Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

afiyet olsun canım bence guzelmis

2. sütçü de geldi sütü kaynattım ılıyınca labne ve yoğurt mayaladım birazını içmelik dolaba ayırdım ohh hallettim şükür
benimkiler baba oğul dışarı çıktı az , ben de işleri hallettim 2 sepet katlanacak çamaşır ve ütü kaldı
akşam yemek derdim de kalmadı dışarı da yenecek yemek
allen carr ın sigarayı şu an da bırakın kitabını tekrar arayıp buldum bozulan leptaba indirmiştim , okumadan bozuldu meret , şükür yine buldum pdf sini şimdi azıcık okuyayım :)

Disiplin ve adalet duygusu diyelim

haklısın ablacım iş başka arkadaşlık başka
kendimi sana ispatlayacğım ablacım bak gör
bekliyorum

kotu degil cnm heralde nuget kizartma ondan dedin
Allah şifa versin abla inşallah kolay atlatir çok üzüldüm içim sizladi
amin ins. Cnm
Uzakta oturuyolar pek gorusmuyoruz ama duyunca bende cok uzuldum
bende unutuyorum hep D ve demiri bide gidip yeniden yazdırdım en az 3 ay aralıksız kullanmam gerekli ama
mutfaga göz önüne koy cnm
Kızlar dün iki saat yürüyüş yapan kimdi ya alintilarda bulamdim yazmayi unutmuşum Ak kelebek sen miydin kiz
evett gulbeydi :)
ne guzel isler bitmis simdi keyif yap biraz

Bunun icin kitabin faydasi olurmu bilemedim ben lazer yaptirmistim işe yaramadi

Tamam abla saol

Sagol tatlim
Cok fazla bisi yok bence canim sadece aksam gec olmus
Benimde islerim var kizlar sonra görüşürüz
Görüşürüz abla

Kızlar dün iki saat yürüyüş yapan kimdi ya alintilarda bulamdim yazmayi unutmuşum Ak kelebek sen miydin kiz
Evet kuzum bendim
Sıkıntı yok menüde kuzum

Yazdim onu bilmiyodum tesekkur ederim

bu muydu yazamadığın menü allah hayrını versin ben de neler neler yedi acep hatun demiştim :)
afiyet olsun canım bence guzelmis
Sagol tatlim

Cok fazla bisi yok bence canim sadece aksam gec olmus

Görüşürüz abla
Evet kuzum bendim

Sıkıntı yok menüde kuzum
Tesekkurler içim rahatladi nugget hem galetali hem kızartma olunca bide cikolatada isin içine girince utandim yazmaya. Bugun ne kadar arti gelceginide bilemeyince hepten cekimdim☺ ama artısı çok az oldu bekledigim gibi olmadı uzun suredir ilk kez dün doydugumu hissettim o yüzden 500 gram falan alcam kesin dedim

Selam canlar, napıyosunuz?
Eşimle kahvaltıdan sonra yeşilliklere gittik, ördekleri izledik, çay falan içtik derken dönüşte Pazar’dan geçerken gene triplere girdi. Kalabalık ortamda adamı hafakan basıyor, onun o halini görünce de benim tümden keyfim kaçıyor, nerden çıktım diyorum..
Hep değil ama %50 böyle yani, sinirliyim şu an

40 milyon kişide işe yaramış kitap bende de yarar inşallah
lazere bende gitmiştim bende de işe yaramamıştı zaten lazer sayılmayan bir cihazmış, kazıklanıp kandırıldım yani

3 MAYIS HEDEFLERI

Mefkurem... 91.8/86.8/-5
Edibe12........94.3/92/-2.3
ekim2009......86.0/81/-5
Gulbe şeker .......102.5/98/-4.5
Curukelma..........64.9/60/-4.9
Niran Nevra.........80.7/76.7/-4
Rosebud............. 67/62/-5
Fatlady................96.4/92.4/-4
Nanekekik.............72/68/-4
Biprensesannesi........... 85.2/80/-5.2
Pesto26............71/65.7/-5.3

Son listeden kendinizi ekleyin lutfen

bebek kaç aylık canım birde çok kalabalık bir konser mi orta şekerli mi kalabalık ses huysuz edebilir
Kültür merkezinde olacak, sadece belli bir kitleye.. kararsız kaldım, 1 saat var henüz..
peynir mi kilonun gizli sebebi bir gıdaci olarak asla inanmam
Gıdacı olan meslektaşınızdan aldım bu bilgiyi, kendi hayatımda da tecrübe ettim.
Gerçekten peynir kilo yapıyor, 7 yıl önce 3 ay boyunca sadece peynir yemedim ve 5 kilo vermiştim..

2. sütçü de geldi sütü kaynattım ılıyınca labne ve yoğurt mayaladım

Labne tarifini istiyorum

1 kg yoğurt mayalama ısısında ki süte 1 kibrit kutusu kadar herhangi bir peyniri (ben ezine kullandım) iyice ezip sütlede karıştırıp yine iyice karıştırıp mayalama sütüne ekle , üzerini örtüp 4-5 saat beklet sonra dolaba kaldır 12 saat beklesin (aynı yoğurt gibi onu da hemen bozmayıp dolapta bekletiyoruz ya 1 gün) sonrada tülbentle süz iyice .
ben makarna süzgecinin içine tülbent koyup bağlayıp geri dolaba koyuyorum arada süzülen suyu süzüyorum 1 kaç saat öyle süzülüyor sonra peynirimiz hazır :)

Nolduki canim

Marketten aldığımız labne tadında oluyor mu? Yoksa biraz farklı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…