- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.973
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #284.201
Ay inşallah canım yaAfiyet olsun canım güzel
Çok güzel canım afiyet olsun
Evet canım
Evet kaptanım
Teşekkürler tatlım
Simit olmasa gayet güzelmiş canım. Bende simiti çok severim ama diyete başladığımdan beri almıyorum aldırmıyorumkendimi tutamam yerim diye korkuyorum. Sadece bir kere eşim almıştı yemiştim eskisi kadar mutlu olmamıştım tabi yerken kilo olacak diye
Lahmacun içine benzedi biraz. Soğan, maydanoz, biber, soyduğum 1 patlıcanı ve domatesleri doğrayıcıda iyice ufalttım kıyma , baharatlar , salça ve az yağla iyice yoğurup biberleri doldurdum
Çok güzel mefkurem afiyet olsun
Tebrikler gerçektir canım. Emzirince daha hızlı gidiyor kilolar. Hem acıkman da iyiye işaret
Az da olsa gitmiş ya sen ona bakBildirimim
Cuma:96.4
Bugün:96.3
100 gramcık gitmiş
vallaha helal olsun sana bizim malatya mutfağı ile hazırlanmış masaya hayır demişsinBuradan 2 gün gibi kısa bi süreyle de olsa ayrı kalmak bana ve diyetim ile aramdaki bağa hiç iyi gelmedi,bunu bol kaçamak yapmak anlamında söylemiyorum,birkac küçük kaçamağım oldu onlar da günün erken saarlerindeydi(dün saat 4.30gibi küçük bir kase aşure yedim mesela;( kv dede buluşma olacağını yazmıştım ya kendsi her işe çok fazla yetişemeyen biri,yaşı ve galiba biraz da kilosu itibariyle..her şeye çok çok özenerek harika bi masa hazırlamıştı sağolsun ve Malatya sofrası..onlarda kendimi tuttum ama aşure için cok uğrasmıs ve azda olsa lütfen ye diye ısrar etti diğerlerinden de yiyemeyince ve aç olunca..malasef yedim küçük bir kase.biliyorumki buraya geleceğimi bilsem yemezdim mesela.genel olarak diyet psijolojisnden kopmadım hic ama birkac gün daha gelemesem kopardım biliyorum daha doğrusu anladım.ve işte bu yüzden baştaMefkurem abla olmk üzere hepinize desteğiniz hakkınız için bi kez daha teşekkür ederim.sağolun..var olun...
Bu yaptığın hem kendi emeklerini çöpe atmak hemde takımınınkini canim cok dikkat etmen lazim cumaya kadar bi an once toparlamaya calisKizlarrr Selam,
Ablami yolcu ettik sonunda, cuma aksamindan cumartesi aksamina kadar gecen 24 saatte cok fena seyler yedim. Bugun itibari ile normal yememe dondum, sabah cok fazla artidaydim, umarim yarina bir kismi gitmis olur
Hepiniz merak etmissiniz beni, cok saolun, ablamin son gunu deyip 1 gun serbest biraktim kendimi umarim yarina biraz toparlamis olurum.
Bahara katiliyorum bi gün önce kaçamak yapip arti çıkıp ertesi gün kısır vs yiyemezsin mumkunse karatayin izin verdiği hafif şeylerle gecir kalan 4 günüTam yaramaz cocuklara dondun, sesi cikmjyorsa yaramazlik yapiyor demektir
Bugunun uslu menusu
Saat 11:30 (bitis saati)
2 haslanmis yumurta
El ayasi kadar peynir
Kapya biber
10 zeytin
Yarim cb ceviz
Saat 14:30
Sade turk kahvesi
Saat 18:45-19:15
1 tabak yogurtlu kabak
1,5 yk kisir
1.5 yk patates salatasi
Aksam kisir ve patates salatasi var ama karatay azicik olarak serbest birakiyor diyerek yedim, esimin cani kisirla patates salatasi cekmis azicik ben de tadina baktim.
Su 2lt
Spor 10 dk spor
Hatanı biliyosun yukardada yazdim zaten canim ama bu ders olmali hepimizeCuma sabah 9 da klasik karatay kahvaltisi yaptim ama aksaminda sinirsiz uzak dogu yemegine gittik, gercekten sinirsiz yedim
Dun de iki tane tatli yedim. Ozetle resmen simardim, ama sabah tartilinca yuzume bir tokat yedim bakalim yarina durum ne olacak.
