- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.973
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #284.341
Di miiiibence ağır spor sayılır bu yaptıkların
Ay şaka mııı benim de eşim Kırıkkaleli, ailesi orda yaşıyor:) tanış çıkcaz yakında dikkatAbla sabah sabah ne enerji bu böyle
Cumaya eksiyr çevirirsin sen mervecim
Yenimi fark ettin canim acaba çocuklar mi oynadı
Mideyi dolduruyor ondandir canim
Gayet guzel aliyosun canim
Kolay gelsin beybii
Abla o menulerle bu kadar arti cikman imkansiz normalde
Ay dememissindir herhalde :)
Eger öyle hissediyorsan olabilir canim cok erken tartilmissin cunku
Marketlerde oluyor canim tarti yada bi milyoncularda
Tabikideee hafif rakip olmam canim
Ay hemseri çıktık kırıkkale liyim bende
Vercem tabi canim amacımız bu
Aha bi kaçamakci daha
Sagol tatlim
Teşekkür ederim canım
İnşaallah kankilobummbence de gormezsin cnm odem falandr
halledersin kankim sen cumaya kadar
çocukların hızına yetişmek mümkün degil ki yagkar yanmıştır umarim
normalde de bazen cok zor tartiyordu cnm cok mu hassas yoksa bozukdu mu bilmiorum sayilar baya zor sabitleniyordu bklm marketlerde var biliorum da sence marka fark eder mi
Aslında bu tam mülakat bilem değil, şöyle bi ne yaptın ne ettin eliyorlar, asıl mülakata girme durumu için bir haftaya haber edeceklermiş.. hayırlısı bakalım mefkuremen azindan sebebini biliyorsun cemrecim
ohhh cok şükürdemekki bu hafta 1 i gececek ins.
oksuruk gecmedi cnm cok yoruyor beni
bence yarin yap isini cnm
Hem belin agriyomus zorlama
aynen oyle cnm beynimize yasak yasak deyince daha tatli geliyor hersey :))
Ben hep yufkadan yaparim bi sikayetleri yok gariplerin :)
bence keske almasaydi
Eskiden bi dr vardi tv lere cikiyordu hem biseyler satiyordu Ömer bilmemneydi heralde
Bobrek sorunundan vefat etmisti
en az 1 gelir heralde cnm bu hafta
sonraki mesajinida gordum tamamenmi kirdin tartiyi
Biran once caresine bakman lazim
Nete de bak istersen
ayaklarini sicak tut belinede bisey sar cnm
cok guzel pinarcim masallah anne yani bile etkilememis seni :))
bugun once BEN diyerek kendin icin guzel biseyler yap cnm
cook sasirdimmm
Aman kuzum dikkat et lutfen suya tuza dikkat et odem cayi yap
Bi arti listeyi alt üst eder
cumanin cezasini hâlâ cekiyosun heralde pestom heralde akillanmisindir
Gorusme icin sonucu haber edeceklermi
bende alerjik astim var cnm
Bronslarim cok hassas
Bi hastalik halinde o yuzden uzun sürüyor
Hasta olmaya hep bunun icin korkarim
cocuklarin enerjisi masallah hic tukenmiyoki
bencede cnm
O yuzden icim rahat
artisiz baslamak guzel cnm
masallah cok guzel avantaj sevgicim
Cuma en az 1.5 gelir heralde
Amin ablacım teşekkür ederim. 3 aşamalı bişey, daha bu en tırt olanıydı:) ama benim için bu Da büyük bi olay, o yüzden mevcut halde bile memnunum:)hadi hayırlısı olsun, görüşmenin sonucu ne zaman belli olacak
Anladim ablasagolasin cnm ins. Bu hafta sonuna dogru gecer
analizli olmasi sart degil cnm
Daha uygun biseyde alsan olur ama cok adi olmasin
onceden de gittigimde bisey demediler cnm anca iç diyolar :))
Kolay gelsin abla o zaman sanagece doğru düzgün uyumadım sabah da erken kalkınca geri uyumadım benim sıpa evde diye ordan geldi bir enerji işte :) kafam da havlu kremlerimi de sürdüm saçım az kurusun da düzleştireyim saçımı bir de mutfağa süpürge tamamdır :)
Hatanı biliyosun canim yapman gerekenideKizlar sabah kursa gittim yazamadim
Cuma 65.8
Bugun 67.1
Fark +1.3
Yaptigim ayibin farkindayim. Bu hafta cilginlar gibi dikkat ederek cumaya her turlu fazlasiyla ekside olucam. Yaa gercekten sey dusunmustum bir gunde cok kilo almam nasilsa 500-600 fark olur onu da bir iki gunde veririm diye gecirmistim aklimdan ama gordum ki bir gunde daglar kadar fark olabiliyormus maalesef
Ben dersimi aldim, bir daha simarmak yok. Kacamak da yok kacamak odul degil ceza !
