- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.793
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #284.261
Çok da eski değilim canım, şubat ayında grubu bırakmıştım.Evet cnm eskilerden misin sen bende hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yasinda bi kizim var
Amin cnm cumlemizinkini sen gitmissin ben gelmisim o zmn ben de subat ayında baslangic yaotimÇok da eski değilim canım, şubat ayında grubu bırakmıştım.
Allah bağışlasın kızını :)
Regl öncesi insan gerçekten çok depresif oluyor.Bu ay regl öncesi yine bel ve sırt ağrım beni mahfediyor ya
Kasıklarım karnım felaket su icsem sanki cok bisey yemisim gibi geliyor
Guzel arti cnmKilo durumum:
Cuma: 71.5
Bugun: 71.7
Fark: +200gr
Merhaba pınarcım. Bebiş sağlıkla büyüyor desene :)Kilo durumum:
Cuma: 71.5
Bugun: 71.7
Fark: +200gr
Kesinlikle bende öyle ya daha 5-6 guhn var ama hayırlısıyla bi geleydi rqhatlardmRegl öncesi insan gerçekten çok depresif oluyor.
Hiç sevmiyorum o hissiyatı. Ama regl olunca acayip mutlu oluyorum :)
Öyle olmuş canım, hedefe çok güzel yaklaşmışsın bu arada.Amin cnm cumlemizinkini sen gitmissin ben gelmisim o zmn ben de subat ayında baslangic yaotim
İnşallah güzelce o dönemi atlatır bol bol kilo verirsin.Kesinlikle bende öyle ya daha 5-6 guhn var ama hayırlısıyla bi geleydi rqhatlardm
bencdde kork
Bak biz izinde oldugumuz ve takimda oldugumuz halde artiyiz :))
Sen zaten son zaman az geliyosun bide izine cikarsan iyice koparsin
menu guzel cnm
nasil yaptin tatlim
bugunde guzel
niye gidecen hastaneye cnm kontrolmu var
sagolasin tatlim
zaten bu hafta hic is yapamadim yarin baslamam lazim cok işim var
Sen nasilsin keyfin yerindemi
Günaydın arkadaşlar ben yeniyim burda 1.72 boyum 91 kiloyum 65 olmak istiyorum
Neye yarıyormuş o bitkisel karışım? Hint yağı da kullan o da çok iyi saçlara.makineye yorganın tekini tıktım yıkanıyor evi topladım öğleden sonra süpürücem , karşı komşum geldi 15-20 dk oturdu gitti bitkisel karışım almış flash tv de bir doktor varmış o satıyormuş içeriğini gösterdi fiyatını söyledi iyi demi diye ki geçen de de alayım mı diye fiyatını bana soruyordu :)
kafama da sarımsak yağı sürdüm bekletiyorum saçlarım tökülmesiiinnn diye , çayımı da demledim eşim gelince kahvaltı yapıcam inşallah , öğleden sonra gelen giden olmazsa tekrar gelirim
daha yolum uzun cnm küçük hedefler koyuyorum gözümde büyümesin die 70leri gormem laizm insAllah saolasinÖyle olmuş canım, hedefe çok güzel yaklaşmışsın bu arada.
Tebrik ederim.
insAllah cnm saolasinİnşallah güzelce o dönemi atlatır bol bol kilo verirsin.
Hosgeldinnnn hayalimmm nasilsin hersey yolundamiMefkurem North River merhabalar canlarım.
Ben geldim geri :)
Kilo almış şekilde geldim ama
Pazartesi:61.7
Bismillah başladık hadi bakalım...
Dirayetli olduktan sonra günler çarçabuk gelir geçer.daha yolum uzun cnm küçük hedefler koyuyorum gözümde büyümesin die 70leri gormem laizm insAllah saolasin
insAllah cnm saolasin
Ben de öyleyim. Aranızda değilim ama haftada 1 gün kesin tartılıyorum. Sizleyken olduğu kadar dikkat edemesem de baya üstüne düşüyorum. 59.5 ile bırakmıştım burayı 2 kilo almışım :) Yani gerçi haftasonum çok yoğun geçti onunla da alakalı. Çok yedim çokHosgeldinnnn hayalimmm nasilsin hersey yolundami
Kiz bu mu kilo almis halin
Ben hala 9 lardayimizine ciktigimdan beri al ver yapiyorum
Sen masallah iyisin cnmBen de öyleyim. Aranızda değilim ama haftada 1 gün kesin tartılıyorum. Sizleyken olduğu kadar dikkat edemesem de baya üstüne düşüyorum. 59.5 ile bırakmıştım burayı 2 kilo almışım :) Yani gerçi haftasonum çok yoğun geçti onunla da alakalı. Çok yedim çok
Senin bünyen neden öyle oldu acaba mefkuremcim?
Buralarda sizle laflamak bile motivasyon gerçekten.
yıllar sonra
günaydın pınar nasıl gidiyor tatil
amin canım inşallah bezdum artık 7 lerden geriye 6 Lara inmem gerek
ben yesem +3 olurdu kesin
ooo gulbe çok süper
günaydın anasının dizinin dibin de ki hamişşşşş
Guzel arti cnm
Merhaba pınarcım. Bebiş sağlıkla büyüyor desene :)
Doğuma da iyiden iyiye yaklaşmışsın maşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?