- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #284.221
Bende daha tartılmadım birazdan tartilcam bu hafta 2 kg vermişsin maşallah sana bu haftaki menünü takipteyimGunaydinnnn guzellerrrr
Bol eksili bi hafta olsun insallahhh
Sabah erken saatte yine cay, tereyagli pekmez icmek durumunda kaldim
O yuzden tartilmak icin birazdaha beklicem
alabas bi sebze canim biyle kitir kitir yiyosun turp gibibana da oluyor öyle arada
çileği erimiş cikoya batirdim abla ucunu
et çok tok tuttu abla birde benim belli bir dönem iştahsızlık oluyor yine o dönemdeyim galiba sadece su ve temiz hava sanki beni doyuruyor gibi
ucunu bandirdim baby çok değil :)
güzel menü
kızarmış tavuk ne kadar alabaş ne olmalı nohut çeşidi değil miydi :)
kıyılar eser tabi canım ama yaz gelince sizden güzeli yok
menü güzel ben genelde gece oruyorum gündüz bırak al soguyorum modelden
gayet güzel
bence hemen kısma perşembe Çarşamba duruma göre bakarsın sağlıklı beslenmeye devam bence abla
bu aralar çok erken kapatıyorsun sebebi var mı
Merve askpozitif dimi yo onun hesabi doğru senin ki paylaşımda 60 aldık zaten burda sonra duzeltmedik ,ki bütün bunlar için çok geç olurdu rapor bile çıktı :)
çok geçmiş olsun ya kıyamam kuzucuklar bak çare aramışlar
güzel olmuş
pet şişede mi yaptın son tur birde elinle yoğur canım içinde illa ki su kalıyor
bence de için rahat olsun abla biz millet gibi ilk defa diyet yapmıyoruz yazboz oldu vücut
masllah cok iyi canim cok ac kalma sonra insan saldiriyor kalk guzel bi kahvalti hazirla soyle en sagliklisindanGünaydın hanımlar
Bu gece doğru düzgün hiç uyuyamadım ve çok acıkmış hissediyorum kendimi 10 gündür ilk defa bu kadar aç hissediyorum uykusuzluktan mı nedir bilemedim
Neyse Pazartesi bildirimimi yapayım ben
Cuma 67
Bugün 65,9
Fark 1,1
Dediğim gibi çok aç hissediyorum muhtemelen ondan bu kadar eksi oldu eeee tabi inşallah gerçek bi kilo vermedir :)
Oda iyi canim eksi eksidir:)Bildirimim
Cuma:96.4
Bugün:96.3
100 gramcık gitmiş
yaptım ama işe yaramadı çıktı az önce dışarı hapşıra tıksıra dana yaa benim bu oğlan :)Kizlar noluyor böyle herkese lutfen bi toplayin kendinizi bakin havalar ısınmaya basladi artik iyice gaza gelmemiz gerekirken hep bi motive düşüklüğü var
Gunaydin abla
Hahahah abla planida yapmissin
tavuk geç pisiyosa gezen tavuk derler ya ciftlikten falanmi aliyosunuzDüdüklüde yapıyorum ama hem zor pişiyo hem de pek lezzetli olmuyo, çözemedim henüz..
Ben de geç yiyince keyfim kaçıyor, neticede her istediğimizi yemiyoruz, en azından erken yiyeyim de fedakarlığa değsin diyorum. Her zaman olmuyor işteİnşaallah..
