baya yoğun olacaksın şimdiden allah kolaylık versin kv, görümce ve kuzen buluşmasın da önceden biraz yiyip gidersen çok sorun olmaz allahın izniyleBu 2 gün görümceler ile kayınvalidemde görüşmme,ertesigün kuzen buluşması,sınav görevleri ve bir odayı tamamen kaldrıp düzenleme(kilerim)durumlarım olacak inş.bu haftasonu çok fazla uğrayamazsam şimdiden affola..bu arada bu buluşmaların diyetimi etkileme durumu söz konusu olmayacak inş,planımı yaptımve kabak detoksuna karar verblrm,yada bir baska detoks .2 haftdr 1 kiloya yakn verıyrm cok sukur ama sanki hafif bi duraklma yasıyrm.en geç pazartesi sabah kontrol tartsında görüşmek üzere.hepinizi çokkk seviyorummmmm.....bu 2 gün kendinize cok dikkat edinnn canlarım Mefkurem ablam kınada ne giydin merak ettim, gelince hepsini konsz inş,öpüyorum sizleriii..
kız pınarım annen sana şimdi bebek gibi bakıyor demiii :)) sağlıklıklı mamalar yapsın gaza gelip çok yapıp yedirmesin sana :)Gunaydinnnn
hay maşallah ne güzel gitmiş gitsiin daha da gelmesin yağlarrrrGeçen hafta 61.9
Bu hafta 60.8
Fark 1.1
Yüzde 1.77
amin gülüm ..çok şükür canım
keşke hiç olmasaydı diyorum evet Allah biliyor ya ama ne hastalıklar var anneler ve çocukları boğuşuyor hastaneye gide gele şahit oluyorum içim parçalanıyor
Allahım dermansız dert vermesin, ne yapalım Allahın takdiri böyleymiş, yaşayacağı en kötü şey bu olsun kızlarımın tek duam bu
Baya kosturmacali gececekmis canim bu donemi degerlendirip eksileri getirebilirsin yediğine içtiğine dikkat et kolaygelsinBu 2 gün görümceler ile kayınvalidemde görüşmme,ertesigün kuzen buluşması,sınav görevleri ve bir odayı tamamen kaldrıp düzenleme(kilerim)durumlarım olacak inş.bu haftasonu çok fazla uğrayamazsam şimdiden affola..bu arada bu buluşmaların diyetimi etkileme durumu söz konusu olmayacak inş,planımı yaptımve kabak detoksuna karar verblrm,yada bir baska detoks .2 haftdr 1 kiloya yakn verıyrm cok sukur ama sanki hafif bi duraklma yasıyrm.en geç pazartesi sabah kontrol tartsında görüşmek üzere.hepinizi çokkk seviyorummmmm.....bu 2 gün kendinize cok dikkat edinnn canlarım Mefkurem ablam kınada ne giydin merak ettim, gelince hepsini konsz inş,öpüyorum sizleriii..
Günaydın canimGunaydinnnn
Afiyet olsun ablacim hafif yaparsin o zaman hepten yememezlik yapmasütlü hindiba kahvesi içtim 2 fincan , eşimi bekliyorum arabanın kış tekerlerini değişmeye gitti gelsin kahvaltı yapalım diye ama ben tıkandım ki sütle
maşallah kuzenine nasıl zekiymiş ki dudak okumayı öğrenmiş işitme kaybına rağmen kimse fark etmemiş ne ailesi ne öğretmenleri , çocuk belli etmemiş resmen başının çaresine bakmış rabbim esirgesin ileri de çok güzel şeyler başaracak o çocukCanim demek ki genetik yatkınlık var çok şükür çaresi var çaresiz dert vermesin inan doğuştan olmasi sonradan olmasından iyi kuzenim ateşlenme sonrası oluyor ve kimse fark etmiyor acaba kaç sene kendi kendine uğraştı ki çocuk dudak okumayı öğrenmiş test için gittiklerinde %80 işitme kaybı vardı bu çocuk buna rağmen okul birincisiydi derstede başarılı olunca anlamak zor oldu ailesi için . Şimdi teknoloji sürekli gelişiyor cihazlar vs onlar büyüyene kadar kim bilir hangi noktaya ulaşır hiç sıkma canını çok şükür sağ salim doğdu aldın kucağına
hafif yerim gülüm yoksa 2-3 saat sonra acıkırım o zaman da leptin çalışmazAfiyet olsun ablacim hafif yaparsin o zaman hepten yememezlik yapma
bak seennnnn, sıkı rakip çıktın haaaaTeşekkür ederim rakibem
Valla bu kacamaklarla pekte sansin yok canim soylim yani topla kendini afiyet olsun
aynen öyle canım, Allahım evlatlarımıza sağlık versinamin gülüm ..
şükür cihazla da olsa rahat duyacak hayatını normal yaşayacak ya biz ona bakalım gülüm
hindiba kahvesi ne ola kisütlü hindiba kahvesi içtim 2 fincan , eşimi bekliyorum arabanın kış tekerlerini değişmeye gitti gelsin kahvaltı yapalım diye ama ben tıkandım ki sütle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?