- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.973
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #284.301
Abla sabah sabah ne enerji bu böylemakineye yorganın tekini tıktım yıkanıyor evi topladım öğleden sonra süpürücem , karşı komşum geldi 15-20 dk oturdu gitti bitkisel karışım almış flash tv de bir doktor varmış o satıyormuş içeriğini gösterdi fiyatını söyledi iyi demi diye ki geçen de de alayım mı diye fiyatını bana soruyordu :)
kafama da sarımsak yağı sürdüm bekletiyorum saçlarım tökülmesiiinnn diye , çayımı da demledim eşim gelince kahvaltı yapıcam inşallah , öğleden sonra gelen giden olmazsa tekrar gelirim
Cumaya eksiyr çevirirsin sen mervecimGünaydın kızlar bugun sabıtım inşallah cumaya güzel olur
Yenimi fark ettin canim acaba çocuklar mi oynadıKızlar benjm tartimi degistirmrm gerek snrm ya
Altindaki cikintilardab biri kırılmış snrm yanlış tartıyor bi 87 ciktim bi 85 bi 83 cok sinirim bozuldu ya
Hayır bu zamana kadar da yanlış mi tartıyordu ki önerebileceğiniz tarti markasi var mi kizlar elimdeki sinboydu
Mideyi dolduruyor ondandir canimBu ay regl öncesi yine bel ve sırt ağrım beni mahfediyor ya
Kasıklarım karnım felaket su icsem sanki cok bisey yemisim gibi geliyor
Gayet guzel aliyosun canimKilo durumum:
Cuma: 71.5
Bugun: 71.7
Fark: +200gr
Kolay gelsin beybiiBen hafif kahvaltımı yaptım şimdi gideyim de 1000 10000 100000 kere ip atlayıp geleyim
Abla o menulerle bu kadar arti cikman imkansiz normaldeKizlarrrrrrr
Tartildim şok oldum
Sabah baya biseyler ictim ama yinede fazla
Arti 1.2 gördüm
Sifir kacamak ve dünü baya hafif gecirdim aksamda cok aç yatmistim
Kilo olmadigindan eminim
Bu tereyagli pekmez bana yaramiyor heralde tartida
Gecen haftada onu ictigim gunun ertesi arti gormustum
Dunde icmistim bugun sabahta ictim
Offff yaaa şu oksuruk bi gecmedi
Dogru durust kaliteli uyuyamiyorum hep yorgun halsisim
Ay dememissindir herhalde :)Günaydın güzel hatunlar,
Gece 4de uyuyabildim, aklıma saçma sapan şeyler geldi, vesvese yaptım epeyce.. sabah da 9 da kalktım görüşme için, neyse ki bu sefer aradılar, o uykulu halimle taramalı tüfek gibi konuşan ablaya kendi reklamımı yapmaya çalıştım, inşallah mantıklı cevaplar vermişimdir.. ilk geldiğimde doğum tarihimi soran kişiye eve taşındığım tarihi söylemiştim meselaböyle küçük sürprizler yapmamışımdır umuyorum..
Eger öyle hissediyorsan olabilir canim cok erken tartilmissin cunkuCuma 80.7
Bugün 82.0
Fark +1.3
Sabah 6 da tartildim, ellerimi kapatamayacak kadar şişmiş parmaklarım.. ödem olduğunu düşünüyorum
Marketlerde oluyor canim tarti yada bi milyonculardaTartıyı Pert ettim kızlar öldü
Yeni tartiyi kısa suredr alırım insAllah tartı farki da olacak simdi kesin ya
Tabikideee hafif rakip olmam canimHadi bakalım rekabet çok çekişmeli geçecek desene
Ay hemseri çıktık kırıkkale liyim bendeYaparız inşaallah beybim, Angaralı halimle denizsiz olmaz triplerine giriyorum, İzmirli falan olsam ne yapacağdım..
