- 5 Aralık 2013
- 7.971
- 24.542
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #284.141
Sağol canımAfiyet olsun canım, suyu coşturmuşsun
Çok güzel canım afiyet olsunSabah 10.15
2 yağda yumurta
Peynir zeytin
Domates
Yarım dilim ananas 1 küçük kivi
Yarım çay bardağı çiğ fındık
Ara 17.00
1 kk eski kaşar yarım salatalık ( eşim bekledim acıktım)
Akşam 19.00
1 tabak fırında etli sebze ( kabak patlıcan 2 adet mantar 2 adet biber )
1 fincan sütlü kahve 1 incir
Su 2.5 lt
Spor 20 dk yürüyüş
Çok güzel afiyet olsun canımMenüm
Sabah 09.00
Biberli 2 yumurta
1 kk süzme peynir
1dlm hellim
1domates
1 dlm tbe
Öğle 13.30
4 minik biber dolması(içini kıyma ve sebzeden hazırladım çok az da pirinç koydum benim yediğim en fazla 1 tatlı kaşığı pirinçtir)
1 kase yoğurt
Ara 17.00
3 ceviz
1 incir
Akşam 20.00(geç oldu dışardan ancak geldik)
Avuç içi kadar tavuk
Ayran
Yeşillik
Su:2.5 lt
Spor:50 dk yürüyüş =150 puanFit mutlu anne
çok güzel keşke oynamakta spor sayılsa valla :)İyi akşamlar hanımlar
Yemeğe misafirim vardı bu saate kadar giremedim kkya
Allahtan misafirlerin ufak kızı da diyette de yemek saatime uyum sağladılar
Menüme geleyim
Sabah 10.00 bir elma
Sucuklu yumurta
Bir ince dilim ekmek
Bir tatlı kaşığı bal
3-4 badem
Ara: 1 havuç, 4 tane çilek
Akşam 17.30 bir kase mercimek çorbası
4 tane fırında köfte yanında biber domates
1 yk bulgur pilavı
Bir kase yoğurtlu brokoli
Su: 3 lt, yatana kadar 3,5 olur
Spor: çocuklarla bol koşturmacalı oyunlar sayılır mı
boşver canım geçmişe takılıp kendine ezileyet etme bugununu kotulestirmektwn başka bir işe yaramiyorsa yoksay o geçmişiBebek ihtimali yok canım...
Dün gelen arkadaşla uzun yıllardır görüşmemiştik, biraz eskiyi andık, eski iş ortamında çektiğim sıkıntılar geldi aklıma, yeniden yaşamış gibi oldum, sanırım üzüntü baş ağrısı yaptı, başağrısı da mide bulantısı..
chia tohumu ile bir atıştırmalık gibi birşey canım :)Afiyet olsun canım, chiali ne ki
güzel olmuş afiyet olsun10:00=== 2 yk kıymalı menemen
6 siyah zeytin
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı petekli bal
16:00=== 1 adet lahmacun
Yarım demet maydanoz
5 adet yeşil soğan
güzel menü pazar kahvaltısı olduğu için bütün çoğunda bal tereyağı vardı ve ölçülü o yüzden ses etmiyorum yat dinlen sende ben misafir gidince ertesi günü kendime adıyorum :)Bugün kardeşimle arkadasları gitti temizlik falan derken bayağı yoruldum. Hemen menümü yaziyim çocuk insallah uyurda bende uyurum
12.30 sucuklu yumurta
1 kk suzme peynir
2 dilim kaşar peyniri
1 çk bal 1/2çk tereyağ
1 tbe
14.30 1 elma
Yarım muzla yarım armut
19.00 tavuk göğsü 1 parça
Salata
Yogurt
1 yk makarna tadına baktım sadece
Su 3l spor 70 dk yürüyüş 210 puanFit mutlu anne
