- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #283.901
Sen bilirsin işini ablahafif yerim gülüm yoksa 2-3 saat sonra acıkırım o zaman da leptin çalışmaz
Abla biseye zorlayacağina yeribe baska secenek bulsan daha iyi olmazmineredeyse 1 aydır kullandığım probiyotik , hindiba kahve( o da prebiyotik) ve lif takviyesi sonun da işe yaramaya başladı artık wc sorunu yok şükür tabi ben tedbirimi alıp 4 ay yetecek kadar probiyotiğimi 2-3 ay yetecek lif takviyemi stokladım uzun süre kullanınca kalıcı işe yarıyormuş , ayın 15 inden sonrada 3-4 ay yetecek hindiba kahvemi alıcam bu ay indirimde bana kalırsa alıcam tabi:)
bu ara tek sıkıntım peynir doğru düzgün yiyemiyorum bildiğiniz zorluyorum peynir yemek için ama 1-2 çatal gidiyor sadece her biri için dilim bir bahane buluyor tuzlu ekşimsi tatsız v.s. hiç hoşuma gitmiyor peynirler
Tabikide sıkı rakibim canımbak seennnnn, sıkı rakip çıktın haaaa
peki bakalım göreceğiz haftaya
Gunaydin abla bende koşturup duruyorum havada pek güzel degil ruzgarli burasi cok. Afiyet olsun:)Gunaydinlarrrr azimli kizlarim
Sabah yine erkenden kalkmak durumunda kaldim bitki cayi vs. Ictim
Eşim gececiydi isten geldi
Beraber kahvalti yaptik, erkenden yemis oldum :)
Sonra 1 saat kadar falan kestirmisim
Simdi t. Kahvemi iciyorum
Bugun hava guzel olacak gibi
Kolay gelsin canimNeyse ben yine geleceğim kızın ödevleri var mutfağı toplayıp ödev yapmalıyız
Ins kolayca atlatirsin canim basarilarKızlar gelemiyorum sınavım var lütfen beni idare edin şimdi molaya çıktık birazdan tekrar sınav başlıycak
Bana şans diyeyin
Evet abla biraz uzun gunde 2 saatim yolda geciyor maalesefcok uzunmuş cnm yaa gelis gidis baya sürüyor
kolay gelsin cnm
kendinden emin oldugun, menulerini duzelttigin zaman girebilirsin cnm :))
emzirdigin icin sabah aksam arasi baya uzun olmus cnm
Hafta basi aksamin biraz gec olmasi sorun degil ama secimlerin yanlis
tabakta hem pirinc hem bulgur pilavi vardi :)))
tuzsuz olunca bozulmuyirmu cnm
daha bikac gun once duyduk bizde
Esimin kuzenin 4 yasindaki kizinda tümör varmisAllah kimseye yasatmasin, sifa versin
Insanin evladinda buyuk hastalik olmasi gercelten cok zor
Hic isyan etme şükret cnm
guzel eksi tebrikler cnm
Ama bundan sonra cuma dışında bildirimleri saymicam ona gore :)))
simdiden kolay gelsin cnm
Elifcim madem geldin neden menunu yazmadin
Lutfen aksatma
Gelince butun menulerin yazilsin
ben hindiba kahvenin pek bi farkini gormedim heralde
Beyaz peynir sevmiyosan eski kasar falan da yiyebilirsin cnm
Yumurta yogurt yiyosan peynir sart degil aslinda
Ben cok severim :))
biliyorum cnm ama sersem gibiydim hemen ustune yatmadim
Ama 3 saat degildi 1 saat gecmistir
yapicaz cnm
Kısırı abartmadigin sürece sorun yok bence canimCumartesi pazarına gittim kucağımda bebekle...bol bol yeşillik ve sebze alıp geldim güzel eksiler görmek için... birazdan arkadaşım geledek, kısır yapacağız, akşama da konser var ama bebekle gidilir mi bilmiyorum
Ablaa normal ekmekmiBugun kahvaltida ekmek yedim sanki kacamak yapmis gibi hissediyorum