- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #283.921
Misafirin haftasonumu var cnmHanimlar hayirli haftasonlari benim bu hafta iki gun misafirim var is guc fazla onlarla ugrasiyorum sizlerede kolay gelsin
amin canımmrabbim hakkınızda hayırlısıni versin kuzum
aksan çok gece kalmis canim
Abla dün biraz abarttım hiç yazmak gelmedi içimden ama bugün tartıya çıktım Allahtan çok az bi fark olmuş fazladan bi 3 km daha yürüyüp bugün yazarımEbru geldinde niye menu yazmadin cnm
ben belli bi saatte icmiyorum bazen sabah bazen aksam bide sutle degil sadebenim ilk fark ettiğim etkisi sabah aç karnına içtiğim de daha enerjik oluyorum geri yatıp uyuma isteğim olmuyor gün için de daha çok şeyi yapıyorum ben hindiba kahveye başlayalı 2 ay oldu neredeyse 2. paketim bitmek üzere
eski kaşar var geçen bir lokma aldım neden sevmediğimi hatırladım :) taze kaşar da 2 ayrı markanın ki var onlarda tuhaf geliyor ezineleri hiç demiyorum bu ara benim iştah gitti ya normal tencere yemekleri de tiksindirici geliyor , normal beyaz ekmek de kötü kokuyor maya kokusu geliyor sanki , malum dönem bitmedi hala benim koku alma duyusu iyice kurtlaşmış sanırım :)
yok kizzz tb :))Ablaa normal ekmekmi
yumurtada olsa iyi olurmus cnm pro eksik olmusben de yarımdan az simit yedim domates salatalık 2 lokma peynirle , haa bir de yarım dilim kadar ekmeğe z. yağı ve d. vit . damlatıp yedim haftalık alıyorum d. vitamini her gün olunca unutuyoruz, eşimle cumartesileri d. vitamini yeme günümüz:)
Amin cnm sagolasinKendimden Emin’im ablacım İnan bana bu sefer çok kararlıyım
Dünkü menüm de dediğim gibi görümceme gittik yemeğe ben de olabildiğince 2 öğün beslenmeye çalışıyorum o yüzden arada bişe yemedim orada da yiyecek hep bu tarz şeyler vardı
Menülerimi çok düzenledim yazdıkça göreceksin yani ben kendime güveniyorum sen de güven olur mu
Aminnn ablacım Allah dermansız dert vermesin kuzeninize de çok geçmiş olsun Allah şifasın versin
Ebrucum listedesin ve hergun menu yazmak takim kuraliAbla dün biraz abarttım hiç yazmak gelmedi içimden ama bugün tartıya çıktım Allahtan çok az bi fark olmuş fazladan bi 3 km daha yürüyüp bugün yazarım
Aaaa sevindim_____KANKILER MANKILERE KARŞI ___
@askrhpozitif @buse8
@Fatlayd @istikrar1986
North River @AhSen_2504
@pesto26Fit mutlu anne
@cemresilaAk kelebek
E ebruebrulii @elfkkk
@gewezebidikHandandandan
1.%3.38....... @gewezebidikHandandandan
2.%2.55....... @cemresilaAk kelebek
3.%2.49........ @askrhpozitif @buse8
Kolay gelsin tatlimHanimlar hayirli haftasonlari benim bu hafta iki gun misafirim var is guc fazla onlarla ugrasiyorum sizlerede kolay gelsin
Tebrikler kizlarrrr_____KANKILER MANKILERE KARŞI ___
@askrhpozitif @buse8
@Fatlayd @istikrar1986
North River @AhSen_2504
@pesto26Fit mutlu anne
@cemresilaAk kelebek
E ebruebrulii @elfkkk
@gewezebidikHandandandan
1.%3.38....... @gewezebidikHandandandan
2.%2.55....... @cemresilaAk kelebek
3.%2.49........ @askrhpozitif @buse8
Ay o zaman bisi olmaz ablaben belli bi saatte icmiyorum bazen sabah bazen aksam bide sutle degil sade
Sende cok hassasmisin cnm :)))
yok kizzz tb :))
yumurtada olsa iyi olurmus cnm pro eksik olmus
Amin cnm sagolasin
Menulerinde kacamak olmadikca bende sana guvenecem cnm :))))))))