amanın büyük sabah erken kalkmasin aslında aynı saatte uyusalar süper olur sana da vakit kalır insan kendine ait bir kahve içme vakti istiyorTavuk göğsü olmasaymış iyiymiş canım
Afiyet olsun
Ben de ufaklığın gözünün içine bakıyorum uyusun diye çok yoruldum ben de büyük de enteresan bi şekilde erken uyudu ama bu sefer de küçümen cin gibi hiç uyumaya niyeti yok
afiyet olsun bu bademlwrin bir anlamı olmalı :) akşam yemeğinde de yenmişSelamlar yeniden;
11.40
2 yk yulaf ve 1 yumurtayla yapılan krep
3 minik dilim muz
5 siyah 1 yeşil zeytin
1 parça beyaz peynir
1 çk krem peynir
1 tk salçalı soğan kavurması
Domates salatalık roka maydanoz azar azar
3 badem
1 çb yy tarçınlı süt
19.20
2.5 avuç kadar haşlanmış tavuk
5 badem
Salata
Su:2 lt
ah bu eşler leptini bile bozdurur :) güzel canım afiyet olsunSabah 10.15
2 yağda yumurta
Peynir zeytin
Domates
Yarım dilim ananas 1 küçük kivi
Yarım çay bardağı çiğ fındık
Ara 17.00
1 kk eski kaşar yarım salatalık ( eşim bekledim acıktım)
Akşam 19.00
1 tabak fırında etli sebze ( kabak patlıcan 2 adet mantar 2 adet biber )
1 fincan sütlü kahve 1 incir
Su 2.5 lt
Spor 20 dk yürüyüş
biz ona sebzeli biber dolması diyelim diyet olmuş çünkü afiyet olsunMenüm
Sabah 09.00
Biberli 2 yumurta
1 kk süzme peynir
1dlm hellim
1domates
1 dlm tbe
Öğle 13.30
4 minik biber dolması(içini kıyma ve sebzeden hazırladım çok az da pirinç koydum benim yediğim en fazla 1 tatlı kaşığı pirinçtir)
1 kase yoğurt
Ara 17.00
3 ceviz
1 incir
Akşam 20.00(geç oldu dışardan ancak geldik)
Avuç içi kadar tavuk
Ayran
Yeşillik
Su:2.5 lt
Spor:50 dk yürüyüş =150 puanFit mutlu anne
iyi uykularUfaklık uyudu şükürler olsun
Ben de yatıyorum artık iyi geceler hepinize
iyi geceler ablacümleten iyi geceler
ahhh Berrin ahhh sesin çıkmadı içime doğdu zatenKizlarrr Selam,
Ablami yolcu ettik sonunda, cuma aksamindan cumartesi aksamina kadar gecen 24 saatte cok fena seyler yedim. Bugun itibari ile normal yememe dondum, sabah cok fazla artidaydim, umarim yarina bir kismi gitmis olur
Hepiniz merak etmissiniz beni, cok saolun, ablamin son gunu deyip 1 gun serbest biraktim kendimi umarim yarina biraz toparlamis olurum.
Tüm gün kaçamak yapıp ertesi gün karatayaa uyuyor diye kısır ve patates olmazzzzzzzTam yaramaz cocuklara dondun, sesi cikmjyorsa yaramazlik yapiyor demektir
Bugunun uslu menusu
Saat 11:30 (bitis saati)
2 haslanmis yumurta
El ayasi kadar peynir
Kapya biber
10 zeytin
Yarim cb ceviz
Saat 14:30
Sade turk kahvesi
Saat 18:45-19:15
1 tabak yogurtlu kabak
1,5 yk kisir
1.5 yk patates salatasi
Aksam kisir ve patates salatasi var ama karatay azicik olarak serbest birakiyor diyerek yedim, esimin cani kisirla patates salatasi cekmis azicik ben de tadina baktim.