Ya canım ben çikolatadan girdin burgerden çıktın sandım.. insanın kendine verdiği sözden çıkması yıpratıyor ama neticede tüm bu yaptıklarımızı mutlu olmak için yapıyoruz. Amaç mutlulukken ona giden yolda Yok yere bu kadar üzme kendini..
Veriyor efendim durduramıyoruz...
Ya aslında bildiğin marketten shazam diye bir tavuk alıyorum. Gerçi her yerde görülen bi marka değil, müslüman mahallesindeki tescolarda oluyo genelde, belkim serbest geziyordur. Ama köy tavuğu çok koku salar abla ya bu böyle bi nazlı, kokusuz bi tavuk..
Tebrikler canısı
Ya benim bildiğim köy tavuğu ortalığı kokusuyla fetheder bunda pek tık Yok. Deneyeyim dediklerini de şekerim..
Merhaba Hayyal, ben de Mart başından beri burdayım. Evliyim henüz çocuğum yok, 1 sene önce yurt dışına taşındım, iş arama ve kilo verme sürecindeyim:) hoşgeldin:)
Olur öyle abla, sağlığına öncelik ver sen gene, kilo gider bi şekil biliyorsun ..
Aha bi kaçamakci dahaCuma:71
Pazartesi:71.4
Fark: +400
Sagol tatlimEvet canım
Hoş geldin canım
Öyle oluyor bazen canım üzme kendini toparlarsın
İnşallah canım
Gayet güzel canım
Ooo süpersin kuzum
Evet canım
İnşallah mefkurem ben de öyle düşünüyorum
Süpet canım
Sağ ol canım inşallah
Süper canım
İnşallah canımcım
Ödemdir abla fazlasıyla gidecek
Hahahaçok hoşsun ya
ödemse gider canım merak etme
Sen verirsin canım eminim hemde fazlasıyla
Teşekkür ederim canımVay vay vayyyyy
Tebrikler sevgili rakibem
bence de gormezsin cnm odem falandrAkşam eve gittiğimde bu tartıyı görmem eminim.
Akşam sıcak banyo yaptığımda ertesi sabah hep artı olurum...sebebini bulamadım ama
halledersin kankim sen cumaya kadarCuma:71
Yalnız kızlar esprisine Çocuklar oyun spordan sayılıyor mu dedim ama bildiğiniz kalçam bacaklarım falan ağrıyor yaa cidden fazla koşturduk ya da ben epey hamlamışım
normalde de bazen cok zor tartiyordu cnm cok mu hassas yoksa bozukdu mu bilmiorum sayilar baya zor sabitleniyordu bklm marketlerde var biliorum da sence marka fark eder miAbla sabah sabah ne enerji bu böyle
Cumaya eksiyr çevirirsin sen mervecim
Yenimi fark ettin canim acaba çocuklar mi oynadı
Mideyi dolduruyor ondandir canim
Gayet guzel aliyosun canim
Kolay gelsin beybii
Abla o menulerle bu kadar arti cikman imkansiz normalde
Ay dememissindir herhalde :)
Eger öyle hissediyorsan olabilir canim cok erken tartilmissin cunku
Marketlerde oluyor canim tarti yada bi milyoncularda
Tabikideee hafif rakip olmam canim
Ay hemseri çıktık kırıkkale liyim bende
Vercem tabi canim amacımız bu
Aha bi kaçamakci daha
Sagol tatlim
Teşekkür ederim canım
Naptiniz da öyle o kadar hamlamissin canimYalnız kızlar esprisine Çocuklar oyun spordan sayılıyor mu dedim ama bildiğiniz kalçam bacaklarım falan ağrıyor yaa cidden fazla koşturduk ya da ben epey hamlamışım
Fark edebilir canım 1 2 kilo bile fark eden oluyorbence de gormezsin cnm odem falandr
halledersin kankim sen cumaya kadar
çocukların hızına yetişmek mümkün degil ki yagkar yanmıştır umarim
