Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar sabah kursa gittim yazamadim

Cuma 65.8
Bugun 67.1
Fark +1.3

Yaptigim ayibin farkindayim. Bu hafta cilginlar gibi dikkat ederek cumaya her turlu fazlasiyla ekside olucam. Yaa gercekten sey dusunmustum bir gunde cok kilo almam nasilsa 500-600 fark olur onu da bir iki gunde veririm diye gecirmistim aklimdan ama gordum ki bir gunde daglar kadar fark olabiliyormus maalesef
Ben dersimi aldim, bir daha simarmak yok. Kacamak da yok kacamak odul degil ceza !

Ay şaka mııı benim de eşim Kırıkkaleli, ailesi orda yaşıyor:) tanış çıkcaz yakında dikkat
İnşaallah kankilobumm
Aslında bu tam mülakat bilem değil, şöyle bi ne yaptın ne ettin eliyorlar, asıl mülakata girme durumu için bir haftaya haber edeceklermiş.. hayırlısı bakalım mefkurem
Cuma olayı içinse.. valla hata yapıp yapıp bu sefer anladım demek bana çok ters geldiği için pek değinmek istemedim ama hakikaten bu sefer anladım bir anlık zafer sarhoşluğuyla kaçamak ötesi yapınca 3-4 gün çekiyorum.. çok sert, çok kuralcı diyetler bana göre değil kabul ama kaçamak dediğin şeyin de ayarını tutturmam lazım. Yoksa aynı yolları yürüyüp duruyorum..
hadi hayırlısı olsun, görüşmenin sonucu ne zaman belli olacak
Amin ablacım teşekkür ederim. 3 aşamalı bişey, daha bu en tırt olanıydı:) ama benim için bu Da büyük bi olay, o yüzden mevcut halde bile memnunum:)

sagolasin cnm ins. Bu hafta sonuna dogru gecer
analizli olmasi sart degil cnm
Daha uygun biseyde alsan olur ama cok adi olmasin
onceden de gittigimde bisey demediler cnm anca iç diyolar :))
Anladim abla
Kolay gelsin abla o zaman sana
Hatanı biliyosun canim yapman gerekenide
Aha kırıkkalenin neresindeler orda herkes birbiriyle akraba zaten kesin biyerdeb bisey cikar
Kolay gelsin canim

Cok dogru bir gozlem bahar o arti beni bitirdi emdi butun enerjimi ama haklisin bir an once full motivasyon devam edicem
Bildirimim
Cuma:96.4
Bugün:96.3
100 gramcık gitmiş
Günaydın arkadaşlar ben yeniyim burda 1.72 boyum 91 kiloyum 65 olmak istiyorum
Cuma :64.9
Pazartesi : 63.9
Fark : 1
Günaydın herkese alıntıları yaptım şimdi bildirim yapıp dönerim
Cuma:72
Ptesi:71.6
Fark:400
Cuma 60.8
Pazartesi 61.4
Fark +600
O kadar yemeye göre az bile almışım bu haftayı aç geçireceğim anlaşıldı bunları vermek için hafta başlasın bakalım
Hadi bakalım Cuma’ya bol eksili olsun inş

hasibenin aldığı 80 liraydi snrm vucut analizi yapıyordu deger mi bilemdim saol abla bakayim bi bklm marketlere
Hayırlısı olsun bklm
yok canım gerçekten analiz edenler 600 TL den aşağı değil onlar tırı viri değmez a101 e gelmişti bir marka baya da kullan var ondan bak istersen şimdi unuttum ismini
ohh ohh güle güle kirletin afiyet şifa olsunnn
belin hafifledi ki evi temizledin demi gülüm
yok abla benim kendime şartladigim birşey var hareket edersen geçer diye mesela regl olunca yürürüm grip olup yatmam spor yaparım belim de evi temizledikten sonra daha iyi kaslar ısınınca sorun çözülür :)
Durum ortada çare sende ama bir daha yapma zaten mezun olana kadar listede olduğun sürece böyle bir lüksün yok tabi ki makina değiliz ama liste tüm takım için önemli , şimdi tüm hafta attığı eksiye çevirmek için ugrasacaksin

korktugum kadar degilmis ama yinede cok dikkat etmen lazim cnm
Biliyosun arti yada eksi her gr cok önemli bizim icin
kacamak arada ölçülü olursa telafisi kolay oluyor tatlim
Ama abartinca kac gun onun icin ugrasiyoruz bide psikolojik etkisi cabasi
Ne gerek var boyle stres olmaya degilmi
Zaten herseyden cok cok yedigimiz icin bu haldeyiz

Canim 10 dk spor derken anlamdım kac puan yazacam
Canim ona bir sey yazmana gerek yok, ben bos durmadim az d aolsa biswyler yaptim demek icin yazdim onu :) bilerek etiketlemedim seni
Sonuna kadar haklisin Bahar, bazen beynim bildigi her seyi unutup, sanki 3 yasindaymis gibi dusunmeye basliyorum. Gercekten bu kadar fazla arti olmaz, azicik olur onu da hallederim gibi saf bir dusuncedeydim. Ama simdi takimi dusurmemek adina ekstra efor sarfetmem gerek.. odul dedigin kendinden ceza aslinda

tamam cnm ben gördüklerimi goz ardı etmemeye çalışıyorum
Bende iş ariyorum

Bikac yeri aradim bakalim
Hadi hayırlısı abla

Hayirli haftalar hanimlar bu hafta +800 uykusuzluk spor yapamamam etkiledi birde bagirsak problemim bugun misafirlerimi agirladm cok yorgunum carsanba da misafir var onlarida bi agirlasam. Bu hafta yogunum herkese kolay gelsn
Cumaya halledersin insAllah cnm

Bende +1.3

Kesinlikle şımardık biz kanki..

__ SPOR LİSTESİ __

Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe

Nanekekik 120+ -- + -- + -- + -- + -- + --
Mefkurem -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Sweetyy34 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Askhrpozitif 120 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Gewezebidik -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Adaisylove -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Fatlady 90 + -- + 150 + -- + -- + -- + --
PrensesAnnesi -- + -- + -- + -- + --+ -- + --
Buse8 --- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Badem -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
İstikrar1986 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Gulbeseker 360 + -- + 40 + -- + -- + -- + --
Ebruebrulii 90 + -- + 210 + -- + -- + -- + --
AhSen_2504 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Pesto26 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Cemresila -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
CurukElma 80 + -- + 130 + -- + -- + -- + --
Elfkk -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --

Bende iş ariyorum

Bikac yeri aradim bakalim
Hayırlısı olsun abla
Hayirli haftalar hanimlar bu hafta +800 uykusuzluk spor yapamamam etkiledi birde bagirsak problemim bugun misafirlerimi agirladm cok yorgunum carsanba da misafir var onlarida bi agirlasam. Bu hafta yogunum herkese kolay gelsn
Sıkı tut cumaya kadar canim toparlarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…