suya tuza dikkat edersen gormezsin cnmTamam abla insAllah yarın dahil elimden gelenin fazlasini yapicam yarın sabahtan menümu belirlryim erkenden kapaticam günü insAllah cumaya kadar aynı devam
Ama regle sayılı günler var onun bi dezavantajini görmem insAllah
uykusuzluk tabiki aclik yapar cnmGünaydın hanımlar
Bu gece doğru düzgün hiç uyuyamadım ve çok acıkmış hissediyorum kendimi 10 gündür ilk defa bu kadar aç hissediyorum uykusuzluktan mı nedir bilemedim
Cuma 67
Bugün 65,9
Fark 1,1
Dediğim gibi çok aç hissediyorum muhtemelen ondan bu kadar eksi oldu eeee tabi inşallah gerçek bi kilo vermedir :)
olsunnnnBildirimim
100 gramcık gitmiş
dur bismillah tatlim daha yeni basladin :)))Ay inşallah canım ya
Dün misafirlerimizin ve eşimin yanında göbeğimden çok utandım nasıl gizleyeceğimi şaşırdım ve gece bi ümitsizliğe kapıldım hep böyle kalacağım veremeyeceğim gibi geldi sabahki tartı moral oldu valla :)
devam edip etmiyecegine sen karar verecen tatlimGünaydın kızlar
Nasilsiniz benim biraz moralim bozuk malesef dün listemin dışına çıktım ve çok üzgünüm tekrar başa sarmam gerek bunu yapabilirmiyim bilmiyorum
Kahvaltısız evden çıktım okula gittim okul çıkışında yolda çilek aldik çok canim çekti ve yedimzaten bu aralar içimde canavar var gibi hissediyorum ve sonunda malup oldum yapacak bişey yok eski düzenime geri dönüyorum yasaklar beni baya yıprattı
benimde basliyor yavas yavasbenim sıpanın bahar alerjisi depreşti hapşırık tıksırık baş ağrısı var dünden beri bu gün okula gitmedi şimdi içeride tv önün de dün gece yaptığım patatesli börekleri yiyor yedikten sonra dışarı çıkayım derse terlikle dalacam, dışarı demez odasına giderse sorun yok yatsın dinlensin
guzel olmus cnmDünki menü
15.30
8 tane çilek
2 tam ceviz
17.10
1 kase işkembe çorba
1 sis kuş başı
Soğan salatası
19.00
1 bardak süt (midem ağrıyınca ictim)
Su 2lt
Spor 1 saat yürüyüş
vavvvvv super bi bildirimde burdaaaaaCuma :64.9
Pazartesi : 63.9
Fark : 1
busem kuzumm sabah erken çıktın kahvaltıya vaktin yoktu tamam da gün de 1 öğün görünüyor şu an listen de ve sağlıksız bir şey yok sadece öğleden sonra 3 buçuğa kadar aç kalman kötü olmuş 1 saat sporun da var ne güzelDünki menü
15.30
8 tane çilek
2 tam ceviz
17.10
1 kase işkembe çorba
1 sis kuş başı
Soğan salatası
19.00
Su 2lt
Spor 1 saat yürüyüş
nedenPazartesi kontrol tartım yok malasef yarın sabh bildiririm inş.
elif 3 gundur menu yazmadigin icin 1 sari kartin varBuradan 2 gün gibi kısa bi süreyle de olsa ayrı kalmak bana ve diyetim ile aramdaki bağa hiç iyi gelmedi,bunu bol kaçamak yapmak anlamında söylemiyorum,birkac küçük kaçamağım oldu onlar da günün erken saarlerindeydi(dün saat 4.30gibi küçük bir kase aşure yedim mesela;( kv dede buluşma olacağını yazmıştım ya kendsi her işe çok fazla yetişemeyen biri,yaşı ve galiba biraz da kilosu itibariyle..her şeye çok çok özenerek harika bi masa hazırlamıştı sağolsun ve Malatya sofrası..onlarda kendimi tuttum ama aşure için cok uğrasmıs ve azda olsa lütfen ye diye ısrar etti diğerlerinden de yiyemeyince ve aç olunca..malasef yedim küçük bir kase.biliyorumki buraya geleceğimi bilsem yemezdim mesela.genel olarak diyet psijolojisnden kopmadım hic ama birkac gün daha gelemesem kopardım biliyorum daha doğrusu anladım.ve işte bu yüzden baştaMefkurem abla olmk üzere hepinize desteğiniz hakkınız için bi kez daha teşekkür ederim.sağolun..var olun...