normalde de bazen cok zor tartiyordu cnm cok mu hassas yoksa bozukdu mu bilmiorum sayilar baya zor sabitleniyordu bklm marketlerde var biliorum da sence marka fark eder mi
Ayy inşallah inşallahçocukların hızına yetişmek mümkün degil ki yagkar yanmıştır umarım
İstop oynadık onda da koşturduk bi de bizim ufak bi merdiven var salon girişinde ordan indim çıktım ebeden kaçarkenNaptiniz da öyle o kadar hamlamissin canim
Cumaya eksiye çevirirsin canimTünaydınnn
Pzrt kilo bildirimi: sabit çıktım
Baya kosturmussunuz canim ya bizimkiler erkek oldugu icin anca guresiyoruz bizİstop oynadık onda da koşturduk bi de bizim ufak bi merdiven var salon girişinde ordan indim çıktım ebeden kaçarken
Bi de taklitçilik oynadık ufaklıklar ne yaparsa onu taklit ettik o sıpalar da balede jimnastikte ne öğrendilerse bize yaptırmaya çalıştılar
Guzel canim cumaya 1 i görürsünKızlar alıntıları aldım birazdan cevapliycam kahvaltıdan önce tartıldım ise daldım bildiremedim
Çok şükür -500 um
güzel eksi gelir bence deGünaydın kızlar bugun sabıtım inşallah cumaya güzel olur
Sinbo olabilir yine yada Tefal ben çok memnunum marketlerde bile var artık yada netten bugün sipariş etsen cumaya kadar yetişir ama üstüne birgün çıkma kargodan gelinceKızlar benjm tartimi degistirmrm gerek snrm ya
Altindaki cikintilardab biri kırılmış snrm yanlış tartıyor bi 87 ciktim bi 85 bi 83 cok sinirim bozuldu ya
Hayır bu zamana kadar da yanlış mi tartıyordu ki önerebileceğiniz tarti markasi var mi kizlar elimdeki sinboydu
benim de ovulasyon dönemim hem deli gibi tatlı ihtiyacı var hemde bomba gibiyim sistim iyiceBu ay regl öncesi yine bel ve sırt ağrım beni mahfediyor ya
oo Hayyal gelmiş , herşey yoluna girdi mi canım bu arada çok almamissinMefkurem North River merhabalar canlarım.
Ben geldim geri :)
Kilo almış şekilde geldim ama
Pazartesi:61.7
Bismillah başladık hadi bakalım...
anne evinde gayet iyiKilo durumum:
olabilir abla normalde tüketmeyip tuketince ters yapmıştırKizlarrrrrrr
Tartildim şok oldum
Sabah baya biseyler ictim ama yinede fazla
Arti 1.2 gördüm
Sifir kacamak ve dünü baya hafif gecirdim aksamda cok aç yatmistim
Kilo olmadigindan eminim
Bu tereyagli pekmez bana yaramiyor heralde tartida
Gecen haftada onu ictigim gunun ertesi arti gormustum
Dunde icmistim bugun sabahta ictim
Offff yaaa şu oksuruk bi gecmedi
Dogru durust kaliteli uyuyamiyorum hep yorgun halsisim
evet evet iniyor inşallahIyi gidiyor canim cok sukur :) sen naptin odemi atabildinmi biraz - 400vardi sanirim
Sagol cnm
Amin insallah oyledir cnm :) evet 3ay civari kaldi
alemsin kızGünaydın güzel hatunlar,
Gece 4de uyuyabildim, aklıma saçma sapan şeyler geldi, vesvese yaptım epeyce.. sabah da 9 da kalktım görüşme için, neyse ki bu sefer aradılar, o uykulu halimle taramalı tüfek gibi konuşan ablaya kendi reklamımı yapmaya çalıştım, inşallah mantıklı cevaplar vermişimdir.. ilk geldiğimde doğum tarihimi soran kişiye eve taşındığım tarihi söylemiştim meselaböyle küçük sürprizler yapmamışımdır umuyorum..
