- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #28.401
yagmadi buralara canim ya hava hala 10 derece, hatta cumartesi palto bile giymedik ilkbahar gibiydi. cok tuhaf bir hava var su aralar. bazen de bir anda buz gibi oluyor. ne giyecegini sasirtiyor insana..Geçmiş olsun cnm ya çoğalmaz inş . Kar falan yağdıysa havanın kırılmıştır mikrobu burda yağmadı herkes hasta:26:
çok geçmiş olsun cnm...zencefil ve bal tavsiye ederim çok iyi geliyor dogal bir antibiyotik.
Yarın elmalı tarçınlı karışıma başlıcam şişkinliğim de geçti... Cuma 56.5i göreyim yeter
yagmadi buralara canim ya hava hala 10 derece, hatta cumartesi palto bile giymedik ilkbahar gibiydi. cok tuhaf bir hava var su aralar. bazen de bir anda buz gibi oluyor. ne giyecegini sasirtiyor insana..
zencefili bulabilir miyim bilmiyorum ama sabah balli limon yapmayi dusunuyorum annem onu verirdi kucukken
ben de sutlusunu yapayim diyorum yarin, su siskinligim gecse baska ne isterim. Ebay'den bitki cayi almistim sinamekili, o bile ise yaramadi. Su hapa baktim ebayde varmi ondan denesem mi bilmiyorum.
Süt bide kabuk tarçın yada normal at cnm karıştırarak kaynat iç hem miden rahatlıyor hem sorunun çözülüyor...
O ilacı mutlaka evde bulundur çok zor durumlarda işe yarıyor doktor verdi banada içmeden araştırdım yan etkilerini bir tek 10 gün de 1 tane alyosun uzun sürerse...
5. takıma baktım grubu oturtmak için çok güzel şeyler yapıyorlar
Msj sayısını herkes yazıyor günlük
Listelere yorum yapma zorunluluğu var herkes fikrini sunuyor
her p.tesi haftasonu ve haftanın değerlendirmesini alıyorlar çok mantıklı
murccum dün faceden ekleştikya hemen yorum yapayım çok güzel hatunsun vesselam hemen zayıflayıp daha da güzelleşiyosun tmm
fulya ve büşra dediklerinizin hepsini yaptım işe yaramıyo yaramıyo bekuniside denedim artık bıraktım kendi halinesizde sindirimi hızlandıran elmalı karışım bile bende işe yaramadı düşünün artık
fulyaya katılıyorum msj sayısını yazmak falan fazla ciddi ya samimiyeti kalmaz zorlamak gibi olur fikrim bu yönde
eda tatlıyı yemişsinsenin tatlı benimde sahlep olmadı dün bozdu işi
hicran nerelerdesin cnm
ben bu yarışma konusunda çok ciddiyim...katılmak isteyenler lütfen bana başvursun ...
Slm ,kizlar neler yapiyorsunuz bakayim dedim. Bayadir ugramiyorum sizden de kopamiyorum. Benimde annem yanimdaydi 2 haftadir diyet falan yapamadim. Misfire varken ne yazikki olmuyor. En son tartildigimda da 72,6 cikmistim. Bugun basladim yine spora. Devam yani. Ne zor is kilo vermek cocuk 16 aylik oldu Ben hala do gum kilolarimi veremedim.
bende katılırım. vuv kimseler yok topikte başım çatlıyo kızlar bir slm verip kaçam dedim. akşam tavuk iki parça haşlanmış ve yoğurt yedim yatmadan da süt düşünüyorum bye..
