Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok güzel canım afiyet olsun

Çok güzel afiyet olsun canım

Kizlarrr Selam,
Ablami yolcu ettik sonunda, cuma aksamindan cumartesi aksamina kadar gecen 24 saatte cok fena seyler yedim. Bugun itibari ile normal yememe dondum, sabah cok fazla artidaydim, umarim yarina bir kismi gitmis olur
Hepiniz merak etmissiniz beni, cok saolun, ablamin son gunu deyip 1 gun serbest biraktim kendimi umarim yarina biraz toparlamis olurum.

Tam yaramaz cocuklara dondun, sesi cikmjyorsa yaramazlik yapiyor demektir
Bugunun uslu menusu

Saat 11:30 (bitis saati)
2 haslanmis yumurta
El ayasi kadar peynir
Kapya biber
10 zeytin
Yarim cb ceviz

Saat 14:30
Sade turk kahvesi

Saat 18:45-19:15
1 tabak yogurtlu kabak
1,5 yk kisir
1.5 yk patates salatasi

Aksam kisir ve patates salatasi var ama karatay azicik olarak serbest birakiyor diyerek yedim, esimin cani kisirla patates salatasi cekmis azicik ben de tadina baktim.

Su 2lt
Spor 10 dk spor

çok güzel keşke oynamakta spor sayılsa valla :)
boşver canım geçmişe takılıp kendine ezileyet etme bugununu kotulestirmektwn başka bir işe yaramiyorsa yoksay o geçmişi
Afiyet olsun canım, chiali ne ki
chia tohumu ile bir atıştırmalık gibi birşey canım :)
güzel olmuş afiyet olsun
güzel menü pazar kahvaltısı olduğu için bütün çoğunda bal tereyağı vardı ve ölçülü o yüzden ses etmiyorum yat dinlen sende ben misafir gidince ertesi günü kendime adıyorum :)
amanın büyük sabah erken kalkmasin aslında aynı saatte uyusalar süper olur sana da vakit kalır insan kendine ait bir kahve içme vakti istiyor
afiyet olsun bu bademlwrin bir anlamı olmalı :) akşam yemeğinde de yenmiş
ah bu eşler leptini bile bozdurur :) güzel canım afiyet olsun
biz ona sebzeli biber dolması diyelim diyet olmuş çünkü afiyet olsun
Ufaklık uyudu şükürler olsun
Ben de yatıyorum artık iyi geceler hepinize
iyi uykular
cümleten iyi geceler
iyi geceler abla
ahhh Berrin ahhh sesin çıkmadı içime doğdu zaten ben hiç mutlu olmadım bu okuduğuma inşallah ters filan teper tartı mutlu olur yarın artık olan olmuş

Cuma sabah 9 da klasik karatay kahvaltisi yaptim ama aksaminda sinirsiz uzak dogu yemegine gittik, gercekten sinirsiz yedim
Dun de iki tane tatli yedim. Ozetle resmen simardim, ama sabah tartilinca yuzume bir tokat yedim bakalim yarina durum ne olacak.
Bir daha kacamak yapmicam, resmen kendime ceza verdim odul adi altinda

Tüm gün kaçamak yapıp ertesi gün karatayaa uyuyor diye kısır ve patates olmazzzzzzz
Oldu olacak lahmacun yeseydin ona da izin var 15 günde bir kiii Karatay patates salatasına izin vermez ve Karatay malesef ufak hataları da kolay affetmiyor bu tarz diyetler daha despot oluyor canım belki normal diyetinde kaçamak yapsan çok etkilemez ama karatau dukan tarzı ciddi etkiliyor

Iyi geceler kizlar
Bugun ugrayamadim
Dun hic bir is yapamadim bolbol uyudum aksamada misafirliğe gidince butun isler bugüne kaldi bugunde kahvaltidan sonra küçüğü uyutup büyükle esimi dışarı postalayip islere kizistim lakin ne mümkün esimin dışarı çıkmak isteyesi tuttu apar topar hazırlandık ciktik yenice girdik eve cocuklari uyuttum bi bakayım dedim butun gun kafam burda giremeyince vicdan azabı oluyor resmen surekli izine çıkayım dusuncesi aklimda lakin izine cikinca kendimden korkuyorum

Teşekkürler canım
Çok güzel afiyet olsun canım
Teşekkür ederim tatlım
1 günden pek bişey olmaz ama birkaç gününe mal olabilir canım. Ben de geçen hafta kız kardeşim burda diye az buçuk cozuttum fakat o vicdan azabı çok fena
Bugün fena olmamış fakat yarın bak aldığın gitmemişse daha da dikkat et kuzum

Kuzu biliyorum iki çocukla hayat oldukça zor olsa gerek bende bir hafta olacak neredeyse iki çocuk var yaşları da büyük küçük olsalar daha farklı olurdu eminim lakin özellikle listedekiler kaybolunca beni bir stres sarıyor kendim gelemeyince nasıl vicdan azabı çekiyorum aynı öyle bak sen yoktun gewezebidik yoktu ( onun ayrı sopa yiyesi varmış) ve bu böyle uzar, olay sadece gelip menü yazmak değil senin nezninde söylüyorum kızım sana gelinim sen anla gelip vaktim yok deyip menü yazıp cikanlara ben neden vakit harcıyorum diyor insan

Evet canım oğlum istedi yapmamı ki çok çok nadir bişey ister . Hem ona da sağlıklı bir yemek yedireyim dedim öyle yaptım Ama çok beğendim tadını
Alternatif olmuştur ben de pek yapmam pirincten dolayı aslında bu şekilde denenebilir bize de fikir oldu

Cok haklısın baharim ben bu ara gerçekten dikiş tutturamiyorum ve herkese en çok kızdığım seyi ben yapıyorum hersey pamuk ipliğine bagli gibi dort elle sarılmaya çabalıyorum bu modu degistiricem inşallah ve cidden gelemediğim her an vicdan azabı dayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…