Bir daha kacamak yapmicam, resmen kendime ceza verdim odul adi altinda
Merveee sende topla kendini lütfen izne cikinca ipin ucu kaciyor biliyosun dusunme bunuIyi geceler kizlar
Bugun ugrayamadim
Dun hic bir is yapamadim bolbol uyudum aksamada misafirliğe gidince butun isler bugüne kaldi bugunde kahvaltidan sonra küçüğü uyutup büyükle esimi dışarı postalayip islere kizistim lakin ne mümkün esimin dışarı çıkmak isteyesi tuttu apar topar hazırlandık ciktik yenice girdik eve cocuklari uyuttum bi bakayım dedim butun gun kafam burda giremeyince vicdan azabı oluyor resmen surekli izine çıkayım dusuncesi aklimda lakin izine cikinca kendimden korkuyorum
Afiyet olsun menü güzelCumartesi menum
10:30
2 dilim tb ekmekten sucuklu kaşarlı tost
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
Az salatalık
17:30
1tabak ispanak yemeği
4 kaşık yoğurt
3 jalapeno
Su:2lt
Afiyet olsun mervecimBugün menusu
12:00
2 dilim sucuk
1 kk peynir
½dilim tb ekmeği
Domatesli biber sote
19:00
1 porsiyon kofte
Salata
Ayran
Su:2,5lt
Mangal fikri birden cikinca salata malzemesi alamadik abla salamla birazcik simarttim kendimi :)sabah salam disinda guzel cnm
Aksamda tavugun yaninda salata guzel olurdu
Salgam tuzlu oldugu icin tercih etmeyelim
kizin esyalarini goturup yerlestiriyolar yoksa sergi falan degil
gayet güzel cnm
cok fazla sucuk yiyosun sanki cnm sık goruyorum
hayirli misafirmis
Menude cok guzel cnm
kuzum niye kendine bosuna eziyet ediyosunki
Olmus bitmis seyler icin enerjini harcama
bugun icin guzel cnm
hadi gozun aydin :))
Sabah aksam iyide cnm arada seker yuklemesi yapmışın
guzel olmus cnm
Haftaici aksami birazdaha erkene almaya calis
insanin dilinde ne olursa aklindada o olur cnm
O yuzden bizi motive edecek seyler dusunelim
guzel olmus cnm
bugunluk aksamin gec olması cok kotu degil tatlim menude guzel
yedikce kilo geliyor
Kiloda mutlu etmiyor
Tatil filan bisi yapmicakmisiniz yazın canimOhhh mis , iyi gelmez mi hiç deniz havası diyorum.. özledim valla
Valla sen öyle diyince ben de derin anlamlar yüklemeye çalıştım canım ama işin özü tek sebebi ekmek eksikliğini nispeten gidermesi:)
Güldürdün beni, 4 aylık ama evin düzeni ondan sorulur
Aha burdada kacamak var hem simit hem dondurma olmamis afiyet olsun canimİyi geceler kızlar bu arakar hep gec geliorum menulejrm de oyke ama geçici bi surec bu yetistirmem gereken oyuncak bebeği bitirince daha cok burda olucam insAllah yenice alintilarimi bitiridkm notlarimi aldm menumu de vereyim
Kahvaltı 10:40
4 zeytin
1 bucuk yumurtayla salata marul maydanozlu yani
2 dilim sucuk( sadece pazar günü yiyorum zatn sucuğu da)
Domates
Salatalık
Açık çay
Ara15:00
Yarım simit(bi hafta dayanıyorum bi hafta kaçıyor)
Yemekten once 1 kupa hindiba kahvesi
Akşam 18:40
1 kepce ezogelin çorbası
1 kaşık bulgur pilavı
1 kase Ot salatası
2 kibrit kutusu kadar tavuk göğsü ızgara
Saat 19:00
1 kaşık maraş dondurma
2 ceviz
2 çilek
Su 1 litreyi Biraz gecmistir icemedim fazla
Spor yok
Valla depresyon filan anlamam kuzum ben toplayin kendinizi herkeste bisi var lutfen yaMenüm
Sabah
Yarı Bazlama ekmeği üzerine pratik pizza
Zeytin peynir biraz menemen
Öğle
Burger kola
Akşam
Kabak kavurması
Yoğurt
Bugün depresyondaydım heralde ama dönüm noktası oldu bu burger bana bir daha asla burger yemeyeceğime söz verdim kendime bu benim için belki de hayırlı oldu kızlar çok yüklenmeyin bana resmen tiksindim yedikten sonra tadını filan alamadım eskiden ne çok severdim oysa bir daha mı yok asla yemem
Sporum 2saat yürüyüş 360p @bi prenses annesi
Afiyet olsun ablaMenümü yazayim kalan mesajlara sonra bakicam
7.00
Kahve
1 tk probolisli bal
12.00
Kiymali 1 yumurta
Peynir
2 dil ceddar
5-6zeytin
Yarim cb karisik kuruyemis
Dereotu
18.40
3-4 kş kiyma kavurma
Yogurt
Su 2 lt
Rakibem cok guzel eksidesin masallah bakalim bende ne cikacakGünaydın hanımlar
Bu gece doğru düzgün hiç uyuyamadım ve çok acıkmış hissediyorum kendimi 10 gündür ilk defa bu kadar aç hissediyorum uykusuzluktan mı nedir bilemedim
Neyse Pazartesi bildirimimi yapayım ben
Cuma 67
Bugün 65,9
Fark 1,1
Dediğim gibi çok aç hissediyorum muhtemelen ondan bu kadar eksi oldu eeee tabi inşallah gerçek bi kilo vermedir :)
Cumaya artar ins canimBildirimim
Cuma:96.4
Bugün:96.3
100 gramcık gitmiş
Gunaydin canim kaptanimiz gelsin bakarGünaydın arkadaşlar ben yeniyim burda 1.72 boyum 91 kiloyum 65 olmak istiyorum
Gunaydin canimGünaydııınnnnnn sağlıklı hayırlı bol eksili bir hafta dilerim...sizi özlediiimmmm..
