Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ay inşallah canım ya
Dün misafirlerimizin ve eşimin yanında göbeğimden çok utandım nasıl gizleyeceğimi şaşırdım ve gece bi ümitsizliğe kapıldım hep böyle kalacağım veremeyeceğim gibi geldi sabahki tartı moral oldu valla :)

Günaydın kızlar
Nasilsiniz benim biraz moralim bozuk malesef dün listemin dışına çıktım ve çok üzgünüm tekrar başa sarmam gerek bunu yapabilirmiyim bilmiyorum

Kahvaltısız evden çıktım okula gittim okul çıkışında yolda çilek aldik çok canim çekti ve yedim zaten bu aralar içimde canavar var gibi hissediyorum ve sonunda malup oldum yapacak bişey yok eski düzenime geri dönüyorum yasaklar beni baya yıprattı

Buradan 2 gün gibi kısa bi süreyle de olsa ayrı kalmak bana ve diyetim ile aramdaki bağa hiç iyi gelmedi,bunu bol kaçamak yapmak anlamında söylemiyorum,birkac küçük kaçamağım oldu onlar da günün erken saarlerindeydi(dün saat 4.30gibi küçük bir kase aşure yedim mesela;( kv dede buluşma olacağını yazmıştım ya kendsi her işe çok fazla yetişemeyen biri,yaşı ve galiba biraz da kilosu itibariyle..her şeye çok çok özenerek harika bi masa hazırlamıştı sağolsun ve Malatya sofrası..onlarda kendimi tuttum ama aşure için cok uğrasmıs ve azda olsa lütfen ye diye ısrar etti diğerlerinden de yiyemeyince ve aç olunca..malasef yedim küçük bir kase.biliyorumki buraya geleceğimi bilsem yemezdim mesela.genel olarak diyet psijolojisnden kopmadım hic ama birkac gün daha gelemesem kopardım biliyorum daha doğrusu anladım.ve işte bu yüzden başta Mefkurem abla olmk üzere hepinize desteğiniz hakkınız için bi kez daha teşekkür ederim.sağolun..var olun...

vallaha helal olsun sana bizim malatya mutfağı ile hazırlanmış masaya hayır demişsin
küçük kase aşure bence iyi olmuş aşure çok besleyici enerji verici bence iyi yapmışsın yemişsin bu kadar vicdan azabı çekmen yanlış geldi bana zayıflama işi bana göre bazen yürüyerek bazen koşarak bazen de durup dinlenerek gidilen bir yol her zaman koşmaya kalkarsan eni sonu tükenir bırakırsın arada durup dinlenmek tekrar enerji toplamak lazım haa durup dinlenmek istemezsen yolu geri dönmemek için arada enerji yükseltmek lazım aşure gibi , ben hazır ambalajlı olmadığı sürece ara sıra ev yapımı olan şeyleri yemeye karşı değilim sadece günü ve saati önemli

benim sıpanın bahar alerjisi depreşti hapşırık tıksırık baş ağrısı var dünden beri bu gün okula gitmedi şimdi içeride tv önün de dün gece yaptığım patatesli börekleri yiyor yedikten sonra dışarı çıkayım derse terlikle dalacam , dışarı demez odasına giderse sorun yok yatsın dinlensin

Bu yaptığın hem kendi emeklerini çöpe atmak hemde takımınınkini canim cok dikkat etmen lazim cumaya kadar bi an once toparlamaya calis
Bahara katiliyorum bi gün önce kaçamak yapip arti çıkıp ertesi gün kısır vs yiyemezsin mumkunse karatayin izin verdiği hafif şeylerle gecir kalan 4 günü
Hatanı biliyosun yukardada yazdim zaten canim ama bu ders olmali hepimize
Merveee sende topla kendini lütfen izne cikinca ipin ucu kaciyor biliyosun dusunme bunu
Cumartesi menum
10:30
2 dilim tb ekmekten sucuklu kaşarlı tost
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
Az salatalık

17:30
1tabak ispanak yemeği
4 kaşık yoğurt
3 jalapeno

Su:2lt
Afiyet olsun menü güzel
Bugün menusu
12:00
2 dilim sucuk
1 kk peynir
½dilim tb ekmeği
Domatesli biber sote

19:00
1 porsiyon kofte
Salata
Ayran

Su:2,5lt
Afiyet olsun mervecim
Mangal fikri birden cikinca salata malzemesi alamadik abla salamla birazcik simarttim kendimi :)
Tatil filan bisi yapmicakmisiniz yazın canim
Aha burdada kacamak var hem simit hem dondurma olmamis afiyet olsun canim
Valla depresyon filan anlamam kuzum ben toplayin kendinizi herkeste bisi var lutfen ya
Menümü yazayim kalan mesajlara sonra bakicam

7.00
Kahve
1 tk probolisli bal

12.00
Kiymali 1 yumurta
Peynir
2 dil ceddar
5-6zeytin
Yarim cb karisik kuruyemis
Dereotu

18.40
3-4 kş kiyma kavurma
Yogurt

Su 2 lt
Afiyet olsun abla
Rakibem cok guzel eksidesin masallah bakalim bende ne cikacak
Bildirimim
Cuma:96.4
Bugün:96.3
100 gramcık gitmiş
Cumaya artar ins canim
Günaydın arkadaşlar ben yeniyim burda 1.72 boyum 91 kiloyum 65 olmak istiyorum
Gunaydin canim kaptanimiz gelsin bakar
Günaydııınnnnnn sağlıklı hayırlı bol eksili bir hafta dilerim...sizi özlediiimmmm..
Gunaydin canim

Kizlar noluyor böyle herkese lutfen bi toplayin kendinizi bakin havalar ısınmaya basladi artik iyice gaza gelmemiz gerekirken hep bi motive düşüklüğü var
günaydııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn 9. takım azimli hatunları
Gunaydin abla
Hahahah abla planida yapmissin

Kizlar noluyor böyle herkese lutfen bi toplayin kendinizi bakin havalar ısınmaya basladi artik iyice gaza gelmemiz gerekirken hep bi motive düşüklüğü var

Gunaydin abla

Hahahah abla planida yapmissin
Haklısın canim ama ben tabiyki bırakmıyorum tam gaz devam benim uygunladigim program vardı ona düzenimi uyduramadım ona canim sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…