- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #283.881
inşallah herşey planladığın gibi olur buluşma sonrasi detox mantıklı dikkate etsen ödem olabilirBu 2 gün görümceler ile kayınvalidemde görüşmme,ertesigün kuzen buluşması,sınav görevleri ve bir odayı tamamen kaldrıp düzenleme(kilerim)durumlarım olacak inş.bu haftasonu çok fazla uğrayamazsam şimdiden affola..bu arada bu buluşmaların diyetimi etkileme durumu söz konusu olmayacak inş,planımı yaptımve kabak detoksuna karar verblrm,yada bir baska detoks .2 haftdr 1 kiloya yakn verıyrm cok sukur ama sanki hafif bi duraklma yasıyrm.en geç pazartesi sabah kontrol tartsında görüşmek üzere.hepinizi çokkk seviyorummmmm.....bu 2 gün kendinize cok dikkat edinnn canlarım Mefkurem ablam kınada ne giydin merak ettim, gelince hepsini konsz inş,öpüyorum sizleriii..
ohh afiyet olsun niye sabaha sıkıştırmış eşin abla ben evden kahvaltisiz cikamazdim:)sütlü hindiba kahvesi içtim 2 fincan , eşimi bekliyorum arabanın kış tekerlerini değişmeye gitti gelsin kahvaltı yapalım diye ama ben tıkandım ki sütle
dayim kendisi de öğretmen ama işte kimse anlamamis , şuan evli iki kızı var eside aynı şekilde ateşlenme sonucu bir rahatsızlığı var ve genetik olmadığı halde kızının birinin parmakları tomurcuk halinde kalmış hiçbir usg kontrolünde çıkmadi herşey normaldi demek ki sinavi buydu diyorummaşallah kuzenine nasıl zekiymiş ki dudak okumayı öğrenmiş işitme kaybına rağmen kimse fark etmemiş ne ailesi ne öğretmenleri , çocuk belli etmemiş resmen başının çaresine bakmış rabbim esirgesin ileri de çok güzel şeyler başaracak o çocuk
abla bağırsaklar biraz da beyinle alakalı ben listede hep acaba cuma WC ne olacak derdim ve cuma WC facia olurdu oysa şimdi beynim bagirsagimi kontrol etmiyor ve çok rahatım takilmiyorum oraya :) ayrıca peynir yenmez mi ya peynir candır ben eve en çok peynir alırım kim neyi severse onu çeşit çeşit alırmış ben peynir eşim zeytin mesela eltimde reçel hastası çeşit çeşit reçel yapar alırneredeyse 1 aydır kullandığım probiyotik , hindiba kahve( o da prebiyotik) ve lif takviyesi sonun da işe yaramaya başladı artık wc sorunu yok şükür tabi ben tedbirimi alıp 4 ay yetecek kadar probiyotiğimi 2-3 ay yetecek lif takviyemi stokladım uzun süre kullanınca kalıcı işe yarıyormuş , ayın 15 inden sonrada 3-4 ay yetecek hindiba kahvemi alıcam bu ay indirimde bana kalırsa alıcam tabi:)
bu ara tek sıkıntım peynir doğru düzgün yiyemiyorum bildiğiniz zorluyorum peynir yemek için ama 1-2 çatal gidiyor sadece her biri için dilim bir bahane buluyor tuzlu ekşimsi tatsız v.s. hiç hoşuma gitmiyor peynirler
Yemeyin üstüne mi uyudun abla en az 3 saat gecmeliymis :)Gunaydinlarrrr azimli kizlarim
Sabah yine erkenden kalkmak durumunda kaldim bitki cayi vs. Ictim
Eşim gececiydi isten geldi
Beraber kahvalti yaptik, erkenden yemis oldum :)
Sonra 1 saat kadar falan kestirmisim
Simdi t. Kahvemi iciyorum
Bugun hava guzel olacak gibi
cok uzunmuş cnm yaa gelis gidis baya sürüyorkacamak yapinca baska bisey yemek istemedim. Getirmem zor yoğurt salata filan genelde oluyo zaten burda. Silivri otobüsüyle geliyorum cok kalabalik 1 saat yolum var onları yanimda tasiyamam yani
kolay gelsin cnmKizlar bugun burda fazla olamicam cumartesi cok yogun oluyoruz ama genede fırsat bulunca gelicem öpüyorum hepinizi
kendinden emin oldugun, menulerini duzelttigin zaman girebilirsin cnm :))aaaa ben de girebilirim o zaman listeye di mi abla
emzirdigin icin sabah aksam arasi baya uzun olmus cnmgünaydın güzeller