ben hala biraz nefes alabiliyorum.. ama yarin nolcak bilmiyorum dun sadece bogazim kasiniyordu bugun hastalik yeni basladi daha kotu olmam umarim :/ yaz gelsin artik yeter
bizim takimin o kadar disiplinli olabilecegini sanmiyorum canim acikcasi. bi de gunluk kota dolsun diye zoraki mesaj yazmak onlari saymak falan sanki bana yapay gibi geliyor, bilmiyorum.. elimizden geleni yapalim buraya hergun zaman ayiralim bence yeterli ama tabi cogunluga uyarim eger kural gelirse benim icin farketmez ben zaten buralardayimsaat farki oldugu icin herkes buradayken ben olamasam da aksam telafi etmeye calisiyorum yoklugumu
Dün Ögleden sonra
birbardak yeşil Çay İçtim Ve akşam sadece salata yedim
Başkada Hiçbirşey yemedim
murccum dün faceden ekleştikya hemen yorum yapayım çok güzel hatunsun vesselam hemen zayıflayıp daha da güzelleşiyosun tmm
fulya ve büşra dediklerinizin hepsini yaptım işe yaramıyo yaramıyo bekuniside denedim artık bıraktım kendi halinesizde sindirimi hızlandıran elmalı karışım bile bende işe yaramadı düşünün artık
fulyaya katılıyorum msj sayısını yazmak falan fazla ciddi ya samimiyeti kalmaz zorlamak gibi olur fikrim bu yönde
eda tatlıyı yemişsinsenin tatlı benimde sahlep olmadı dün bozdu işi
hicran nerelerdesin cnm
Dün Ögleden sonra
birbardak yeşil Çay İçtim Ve akşam sadece salata yedim
Başkada Hiçbirşey yemedim
süper daha ne olsun
şimdi kızlar size bir sorum var çalıştığım ve her sabah çocuğun kıyafetlerini hazırlamak uyanmamasını sağlamak uyanırsa bile giydirip aşağı indirmek gibi sebeplerden evde kahvaltı yapmam çok zor oluyo aklıma şöyle birşey geldi esmer un alsam kepekli çavdarlı gibi dereotlu/maydanozlu peynirli poğaça yapsam hamurunada çok az yağ yoğurt süt yumurta eklesem yaklaşık 2dilim ekmek grmında poğaçalar yapsam bir hafta yesem olur mu dersiniz
süper daha ne olsun
şimdi kızlar size bir sorum var çalıştığım ve her sabah çocuğun kıyafetlerini hazırlamak uyanmamasını sağlamak uyanırsa bile giydirip aşağı indirmek gibi sebeplerden evde kahvaltı yapmam çok zor oluyo aklıma şöyle birşey geldi esmer un alsam kepekli çavdarlı gibi dereotlu/maydanozlu peynirli poğaça yapsam hamurunada çok az yağ yoğurt süt yumurta eklesem yaklaşık 2dilim ekmek grmında poğaçalar yapsam bir hafta yesem olur mu dersiniz
ben yeniyim daha üyeniz sayılmam o sebeple yaptığınız düzenlemeye uymaya çalışırım elbet. ama mesaj sayma falan saçma geliyor bana. hatta davetinizi okuduktan sonra girip baktım sayım yapıyormusunuz diye yapmadığınızı görünce hoşuma gitti. geldim. yine de karar sizin hanımlar...5. takıma baktım grubu oturtmak için çok güzel şeyler yapıyorlar
Msj sayısını herkes yazıyor günlük
Listelere yorum yapma zorunluluğu var herkes fikrini sunuyor
her p.tesi haftasonu ve haftanın değerlendirmesini alıyorlar çok mantıklı
menün çok güzel ama niye öğle yok ? nasıl dayandın kız akşama kadar ben mutlaka yerdim birşeylerBende özendim menümü yazcam
Sabah 1 haşlanmış patates
az bişey peynir
küçük salatalık en küçük domates
1 fincan yeşilçay
3 zeytin
Ara yok öğle yok
Akşam abarttım
1 kase kavrulmuş taze fasülye kurusu
2 kaşık patates kavurması
1 kase tarhana çorba
