- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #284.241
yıllar sonrainsan biseyi yapiyosa kendini mutlu etmesi lazim cnm
Kendini strese sokuyasan bi anlami kalmazki
Son gunlerde yogunluktan menulerin biraz dengesizdi sanki
Kahvaltiyi atladin falan
Toplamina bakinca tabiki az oluyor
Hem sabrini hemde enerjini etkiler
ohhh haftaya eksiyle baslanmis
günaydın pınar nasıl gidiyor tatilGunaydin canlarr
amin canım inşallah bezdum artık 7 lerden geriye 6 Lara inmem gereksaol cnm simit hep zaaf noktam ama asıcam insAllah bunu
tebrikler canim gram gramdjr cumaya artsin insAllah
Anladım canım arada bozuluyor çocukların düzeni
İnşALLAH tabi mi super 1 kilo
Günaydın cnm ilk sayfada form var onu doldurup kabul edersen seni taniriz
nasil mutlu hissediyorsan oyle devam et cnm psikokojik de etkileniyoruz cunki
afiyet olsun canım bence cok sıkıntı yok asure cok besleyici birşey kasendr cok buyuk değilse
gecmis olsun cnm
saol cnm
afiyet olsun canım
tebrikler cnm cumaya kadar artsin insAllah
tamam abla bende cok tyzy seven biri değilim zaten
tebrikler canim cumaya kadar artsin insAllah
ben yesem +3 olurdu kesinCuma 60.8
Pazartesi 61.4
Fark +600
O kadar yemeye göre az bile almışım bu haftayı aç geçireceğim anlaşıldı bunları vermek için hafta başlasın bakalım
ooo gulbe çok süperCuma 102.5
Pazartesi 102.1
Fark -400
Regli den artı olurum dedim ama şükür
Eger tekrar dagilacaksa yarin yap kuzum kendini yormanin alemi yok bosverKuzey yatağını kuzenine verdi kendi bizimle yatmak için diğer günler sıkıntı yoktu ama şuan acayip belim ağrıyor direk ağrı ile uyandım , evi silip süpürmek gerekli ama kuzeninde son günü bizde güzelce dagitsinlar yarın mi halletsem şimdi dışarı çıkarsam enerjilerini atsalar sonra banyo vs ancak gün biter zaten
kaç gün sürecekti karaciğer temizliği 1 ay mı şimdi ne yapacaksın baştan mı başlayacaksın başlamayacaksanbu aralar çok yoruluyorum ve enerjim kalmıyor biryola girdim ama sürdüremeyeceğimi anladim ona biraz moralim bozuldu eski düzenimi özledim en azından canim bişey isteyince 1 lokma alıp bırakıyordum şimdi onuda yapamayınca çok keyifsizim kararımı verdim eskisi gibi düzenim e dönecem
maşallah sana ablam aslında bende iradeliyimdir ondan kendime güvendim karaciğer temizliğine niyetlendim ama sürdüremedim ona sıkıldım yazdıklarında çok haklısın benim safra kesesinde taş var demişti doktor ondan dedim ameliyatsız belki kurtulurum neyse moral bozmayacağım artık teşekkür ederim yazın için beni motive etti
yasaklı olunca bana her şey güzel geliyor meyve bile , çok zor öyle psikolojik savaş vermek lazımonceki hafta aldigimi verdim cnm bi marifet degil yani :))
normalde meyve yasak ya sisteme gore, bozmus oldu
Orda da bi bozunca bastan baslamaniz lazim diyor
Ona cani sıkılmış
benim alerji 20 yasindan sonra ortaya cikti
Buyuk oglanla kizda da var
Bende tableti alinca idare ediyorum
Iyi yapmisin tatlim ne ugrasacan
Bence hazir yufkaylada gayet guzel oluyor
Ben ne zamandir onu bile yapmiyorum :)) oglan sagliksiz bisey yapinca bozuluyor
Bende yemiyom
Esimde niye yapmiyon falan demedi :))
[/QUOTE
çok doğru demişsin mefkuşum stresle yapılan şeylerden fayda gelmiyorinsan biseyi yapiyosa kendini mutlu etmesi lazim cnm
