- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #284.281
vayy yürü be kim tutar seniBen hafif kahvaltımı yaptım şimdi gideyim de 1000 10000 100000 kere ip atlayıp geleyim
alla alla bi an once iyilesirsin insAllah kaptanım sağlık olsun kilo olamaz bence de kacamagin yokKizlarrrrrrr
Tartildim şok oldum
Sabah baya biseyler ictim ama yinede fazla
Arti 1.2 gördüm
Sifir kacamak ve dünü baya hafif gecirdim aksamda cok aç yatmistim
Kilo olmadigindan eminim
Bu tereyagli pekmez bana yaramiyor heralde tartida
Gecen haftada onu ictigim gunun ertesi arti gormustum
Dunde icmistim bugun sabahta ictim
Offff yaaa şu oksuruk bi gecmedi
Dogru durust kaliteli uyuyamiyorum hep yorgun halsisim
Günaydın güzel hatunlar,
Gece 4de uyuyabildim, aklıma saçma sapan şeyler geldi, vesvese yaptım epeyce.. sabah da 9 da kalktım görüşme için, neyse ki bu sefer aradılar, o uykulu halimle taramalı tüfek gibi konuşan ablaya kendi reklamımı yapmaya çalıştım, inşallah mantıklı cevaplar vermişimdir.. ilk geldiğimde doğum tarihimi soran kişiye eve taşındığım tarihi söylemiştim meselaböyle küçük sürprizler yapmamışımdır umuyorum..
boşver canım geçmişe takılıp kendine ezileyet etme bugununu kotulestirmektwn başka bir işe yaramiyorsa yoksay o geçmişi
kuzum niye kendine bosuna eziyet ediyosunki
Olmus bitmis seyler icin enerjini harcama
Haklısınız canlar, tüm enerjim tükendi, kollarım tutmuyor...insan ne yapıyorsa kendine yapıkr cidden şu anki bulantı ve baş agrindan o insanların haberi var mi yok topla kendini cnm
Topla kendini lutfen hayat baskalari icin kendini uzmeye değmeyecek kadar kısaHaklısınız canlar, tüm enerjim tükendi, kollarım tutmuyor...
Amin kankimAlemsin kankim ya hakkında hayırlısı olsun canım insAllah
Odemde atarsn insAllah cnm hemencecikCuma 80.7
Bugün 82.0
Fark +1.3
Sabah 6 da tartildim, ellerimi kapatamayacak kadar şişmiş parmaklarım.. ödem olduğunu düşünüyorum
Akşam eve gittiğimde bu tartıyı görmem eminim.Odemde atarsn insAllah cnm hemencecik
Hadi bakalım rekabet çok çekişmeli geçecek desene
Canım yalan yok dün gece yememek için zor tuttum kendimi bi de uykusuz kalınca daha çok geldi aklıma yemek neyseki atlattım kahvaltıma da elma ile başladım o yüzden gayet güzel tamamladım şüküralabas bi sebze canim biyle kitir kitir yiyosun turp gibi
masllah cok iyi canim cok ac kalma sonra insan saldiriyor kalk guzel bi kahvalti hazirla soyle en sagliklisindan
Oda iyi canim eksi eksidir:)
Yaparız inşaallah beybim, Angaralı halimle denizsiz olmaz triplerine giriyorum, İzmirli falan olsam ne yapacağdım..Bu yaptığın hem kendi emeklerini çöpe atmak hemde takımınınkini canim cok dikkat etmen lazim cumaya kadar bi an once toparlamaya calis
Bahara katiliyorum bi gün önce kaçamak yapip arti çıkıp ertesi gün kısır vs yiyemezsin mumkunse karatayin izin verdiği hafif şeylerle gecir kalan 4 günü
Hatanı biliyosun yukardada yazdim zaten canim ama bu ders olmali hepimize
Merveee sende topla kendini lütfen izne cikinca ipin ucu kaciyor biliyosun dusunme bunu
Afiyet olsun menü güzel
Afiyet olsun mervecim
Mangal fikri birden cikinca salata malzemesi alamadik abla salamla birazcik simarttim kendimi :)
Tatil filan bisi yapmicakmisiniz yazın canim
Aha burdada kacamak var hem simit hem dondurma olmamis afiyet olsun canim
Valla depresyon filan anlamam kuzum ben toplayin kendinizi herkeste bisi var lutfen ya
Afiyet olsun abla
Rakibem cok guzel eksidesin masallah bakalim bende ne cikacak
Cumaya artar ins canim
Gunaydin canim kaptanimiz gelsin bakar