babası verdi ilaçları kullanmaya başladı dün , biz ailecek alerjiğiz antihistaminik ev de eksik olmaz :))tavuk geç pisiyosa gezen tavuk derler ya ciftlikten falanmi aliyosunuz
suya tuza dikkat edersen gormezsin cnm
Elinden geldigi kadar sifir tuz yapmaya calis
Mesela ben yumurtama salatama genelde hic tuz atmam
uykusuzluk tabiki aclik yapar cnm
Ama bildirimin muhtesemmmmm
olsunnnn
en azindan eksiyle basliyon cnm
Ama bu hafta sabit oldugun icin 1 ustu verirsin heralde cumaya
dur bismillah tatlim daha yeni basladin :)))
devam edip etmiyecegine sen karar verecen tatlim
Ama bu seni mutsuz huzursuz etmesin
Bende cok yasaklara gelemedigim icin cesaret edemedim
Insan yasak deyince daha cok cani istiyor
benimde basliyor yavas yavas
Ilac almiyormu oglan
Bende boregi en cok patatesli severim
guzel olmus cnm
vavvvvv super bi bildirimde burdaaaaa
Bu cuma bakalim hanginiz fazla verecek
bu aralar çok yoruluyorum ve enerjim kalmıyor biryola girdim ama sürdüremeyeceğimi anladim ona biraz moralim bozuldu eski düzenimi özledim en azından canim bişey isteyince 1 lokma alıp bırakıyordum şimdi onuda yapamayınca çok keyifsizim kararımı verdim eskisi gibi düzenim e dönecemtavuk geç pisiyosa gezen tavuk derler ya ciftlikten falanmi aliyosunuz
olsunnnn
Ilac almiyormu oglan
guzel olmus cnm
maşallah sana ablam aslında bende iradeliyimdir ondan kendime güvendim karaciğer temizliğine niyetlendim ama sürdüremedim ona sıkıldım yazdıklarında çok haklısın benim safra kesesinde taş var demişti doktor ondan dedim ameliyatsız belki kurtulurum neyse moral bozmayacağım artık teşekkür ederim yazın için beni motive ettibusem kuzumm sabah erken çıktın kahvaltıya vaktin yoktu tamam da gün de 1 öğün görünüyor şu an listen de ve sağlıksız bir şey yok sadece öğleden sonra 3 buçuğa kadar aç kalman kötü olmuş 1 saat sporun da var ne güzel
gülüm bizim gidecek yolumuz uzun şimdiden yıpranmaya başlarsan yol tıkanır sen diyetisyen listesine mi uyuyordun o yüzden mi bu kadar geriliyorsun yazık canına beynine kendini böyle hırpalama 1 ayda olmasın 4 ayda olsun eni sonu vallaha zayıflanıyor yeter ki istemekten vazgeçme bu troid bezi bile olmayan ablan 111 kilodan 4 sende de indi doktorun gel mide ameliyatı yapalım daha çok şişersin torid bezin artık yok demesine rağmen beynini algılarını inançlarını değiştirince vallaha da billaha da oluyor kuzum kanıtı benim işte
onceki hafta aldigimi verdim cnm bi marifet degil yani :))Bende daha tartılmadım birazdan tartilcam bu hafta 2 kg vermişsin maşallah sana bu haftaki menünü takipteyim
normalde meyve yasak ya sisteme gore, bozmus oldubusem kuzumm sabah erken çıktın kahvaltıya vaktin yoktu tamam da gün de 1 öğün görünüyor şu an listen de ve sağlıksız bir şey yok sadece öğleden sonra 3 buçuğa kadar aç kalman kötü olmuş 1 saat sporun da var ne güzel
gülüm bizim gidecek yolumuz uzun şimdiden yıpranmaya başlarsan yol tıkanır sen diyetisyen listesine mi uyuyordun o yüzden mi bu kadar geriliyorsun yazık canına beynine kendini böyle hırpalama 1 ayda olmasın 4 ayda olsun eni sonu vallaha zayıflanıyor yeter ki istemekten vazgeçme bu troid bezi bile olmayan ablan 111 kilodan 4 sende de indi doktorun gel mide ameliyatı yapalım daha çok şişersin torid bezin artık yok demesine rağmen beynini algılarını inançlarını değiştirince vallaha da billaha da oluyor kuzum kanıtı benim işte
benim alerji 20 yasindan sonra ortaya ciktibabası verdi ilaçları kullanmaya başladı dün , biz ailecek alerjiğiz antihistaminik ev de eksik olmaz :))
