- Konu Sahibi Handandandan
-
- #28.421
ismim mine canım. ya çocuk yok birde benim koca çok yemek seçer ve de bazen yemek yemez akşamları ve ben evlendiğimden beri o kadar yemek döktüm ki çöpe. inan soğudum yemek yapmaktan. insanlar açlıktan ölüyo ben yap yap çöpe at. yok sana yemek falan dedim en sonunda kızıp. şimdi akşamları soruyom yemek yiyecekse hazırlıyom yemezse ben kendime uygun hızlı birşeyler yapıyom. bizim çocuk olsa oda babasına bakıp hiçbirşey yemez sinir eder beni
sayam bak kocam hiçbir sebzeyi yemez. makarna yemez mantı yemez. çorbaları eh zorlayarak yedirim. yumurta sirke sarımsak yemez. ev köftesini beğenmez. o marketteki hazır şeyleri istiyo onlarda benim midemi bulandırıyor dondurulmuş ürünlerdeki yağsı koku. tavuk sadece kanat ister oda bana yağlı geliyor. ay sorma pişşirecek şey bulamıyom kızıp git ne istersen onu ye diyom bazen...
cnm sende sebze al haşla 3 gün yanında taşı yoğurtla ye ben yapıyorum arada buharda karnı bahar brokoli haşlıyorum hafif zeytin yağı yoğurt 1 veya 2 dilim esmer ekmek,zeytinyağlı pırasa ıspanak pişir saklama kaplarına koy taşı yanında 2 gün yersin öğlen akşam 4 öğünde biter zaten fikir sonuçta tercih senin
oh oh ne güzel menü ya. ben şu yeşil çayı bir sevemedim gitti . içemiyom çimen suyu gibi geliyorSabah Haşlanmış Patates
2 galeta
Yarim bardak Nescafe az şekerli
Ara
Yeşil Çay
Öglen
MErcimek Corbası
3-4 Siyah Et
Arada
2 galeta Akşamda
Sadece Salata yemeyi Pilanlıyorum
Birbardak daha yeşil Cay İçeçegim
oh oh ne güzel menü ya. ben şu yeşil çayı bir sevemedim gitti . içemiyom çimen suyu gibi geliyor
bu arada sabah tartıldım söylemeden edemeyecem 72,9 çıktı oh oh inşallah cumaya kadar rejimi bozmam da vermeye devam ederim
Ben Limonlu seviyorum Güzel oluyor Ama ben sallama kullanmıyorum küçük kutuda satılanlardan alıyorum tadıda güzel sen nasıl kullanıyorsun bende bu cuma 55.00 olmak istiyorum inşallah:13:
Sabah Haşlanmış Patates
2 galeta
Yarim bardak Nescafe az şekerli
Ara
Yeşil Çay
Öglen
MErcimek Corbası
3-4 Siyah Et
Arada
2 galeta Akşamda
Sadece Salata yemeyi Pilanlıyorum
Birbardak daha yeşil Cay İçeçegim
oh oh ne güzel menü ya. ben şu yeşil çayı bir sevemedim gitti . içemiyom çimen suyu gibi geliyor
bu arada sabah tartıldım söylemeden edemeyecem 72,9 çıktı oh oh inşallah cumaya kadar rejimi bozmam da vermeye devam ederim
sallamalar çok kötü zaten onu hiç içemedim. kutuda hatta en iyisi o dediler bergamutlu aldım ama onu da sevmedim. bazen yapıyom zorla içiyom yada soğuyana kadar bekleyip kafama dikiyorum ama düzenli içmeye alışamadım bir türlü
menün ideal hicrancım afiyet şeker olsun
süper bak hemen etki etmiş aynen devam
bende sabah 1 bardak ballı tarçınlı ılık su içtim
1,5 minik poğaça yedim (ev yapımı)
işe gelince 1 bardak yeşilçay
ara yok
öğlen mercimek çorbası 1 dilim ekmek
4 yemek kaşığı pilav (çok acıkmıştım )
birazdanda yeşilçay içerim
Migrostan birkaç kere limonlu yesilcay aldım 1,5lt limonata gibi Tadı Güzel ama Etkisi nasıldır Bilmiyorum ama kalorisi cok az Canım
sen al kafana takma sonra darattırırsın onların içi paylı oluyor halleder gelinlikçi...Arkadaşlar pazar Gelinlik bakacagım Suana alırsan Fiyatları uygunmuşAma ben hala 55-56 kilolardayım
Canım Senin menünde güzel poğacaolmasa daha iyi olurmus
Arkadaşlar pazar Gelinlik bakacagım Suana alırsan Fiyatları uygunmuşAma ben hala 55-56 kilolardayım
çok güzel bir fikirben katılırım...kesinlikle motivasyonu artırır.
2 kişimiiiiiiiiiiiiiibende katılırım. vuv kimseler yok topikte başım çatlıyo kızlar bir slm verip kaçam dedim. akşam tavuk iki parça haşlanmış ve yoğurt yedim yatmadan da süt düşünüyorum bye..
ya ya ama ben yaptım kendi ellerimle aslında haftasonu yaptım oğluşum yesin diye konu komşuyada dağıttım bitsin diye ama bereketliymiş
Arada epey fark varsa al bencede sonra tadilata gidersin sorun olmaz
demlemek için mi kutulu hazır sıvımı bu bende bakam bir buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?