Gunaydin canim
Ya canım ben çikolatadan girdin burgerden çıktın sandım.. insanın kendine verdiği sözden çıkması yıpratıyor ama neticede tüm bu yaptıklarımızı mutlu olmak için yapıyoruz. Amaç mutlulukken ona giden yolda Yok yere bu kadar üzme kendini..Dünki menü
15.30
8 tane çilek
2 tam ceviz
17.10
1 kase işkembe çorba
1 sis kuş başı
Soğan salatası
19.00
1 bardak süt (midem ağrıyınca ictim)
Su 2lt
Spor 1 saat yürüyüş
Veriyor efendim durduramıyoruz...Cuma :64.9
Pazartesi : 63.9
Fark : 1
Ya aslında bildiğin marketten shazam diye bir tavuk alıyorum. Gerçi her yerde görülen bi marka değil, müslüman mahallesindeki tescolarda oluyo genelde, belkim serbest geziyordur. Ama köy tavuğu çok koku salar abla ya bu böyle bi nazlı, kokusuz bi tavuk..tavuk geç pisiyosa gezen tavuk derler ya ciftlikten falanmi aliyosunuz
suya tuza dikkat edersen gormezsin cnm
Elinden geldigi kadar sifir tuz yapmaya calis
Mesela ben yumurtama salatama genelde hic tuz atmam
uykusuzluk tabiki aclik yapar cnm
Ama bildirimin muhtesemmmmm
olsunnnn
en azindan eksiyle basliyon cnm
Ama bu hafta sabit oldugun icin 1 ustu verirsin heralde cumaya
dur bismillah tatlim daha yeni basladin :)))
devam edip etmiyecegine sen karar verecen tatlim
Ama bu seni mutsuz huzursuz etmesin
Bende cok yasaklara gelemedigim icin cesaret edemedim
Insan yasak deyince daha cok cani istiyor
benimde basliyor yavas yavas
Ilac almiyormu oglan
Bende boregi en cok patatesli severim
guzel olmus cnm
vavvvvv super bi bildirimde burdaaaaa
Bu cuma bakalim hanginiz fazla verecek
Tebrikler canısıGünaydın herkese alıntıları yaptım şimdi bildirim yapıp dönerim
Cuma:72
Ptesi:71.6
Fark:400
Ya benim bildiğim köy tavuğu ortalığı kokusuyla fetheder bunda pek tık Yok. Deneyeyim dediklerini de şekerim..aslında uyku eğitimi için başlamalısin canım gece meme için kalkması dışında akşam bir rutini olmalı yazın 8 kışın 7 gibi ve emip yarmalı şuanda başka ne derdi var sanki :) karanlık ortamda deniyorsun demi
şimite çok takılmadim 2 dilim ekmek yerine sabaha saydım dondurmada diyetisyen ara öğünde veriyordu bana lakin akşam dolu dolu olmuş üstüne olmasa iyiydi bir daha ikindi arasinda filan ye
sen bile yeyip tiksindim diyorsan bize söz yok en iyisini anladın bence
bu kadar yürekten çağırma beni :) bir cuma ansızın girebilirimyüzdeye kıyamıyorum ama şeytan durtuyor şimdi Ramazan'a kadar bir 3-4 kg verip ramazanda 2 kg vermem gerek en kotu sonra tam gaz devam Rize dönüşü salona başlayacağım spor için
aslında köy tavuğu geç pişer düdüklüde bile ama onunda lezzeti ve suyuna çıkan yangından anlarsın içine soğan sarımsak atıp denesen bir cimdikte sirke
Karatay olmuş sabah ki propolisi ilk başta probis okuyanlar var mı acaba yanlız ben miyim yoksa
yani genelde biri erken yatınca sabahta zırt diye kalkiyor
açlıktan uykusuzluk normalde ödem yapıyor cogumuzda sen emzirmenin avantajıni yaşıyorsun. Şuan
olsun kız o cumaya -1 olur
aramıza hoşgeldin canım
buse menüyü görmeden çok.kizmistim ne bu gelen kötü diyor diye ama diğer kötü diyenler senden feyz alıp utansın bizi niye paniğe sokuyorsun boş yere :)
niçin yok
listede olup bir takımı düşünmeyen daha
kesin der :) günaydın abla
afiyet olsun kuzu
oo süper bildirim kız
şalgam şakum gibi birşey galiba
Merhaba Hayyal, ben de Mart başından beri burdayım. Evliyim henüz çocuğum yok, 1 sene önce yurt dışına taşındım, iş arama ve kilo verme sürecindeyim:) hoşgeldin:)Çok da eski değilim canım, şubat ayında grubu bırakmıştım.