oğlan patatesli babası peynirli istedi bu defa hazır yufkadan yaptım bir kolayıma geldi :) ben yemedim yemiycem de canım istemiyor
insan biseyi yapiyosa kendini mutlu etmesi lazim cnmaralar çok yoruluyorum ve enerjim kalmıyor biryola girdim ama sürdüremeyeceğimi anladim ona biraz moralim bozuldu eski düzenimi özledim en azından canim bişey isteyince 1 lokma alıp bırakıyordum şimdi onuda yapamayınca çok keyifsizim kararımı verdim eskisi gibi düzenim
ohhh haftaya eksiyle baslanmisGünaydın herkese alıntıları yaptım şimdi bildirim yapıp dönerim
Cuma:72
Ptesi:71.6
Fark:400
saol cnm simit hep zaaf noktam ama asıcam insAllah bunuAfiyet olsun canım güzel
Çok güzel canım afiyet olsun
Evet canım
Evet kaptanım
Teşekkürler tatlım
Simit olmasa gayet güzelmiş canım. Bende simiti çok severim ama diyete başladığımdan beri almıyorum aldırmıyorumkendimi tutamam yerim diye korkuyorum. Sadece bir kere eşim almıştı yemiştim eskisi kadar mutlu olmamıştım tabi yerken kilo olacak diye
Lahmacun içine benzedi biraz. Soğan, maydanoz, biber, soyduğum 1 patlıcanı ve domatesleri doğrayıcıda iyice ufalttım kıyma , baharatlar , salça ve az yağla iyice yoğurup biberleri doldurdum
Çok güzel mefkurem afiyet olsun
Tebrikler gerçektir canım. Emzirince daha hızlı gidiyor kilolar. Hem acıkman da iyiye işaret
tebrikler canim gram gramdjr cumaya artsin insAllahBildirimim
100 gramcık gitmiş
Anladım canım arada bozuluyor çocukların düzeniYok canım hasta değil şükürler olsun
Dün misafirimiz vardı hep beraber epey oyun falan oynadık koşturduk yorgun düştü 9a geliyordu uyuyakaldı
Normalde 11den önce uyumaz o yüzden uykusunu aldı uyandı heralde
Şimdi yanına gittim uyuyakalmış ama bu seferde ufaklık uyandı
İnşallah canım inşallahhh ya böyle bile kalsa süper valla bi haftada bi kilo benim için Harika bişe
Günaydın cnm ilk sayfada form var onu doldurup kabul edersen seni tanirizGünaydın arkadaşlar ben yeniyim burda 1.72 boyum 91 kiloyum 65 olmak istiyorum
nasil mutlu hissediyorsan oyle devam et cnm psikokojik de etkileniyoruz cunkiGünaydın kızlar
Nasilsiniz benim biraz moralim bozuk malesef dün listemin dışına çıktım ve çok üzgünüm tekrar başa sarmam gerek bunu yapabilirmiyim bilmiyorum
Kahvaltısız evden çıktım okula gittim okul çıkışında yolda çilek aldik çok canim çekti ve yedimzaten bu aralar içimde canavar var gibi hissediyorum ve sonunda malup oldum yapacak bişey yok eski düzenime geri dönüyorum yasaklar beni baya yıprattı
afiyet olsun canım bence cok sıkıntı yok asure cok besleyici birşey kasendr cok buyuk değilseBuradan 2 gün gibi kısa bi süreyle de olsa ayrı kalmak bana ve diyetim ile aramdaki bağa hiç iyi gelmedi,bunu bol kaçamak yapmak anlamında söylemiyorum,birkac küçük kaçamağım oldu onlar da günün erken saarlerindeydi(dün saat 4.30gibi küçük bir kase aşure yedim mesela;( kv dede buluşma olacağını yazmıştım ya kendsi her işe çok fazla yetişemeyen biri,yaşı ve galiba biraz da kilosu itibariyle..her şeye çok çok özenerek harika bi masa hazırlamıştı sağolsun ve Malatya sofrası..onlarda kendimi tuttum ama aşure için cok uğrasmıs ve azda olsa lütfen ye diye ısrar etti diğerlerinden de yiyemeyince ve aç olunca..malasef yedim küçük bir kase.biliyorumki buraya geleceğimi bilsem yemezdim mesela.genel olarak diyet psijolojisnden kopmadım hic ama birkac gün daha gelemesem kopardım biliyorum daha doğrusu anladım.ve işte bu yüzden baştaMefkurem abla olmk üzere hepinize desteğiniz hakkınız için bi kez daha teşekkür ederim.sağolun..var olun...