Aha kırıkkalenin neresindeler orda herkes birbiriyle akraba zaten kesin biyerdeb bisey cikarAy şaka mııı benim de eşim Kırıkkaleli, ailesi orda yaşıyor:) tanış çıkcaz yakında dikkat
İnşaallah kankilobumm
Aslında bu tam mülakat bilem değil, şöyle bi ne yaptın ne ettin eliyorlar, asıl mülakata girme durumu için bir haftaya haber edeceklermiş.. hayırlısı bakalım mefkurem
Cuma olayı içinse.. valla hata yapıp yapıp bu sefer anladım demek bana çok ters geldiği için pek değinmek istemedim ama hakikaten bu sefer anladımbir anlık zafer sarhoşluğuyla kaçamak ötesi yapınca 3-4 gün çekiyorum.. çok sert, çok kuralcı diyetler bana göre değil kabul ama kaçamak dediğin şeyin de ayarını tutturmam lazım. Yoksa aynı yolları yürüyüp duruyorum..
Amin ablacım teşekkür ederim. 3 aşamalı bişey, daha bu en tırt olanıydı:) ama benim için bu Da büyük bi olay, o yüzden mevcut halde bile memnunum:)
Kolay gelsin canimBen simdi evin islerine kosar.
Bu haftayi temizlik haftasi yaptim. Yarin arkadasimdan hali yikama makinesini alip halilarimi ve koltuklari yikayacagim. Evin her yerinde tuyler ucusuyor suan. Camlar, kapilar oda oda temizlemeyi planliyorum. Bakalim yetisebilecek miyim hepsine..
Cok dogru bir gozlem bahar o arti beni bitirdi emdi butun enerjimi ama haklisin bir an once full motivasyon devam edicem
Günaydın hanımlar
Bu gece doğru düzgün hiç uyuyamadım ve çok acıkmış hissediyorum kendimi 10 gündür ilk defa bu kadar aç hissediyorum uykusuzluktan mı nedir bilemedim
Neyse Pazartesi bildirimimi yapayım ben
Cuma 67
Bugün 65,9
Fark 1,1
Dediğim gibi çok aç hissediyorum muhtemelen ondan bu kadar eksi oldu eeee tabi inşallah gerçek bi kilo vermedir :)
Bildirimim
Cuma:96.4
Bugün:96.3
100 gramcık gitmiş
Günaydın arkadaşlar ben yeniyim burda 1.72 boyum 91 kiloyum 65 olmak istiyorum
Cuma :64.9
Pazartesi : 63.9
Fark : 1
Günaydın herkese alıntıları yaptım şimdi bildirim yapıp dönerim
Cuma:72
Ptesi:71.6
Fark:400
Hadi bakalım Cuma’ya bol eksili olsun inşCuma 60.8
Pazartesi 61.4
Fark +600
O kadar yemeye göre az bile almışım bu haftayı aç geçireceğim anlaşıldı bunları vermek için hafta başlasın bakalım
yok canım gerçekten analiz edenler 600 TL den aşağı değil onlar tırı viri değmez a101 e gelmişti bir marka baya da kullan var ondan bak istersen şimdi unuttum isminihasibenin aldığı 80 liraydi snrm vucut analizi yapıyordu deger mi bilemdim saol abla bakayim bi bklm marketlere
Hayırlısı olsun bklm
yok abla benim kendime şartladigim birşey var hareket edersen geçer diye mesela regl olunca yürürüm grip olup yatmam spor yaparım belim de evi temizledikten sonra daha iyi kaslar ısınınca sorun çözülür :)ohh ohh güle güle kirletin afiyet şifa olsunnn
belin hafifledi ki evi temizledin demi gülüm
Durum ortada çare sende ama bir daha yapma zaten mezun olana kadar listede olduğun sürece böyle bir lüksün yok tabi ki makina değiliz ama liste tüm takım için önemli , şimdi tüm hafta attığı eksiye çevirmek için ugrasacaksinKizlar sabah kursa gittim yazamadim
Cuma 65.8
Bugun 67.1
Fark +1.3
Yaptigim ayibin farkindayim. Bu hafta cilginlar gibi dikkat ederek cumaya her turlu fazlasiyla ekside olucam. Yaa gercekten sey dusunmustum bir gunde cok kilo almam nasilsa 500-600 fark olur onu da bir iki gunde veririm diye gecirmistim aklimdan ama gordum ki bir gunde daglar kadar fark olabiliyormus maalesef
Ben dersimi aldim, bir daha simarmak yok. Kacamak da yok kacamak odul degil ceza !