Allah bağışlasın kızını :)
Olur öyle abla, sağlığına öncelik ver sen gene, kilo gider bi şekil biliyorsun ..Kizlarrrrrrr
Tartildim şok oldum
Arti 1.2 gördüm
Kilo olmadigindan eminim
Ayyyy evet abla kilo verme konusunda fazla sabırsızım sanırım hayatımda ilk defa hamilelik dışında böyle bir göbeğe sahip olmanın da etkisi var sanırımuykusuzluk tabiki aclik yapar cnm
olsunnnn
Rahatsızlığından dolayı olabilirCuma 80.7
Bugün 82.0
Fark +1.3
Sabah 6 da tartildim, ellerimi kapatamayacak kadar şişmiş parmaklarım.. ödem olduğunu düşünüyorum
Abla sinüzitin mi var acaba bu kadar öksürük yapıyorKizlarrrrrrr
Tartildim şok oldum
Arti 1.2 gördüm
Kilo olmadigindan eminim
Evet canımAz da olsa gitmiş ya sen ona bak
Hoş geldin canımGünaydın arkadaşlar ben yeniyim burda 1.72 boyum 91 kiloyum 65 olmak istiyorum
Öyle oluyor bazen canım üzme kendini toparlarsınGünaydın kızlar
Nasilsiniz benim biraz moralim bozuk malesef dün listemin dışına çıktım ve çok üzgünüm tekrar başa sarmam gerek bunu yapabilirmiyim bilmiyorum
Kahvaltısız evden çıktım okula gittim okul çıkışında yolda çilek aldik çok canim çekti ve yedimzaten bu aralar içimde canavar var gibi hissediyorum ve sonunda malup oldum yapacak bişey yok eski düzenime geri dönüyorum yasaklar beni baya yıprattı
İnşallah canımBu yaptığın hem kendi emeklerini çöpe atmak hemde takımınınkini canim cok dikkat etmen lazim cumaya kadar bi an once toparlamaya calis
Bahara katiliyorum bi gün önce kaçamak yapip arti çıkıp ertesi gün kısır vs yiyemezsin mumkunse karatayin izin verdiği hafif şeylerle gecir kalan 4 günü
Hatanı biliyosun yukardada yazdim zaten canim ama bu ders olmali hepimize
Merveee sende topla kendini lütfen izne cikinca ipin ucu kaciyor biliyosun dusunme bunu
Afiyet olsun menü güzel
Afiyet olsun mervecim
Mangal fikri birden cikinca salata malzemesi alamadik abla salamla birazcik simarttim kendimi :)
Tatil filan bisi yapmicakmisiniz yazın canim
Aha burdada kacamak var hem simit hem dondurma olmamis afiyet olsun canim
Valla depresyon filan anlamam kuzum ben toplayin kendinizi herkeste bisi var lutfen ya
Afiyet olsun abla
Rakibem cok guzel eksidesin masallah bakalim bende ne cikacak
Cumaya artar ins canim
Gunaydin canim kaptanimiz gelsin bakar
Gunaydin canim
Gayet güzel canımDünki menü
15.30
8 tane çilek
2 tam ceviz
17.10
1 kase işkembe çorba
1 sis kuş başı
Soğan salatası
19.00
1 bardak süt (midem ağrıyınca ictim)
Su 2lt
Spor 1 saat yürüyüş
Ooo süpersin kuzumCuma :64.9
Pazartesi : 63.9
Fark : 1
Evet canımalabas bi sebze canim biyle kitir kitir yiyosun turp gibi
masllah cok iyi canim cok ac kalma sonra insan saldiriyor kalk guzel bi kahvalti hazirla soyle en sagliklisindan
Oda iyi canim eksi eksidir:)
İnşallah mefkurem ben de öyle düşünüyorumtavuk geç pisiyosa gezen tavuk derler ya ciftlikten falanmi aliyosunuz
suya tuza dikkat edersen gormezsin cnm
Elinden geldigi kadar sifir tuz yapmaya calis
Mesela ben yumurtama salatama genelde hic tuz atmam
uykusuzluk tabiki aclik yapar cnm
olsunnnn
en azindan eksiyle basliyon cnm
Ama bu hafta sabit oldugun icin 1 ustu verirsin heralde cumaya
devam edip etmiyecegine sen karar verecen tatlim
Ama bu seni mutsuz huzursuz etmesin
Bende cok yasaklara gelemedigim icin cesaret edemedim
Insan yasak deyince daha cok cani istiyor
benimde basliyor yavas yavas
Ilac almiyormu oglan
Bende boregi en cok patatesli severim
guzel olmus cnm
vavvvvv super bi bildirimde burdaaaaa
Bu cuma bakalim hanginiz fazla verecek
