Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

çok geçmiş olsun ablacım

Öbür grubta hasibe almisti ya gecen hafta
Nerdeydi hatirlamiyom
Belki daha vardir
hasibenin aldığı 80 liraydi snrm vucut analizi yapıyordu deger mi bilemdim saol abla bakayim bi bklm marketlere
bilmiyorum ama çok güveniyor ne diyim beni sıkıştırıp durdu alayım mı diye bitki karışımına tv deki doktora güveni tamdı fiyatı için bana sorup duruyordu :)
sağ ol gülümm
Hayırlısı olsun bklm

Hayaller hayatlar bahar
Abla bence bi doktora görün sen olmicak böyle

Neye yarıyormuş o bitkisel karışım? Hint yağı da kullan o da çok iyi saçlara.
genel sağlık için dedi aman aman şu için bu için demedi komşu
valla mı benim troid bezi olmayınca da saçlar çok döküldü şimdi şükür baya azaldı dökülmesi hatta normal bile ama ben yanlarda çok seyreldi onlar çıksın istiyorum hint yağı yeni saç çıkarıyormuymuş hemen netten bulur alırım çok sağ ol gülüm

anane yöntemi sırtına vick sürüp sarıp mı yatsan küçükken yaparlardı ya bize öksürüğü keserdi

hadi hayırlısı olsun, görüşmenin sonucu ne zaman belli olacak

çok geçmiş olsun ablacım
sagolasin cnm ins. Bu hafta sonuna dogru gecer
hasibenin aldığı 80 liraydi snrm vucut analizi yapıyordu deger mi bilemdim saol abla bakayim bi bklm marketlere
Hayırlısı olsun bklm
analizli olmasi sart degil cnm
Daha uygun biseyde alsan olur ama cok adi olmasin
Hayaller hayatlar bahar

Abla bence bi doktora görün sen olmicak böyle
onceden de gittigimde bisey demediler cnm anca iç diyolar :))

anane yöntemi sırtına vick sürüp sarıp mı yatsan küçükken yaparlardı ya bize öksürüğü keserdi
Vick evde yok cnm bi cikinca bakayim

Ben argan yagi almistim soguk sıkım
Sen bilirsin o ne işe yarar
Icilirmi

gece doğru düzgün uyumadım sabah da erken kalkınca geri uyumadım benim sıpa evde diye ordan geldi bir enerji işte :) kafam da havlu kremlerimi de sürdüm saçım az kurusun da düzleştireyim saçımı bir de mutfağa süpürge tamamdır :)

bence ağır spor sayılır bu yaptıkların

ohh ohh güle güle kirletin afiyet şifa olsunnn
belin hafifledi ki evi temizledin demi gülüm

kafaya koymuştu artık karşı komşuya bir şey demeye korkuyorum beyin dumuru yaşatıyor sürekli bana , şampuanı sürerse kafasın da bekletmesi gerekir mi , çay ağacı sabunu kullanırken (antibaktireyel kuru egzama sivilceveye iyi geliyor ya ) sabunu sürüp beklemesi lazım mı , şampuan saçı dolaştırı mı v.s. bunları bile tekrar tekrar sorup beynimi eritiyor mefkuşum salaklaşacam bu gidişle o yüzden hiç ses etmiyorum artık korkuyorum daaa

Vick evde yok cnm bi cikinca bakayim

Ben argan yagi almistim soguk sıkım
Sen bilirsin o ne işe yarar
Icilirmi
içilir mi bilmiyorum argan yağı genelde kremlerde duş jeli şampuan da kozmetik de kullanılıyor bende hepsi var el kremini kullanıyorum şimdilik şampuanına diğerlerinden sıra gelmedi

Allah sabir versin ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…