Kendini strese sokuyasan bi anlami kalmazki
Son gunlerde yogunluktan menulerin biraz dengesizdi sanki
Kahvaltiyi atladin falan
Toplamina bakinca tabiki az oluyor
Hem sabrini hemde enerjini etkiler
ohhh haftaya eksiyle baslanmis
günaydın anasının dizinin dibin de ki hamişşşşşGunaydin canlarr
sağ ol gülümm tıksırıklı dışarı çıktı bile bana zararı yok :)saol cnm simit hep zaaf noktam ama asıcam insAllah bunu
tebrikler canim gram gramdjr cumaya artsin insAllah
Anladım canım arada bozuluyor çocukların düzeni
İnşALLAH tabi mi super 1 kilo
Günaydın cnm ilk sayfada form var onu doldurup kabul edersen seni taniriz
nasil mutlu hissediyorsan oyle devam et cnm psikokojik de etkileniyoruz cunki
afiyet olsun canım bence cok sıkıntı yok asure cok besleyici birşey kasendr cok buyuk değilse
gecmis olsun cnm
saol cnm
afiyet olsun canım
tebrikler cnm cumaya kadar artsin insAllah
tamam abla bende cok tyzy seven biri değilim zaten
tebrikler canim cumaya kadar artsin insAllah
dedi gitti bile sıpa bir de adam gibi benimle tartışıyor kız çocuğundan betermiş hali hangi saatte evde olacağını geç kalmamasını söyledim diye hem de :)) cinsiyet ayrımcılığı yapıyor sıpa ben asla öğretmedim kızı erkeği yok saatli evde olunacak o kadarr didim :)aslında uyku eğitimi için başlamalısin canım gece meme için kalkması dışında akşam bir rutini olmalı yazın 8 kışın 7 gibi ve emip yarmalı şuanda başka ne derdi var sanki :) karanlık ortamda deniyorsun demi
şimite çok takılmadim 2 dilim ekmek yerine sabaha saydım dondurmada diyetisyen ara öğünde veriyordu bana lakin akşam dolu dolu olmuş üstüne olmasa iyiydi bir daha ikindi arasinda filan ye
sen bile yeyip tiksindim diyorsan bize söz yok en iyisini anladın bence
bu kadar yürekten çağırma beni :) bir cuma ansızın girebilirimyüzdeye kıyamıyorum ama şeytan durtuyor şimdi Ramazan'a kadar bir 3-4 kg verip ramazanda 2 kg vermem gerek en kotu sonra tam gaz devam Rize dönüşü salona başlayacağım spor için
aslında köy tavuğu geç pişer düdüklüde bile ama onunda lezzeti ve suyuna çıkan yangından anlarsın içine soğan sarımsak atıp denesen bir cimdikte sirke
Karatay olmuş sabah ki propolisi ilk başta probis okuyanlar var mı acaba yanlız ben miyim yoksa
yani genelde biri erken yatınca sabahta zırt diye kalkiyor
açlıktan uykusuzluk normalde ödem yapıyor cogumuzda sen emzirmenin avantajıni yaşıyorsun. Şuan
olsun kız o cumaya -1 olur
aramıza hoşgeldin canım
buse menüyü görmeden çok.kizmistim ne bu gelen kötü diyor diye ama diğer kötü diyenler senden feyz alıp utansın bizi niye paniğe sokuyorsun boş yere :)
niçin yok
listede olup bir takımı düşünmeyen daha
kesin der :) günaydın abla
afiyet olsun kuzu
oo süper bildirim kız
şalgam şakum gibi birşey galiba
çocuk gidecekmiş zaten temizliğe girişme , yarın gittikten sonra yap gülümKuzey yatağını kuzenine verdi kendi bizimle yatmak için diğer günler sıkıntı yoktu ama şuan acayip belim ağrıyor direk ağrı ile uyandım , evi silip süpürmek gerekli ama kuzeninde son günü bizde güzelce dagitsinlar yarın mi halletsem şimdi dışarı çıkarsam enerjilerini atsalar sonra banyo vs ancak gün biter zaten
hoş geldin gülümMerhaba. Ben geldim gene kürkçü dükkanına :)
Nasılsınız?
