Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben hafif kahvaltımı yaptım şimdi gideyim de 1000 10000 100000 kere ip atlayıp geleyim
vayy yürü be kim tutar seni
alla alla bi an once iyilesirsin insAllah kaptanım sağlık olsun kilo olamaz bence de kacamagin yok

Günaydın güzel hatunlar,
Gece 4de uyuyabildim, aklıma saçma sapan şeyler geldi, vesvese yaptım epeyce.. sabah da 9 da kalktım görüşme için, neyse ki bu sefer aradılar, o uykulu halimle taramalı tüfek gibi konuşan ablaya kendi reklamımı yapmaya çalıştım, inşallah mantıklı cevaplar vermişimdir.. ilk geldiğimde doğum tarihimi soran kişiye eve taşındığım tarihi söylemiştim mesela böyle küçük sürprizler yapmamışımdır umuyorum..

Alemsin kankim ya hakkında hayırlısı olsun canım insAllah

boşver canım geçmişe takılıp kendine ezileyet etme bugununu kotulestirmektwn başka bir işe yaramiyorsa yoksay o geçmişi
kuzum niye kendine bosuna eziyet ediyosunki
Olmus bitmis seyler icin enerjini harcama
insan ne yapıyorsa kendine yapıkr cidden şu anki bulantı ve baş agrindan o insanların haberi var mi yok topla kendini cnm
Haklısınız canlar, tüm enerjim tükendi, kollarım tutmuyor...

alabas bi sebze canim biyle kitir kitir yiyosun turp gibi
masllah cok iyi canim cok ac kalma sonra insan saldiriyor kalk guzel bi kahvalti hazirla soyle en sagliklisindan

Oda iyi canim eksi eksidir:)
Canım yalan yok dün gece yememek için zor tuttum kendimi bi de uykusuz kalınca daha çok geldi aklıma yemek neyseki atlattım kahvaltıma da elma ile başladım o yüzden gayet güzel tamamladım şükür

Yaparız inşaallah beybim, Angaralı halimle denizsiz olmaz triplerine giriyorum, İzmirli falan olsam ne yapacağdım..
Dünki menü

15.30
8 tane çilek
2 tam ceviz

17.10
1 kase işkembe çorba
1 sis kuş başı
Soğan salatası

19.00
1 bardak süt (midem ağrıyınca ictim)
Su 2lt
Spor 1 saat yürüyüş
Ya canım ben çikolatadan girdin burgerden çıktın sandım.. insanın kendine verdiği sözden çıkması yıpratıyor ama neticede tüm bu yaptıklarımızı mutlu olmak için yapıyoruz. Amaç mutlulukken ona giden yolda Yok yere bu kadar üzme kendini..
Cuma :64.9
Pazartesi : 63.9
Fark : 1
Veriyor efendim durduramıyoruz...
Ya aslında bildiğin marketten shazam diye bir tavuk alıyorum. Gerçi her yerde görülen bi marka değil, müslüman mahallesindeki tescolarda oluyo genelde, belkim serbest geziyordur. Ama köy tavuğu çok koku salar abla ya bu böyle bi nazlı, kokusuz bi tavuk..
Günaydın herkese alıntıları yaptım şimdi bildirim yapıp dönerim
Cuma:72
Ptesi:71.6
Fark:400
Tebrikler canısı
Ya benim bildiğim köy tavuğu ortalığı kokusuyla fetheder bunda pek tık Yok. Deneyeyim dediklerini de şekerim..
Çok da eski değilim canım, şubat ayında grubu bırakmıştım.
Allah bağışlasın kızını :)
Merhaba Hayyal, ben de Mart başından beri burdayım. Evliyim henüz çocuğum yok, 1 sene önce yurt dışına taşındım, iş arama ve kilo verme sürecindeyim:) hoşgeldin:)
Olur öyle abla, sağlığına öncelik ver sen gene, kilo gider bi şekil biliyorsun ..

uykusuzluk tabiki aclik yapar cnm
Ama bildirimin muhtesemmmmm
olsunnnn

dur bismillah tatlim daha yeni basladin :)))
Ayyyy evet abla kilo verme konusunda fazla sabırsızım sanırım hayatımda ilk defa hamilelik dışında böyle bir göbeğe sahip olmanın da etkisi var sanırım

Abla sinüzitin mi var acaba bu kadar öksürük yapıyor
Ben de hamileliğimden beri bi öksürük tutmuştu ilaç alamamayacağım diye de dr gitmedim ama doğumdan sonra dayanamadım gittim dr antibiyotik verdi sinüzitin var biraz daha önlem almazsak bronşite çevirir diye ilaca başladığımın 5. Günü gitti öksürük

Az da olsa gitmiş ya sen ona bak
Evet canım
Günaydın arkadaşlar ben yeniyim burda 1.72 boyum 91 kiloyum 65 olmak istiyorum
Hoş geldin canım
Öyle oluyor bazen canım üzme kendini toparlarsın
İnşallah canım
Dünki menü

15.30
8 tane çilek
2 tam ceviz

17.10
1 kase işkembe çorba
1 sis kuş başı
Soğan salatası

19.00
1 bardak süt (midem ağrıyınca ictim)
Su 2lt
Spor 1 saat yürüyüş
Gayet güzel canım
Cuma :64.9
Pazartesi : 63.9
Fark : 1
Ooo süpersin kuzum
alabas bi sebze canim biyle kitir kitir yiyosun turp gibi
masllah cok iyi canim cok ac kalma sonra insan saldiriyor kalk guzel bi kahvalti hazirla soyle en sagliklisindan

Oda iyi canim eksi eksidir:)
Evet canım
İnşallah mefkurem ben de öyle düşünüyorum
Günaydın herkese alıntıları yaptım şimdi bildirim yapıp dönerim
Cuma:72
Ptesi:71.6
Fark:400
Süpet canım
Sağ ol canım inşallah
Cuma 102.5
Pazartesi 102.1
Fark -400

Regli den artı olurum dedim ama şükür
Süper canım
İnşallah canımcım
Ödemdir abla fazlasıyla gidecek
Hahaha çok hoşsun ya
Cuma 80.7
Bugün 82.0
Fark +1.3

Sabah 6 da tartildim, ellerimi kapatamayacak kadar şişmiş parmaklarım.. ödem olduğunu düşünüyorum
ödemse gider canım merak etme
Cuma:71
Pazartesi:71.4
Fark: +400
Sen verirsin canım eminim hemde fazlasıyla

Çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…