dün gece 1de girdim eve görümcemde yemekteydim çok yorgundum hemen yattım menümü yzamdım
şimdi yazayım hemen
sabah: 10.00 2 zeytinyağlı yumurta
1 avuç fındık
küçük bir parça ekmek
4 parça sucuk
1 elma
1 havuç
ara: 2 bardak çay
bir avuç çekirdek
akşam: 21.00 1 kase mercimek çorbası
5 adet sarma
yarım dilim su böreği
akşam çok geç oldu biliyorum normalde 5ten sonra bişe yememeye çalışıyorum ama görümcemde olduğum için mecbur sarktıyemekte de canım pek bişe istemedi ara sıcaklardan atıştırdım sadece
su: 3,5 lt
spor: 20dk yürüyüş
15 dk leslie
tabakta hem pirinc hem bulgur pilavi vardi :)))yet güzel olmuş abla iyi ki bulgur vermişler pirinç verirler ya genelde
tuzsuz olunca bozulmuyirmu cnmsüs aci biber ya abla tuzsuz yapıyoruz sirke ve limon sarımsak çok yumusamadan uzun süre
daha bikac gun once duyduk bizdeçok şükür canım
keşke hiç olmasaydı diyorum evet Allah biliyor ya ama ne hastalıklar var anneler ve çocukları boğuşuyor hastaneye gide gele şahit oluyorum içim parçalanıyor
Allahım dermansız dert vermesin, ne yapalım Allahın takdiri böyleymiş, yaşayacağı en kötü şey bu olsun kızlarımın tek duam bu
guzel eksi tebrikler cnmGeçen hafta 61.9
Bu hafta 60.8
Fark 1.1
Yüzde 1.77
simdiden kolay gelsin cnmBu 2 gün görümceler ile kayınvalidemde görüşmme,ertesigün kuzen buluşması,sınav görevleri ve bir odayı tamamen kaldrıp düzenleme(kilerim)durumlarım olacak inş.bu haftasonu çok fazla uğrayamazsam şimdiden affola..bu arada bu buluşmaların diyetimi etkileme durumu söz konusu olmayacak inş,planımı yaptımve kabak detoksuna karar verblrm,yada bir baska detoks .2 haftdr 1 kiloya yakn verıyrm cok sukur ama sanki hafif bi duraklma yasıyrm.en geç pazartesi sabah kontrol tartsında görüşmek üzere.hepinizi çokkk seviyorummmmm.....bu 2 gün kendinize cok dikkat edinnn canlarım Mefkurem ablam kınada ne giydin merak ettim, gelince hepsini konsz inş,öpüyorum sizleriii..
ben hindiba kahvenin pek bi farkini gormedim heraldeneredeyse 1 aydır kullandığım probiyotik , hindiba kahve( o da prebiyotik) ve lif takviyesi sonun da işe yaramaya başladı artık wc sorunu yok şükür tabi ben tedbirimi alıp 4 ay yetecek kadar probiyotiğimi 2-3 ay yetecek lif takviyemi stokladım uzun süre kullanınca kalıcı işe yarıyormuş , ayın 15 inden sonrada 3-4 ay yetecek hindiba kahvemi alıcam bu ay indirimde bana kalırsa alıcam tabi:)
bu ara tek sıkıntım peynir doğru düzgün yiyemiyorum bildiğiniz zorluyorum peynir yemek için ama 1-2 çatal gidiyor sadece her biri için dilim bir bahane buluyor tuzlu ekşimsi tatsız v.s. hiç hoşuma gitmiyor peynirler
biliyorum cnm ama sersem gibiydim hemen ustune yatmadimYemeyin üstüne mi uyudun abla en az 3 saat gecmeliymis :)
yapicaz cnm
Allah kolaylik versin zihin acikligi versin cnmKızlar gelemiyorum sınavım var lütfen beni idare edin şimdi molaya çıktık birazdan tekrar sınav başlıycak
Bana şans diyeyin
Peynir yiyemiyorsan kendini hiç zorlama canım.neredeyse 1 aydır kullandığım probiyotik , hindiba kahve( o da prebiyotik) ve lif takviyesi sonun da işe yaramaya başladı artık wc sorunu yok şükür tabi ben tedbirimi alıp 4 ay yetecek kadar probiyotiğimi 2-3 ay yetecek lif takviyemi stokladım uzun süre kullanınca kalıcı işe yarıyormuş , ayın 15 inden sonrada 3-4 ay yetecek hindiba kahvemi alıcam bu ay indirimde bana kalırsa alıcam tabi:)
Eşin ne kadar kalacakmis belli degilmiCumartesi pazarına gittim kucağımda bebekle...bol bol yeşillik ve sebze alıp geldim güzel eksiler görmek için... birazdan arkadaşım geledek, kısır yapacağız, akşama da konser var ama bebekle gidilir mi bilmiyorum