Hepinizi ayri ayri seviyorum biliyorsun ama soz konusu liste olunca babami tanimam
Bikac hafta az verdim diye kendimi bile cikarttim listeden
Güzel canım afiyet olsunMenum gelsin
12:00
1 porsiyon adana böreği
15:00
1avuc antep fıstığı
19:30
1tabak firinda ispanak bol peynirli o
3 parça jalapeno
Su:3lt
Spor 40 dk tempolu yuruyus 120 puabFit mutlu anne
Afiyet olsun canım güzelSabah 11.15
Menemen 2 dilim pastırmalı
1 dilim Tbe ( burası olmadı Karatay için )
Küçük parça peynir zeytin
1 çay bardağından biraz az çekirdek tuzsuz
1 muz
Ara kahve 2 kare bitter
Akşam 18.15
1 avuç içi büyüklüğünde tavuk
1 köfte
1 köfte büyüklüğünde et
Hepsi ızgara kendimiz yaptık
Salata
Su 2.5 lt
Spor 2 saat yürüyüş ama bol hareketli
Afiyet olsun canım güzel olmuşSelamm herkesi tebrik ederim takımımız 1.Olmuş darısı diğer haftya
Bugünkü menum
Kahvalti 10:00
1.5 kk peynir
5 zeytin
Domates
Yeşillik
Akşam 16:00
4 y.k. kısır (Bayadır bulgur yemiyordum bugün hakkımı kullandım)
1 bardak ayran
2 litre su
1 kupa yeşil çay
Spor yok
SEKERSİZ 19. Gün tamam
Haklısın canım . Ben hafta başında 2 gün yazamadım nasıl kötü hissediyordum kendimi inanamazsın. Herkes üstüne düşen sorumluluğu yerine getirmeli.Herkese iyi geceler birşey var hadi ben listede değilim gel git yapıyorum ama listede olanlar neden birbirinin menülerine yorum yapmıyor bı kesim var herkese itinayla cevap yazıyor bir kesim var hep yoğunum vs deyip menü yazıp çıkıyortek tek isim vermedim :) ama son kesim yoğunlukta takım olmak sadece derece yapmak değil bence
Tebrikler arkadaşlarTAKIM DERECELERİ
1. (9.TAKIM) ==>%1,224
2. (10. TAKIM) ==>%1,044
3.(5. TAKIM) ==>0,887
BİREYSEL DERECELER
1. [IMG alt="IKokunhuzur"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/556/556290.jpg?1513872783[/IMG] IKokunhuzur (10. Takım) ==>%3,23
2. [IMG alt="Titizz1"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/810/810944.jpg?1553949747[/IMG] Titizz1 (3. Takım) ==> %2,59
3.CurukElma CurukElma (9. Takım) ==>%2,54
Afiyet olsun kaptanımMenumu yazayim alintilara sonra döneceğim
12.00 civari
2 yumurtali omlet
Peynir
6 zeytin
Salata
Yarim cb ceviz
17.00 gibi
1 bar kefir
Yemegi gec verdiler cok aciktim bikac leblebi attim agzima
20.00 kınada
Et döner
3-4ks bulgur pilavi
Salata
1 kş ezme 1 kş yogurtlu sos
Doner fazla degildi o yuzden pilavida yedim
Suyu olcmedim ama en az 2 lt olmustur
Dışardan geldik eşim makarna yaptı kendine ben de kahvaltılıkla idare edeyim dedimkahvalti günü ilan etmisin heralde cnm :)))
Börek olmasa güzel olurmuş canım ama telafi edersingünaydın güzeller
dün gece 1de girdim eve görümcemde yemekteydim çok yorgundum hemen yattım menümü yzamdım
şimdi yazayım hemen
sabah: 10.00 2 zeytinyağlı yumurta
1 avuç fındık
küçük bir parça ekmek
4 parça sucuk
1 elma
1 havuç
ara: 2 bardak çay
bir avuç çekirdek
akşam: 21.00 1 kase mercimek çorbası
5 adet sarma
yarım dilim su böreği
akşam çok geç oldu biliyorum normalde 5ten sonra bişe yememeye çalışıyorum ama görümcemde olduğum için mecbur sarktıyemekte de canım pek bişe istemedi ara sıcaklardan atıştırdım sadece
su: 3,5 lt
spor: 20dk yürüyüş
15 dk leslie
Kolay geçsin canımKızlar gelemiyorum sınavım var lütfen beni idare edin şimdi molaya çıktık birazdan tekrar sınav başlıycak
Bana şans diyeyin