Süpet canımGünaydın herkese alıntıları yaptım şimdi bildirim yapıp dönerim
Cuma:72
Ptesi:71.6
Fark:400
Sağ ol canım inşallahsaol cnm simit hep zaaf noktam ama asıcam insAllah bunu
tebrikler canim gram gramdjr cumaya artsin insAllah
Anladım canım arada bozuluyor çocukların düzeni
İnşALLAH tabi mi super 1 kilo
Günaydın cnm ilk sayfada form var onu doldurup kabul edersen seni taniriz
nasil mutlu hissediyorsan oyle devam et cnm psikokojik de etkileniyoruz cunki
afiyet olsun canım bence cok sıkıntı yok asure cok besleyici birşey kasendr cok buyuk değilse
gecmis olsun cnm
saol cnm
afiyet olsun canım
tebrikler cnm cumaya kadar artsin insAllah
tamam abla bende cok tyzy seven biri değilim zaten
tebrikler canim cumaya kadar artsin insAllah
Süper canımCuma 102.5
Pazartesi 102.1
Fark -400
Regli den artı olurum dedim ama şükür
İnşallah canımcımaslında uyku eğitimi için başlamalısin canım gece meme için kalkması dışında akşam bir rutini olmalı yazın 8 kışın 7 gibi ve emip yarmalı şuanda başka ne derdi var sanki :) karanlık ortamda deniyorsun demi
şimite çok takılmadim 2 dilim ekmek yerine sabaha saydım dondurmada diyetisyen ara öğünde veriyordu bana lakin akşam dolu dolu olmuş üstüne olmasa iyiydi bir daha ikindi arasinda filan ye
sen bile yeyip tiksindim diyorsan bize söz yok en iyisini anladın bence
bu kadar yürekten çağırma beni :) bir cuma ansızın girebilirimyüzdeye kıyamıyorum ama şeytan durtuyor şimdi Ramazan'a kadar bir 3-4 kg verip ramazanda 2 kg vermem gerek en kotu sonra tam gaz devam Rize dönüşü salona başlayacağım spor için
aslında köy tavuğu geç pişer düdüklüde bile ama onunda lezzeti ve suyuna çıkan yangından anlarsın içine soğan sarımsak atıp denesen bir cimdikte sirke
Karatay olmuş sabah ki propolisi ilk başta probis okuyanlar var mı acaba yanlız ben miyim yoksa
yani genelde biri erken yatınca sabahta zırt diye kalkiyor
açlıktan uykusuzluk normalde ödem yapıyor cogumuzda sen emzirmenin avantajıni yaşıyorsun. Şuan
olsun kız o cumaya -1 olur
aramıza hoşgeldin canım
buse menüyü görmeden çok.kizmistim ne bu gelen kötü diyor diye ama diğer kötü diyenler senden feyz alıp utansın bizi niye paniğe sokuyorsun boş yere :)
niçin yok
listede olup bir takımı düşünmeyen daha
kesin der :) günaydın abla
afiyet olsun kuzu
oo süper bildirim kız
şalgam şakum gibi birşey galiba
Ödemdir abla fazlasıyla gidecekKizlarrrrrrr
Tartildim şok oldum
Arti 1.2 gördüm
Kilo olmadigindan eminim
HahahaGünaydın güzel hatunlar,
Gece 4de uyuyabildim, aklıma saçma sapan şeyler geldi, vesvese yaptım epeyce.. sabah da 9 da kalktım görüşme için, neyse ki bu sefer aradılar, o uykulu halimle taramalı tüfek gibi konuşan ablaya kendi reklamımı yapmaya çalıştım, inşallah mantıklı cevaplar vermişimdir.. ilk geldiğimde doğum tarihimi soran kişiye eve taşındığım tarihi söylemiştim meselaböyle küçük sürprizler yapmamışımdır umuyorum..
ödemse gider canım merak etmeCuma 80.7
Bugün 82.0
Fark +1.3
Sen verirsin canım eminim hemde fazlasıylaCuma:71
Pazartesi:71.4
Fark: +400
Vay vay vayyyyyEvet canim bir haftada giden tam 2.7 kilo suan :)
Çok geçmiş olsun canımbenim sıpanın bahar alerjisi depreşti hapşırık tıksırık baş ağrısı var dünden beri bu gün okula gitmedi şimdi içeride tv önün de dün gece yaptığım patatesli börekleri yiyor yedikten sonra dışarı çıkayım derse terlikle dalacam, dışarı demez odasına giderse sorun yok yatsın dinlensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?