Su 2lt
Spor 10 dk spor
Teşekkürler canımAfiyet olsun canim
Gayet güzel canım afiyet olsun
Kumburgaz canim sahilde ev yaz gelsede debize girsek artikgel götüreyim goturmemmi hic
Su ikiyi geçmiştir canim o saate kadar olani yaziyorum
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Teşekkür ederim tatlımÇok güzel afiyet olsun canım
1 günden pek bişey olmaz ama birkaç gününe mal olabilir canım. Ben de geçen hafta kız kardeşim burda diye az buçuk cozuttum fakat o vicdan azabı çok fenaKizlarrr Selam,
Ablami yolcu ettik sonunda, cuma aksamindan cumartesi aksamina kadar gecen 24 saatte cok fena seyler yedim. Bugun itibari ile normal yememe dondum, sabah cok fazla artidaydim, umarim yarina bir kismi gitmis olur
Hepiniz merak etmissiniz beni, cok saolun, ablamin son gunu deyip 1 gun serbest biraktim kendimi umarim yarina biraz toparlamis olurum.
Bugün fena olmamış fakat yarın bak aldığın gitmemişse daha da dikkat et kuzumTam yaramaz cocuklara dondun, sesi cikmjyorsa yaramazlik yapiyor demektir
Bugunun uslu menusu
Saat 11:30 (bitis saati)
2 haslanmis yumurta
El ayasi kadar peynir
Kapya biber
10 zeytin
Yarim cb ceviz
Saat 14:30
Sade turk kahvesi
Saat 18:45-19:15
1 tabak yogurtlu kabak
1,5 yk kisir
1.5 yk patates salatasi
Aksam kisir ve patates salatasi var ama karatay azicik olarak serbest birakiyor diyerek yedim, esimin cani kisirla patates salatasi cekmis azicik ben de tadina baktim.
Su 2lt
Spor 10 dk spor
Kuzu biliyorum iki çocukla hayat oldukça zor olsa gerek bende bir hafta olacak neredeyse iki çocuk var yaşları da büyük küçük olsalar daha farklı olurdu eminim lakin özellikle listedekiler kaybolunca beni bir stres sarıyor kendim gelemeyince nasıl vicdan azabı çekiyorum aynı öyle bak sen yoktunIyi geceler kizlar
Bugun ugrayamadim
Dun hic bir is yapamadim bolbol uyudum aksamada misafirliğe gidince butun isler bugüne kaldi bugunde kahvaltidan sonra küçüğü uyutup büyükle esimi dışarı postalayip islere kizistim lakin ne mümkün esimin dışarı çıkmak isteyesi tuttu apar topar hazırlandık ciktik yenice girdik eve cocuklari uyuttum bi bakayım dedim butun gun kafam burda giremeyince vicdan azabı oluyor resmen surekli izine çıkayım dusuncesi aklimda lakin izine cikinca kendimden korkuyorum
Evet canımbiz ona sebzeli biber dolması diyelim diyet olmuş çünkü afiyet olsun
Alternatif olmuştur ben de pek yapmam pirincten dolayı aslında bu şekilde denenebilir bize de fikir olduEvet canımoğlum istedi yapmamı ki çok çok nadir bişey ister . Hem ona da sağlıklı bir yemek yedireyim dedim öyle yaptım Ama çok beğendim tadını
Cok haklısın baharim ben bu ara gerçekten dikiş tutturamiyorum ve herkese en çok kızdığım seyi ben yapıyorum hersey pamuk ipliğine bagli gibi dort elle sarılmaya çabalıyorum bu modu degistiricem inşallahKuzu biliyorum iki çocukla hayat oldukça zor olsa gerek bende bir hafta olacak neredeyse iki çocuk var yaşları da büyük küçük olsalar daha farklı olurdu eminim lakin özellikle listedekiler kaybolunca beni bir stres sarıyor kendim gelemeyince nasıl vicdan azabı çekiyorum aynı öyle bak sen yoktungewezebidik yoktu ( onun ayrı sopa yiyesi varmış) ve bu böyle uzar, olay sadece gelip menü yazmak değil senin nezninde söylüyorum kızım sana gelinim sen anla gelip vaktim yok deyip menü yazıp cikanlara ben neden vakit harcıyorum diyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?