gecmis olsun cnmbenim sıpanın bahar alerjisi depreşti hapşırık tıksırık baş ağrısı var dünden beri bu gün okula gitmedi şimdi içeride tv önün de dün gece yaptığım patatesli börekleri yiyor yedikten sonra dışarı çıkayım derse terlikle dalacam, dışarı demez odasına giderse sorun yok yatsın dinlensin
Bu yaptığın hem kendi emeklerini çöpe atmak hemde takımınınkini canim cok dikkat etmen lazim cumaya kadar bi an once toparlamaya calis
Bahara katiliyorum bi gün önce kaçamak yapip arti çıkıp ertesi gün kısır vs yiyemezsin mumkunse karatayin izin verdiği hafif şeylerle gecir kalan 4 günü
Hatanı biliyosun yukardada yazdim zaten canim ama bu ders olmali hepimize
Merveee sende topla kendini lütfen izne cikinca ipin ucu kaciyor biliyosun dusunme bunu
Afiyet olsun menü güzel
Afiyet olsun mervecim
Mangal fikri birden cikinca salata malzemesi alamadik abla salamla birazcik simarttim kendimi :)
Tatil filan bisi yapmicakmisiniz yazın canim
Aha burdada kacamak var hem simit hem dondurma olmamis afiyet olsun canim
Valla depresyon filan anlamam kuzum ben toplayin kendinizi herkeste bisi var lutfen ya
Afiyet olsun abla
Rakibem cok guzel eksidesin masallah bakalim bende ne cikacak
Cumaya artar ins canim
Gunaydin canim kaptanimiz gelsin bakar
Gunaydin canim
afiyet olsun canımDünki menü
15.30
8 tane çilek
2 tam ceviz
17.10
1 kase işkembe çorba
1 sis kuş başı
Soğan salatası
19.00
Su 2lt
Spor 1 saat yürüyüş
tebrikler cnm cumaya kadar artsin insAllahCuma :64.9
tamam abla bende cok tyzy seven biri değilim zatentavuk geç pisiyosa gezen tavuk derler ya ciftlikten falanmi aliyosunuz
olsunnnn
Ilac almiyormu oglan
guzel olmus cnm
tebrikler canim cumaya kadar artsin insAllahGünaydın herkese alıntıları yaptım şimdi bildirim yapıp dönerim
Gunaydin ablacim nasil oldun daha iyimisin bu aradaGunaydinnnn guzellerrrr
Bol eksili bi hafta olsun insallahhh
Sabah erken saatte yine cay, tereyagli pekmez icmek durumunda kaldim
O yuzden tartilmak icin birazdaha beklicem
Kendi kasınmış ablayaptım ama işe yaramadı çıktı az önce dışarı hapşıra tıksıra dana yaa benim bu oğlan :)
100 gram fark var abla hafta bitmedi gorucez bakalimtavuk geç pisiyosa gezen tavuk derler ya ciftlikten falanmi aliyosunuz
olsunnnn
Ilac almiyormu oglan
guzel olmus cnm
Gunaydin baharcimGünaydın herkese alıntıları yaptım şimdi bildirim yapıp dönerim
Gunaydin canimGunaydin canlarr
Ins canimmsaol cnm simit hep zaaf noktam ama asıcam insAllah bunu
tebrikler canim gram gramdjr cumaya artsin insAllah
Anladım canım arada bozuluyor çocukların düzeni
İnşALLAH tabi mi super 1 kilo
Günaydın cnm ilk sayfada form var onu doldurup kabul edersen seni taniriz
nasil mutlu hissediyorsan oyle devam et cnm psikokojik de etkileniyoruz cunki
afiyet olsun canım bence cok sıkıntı yok asure cok besleyici birşey kasendr cok buyuk değilse
gecmis olsun cnm
saol cnm
afiyet olsun canım
tebrikler cnm cumaya kadar artsin insAllah
tamam abla bende cok tyzy seven biri değilim zaten
tebrikler canim cumaya kadar artsin insAllah
Cumaya kadar gözüm ustunde canim kacamak gormeyim vallaCuma 60.8
Pazartesi 61.4
Fark +600
O kadar yemeye göre az bile almışım bu haftayı aç geçireceğim anlaşıldı bunları vermek için hafta başlasın bakalım
