Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hafif yerim gülüm yoksa 2-3 saat sonra acıkırım o zaman da leptin çalışmaz
Sen bilirsin işini abla
Abla biseye zorlayacağina yeribe baska secenek bulsan daha iyi olmazmi
bak seennnnn, sıkı rakip çıktın haaaa
peki bakalım göreceğiz haftaya
Tabikide sıkı rakibim canım
Gunaydin abla bende koşturup duruyorum havada pek güzel degil ruzgarli burasi cok. Afiyet olsun:)
Neyse ben yine geleceğim kızın ödevleri var mutfağı toplayıp ödev yapmalıyız
Kolay gelsin canim
Kızlar gelemiyorum sınavım var lütfen beni idare edin şimdi molaya çıktık birazdan tekrar sınav başlıycak
Bana şans diyeyin
Ins kolayca atlatirsin canim basarilar
Evet abla biraz uzun gunde 2 saatim yolda geciyor maalesef
Kısırı abartmadigin sürece sorun yok bence canim
Bugun kahvaltida ekmek yedim sanki kacamak yapmis gibi hissediyorum
Ablaa normal ekmekmi

daha kısa öz anlatımını buldum hindibanın içerisinde ki inülin ile ilgili :))

Liliaceae, Amaryllidaceae, Gramineae ve Compositae familyasından gelen inülin, yıldızçiçeği, kuşkonmaz, soğan, enginar, karahindiba ve yerelması gibi bitkilerin köklerinden ve yumrularından elde edilir. Doğal nişastalı bir bitki olan inülin aynı anda doğal probiyotiklerin arasında yer alır.

İnülin Prebiyotik ne işe yarar?

İnülin sindirilemez ya da midede eritilemez. Bakterilerin kullanıp, büyümesi amacı ile bağırsaklara gönderilir, bağırsaklarda faydalı bakteriler ile birleşerek bağırsak florasında faydalı bakteri sayısının çoğalmasını sağlıyor. Bu özelliği sayesinde kilo kontrolünün kolaylaşmasını sağlar, kimi yağların vücutta oluşumuna izin vermez, metabolizma için oldukça önemlidir.
Ayrıca yüksek kolesterol seviyesinin düşürülmesinde yardımcı olur.

İnülin Prebiyotikler hangi besinlerde bulunur?
İnülin ortalama 100g
Soğan ( Çiğ / Pişmiş ) :4.33.0
Yerelması (yumru) : 18
Hindiba (kök) : 41.6
Kuşkonmaz ( Çiğ / Haşlanmış ) : 2.51.7
Pırasa (Çiğ) : 6.5
Sarımsak (Çiğ / Kurutulmuş ) : 12.528.2
Enginar (yaprak) : 4.4
Muz ( Çiğ / Konserve ) : 0,50,2
Buğday Kepek (çiğ) Un (pişmiş) : 2.50,2
Pirinç (Pişmiş) : 0.7
Arpa (Çiğ) : 0,2

benim kahvaltı genelde yumurta peynirden oluşuyor ekmek canım isterse sadece yiyordum , akşamları da canım yemek istemezse salataya peynir katıyordum haşlanmış tavuk sevmiyorum, kolayıma geliyordu peynir, bu ara sıkıntı ama geçer biliyorum arada bazı yiyeceklere huylanırım yiyemem.
en sevdiğim kafam kadar olsa yerim dediğim dondurmayı 3 sene ağzıma süremedim mide bulandırıcı geliyordu geçen sene 2 kere maraştan gelme dövme dondurma yedim :) öncesi tavuk ve kuru fasulye de var 2-3 sene yiyemediğim en uzun süren bunlardı gerisi 1-2 ay yada hafta da normalleşti şükür

ben de yarımdan az simit yedim domates salatalık 2 lokma peynirle , haa bir de yarım dilim kadar ekmeğe z. yağı ve d. vit . damlatıp yedim haftalık alıyorum d. vitamini her gün olunca unutuyoruz, eşimle cumartesileri d. vitamini yeme günümüz:)

Kendimden Emin’im ablacım İnan bana bu sefer çok kararlıyım
Dünkü menüm de dediğim gibi görümceme gittik yemeğe ben de olabildiğince 2 öğün beslenmeye çalışıyorum o yüzden arada bişe yemedim orada da yiyecek hep bu tarz şeyler vardı
Menülerimi çok düzenledim yazdıkça göreceksin yani ben kendime güveniyorum sen de güven olur mu

Aminnn ablacım Allah dermansız dert vermesin kuzeninize de çok geçmiş olsun Allah şifasın versin

Ellerin dert görmesin canım uzun uzun yazmışsın sağol

Bazen biseyi fazla yeyince mide almiyor bence sende oyle olmus abla bana kalirsa baska bi secenek duşun
Anam simit var bananeee

616.ETAP 9.TAKIMIN ENLERİ

1.%1.92........ istikrar1986

2.%1.79........ @gewezebidik

3.%1.78......... C cemresila

4.%1.59........ @Niran Nevra

5.%1.39.......... pesto26

6.%1.35......... @AhSen_2504

7.%1.34......... askrhpozitif

8.%1.15......... buse8

TEMBELLER (SABIT)
Fatlady

YÜZ KARALARI(ARTI)
North River

Ilk haftasi olan yeni uyeler ve gecen hafta arti olanlar eklenmemistir
Yuzde 1 üstü olanlar dahildir

Kizlar sizin etket cikmamis yukarda
gewezebidik
Handandandan
AhSen_2504

hepinizi tebrik ederim kızlar CurukElma hilalcim seni ayrıca tebrik ederim
Afiyet olsun abla
iyi canım 3 aylık olmak üzere, işitme testini yaptırdık 65-70 db tepki veriyor sanırım yine 4-5 aylıkken cihazlandıracağız
rabbim hakkınızda hayırlısıni versin kuzum
aksan çok gece kalmis canim
Geçen hafta 61.9
Bu hafta 60.8
Fark 1.1
Yüzde 1.77
tebrikler canım
Tebrikler kizlar

Tebrikler kizlarrr
Tünaydın kızlar yine bir hafta sonu yine bol tempo bol is lakin yerimden kirpirdayasim yok
Kalk merve kalkkk bol bol hareket et yansın yağlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…