Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yıllar sonra
Gunaydin canlarr
günaydın pınar nasıl gidiyor tatil
amin canım inşallah bezdum artık 7 lerden geriye 6 Lara inmem gerek
Cuma 60.8
Pazartesi 61.4
Fark +600
O kadar yemeye göre az bile almışım bu haftayı aç geçireceğim anlaşıldı bunları vermek için hafta başlasın bakalım
ben yesem +3 olurdu kesin
Cuma 102.5
Pazartesi 102.1
Fark -400

Regli den artı olurum dedim ama şükür
ooo gulbe çok süper

Kuzey yatağını kuzenine verdi kendi bizimle yatmak için diğer günler sıkıntı yoktu ama şuan acayip belim ağrıyor direk ağrı ile uyandım , evi silip süpürmek gerekli ama kuzeninde son günü bizde güzelce dagitsinlar yarın mi halletsem şimdi dışarı çıkarsam enerjilerini atsalar sonra banyo vs ancak gün biter zaten

Eger tekrar dagilacaksa yarin yap kuzum kendini yormanin alemi yok bosver

kaç gün sürecekti karaciğer temizliği 1 ay mı şimdi ne yapacaksın baştan mı başlayacaksın başlamayacaksan
karaciğer yağlanması ve genel sağlığı için enginar suyu var aktarlarda satılıyordur zamanın da 1 lt kullanıp karaciğer yağlanmaya başlamıştı ondan kurtuldum şükür, yaklaşık 8-9 yıl önce kullandım troidden dolayı düzenli tahlil yaptırıyorum ya hala şükür karaciğer de yağlanma v.s. yok enzimlerim hep iyi çıkıyor , safra kesesi taşı için de yoğurdun suyunu öneriyorlar rabbim şafi ismiyle şifa versin gülüm .
teşekküre de gerek yok ki gülüm, ben bu gurubun atanmış (mefkuşum mervem baharım atadı)motivasyon koçuyum, moraller benden sorulurrrrr

yasaklı olunca bana her şey güzel geliyor meyve bile , çok zor öyle psikolojik savaş vermek lazım
hazır yufkanın sadece özdilekten alınanını olunca yiyorlar eşim almış oradan da şükür elde açma istemediler:)
benimkiler istiyor yaavf sürekli bir şeyler allahtan mutfakta yaşadığım halde canım istemiyor yoksa işim yaştı ,sseninkiler ne güzel istemiyor o zaman yapmana da gerek yok ki:)
bu alerji olmadık zaman da yaşta çıkabiliyor hem de her türlüsü eşimin 4 sene önce antep fıstığına alerjisi başladı, kız kardeşimin de yeni yer fıstığına

çok doğru demişsin mefkuşum stresle yapılan şeylerden fayda gelmiyor

sağ ol gülümm tıksırıklı dışarı çıktı bile bana zararı yok :)

dedi gitti bile sıpa bir de adam gibi benimle tartışıyor kız çocuğundan betermiş hali hangi saatte evde olacağını geç kalmamasını söyledim diye hem de :)) cinsiyet ayrımcılığı yapıyor sıpa ben asla öğretmedim kızı erkeği yok saatli evde olunacak o kadarr didim :)

çocuk gidecekmiş zaten temizliğe girişme , yarın gittikten sonra yap gülüm
hem belin de ağrıyor zorlayıp daha beter etme çok geçmiş olsun

makineye yorganın tekini tıktım yıkanıyor evi topladım öğleden sonra süpürücem , karşı komşum geldi 15-20 dk oturdu gitti bitkisel karışım almış flash tv de bir doktor varmış o satıyormuş içeriğini gösterdi fiyatını söyledi iyi demi diye ki geçen de de alayım mı diye fiyatını bana soruyordu :)
kafama da sarımsak yağı sürdüm bekletiyorum saçlarım tökülmesiiinnn diye , çayımı da demledim eşim gelince kahvaltı yapıcam inşallah , öğleden sonra gelen giden olmazsa tekrar gelirim

Cuma 60.8
Pazartesi 61.4
Fark +600
O kadar yemeye göre az bile almışım bu haftayı aç geçireceğim anlaşıldı bunları vermek için hafta başlasın bakalım
hafi hayrlisi eksileri gorurusun insAllah
Cuma 102.5
Pazartesi 102.1
Fark -400

Regli den artı olurum dedim ama şükür
cok iyi cnm regl haftasinda
tamam cnm
bence dışarı cikar yarina halledrrsn cnm
Merhaba. Ben geldim gene kürkçü dükkanına :)
Nasılsınız?
Hepinizi çok özledim. Gene aranızdayım kısmetse.
hg cnm
tv den internetten guvenip naisl bitkisel karışım falan alıyor millet anlayamiorum ben degisik...
Sifa olsun saclarina da cnm insAllah
afiyet olsn

Kızlar benjm tartimi degistirmrm gerek snrm ya
Altindaki cikintilardab biri kırılmış snrm yanlış tartıyor bi 87 ciktim bi 85 bi 83 cok sinirim bozuldu ya
Hayır bu zamana kadar da yanlış mi tartıyordu ki önerebileceğiniz tarti markasi var mi kizlar elimdeki sinboydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…