aslında uyku eğitimi için başlamalısin canım gece meme için kalkması dışında akşam bir rutini olmalı yazın 8 kışın 7 gibi ve emip yarmalı şuanda başka ne derdi var sanki :) karanlık ortamda deniyorsun demiMaalesef uyumadı bende buraya bi bakiyim dedim gözümden uyku akıyo resmen. Sabahta 7 de kalkcam hastaneye gitcem. 4 aylık bebesin sen ya yat uyu işte ama yok. Bizden daha az uyuyacak elinden gelse
şimite çok takılmadim 2 dilim ekmek yerine sabaha saydım dondurmada diyetisyen ara öğünde veriyordu bana lakin akşam dolu dolu olmuş üstüne olmasa iyiydi bir daha ikindi arasinda filan yeİyi geceler kızlar bu arakar hep gec geliorum menulejrm de oyke ama geçici bi surec bu yetistirmem gereken oyuncak bebeği bitirince daha cok burda olucam insAllah yenice alintilarimi bitiridkm notlarimi aldm menumu de vereyim
Kahvaltı 10:40
4 zeytin
1 bucuk yumurtayla salata marul maydanozlu yani
2 dilim sucuk( sadece pazar günü yiyorum zatn sucuğu da)
Domates
Salatalık
Açık çay
Ara15:00
Yarım simit(bi hafta dayanıyorum bi hafta kaçıyor)
Yemekten once 1 kupa hindiba kahvesi
Akşam 18:40
1 kepce ezogelin çorbası
1 kaşık bulgur pilavı
1 kase Ot salatası
2 kibrit kutusu kadar tavuk göğsü ızgara
Saat 19:00
1 kaşık maraş dondurma
2 ceviz
2 çilek
Su 1 litreyi Biraz gecmistir icemedim fazla
Spor yok
sen bile yeyip tiksindim diyorsan bize söz yok en iyisini anladın benceMenüm
Sabah
Yarı Bazlama ekmeği üzerine pratik pizza
Zeytin peynir biraz menemen
Öğle
Burger kola
Akşam
Kabak kavurması
Yoğurt
Bugün depresyondaydım heralde ama dönüm noktası oldu bu burger bana bir daha asla burger yemeyeceğime söz verdim kendime bu benim için belki de hayırlı oldu kızlar çok yüklenmeyin bana resmen tiksindim yedikten sonra tadını filan alamadım eskiden ne çok severdim oysa bir daha mı yok asla yemem
Sporum 2saat yürüyüş 360pFit mutlu anne
bu kadar yürekten çağırma beni :) bir cuma ansızın girebilirimKiz listeyi sen yapiyon
aslında köy tavuğu geç pişer düdüklüde bile ama onunda lezzeti ve suyuna çıkan yangından anlarsın içine soğan sarımsak atıp denesen bir cimdikte sirkeDüdüklüde yapıyorum ama hem zor pişiyo hem de pek lezzetli olmuyo, çözemedim henüz..
Ben de geç yiyince keyfim kaçıyor, neticede her istediğimizi yemiyoruz, en azından erken yiyeyim de fedakarlığa değsin diyorum. Her zaman olmuyor işteİnşaallah..
Karatay olmuş sabah ki propolisi ilk başta probis okuyanlar var mı acaba yanlız ben miyim yoksaMenümü yazayim kalan mesajlara sonra bakicam
7.00
Kahve
1 tk probolisli bal
12.00
Kiymali 1 yumurta
Peynir
2 dil ceddar
5-6zeytin
Yarim cb karisik kuruyemis
Dereotu
18.40
3-4 kş kiyma kavurma
Yogurt
Su 2 lt
yani genelde biri erken yatınca sabahta zırt diye kalkiyorBüyük 4.30dam beri ayakta bu gece canıma okudu benim, uykusuzluktan bitik vaziyetteyim
açlıktan uykusuzluk normalde ödem yapıyor cogumuzda sen emzirmenin avantajıni yaşıyorsun. ŞuanGünaydın hanımlar
Cuma 67
Bugün 65,9
Fark 1,1
olsun kız o cumaya -1 olurBildirimim
100 gramcık gitmiş
aramıza hoşgeldin canımGünaydın arkadaşlar ben yeniyim burda 1.72 boyum 91 kiloyum 65 olmak istiyorum
buse menüyü görmeden çok.kizmistim ne bu gelen kötü diyor diye ama diğer kötü diyenler senden feyz alıp utansın bizi niye paniğe sokuyorsun boş yere :)Günaydın kızlar
niçin yokPazartesi kontrol tartım yok malasef yarın sabh bildiririm inş.