haklısın ablacım iş başka arkadaşlık başkaben belli bi saatte icmiyorum bazen sabah bazen aksam bide sutle degil sade
Amin cnm sagolasin
Hepinizi ayri ayri seviyorum biliyorsun ama soz konusu liste olunca babami tanimam
ben de genel de sade içiyorum bu gün sabah sütçü geldi taze kaynamış süt vardı :)ben belli bi saatte icmiyorum bazen sabah bazen aksam bide sutle degil sade
Amin cnm sagolasin
Tamamdir yaziyorum o zamanEbrucum listedesin ve hergun menu yazmak takim kurali
Yazamicagimiz seyi yemicez o zaman
Allah şifa versin abla inşallah kolay atlatir çok üzüldüm içim sizladicok uzunmuş cnm yaa gelis gidis baya sürüyor
kolay gelsin cnm
kendinden emin oldugun, menulerini duzelttigin zaman girebilirsin cnm :))
emzirdigin icin sabah aksam arasi baya uzun olmus cnm
Hafta basi aksamin biraz gec olmasi sorun degil ama secimlerin yanlis
tabakta hem pirinc hem bulgur pilavi vardi :)))
tuzsuz olunca bozulmuyirmu cnm
daha bikac gun once duyduk bizde
Esimin kuzenin 4 yasindaki kizinda tümör varmisAllah kimseye yasatmasin, sifa versin
Insanin evladinda buyuk hastalik olmasi gercelten cok zor
Hic isyan etme şükret cnm
guzel eksi tebrikler cnm
Ama bundan sonra cuma dışında bildirimleri saymicam ona gore :)))
simdiden kolay gelsin cnm
Elifcim madem geldin neden menunu yazmadin
Lutfen aksatma
Gelince butun menulerin yazilsin
ben hindiba kahvenin pek bi farkini gormedim heralde
Beyaz peynir sevmiyosan eski kasar falan da yiyebilirsin cnm
Yumurta yogurt yiyosan peynir sart degil aslinda
Ben cok severim :))
biliyorum cnm ama sersem gibiydim hemen ustune yatmadim
Ama 3 saat degildi 1 saat gecmistir
yapicaz cnm
bebek kaç aylık canım birde çok kalabalık bir konser mi orta şekerli mi kalabalık ses huysuz edebilirCumartesi pazarına gittim kucağımda bebekle...bol bol yeşillik ve sebze alıp geldim güzel eksiler görmek için... birazdan arkadaşım geledek, kısır yapacağız, akşama da konser var ama bebekle gidilir mi bilmiyorum
peynir mi kilonun gizli sebebi bir gıdaci olarak asla inanmamPeynir yiyemiyorsan kendini hiç zorlama canım.
Kilonun gizli sebebi aslında, içindeki maya kaynaklı.
yumurta geçmişti abla buda zamanla geçer bencesabah olması iyi oldu yoksa çok sıra beklerdi
allah allah dediğin gibi bu da onların sınavı , yine de şükür hayatlarını kötü etkileyen bir şey yok , kızının parmakları tomurcuk halin de kalmış ya izmirde bir hastane varmış sadece el parmak sorunları kopma kesilme v.s. tedavi ediyorlarmış aklında bulunsun
ben bu ara tuhaflaştım gülüm peynirsiz yaşanmaz diyen ben çeşit çeşit peynire burun kıvırır oldum önce de yumurta dan soğumuştum dönem dönem gelip geçiyor benim bu cinsliklerim :)ev de şu an alışverişe daha gidilmediği halde 4 çeşit peynir var ben sadece 2 çatal yedim yine , bağırsak için vücudun 2. beyni deniyor çok önemli ve peynirde bağırsak beden için önemli çözücem ben bu işi :)
yer elması ve sarimsakta azimsanacak gibi değilmişdaha kısa öz anlatımını buldum hindibanın içerisinde ki inülin ile ilgili :))
Liliaceae, Amaryllidaceae, Gramineae ve Compositae familyasından gelen inülin, yıldızçiçeği, kuşkonmaz, soğan, enginar, karahindiba ve yerelması gibi bitkilerin köklerinden ve yumrularından elde edilir. Doğal nişastalı bir bitki olan inülin aynı anda doğal probiyotiklerin arasında yer alır.
İnülin Prebiyotik ne işe yarar?
