Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

cnm sende sebze al haşla 3 gün yanında taşı yoğurtla ye ben yapıyorum arada buharda karnı bahar brokoli haşlıyorum hafif zeytin yağı yoğurt 1 veya 2 dilim esmer ekmek,zeytinyağlı pırasa ıspanak pişir saklama kaplarına koy taşı yanında 2 gün yersin öğlen akşam 4 öğünde biter zaten fikir sonuçta tercih senin

sağol canım bende öyle düşünüyom markete gidem bu hafta ne bulursam sebze toplayacam

Sabah Haşlanmış Patates
2 galeta
Yarim bardak Nescafe az şekerli
Ara
Yeşil Çay
Öglen
MErcimek Corbası
3-4 Siyah Et
Arada
2 galeta Akşamda
Sadece Salata yemeyi Pilanlıyorum
Birbardak daha yeşil Cay İçeçegim

oh oh ne güzel menü ya. ben şu yeşil çayı bir sevemedim gitti . içemiyom çimen suyu gibi geliyor
bu arada sabah tartıldım söylemeden edemeyecem 72,9 çıktı oh oh inşallah cumaya kadar rejimi bozmam da vermeye devam ederim

Ben Limonlu seviyorum Güzel oluyor Ama ben sallama kullanmıyorum küçük kutuda satılanlardan alıyorum tadıda güzel sen nasıl kullanıyorsun bende bu cuma 55.00 olmak istiyorum inşallah:13:

Ben Limonlu seviyorum Güzel oluyor Ama ben sallama kullanmıyorum küçük kutuda satılanlardan alıyorum tadıda güzel sen nasıl kullanıyorsun bende bu cuma 55.00 olmak istiyorum inşallah:13:

sallamalar çok kötü zaten onu hiç içemedim. kutuda hatta en iyisi o dediler bergamutlu aldım ama onu da sevmedim. bazen yapıyom zorla içiyom yada soğuyana kadar bekleyip kafama dikiyorum ama düzenli içmeye alışamadım bir türlü

menün ideal hicrancım afiyet şeker olsun

süper bak hemen etki etmiş aynen devam
bende sabah 1 bardak ballı tarçınlı ılık su içtim

1,5 minik poğaça yedim (ev yapımı)
işe gelince 1 bardak yeşilçay

ara yok

öğlen mercimek çorbası 1 dilim ekmek
4 yemek kaşığı pilav (çok acıkmıştım )

birazdanda yeşilçay içerim

Migrostan birkaç kere limonlu yesilcay aldım 1,5lt limonata gibi Tadı Güzel ama Etkisi nasıldır Bilmiyorum ama kalorisi cok az Canım

Canım Senin menünde güzel poğaca olmasa daha iyi olurmus

Arkadaşlar pazar Gelinlik bakacagım Suana alırsan Fiyatları uygunmuş Ama ben hala 55-56 kilolardayım

Canım Senin menünde güzel poğaca olmasa daha iyi olurmus

ya ya ama ben yaptım kendi ellerimle aslında haftasonu yaptım oğluşum yesin diye konu komşuyada dağıttım bitsin diye ama bereketliymiş

Arkadaşlar pazar Gelinlik bakacagım Suana alırsan Fiyatları uygunmuş Ama ben hala 55-56 kilolardayım

arada epey fark varsa al bencede sonra tadilata gidersin sorun olmaz

çok güzel bir fikir ben katılırım...kesinlikle motivasyonu artırır.

bende katılırım. vuv kimseler yok topikte başım çatlıyo kızlar bir slm verip kaçam dedim. akşam tavuk iki parça haşlanmış ve yoğurt yedim yatmadan da süt düşünüyorum bye..
2 kişimiiiiiiiiiiiiiihadi ama hadiiiiii...katılım , action bekliyorum sizdenmayısa kadar yarışma başlatıyoruz ..1 mayısda en fazla kilo verene hediye var..gel vatandaş gellllll

arkadaşlar bugunkü menüm sabah bir avuç kuruyemiş,öglene dogru 1 kurabiye ve kahve,öglen yarım kase çorba,4 kaşık bulgur pilavı,3 kaşık patlıcan musakka ,cacık cok mu olmus ne:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…