Hepinizi çok özledim. Gene aranızdayım kısmetse.
hafi hayrlisi eksileri gorurusun insAllahCuma 60.8
Pazartesi 61.4
Fark +600
O kadar yemeye göre az bile almışım bu haftayı aç geçireceğim anlaşıldı bunları vermek için hafta başlasın bakalım
cok iyi cnm regl haftasindaCuma 102.5
Pazartesi 102.1
Fark -400
Regli den artı olurum dedim ama şükür
tamam cnmaslında uyku eğitimi için başlamalısin canım gece meme için kalkması dışında akşam bir rutini olmalı yazın 8 kışın 7 gibi ve emip yarmalı şuanda başka ne derdi var sanki :) karanlık ortamda deniyorsun demi
şimite çok takılmadim 2 dilim ekmek yerine sabaha saydım dondurmada diyetisyen ara öğünde veriyordu bana lakin akşam dolu dolu olmuş üstüne olmasa iyiydi bir daha ikindi arasinda filan ye
sen bile yeyip tiksindim diyorsan bize söz yok en iyisini anladın bence
bu kadar yürekten çağırma beni :) bir cuma ansızın girebilirimyüzdeye kıyamıyorum ama şeytan durtuyor şimdi Ramazan'a kadar bir 3-4 kg verip ramazanda 2 kg vermem gerek en kotu sonra tam gaz devam Rize dönüşü salona başlayacağım spor için
aslında köy tavuğu geç pişer düdüklüde bile ama onunda lezzeti ve suyuna çıkan yangından anlarsın içine soğan sarımsak atıp denesen bir cimdikte sirke
Karatay olmuş sabah ki propolisi ilk başta probis okuyanlar var mı acaba yanlız ben miyim yoksa
yani genelde biri erken yatınca sabahta zırt diye kalkiyor
açlıktan uykusuzluk normalde ödem yapıyor cogumuzda sen emzirmenin avantajıni yaşıyorsun. Şuan
olsun kız o cumaya -1 olur
aramıza hoşgeldin canım
buse menüyü görmeden çok.kizmistim ne bu gelen kötü diyor diye ama diğer kötü diyenler senden feyz alıp utansın bizi niye paniğe sokuyorsun boş yere :)
niçin yok
listede olup bir takımı düşünmeyen daha
kesin der :) günaydın abla
afiyet olsun kuzu
oo süper bildirim kız
şalgam şakum gibi birşey galiba
bence dışarı cikar yarina halledrrsn cnmKuzey yatağını kuzenine verdi kendi bizimle yatmak için diğer günler sıkıntı yoktu ama şuan acayip belim ağrıyor direk ağrı ile uyandım , evi silip süpürmek gerekli ama kuzeninde son günü bizde güzelce dagitsinlar yarın mi halletsem şimdi dışarı çıkarsam enerjilerini atsalar sonra banyo vs ancak gün biter zaten
hg cnmMerhaba. Ben geldim gene kürkçü dükkanına :)
Nasılsınız?
Hepinizi çok özledim. Gene aranızdayım kısmetse.
tv den internetten guvenip naisl bitkisel karışım falan alıyor millet anlayamiorum ben degisik...makineye yorganın tekini tıktım yıkanıyor evi topladım öğleden sonra süpürücem , karşı komşum geldi 15-20 dk oturdu gitti bitkisel karışım almış flash tv de bir doktor varmış o satıyormuş içeriğini gösterdi fiyatını söyledi iyi demi diye ki geçen de de alayım mı diye fiyatını bana soruyordu :)
kafama da sarımsak yağı sürdüm bekletiyorum saçlarım tökülmesiiinnn diye , çayımı da demledim eşim gelince kahvaltı yapıcam inşallah , öğleden sonra gelen giden olmazsa tekrar gelirim
hoş geldin gülüm
-
hg cnm
Merhaba canım nasılsın?Günaydın kızlar bugun sabıtım inşallah cumaya güzel olur
Evet cnm eskilerden misin sen bende hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yasinda bi kizim varHoşbulduk ekimcim nasılsın?
Hoşbulduk. Seninle tanışmamıştık, ben Hayyal. Sen de hoşgelmişsin 9. takıma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?