İnülin, karbonhidratlar sınıfına ait olup fruktanlar olarak bilinir. Oligofruktoz inülinin enzimatik hidrolizi ile elde edilir. Fonksiyonel özellikleri, düşük kalori değeri, besinsel lif ve prebiyotik etkilerinden dolayı inülin gıda endüstrisinde kullanılmaktadır. Bağırsaklarda bifidobakterilerin gelişmesini uyarır. Bunlara ek olarak şeker hastalığı, kalp hastalıkları ve kanser riskini azaltır. Bu derleme, inülinin gıdalarda yağ ikame, prebiyotik, tekstür olarak kullanılmasını ve sağlık üzerine etkilerini göstermek amacıyla yapılmıştır.hindiba kahvesi ne ola ki
sabah olması iyi oldu yoksa çok sıra beklerdiinşallah herşey planladığın gibi olur buluşma sonrasi detox mantıklı dikkate etsen ödem olabilir
ohh afiyet olsun niye sabaha sıkıştırmış eşin abla ben evden kahvaltisiz cikamazdim:)
dayim kendisi de öğretmen ama işte kimse anlamamis , şuan evli iki kızı var eside aynı şekilde ateşlenme sonucu bir rahatsızlığı var ve genetik olmadığı halde kızının birinin parmakları tomurcuk halinde kalmış hiçbir usg kontrolünde çıkmadi herşey normaldi demek ki sinavi buydu diyorum
abla bağırsaklar biraz da beyinle alakalı ben listede hep acaba cuma WC ne olacak derdim ve cuma WC facia olurdu oysa şimdi beynim bagirsagimi kontrol etmiyor ve çok rahatım takilmiyorum oraya :) ayrıca peynir yenmez mi ya peynir candır ben eve en çok peynir alırım kim neyi severse onu çeşit çeşit alırmış ben peynir eşim zeytin mesela eltimde reçel hastası çeşit çeşit reçel yapar alır
allah yardımcın olsun gülüm takıldığın yerde derin nefes al gevşe bilinç altın cevabı sana hatırlatırKızlar gelemiyorum sınavım var lütfen beni idare edin şimdi molaya çıktık birazdan tekrar sınav başlıycak
Bana şans diyeyin
benim ilk fark ettiğim etkisi sabah aç karnına içtiğim de daha enerjik oluyorum geri yatıp uyuma isteğim olmuyor gün için de daha çok şeyi yapıyorum ben hindiba kahveye başlayalı 2 ay oldu neredeyse 2. paketim bitmek üzerecok uzunmuş cnm yaa gelis gidis baya sürüyor
kolay gelsin cnm
kendinden emin oldugun, menulerini duzelttigin zaman girebilirsin cnm :))
emzirdigin icin sabah aksam arasi baya uzun olmus cnm
Hafta basi aksamin biraz gec olmasi sorun degil ama secimlerin yanlis
tabakta hem pirinc hem bulgur pilavi vardi :)))
tuzsuz olunca bozulmuyirmu cnm
daha bikac gun once duyduk bizde
Esimin kuzenin 4 yasindaki kizinda tümör varmisAllah kimseye yasatmasin, sifa versin
Insanin evladinda buyuk hastalik olmasi gercelten cok zor
Hic isyan etme şükret cnm
guzel eksi tebrikler cnm
Ama bundan sonra cuma dışında bildirimleri saymicam ona gore :)))
simdiden kolay gelsin cnm
Elifcim madem geldin neden menunu yazmadin
Lutfen aksatma
Gelince butun menulerin yazilsin
ben hindiba kahvenin pek bi farkini gormedim heralde
Beyaz peynir sevmiyosan eski kasar falan da yiyebilirsin cnm
Yumurta yogurt yiyosan peynir sart degil aslinda
Ben cok severim :))
biliyorum cnm ama sersem gibiydim hemen ustune yatmadim
Ama 3 saat degildi 1 saat gecmistir
yapicaz cnm
oh afiyet şifa olsun şimdiden , konsere bebişi götürme yaa yazık ses çok fazla, okustik oluyor , rahatsız eder kuzuyuCumartesi pazarına gittim kucağımda bebekle...bol bol yeşillik ve sebze alıp geldim güzel eksiler görmek için... birazdan arkadaşım geledek, kısır yapacağız, akşama da konser var ama bebekle gidilir mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?