Günaydın kızlar
Nasilsiniz benim biraz moralim bozuk malesef dün listemin dışına çıktım ve çok üzgünüm tekrar başa sarmam gerek bunu yapabilirmiyim bilmiyorum
Kahvaltısız evden çıktım okula gittim okul çıkışında yolda çilek aldik çok canim çekti ve yedimzaten bu aralar içimde canavar var gibi hissediyorum ve sonunda malup oldum yapacak bişey yok eski düzenime geri dönüyorum yasaklar beni baya yıprattı
Kizlar noluyor böyle herkese lutfen bi toplayin kendinizi bakin havalar ısınmaya basladi artik iyice gaza gelmemiz gerekirken hep bi motive düşüklüğü varBuradan 2 gün gibi kısa bi süreyle de olsa ayrı kalmak bana ve diyetim ile aramdaki bağa hiç iyi gelmedi,bunu bol kaçamak yapmak anlamında söylemiyorum,birkac küçük kaçamağım oldu onlar da günün erken saarlerindeydi(dün saat 4.30gibi küçük bir kase aşure yedim mesela;( kv dede buluşma olacağını yazmıştım ya kendsi her işe çok fazla yetişemeyen biri,yaşı ve galiba biraz da kilosu itibariyle..her şeye çok çok özenerek harika bi masa hazırlamıştı sağolsun ve Malatya sofrası..onlarda kendimi tuttum ama aşure için cok uğrasmıs ve azda olsa lütfen ye diye ısrar etti diğerlerinden de yiyemeyince ve aç olunca..malasef yedim küçük bir kase.biliyorumki buraya geleceğimi bilsem yemezdim mesela.genel olarak diyet psijolojisnden kopmadım hic ama birkac gün daha gelemesem kopardım biliyorum daha doğrusu anladım.ve işte bu yüzden baştaMefkurem abla olmk üzere hepinize desteğiniz hakkınız için bi kez daha teşekkür ederim.sağolun..var olun...
Gunaydin ablagünaydııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn 9. takım azimli hatunları
Hahahah abla planida yapmissinbenim sıpanın bahar alerjisi depreşti hapşırık tıksırık baş ağrısı var dünden beri bu gün okula gitmedi şimdi içeride tv önün de dün gece yaptığım patatesli börekleri yiyor yedikten sonra dışarı çıkayım derse terlikle dalacam, dışarı demez odasına giderse sorun yok yatsın dinlensin
Ee bu listede bisi yokki canim sadece kahvaltiyi atlamissinDünki menü
15.30
8 tane çilek
2 tam ceviz
17.10
1 kase işkembe çorba
1 sis kuş başı
Soğan salatası
19.00
1 bardak süt (midem ağrıyınca ictim)
Su 2lt
Spor 1 saat yürüyüş
Haklısın canim ama ben tabiyki bırakmıyorum tam gaz devam benim uygunladigim program vardı ona düzenimi uyduramadım ona canim sıkıldıKizlar noluyor böyle herkese lutfen bi toplayin kendinizi bakin havalar ısınmaya basladi artik iyice gaza gelmemiz gerekirken hep bi motive düşüklüğü var
Gunaydin abla
Hahahah abla planida yapmissin
Bu moral bozacak bisi degil ama canim en azından kaçamak yok sagliksiz bisi yokHaklısın canim ama ben tabiyki bırakmıyorum tam gaz devam benim uygunladigim program vardı ona düzenimi uyduramadım ona canim sıkıldı
Cok iyi canim tebriklerCuma :64.9
Pazartesi : 63.9
Fark : 1
Teşekkür ederim canimCok iyi canim tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?