aminnnnnnnnnn:))Allah sabir versin ne diyim
korktugum kadar degilmis ama yinede cok dikkat etmen lazim cnmKizlar sabah kursa gittim yazamadim
Cuma 65.8
Bugun 67.1
Fark +1.3
kacamak arada ölçülü olursa telafisi kolay oluyor tatlimma olayı içinse.. valla hata yapıp yapıp bu sefer anladım demek bana çok ters geldiği için pek değinmek istemedim ama hakikaten bu sefer anladımbir anlık zafer sarhoşluğuyla kaçamak ötesi yapınca 3-4 gün çekiyorum.. çok sert, çok kuralcı diyetler bana göre değil kabul ama kaçamak dediğin şeyin de ayarını tutturmam lazım.
Merveeeee Hosgeldinnnn cnmmmmm
Canim ona bir sey yazmana gerek yok, ben bos durmadim az d aolsa biswyler yaptim demek icin yazdim onu :) bilerek etiketlemedim seniCanim 10 dk spor derken anlamdım kac puan yazacam
Sonuna kadar haklisin Bahar, bazen beynim bildigi her seyi unutup, sanki 3 yasindaymis gibi dusunmeye basliyorum. Gercekten bu kadar fazla arti olmaz, azicik olur onu da hallederim gibi saf bir dusuncedeydim. Ama simdi takimi dusurmemek adina ekstra efor sarfetmem gerek.. odul dedigin kendinden ceza aslindayok canım gerçekten analiz edenler 600 TL den aşağı değil onlar tırı viri değmez a101 e gelmişti bir marka baya da kullan var ondan bak istersen şimdi unuttum ismini
yok abla benim kendime şartladigim birşey var hareket edersen geçer diye mesela regl olunca yürürüm grip olup yatmam spor yaparım belim de evi temizledikten sonra daha iyi kaslar ısınınca sorun çözülür :)
Durum ortada çare sende ama bir daha yapma zaten mezun olana kadar listede olduğun sürece böyle bir lüksün yok tabi ki makina değiliz ama liste tüm takım için önemli , şimdi tüm hafta attığı eksiye çevirmek için ugrasacaksin
tamam cnm ben gördüklerimi goz ardı etmemeye çalışıyorumCanim ona bir sey yazmana gerek yok, ben bos durmadim az d aolsa biswyler yaptim demek icin yazdim onu :) bilerek etiketlemedim seni
Sonuna kadar haklisin Bahar, bazen beynim bildigi her seyi unutup, sanki 3 yasindaymis gibi dusunmeye basliyorum. Gercekten bu kadar fazla arti olmaz, azicik olur onu da hallederim gibi saf bir dusuncedeydim. Ama simdi takimi dusurmemek adina ekstra efor sarfetmem gerek.. odul dedigin kendinden ceza aslinda
Hadi hayırlısı ablaBende iş ariyorum
Bikac yeri aradim bakalim
Cumaya halledersin insAllah cnmHayirli haftalar hanimlar bu hafta +800 uykusuzluk spor yapamamam etkiledi birde bagirsak problemim bugun misafirlerimi agirladm cok yorgunum carsanba da misafir var onlarida bi agirlasam. Bu hafta yogunum herkese kolay gelsn
Bende +1.3Kizlar sabah kursa gittim yazamadim
Cuma 65.8
Bugun 67.1
Fark +1.3
Hayırlısı olsun ablaBende iş ariyorum
Bikac yeri aradim bakalim
Sıkı tut cumaya kadar canim toparlarsinHayirli haftalar hanimlar bu hafta +800 uykusuzluk spor yapamamam etkiledi birde bagirsak problemim bugun misafirlerimi agirladm cok yorgunum carsanba da misafir var onlarida bi agirlasam. Bu hafta yogunum herkese kolay gelsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?