listede olup bir takımı düşünmeyen dahaBuradan 2 gün gibi kısa bi süreyle de olsa ayrı kalmak bana ve diyetim ile aramdaki bağa hiç iyi gelmedi,bunu bol kaçamak yapmak anlamında söylemiyorum,birkac küçük kaçamağım oldu onlar da günün erken saarlerindeydi(dün saat 4.30gibi küçük bir kase aşure yedim mesela;( kv dede buluşma olacağını yazmıştım ya kendsi her işe çok fazla yetişemeyen biri,yaşı ve galiba biraz da kilosu itibariyle..her şeye çok çok özenerek harika bi masa hazırlamıştı sağolsun ve Malatya sofrası..onlarda kendimi tuttum ama aşure için cok uğrasmıs ve azda olsa lütfen ye diye ısrar etti diğerlerinden de yiyemeyince ve aç olunca..malasef yedim küçük bir kase.biliyorumki buraya geleceğimi bilsem yemezdim mesela.genel olarak diyet psijolojisnden kopmadım hic ama birkac gün daha gelemesem kopardım biliyorum daha doğrusu anladım.ve işte bu yüzden baştaMefkurem abla olmk üzere hepinize desteğiniz hakkınız için bi kez daha teşekkür ederim.sağolun..var olun...
günaydııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn 9. takım azimli hatunları
kesin der :) günaydın ablabenim sıpanın bahar alerjisi depreşti hapşırık tıksırık baş ağrısı var dünden beri bu gün okula gitmedi şimdi içeride tv önün de dün gece yaptığım patatesli börekleri yiyor yedikten sonra dışarı çıkayım derse terlikle dalacam, dışarı demez odasına giderse sorun yok yatsın dinlensin
afiyet olsun kuzuDünki menü
15.30
8 tane çilek
2 tam ceviz
17.10
1 kase işkembe çorba
1 sis kuş başı
Soğan salatası
19.00
Su 2lt
Spor 1 saat yürüyüş
oo süper bildirim kızCuma :64.9
şalgam şakum gibi birşey galibaalabas bi sebze canim biyle kitir kitir yiyosun turp gibi
masllah cok iyi canim cok ac kalma sonra insan saldiriyor kalk guzel bi kahvalti hazirla soyle en sagliklisindan
Oda iyi canim eksi eksidir:)
Tebrikler canim gayet guzel vermissinCuma 102.5
Pazartesi 102.1
Fark -400
Regli den artı olurum dedim ama şükür
Evet canim bir haftada giden tam 2.7 kilo suan :)aslında uyku eğitimi için başlamalısin canım gece meme için kalkması dışında akşam bir rutini olmalı yazın 8 kışın 7 gibi ve emip yarmalı şuanda başka ne derdi var sanki :) karanlık ortamda deniyorsun demi
şimite çok takılmadim 2 dilim ekmek yerine sabaha saydım dondurmada diyetisyen ara öğünde veriyordu bana lakin akşam dolu dolu olmuş üstüne olmasa iyiydi bir daha ikindi arasinda filan ye
sen bile yeyip tiksindim diyorsan bize söz yok en iyisini anladın bence
bu kadar yürekten çağırma beni :) bir cuma ansızın girebilirimyüzdeye kıyamıyorum ama şeytan durtuyor şimdi Ramazan'a kadar bir 3-4 kg verip ramazanda 2 kg vermem gerek en kotu sonra tam gaz devam Rize dönüşü salona başlayacağım spor için
aslında köy tavuğu geç pişer düdüklüde bile ama onunda lezzeti ve suyuna çıkan yangından anlarsın içine soğan sarımsak atıp denesen bir cimdikte sirke
Karatay olmuş sabah ki propolisi ilk başta probis okuyanlar var mı acaba yanlız ben miyim yoksa
yani genelde biri erken yatınca sabahta zırt diye kalkiyor
açlıktan uykusuzluk normalde ödem yapıyor cogumuzda sen emzirmenin avantajıni yaşıyorsun. Şuan
olsun kız o cumaya -1 olur
aramıza hoşgeldin canım
buse menüyü görmeden çok.kizmistim ne bu gelen kötü diyor diye ama diğer kötü diyenler senden feyz alıp utansın bizi niye paniğe sokuyorsun boş yere :)
niçin yok
listede olup bir takımı düşünmeyen daha
kesin der :) günaydın abla
afiyet olsun kuzu
oo süper bildirim kız
şalgam şakum gibi birşey galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?