odemdir bence de ödem çayı vs ile iner cumaya kadar inşallahCuma 80.7
Bugün 82.0
Fark +1.3
Sabah 6 da tartildim, ellerimi kapatamayacak kadar şişmiş parmaklarım.. ödem olduğunu düşünüyorum
cumaya göre bakariz acil al yargının varsa tartı farkı eklenir o.sorun değil canım önceden bozulsa fark edersin ayağı sabit olmuyor.surekli oynuyor rakamTartıyı Pert ettim kızlar öldü
Yeni tartiyi kısa suredr alırım insAllah tartı farki da olacak simdi kesin ya
kabak çözer bu işi cumayaCuma:71
cumaya eksi demekTünaydınnn
oo çok iyi canımKızlar alıntıları aldım birazdan cevapliycam kahvaltıdan önce tartıldım ise daldım bildiremedim
Çok şükür -500 um
en azindan sebebini biliyorsun cemrecimCuma 60.8
Pazartesi 61.4
Fark +600
O kadar yemeye göre az bile almışım bu haftayı aç geçireceğim anlaşıldı bunları vermek için hafta başlasın bakalım
ohhh cok şükürCuma 102.5
Pazartesi 102.1
Fark -400
Regli den artı olurum dedim ama şükür
oksuruk gecmedi cnm cok yoruyor beniGunaydin ablacim nasil oldun daha iyimisin bu
bence yarin yap isini cnmKuzey yatağını kuzenine verdi kendi bizimle yatmak için diğer günler sıkıntı yoktu ama şuan acayip belim ağrıyor direk ağrı ile uyandım , evi silip süpürmek gerekli ama kuzeninde son günü bizde güzelce dagitsinlar yarın mi halletsem şimdi dışarı çıkarsam enerjilerini atsalar sonra banyo vs ancak gün biter zaten
aynen oyle cnm beynimize yasak yasak deyince daha tatli geliyor hersey :))yasaklı olunca bana her şey güzel geliyor meyve bile , çok zor öyle psikolojik savaş vermek lazım
hazır yufkanın sadece özdilekten alınanını olunca yiyorlar eşim almış oradan da şükür elde açma istemediler:)
benimkiler istiyor yaavf sürekli bir şeyler allahtan mutfakta yaşadığım halde canım istemiyor yoksa işim yaştı ,sseninkiler ne güzel istemiyor o zaman yapmana da gerek yok ki:)
bu alerji olmadık zaman da yaşta çıkabiliyor hem de her türlüsü eşimin 4 sene önce antep fıstığına alerjisi başladı, kız kardeşimin de yeni yer fıstığına
bence keske almasaydimakineye yorganın tekini tıktım yıkanıyor evi topladım öğleden sonra süpürücem , karşı komşum geldi 15-20 dk oturdu gitti bitkisel karışım almış flash tv de bir doktor varmış o satıyormuş içeriğini gösterdi fiyatını söyledi iyi demi diye ki geçen de de alayım mı diye fiyatını bana soruyordu :)
kafama da sarımsak yağı sürdüm bekletiyorum saçlarım tökülmesiiinnn diye , çayımı da demledim eşim gelince kahvaltı yapıcam inşallah , öğleden sonra gelen giden olmazsa tekrar gelirim
en az 1 gelir heralde cnm bu haftaGünaydın kızlar bugun sabıtım inşallah cumaya güzel olur
sonraki mesajinida gordum tamamenmi kirdin tartiyiKızlar benjm tartimi degistirmrm gerek snrm ya
ayaklarini sicak tut belinede bisey sar cnmBu ay regl öncesi yine bel ve sırt ağrım beni mahfediyor ya
cok guzel pinarcim masallah anne yani bile etkilememis seni :))Kilo durumum:
bugun once BEN diyerek kendin icin guzel biseyler yap cnmHaklısınız canlar, tüm enerjim tükendi, kollarım tutmuyor...
