Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Düdüklü kullanmiyomusun cnm

haftasonu biraz gec olmasina o kadar takilmiyorum ama hafta ici onemli cnm

Insallah yarin eksi gelir
Düdüklüde yapıyorum ama hem zor pişiyo hem de pek lezzetli olmuyo, çözemedim henüz..

Ben de geç yiyince keyfim kaçıyor, neticede her istediğimizi yemiyoruz, en azından erken yiyeyim de fedakarlığa değsin diyorum. Her zaman olmuyor işte İnşaallah..

Kankim bugün kendini şımartmışsın, dondurmayı simitin yerine ve o vakitte yesen görmezden geleceğdim yarın tam motivasyon yeni bir haftaya başlayalım
İnşALLAH benim tekrar disipline girmem lazım regl öncesi daha fazla salmadan toparlarim insAllah ya yarin hastane randevusunu alıp ilk atagi yapacam insAllah kontrol altında olmak insanı daha düzenli yaoior

İnşALLAH benim tekrar disipline girmem lazım regl öncesi daha fazla salmadan toparlarim insAllah ya yarin hastane randevusunu alıp ilk atagi yapacam insAllah kontrol altında olmak insanı daha düzenli yaoior
Diyetisyene mi başlican canım?
İyidir, fazla kontrolden zarar gelmez

Hafize bu hafta senden guzel eksi bekliyorum diyorum gerisini sana birakiyorum canikom :))
Tamam abla insAllah yarın dahil elimden gelenin fazlasini yapicam yarın sabahtan menümu belirlryim erkenden kapaticam günü insAllah cumaya kadar aynı devam
Ama regle sayılı günler var onun bi dezavantajini görmem insAllah

Evet canım yenilik şart özel değil ama en azından kas yağ oranımi falan görürüm iyi olur dedim listeyi beğenirsem uygularım
Olsun yav, diyetisyen diyetisyendir. Zaten insan ciddiye alıp, odaklanınca kilo veriyor. Özel ya da değil, diyetisyene gitmek ana gündeminin kilo vermek olmasını kolaylaştırır:)

]
Menümü yazayim kalan mesajlara sonra bakicam

7.00
Kahve
1 tk probolisli bal

12.00
Kiymali 1 yumurta
Peynir
2 dil ceddar
5-6zeytin
Yarim cb karisik kuruyemis
Dereotu

18.40
3-4 kş kiyma kavurma
Yogurt

Su 2 lt
afiyet olsun abla güzel olmuş
Olsun yav, diyetisyen diyetisyendir. Zaten insan ciddiye alıp, odaklanınca kilo veriyor. Özel ya da değil, diyetisyene gitmek ana gündeminin kilo vermek olmasını kolaylaştırır:)
Aynen oylr canım bklm hayırlısı ramazan bayramına kadar asıl hedefe yaklasirim insAllah böylelikle

Canım çok tatlı istiyodu bende bari meyveyle gideriyim dedim

Aynen öyle valla emzirince kimseyede diyemiyorumki siz bakin ben uyuyim diye kesintisiz uyumayı özledimmmm

Rapor alcam biraz doğum iznim bittide

Günaydın hanımlar
Bu gece doğru düzgün hiç uyuyamadım ve çok acıkmış hissediyorum kendimi 10 gündür ilk defa bu kadar aç hissediyorum uykusuzluktan mı nedir bilemedim
Neyse Pazartesi bildirimimi yapayım ben

Cuma 67
Bugün 65,9
Fark 1,1

Dediğim gibi çok aç hissediyorum muhtemelen ondan bu kadar eksi oldu eeee tabi inşallah gerçek bi kilo vermedir :)

Büyük 4.30dam beri ayakta bu gece canıma okudu benim, uykusuzluktan bitik vaziyetteyim
uyu dinlen canım bi an once hayırdır niye uyumadi ki hasta falan mi
Vay çok iyi canım ya masAllah cumaya eksin artsın insAllah

Cumartesi menum
10:30
2 dilim tb ekmekten sucuklu kaşarlı tost
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
Az salatalık

17:30
1tabak ispanak yemeği
4 kaşık yoğurt
3 jalapeno

Su:2lt
Afiyet olsun canım güzel
Bugün menusu
12:00
2 dilim sucuk
1 kk peynir
½dilim tb ekmeği
Domatesli biber sote

19:00
1 porsiyon kofte
Salata
Ayran

Su:2,5lt
Çok güzel canım afiyet olsun
Alternatif olmuştur ben de pek yapmam pirincten dolayı aslında bu şekilde denenebilir bize de fikir oldu
Evet canım
Evet kaptanım
Teşekkürler tatlım
Simit olmasa gayet güzelmiş canım. Bende simiti çok severim ama diyete başladığımdan beri almıyorum aldırmıyorum kendimi tutamam yerim diye korkuyorum. Sadece bir kere eşim almıştı yemiştim eskisi kadar mutlu olmamıştım tabi yerken kilo olacak diye
nasil yaptin tatlim
Lahmacun içine benzedi biraz. Soğan, maydanoz, biber, soyduğum 1 patlıcanı ve domatesleri doğrayıcıda iyice ufalttım kıyma , baharatlar , salça ve az yağla iyice yoğurup biberleri doldurdum
Menümü yazayim kalan mesajlara sonra bakicam

7.00
Kahve
1 tk probolisli bal

12.00
Kiymali 1 yumurta
Peynir
2 dil ceddar
5-6zeytin
Yarim cb karisik kuruyemis
Dereotu

18.40
3-4 kş kiyma kavurma
Yogurt

Su 2 lt
Çok güzel mefkurem afiyet olsun
Tebrikler gerçektir canım. Emzirince daha hızlı gidiyor kilolar. Hem acıkman da iyiye işaret

uyu dinlen canım bi an once hayırdır niye uyumadi ki hasta falan mi

Vay çok iyi canım ya masAllah cumaya eksin artsın insAllah
Yok canım hasta değil şükürler olsun
Dün misafirimiz vardı hep beraber epey oyun falan oynadık koşturduk yorgun düştü 9a geliyordu uyuyakaldı
Normalde 11den önce uyumaz o yüzden uykusunu aldı uyandı heralde
Şimdi yanına gittim uyuyakalmış ama bu seferde ufaklık uyandı

İnşallah canım inşallahhh ya böyle bile kalsa süper valla bi haftada bi kilo benim için Harika bişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…