2 dilim kepek ekmek:18::18:
Ara : 1fincan yeşilçay
1 portakal
1 form bisküvi
seninkide güzel özellikle kahvaltıya bayıldım. tüm diyet üstatlarının ortak düşüncesi zengin kahvaltıyı çok güzel uygulamışsın ama sende de öğle yok nasıl dayanıyonuz yav öğlesiz. kahvaltıyı geç bile yapsanız öğlen meyve falan mutlaka yiyin. ben diyetisyene gittiğim dönem doktor özellikle aralara dikkat ediyordu ve ben günde 3 ana 6 ara öğünle bir ayda 3,5 kilo vermiştimbenim bugünkü menüm
sabah kahvaltıda menemen
beyaz peynir
tulum peyniri
kaşar peyniri
çay
ara 1 muz
öğle bişey yemedim şimdi farkettimde
ara yeşil çay
akşam 1 tabak mercimek çorba saat 6 da
sonrasında 1 dilimkadayıf burma
gün içinde 2 litre su
aklımda yeşil çay içmek vardı ama unuttum
süper daha ne olsun
Cnm benım dukandan kalan yulaf kepegım vardı bıde esmer un aldım ıcınede 1 cay bardagı beyaz un koydu annem cunku tutmuyo dagılıyo onu koymazsan bıde keten tohumu koyduk ıcıne annem top top ekmekler yaptı ama cok lezzetlı oldugu ıcın ben cok yıyorum ondan yaptırmadım ama cok kullanıslı oluyo dene derım.Kipada degısık yulaflı tahıllı unlar satılıyo yaglı kagıdın ustunde yapabılırsın
herkese günaydınlarrr
ben yeniyim daha üyeniz sayılmam o sebeple yaptığınız düzenlemeye uymaya çalışırım elbet. ama mesaj sayma falan saçma geliyor bana. hatta davetinizi okuduktan sonra girip baktım sayım yapıyormusunuz diye yapmadığınızı görünce hoşuma gitti. geldim. yine de karar sizin hanımlar...
menün çok güzel ama niye öğle yok ? nasıl dayandın kız akşama kadar ben mutlaka yerdim birşeyler
seninkide güzel özellikle kahvaltıya bayıldım. tüm diyet üstatlarının ortak düşüncesi zengin kahvaltıyı çok güzel uygulamışsın ama sende de öğle yok nasıl dayanıyonuz yav öğlesiz. kahvaltıyı geç bile yapsanız öğlen meyve falan mutlaka yiyin. ben diyetisyene gittiğim dönem doktor özellikle aralara dikkat ediyordu ve ben günde 3 ana 6 ara öğünle bir ayda 3,5 kilo vermiştim
ev poçası yapabilirsin canım. içine yağı az koy ve mümkünse zeytin yağı koy böylece vücudun ihtiyacı olan yağ asitlerinide kahvaltı ile almış olursun. ben de aynı şeyi düşünüyorum hatta üşenmezsem içine koyacağım malzemenin kalorisini hesaplayıp bir poçaya düşecek ortalama kaloriyi de bulacağım . zaten kahvaltıda 300-400 kalori alımı gerek. ama ben hep düşük kalori ile çalışıyom ya :)
neyse menüme geçem kızlar. akşam 2 parça haşlanmış tavuk ve yoğurtla hapattım. süt içmedim sonrasında dün 2 litre su içebildim. akşam onda yumurta haşladım bugün için ve gelirken unuttum iyi mi
Sabah: 4 kaşık yoğurt, bir muz, 2 kaşık nefsitten yapılma kahvaltılığım. hepsini yiyemedim yarısını ara da yiyecem
ara kalan kahvaltılık
öğle
3 çorba kaşığı kadar kavrulmuş mantarlı et ve bir dilim ekmek (bu kadar başka birşey bulamadım evde ne yazık ki )
ara kayısı kurusu
akşam 2 parça haşlanmış tavuk, yoğurt, birde markette malzeme bulursam salata
meyve(ya kaç gündür meyve yemiyom inşallah bu akşam yiyecem
blackcat isim neydisenin çocuk yok sanırım çocuk olunca ev yemeksiz kalmıyo mecburen yapıyosun ve yiyecek bişeyler hep oluyo tabi iyi tarafıda var kötü tarafıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?