cook sasirdimmmCuma 80.7
Bugün 82.0
Fark +1.3
cumanin cezasini hâlâ cekiyosun heralde pestom heralde akillanmisindirCuma:71
bende alerjik astim var cnmAbla sinüzitin mi var acaba bu kadar öksürük yapıyor
Ben de hamileliğimden beri bi öksürük tutmuştu ilaç alamamayacağım diye de dr gitmedim ama doğumdan sonra dayanamadım gittim dr antibiyotik verdi sinüzitin var biraz daha önlem almazsak bronşite çevirir diye ilaca başladığımın 5. Günü gitti öksürük
cocuklarin enerjisi masallah hic tukenmiyokiYalnız kızlar esprisine Çocuklar oyun spordan sayılıyor mu dedim ama bildiğiniz kalçam bacaklarım falan ağrıyor yaa cidden fazla koşturduk ya da ben epey hamlamışım
bencede cnmbla o menulerle bu kadar arti cikman imkansiz normalde
artisiz baslamak guzel cnmTünaydınnn
masallah cok guzel avantaj sevgicimKızlar alıntıları aldım birazdan cevapliycam kahvaltıdan önce tartıldım ise daldım bildiremedim
Çok şükür -500 um
Evet tamamen gitti ya bakacam yenisine cumadan once almaya caliscam insAllahen azindan sebebini biliyorsun cemrecim
ohhh cok şükürdemekki bu hafta 1 i gececek ins.
oksuruk gecmedi cnm cok yoruyor beni
bence yarin yap isini cnm
Hem belin agriyomus zorlama
aynen oyle cnm beynimize yasak yasak deyince daha tatli geliyor hersey :))
Ben hep yufkadan yaparim bi sikayetleri yok gariplerin :)
bence keske almasaydi
Eskiden bi dr vardi tv lere cikiyordu hem biseyler satiyordu Ömer bilmemneydi heralde
Bobrek sorunundan vefat etmisti
en az 1 gelir heralde cnm bu hafta
sonraki mesajinida gordum tamamenmi kirdin tartiyi
Biran once caresine bakman lazim
Nete de bak istersen
ayaklarini sicak tut belinede bisey sar cnm
cok guzel pinarcim masallah anne yani bile etkilememis seni :))
bugun once BEN diyerek kendin icin guzel biseyler yap cnm
cook sasirdimmm
Aman kuzum dikkat et lutfen suya tuza dikkat et odem cayi yap
Bi arti listeyi alt üst eder
cumanin cezasini hâlâ cekiyosun heralde pestom heralde akillanmisindir
Gorusme icin sonucu haber edeceklermi
bende alerjik astim var cnm
Bronslarim cok hassas
Bi hastalik halinde o yuzden uzun sürüyor
Hasta olmaya hep bunun icin korkarim
cocuklarin enerjisi masallah hic tukenmiyoki
bencede cnm
O yuzden icim rahat
artisiz baslamak guzel cnm
masallah cok guzel avantaj sevgicim
Cuma en az 1.5 gelir heralde
Öbür grubta hasibe almisti ya gecen haftaEvet tamamen gitti ya bakacam yenisine cumadan once almaya caliscam insAllah
bilmiyorum ama çok güveniyor ne diyim beni sıkıştırıp durdu alayım mı diye bitki karışımına tv deki doktora güveni tamdı fiyatı için bana sorup duruyordu :)hafi hayrlisi eksileri gorurusun insAllah
cok iyi cnm regl haftasinda
tamam cnm
bence dışarı cikar yarina halledrrsn cnm
hg cnm
tv den internetten guvenip naisl bitkisel karışım falan alıyor millet anlayamiorum ben degisik...
Sifa olsun saclarina da cnm insAllah
afiyet olsn
bence tartıların aman aman markasının önemi yok benim önceki sinboydu kendi kendine bozuldu 5-6 sene kullandıktan sonra , fakir marka aldık 2-3 senedir sıkıntı yok şimdilikKızlar benjm tartimi degistirmrm gerek snrm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?