İnülin sindirilemez ya da midede eritilemez. Bakterilerin kullanıp, büyümesi amacı ile bağırsaklara gönderilir, bağırsaklarda faydalı bakteriler ile birleşerek bağırsak florasında faydalı bakteri sayısının çoğalmasını sağlıyor. Bu özelliği sayesinde kilo kontrolünün kolaylaşmasını sağlar, kimi yağların vücutta oluşumuna izin vermez, metabolizma için oldukça önemlidir.
Ayrıca yüksek kolesterol seviyesinin düşürülmesinde yardımcı olur.
İnülin Prebiyotikler hangi besinlerde bulunur?
İnülin ortalama 100g
Soğan ( Çiğ / Pişmiş ) :4.33.0
Yerelması (yumru) : 18
Hindiba (kök) : 41.6
Kuşkonmaz ( Çiğ / Haşlanmış ) : 2.51.7
Pırasa (Çiğ) : 6.5
Sarımsak (Çiğ / Kurutulmuş ) : 12.528.2
Enginar (yaprak) : 4.4
Muz ( Çiğ / Konserve ) : 0,50,2
Buğday Kepek (çiğ) Un (pişmiş) : 2.50,2
Pirinç (Pişmiş) : 0.7
Arpa (Çiğ) : 0,2
ofd bende unutuyorum hep D ve demiri bide gidip yeniden yazdırdım en az 3 ay aralıksız kullanmam gerekli amaben de yarımdan az simit yedim domates salatalık 2 lokma peynirle , haa bir de yarım dilim kadar ekmeğe z. yağı ve d. vit . damlatıp yedim haftalık alıyorum d. vitamini her gün olunca unutuyoruz, eşimle cumartesileri d. vitamini yeme günümüz:)
azıcık pozitif olalım güneş açmış kuşlar ötüyor vs ne bu ya gelen yoğun giden yoğunTünaydın kızlar yine bir hafta sonu yine bol tempo bol is lakin yerimden kirpirdayasim yok
listedesin canım menü zorunlu yazılacakAbla dün biraz abarttım hiç yazmak gelmedi içimden ama bugün tartıya çıktım Allahtan çok az bi fark olmuş fazladan bi 3 km daha yürüyüp bugün yazarım
yaradanına kurban mefkuşuma da kendine de ıspatla tabi bir insanın gerçekten kalpten istediği bir şey var sa mutlaka başarırhaklısın ablacım iş başka arkadaşlık başka
kendimi sana ispatlayacğım ablacım bak gör
Nugget ev yapimiymis neresi kötü anlamadım ben menunun kızartma mi ondan mıTamamdir yaziyorum o zaman
Dunkü menüm
11.00 1 armut
12.00 1 tavada yumurta yagsız
1 ücgen peynir
1 kızarmıs tbe
17.00 1 sade türk kahvesi
1 bitter cikolata
18.00 6 parca nugget ev yapimı
1 kase yogurt
Salata
20.00 1/2elma 1 ufak muz
Su 2l yuruyüs 30 dk 90 puanFit mutlu anne
bu muydu yazamadığın menü allah hayrını versin ben de neler neler yedi acep hatun demiştim :)Tamamdir yaziyorum o zaman
Dunkü menüm
11.00 1 armut
12.00 1 tavada yumurta yagsız
1 ücgen peynir
1 kızarmıs tbe
17.00 1 sade türk kahvesi
1 bitter cikolata
18.00 6 parca nugget ev yapimı
1 kase yogurt
Salata
20.00 1/2elma 1 ufak muz
Su 2l yuruyüs 30 dk 90 puanFit mutlu anne
geçer tabi:))Allah şifa versin abla inşallah kolay atlatir çok üzüldüm içim sizladiturşu bozulmuyor dolapta
bebek kaç aylık canım birde çok kalabalık bir konser mi orta şekerli mi kalabalık ses huysuz edebilir
peynir mi kilonun gizli sebebi bir gıdaci olarak asla inanmam
yumurta geçmişti abla buda zamanla geçer bence
yer elması ve sarimsakta azimsanacak gibi değilmiş
ofd bende unutuyorum hep D ve demiri bide gidip yeniden yazdırdım en az 3 ay aralıksız kullanmam gerekli ama
azıcık pozitif olalım güneş açmış kuşlar ötüyor vs ne bu ya gelen yoğun giden yoğun
listedesin canım menü zorunlu yazılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?