Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hayirli haftalar hanimlar bu hafta +800 uykusuzluk spor yapamamam etkiledi birde bagirsak problemim bugun misafirlerimi agirladm cok yorgunum carsanba da misafir var onlarida bi agirlasam. Bu hafta yogunum herkese kolay gelsn
Umarim takima olan sorumlulugunu yerine getirirsin

Cumada ins. eksi gelirsin cnm

Cumartesi sporum yok kuzum

Bugün direksiyon dersim gayet iyi geçti haftaya sınav var inşallah geçerim çok stres yaptim
Tebrikleeerrrr canım
Haşlanmış yumurta Maydanoz dereotu soğan var canim soğan yumurta tok tutuyor maydonoz dereotu ödem attiriyor
Harikaymıs hem de leziz
Gunaydinnnnnn azimli sabirli takimim

Umarim herkesden guzel sonuclar gelir

Oksurukten yatamadim bi taylot icip gecince geri yatarim

Susuz yedim nohutu canim fazla degildi
Valla light aldim migrosunki digerleri baktim 20 küsür migrosunki on liraydi limonlayip yiyorum canim
Kilo bildirimi yapayim sonra gelirim kizlar

Gecen hafts 93.8
Bugun 91.8
Fark 2
Haaaa riiii kaaaaaa
Ben de hem çok seviyorum hem çok tırsıyorummmm
İnş etkisi olr ablacımmmm
Menüm gelsin

Sabah 10.00 2 zeytinyağlı yumurta
5 dilim sucuk
Bir avuç badem
Bir elma

Ara: bir havuç
Bir salatalık

Akşam 17.00 2 tane içli köfte
2 parça brokoli
1 kase yoğurt

Su: 2,5 tl yatana kadar 4 olur
Gayet iyi menü

Merveeeee Hosgeldinnnn cnmmmmm

Nasilsin neler yaptin bebisler nasil
Kilo ne alemde
hos bulduk ablacım cok sukur iyiyim kızlarla birlikte büyüyoruz buyuk 20 aylık kucuk de 5 aylık oldu ise de baslaıdm kısa sure ligine sonra uzun sure ev annesi olucam bu arada süt olsjn diye yediklerim kilo olarak dondü diyete baslaıdm cuma gunu dedim hazır diyet yapıyorum gruba takılayım fırsat buldukça 73 le yola cıktım ama bugun ki tartım cok tatminkardı hedef ilk etapta ay sonuna kadar 65 sonrada 59 nasipse

Cumaya maksimum eksi gormek icin elimden geleni yapicam, simarikligimin bedelini takima odetemem. Suan dukan bira yaptim senin tariften hatta abla, cumaya kadar her gun cok onemli benim icin

Bende iş ariyorum

Bikac yeri aradim bakalim

Yaa hadi hayırlısı ablamm

Menum
11:00
2kk peynir
6 zeytin
3 dilim karpuz
Bir bardak kefir

13:45
Bir bardak kefir

14:45
Yarım muz

16:00
Chiali puding (muz cilek)

18:00
Bir kase yogurt

Birazdan bir bardak kefir daha icicem

Su bir buçuğa yakin

Canimm suyun çok az oluyo yavaş yavaş arttır yani 1.5 bence az menunde guzle olmuş afiyet olsun

Selamm bugün detaylı temizlik yaptım ohh mis oldu) yemegimi yedim şimdi de çay içiyorum çocuklarda ödevlerini yapıyorlar vee dışarda muttiş şimşek şöleni var' hem korkuyorum hem seviyorummm
Simdi keyif zamani o zaman
Yaa hadi hayırlısı ablamm

Canimm suyun çok az oluyo yavaş yavaş arttır yani 1.5 bence az menunde guzle olmuş afiyet olsun
Canim hergun söylüyorum bu saate kadar olani yazıyorum 2 litreyi geciyor kiloma gorede 1.5 2 litre normal

Menum
11:00
2kk peynir
6 zeytin
3 dilim karpuz
Bir bardak kefir

13:45
Bir bardak kefir

14:45
Yarım muz

16:00
Chiali puding (muz cilek)

18:00
Bir kase yogurt

Birazdan bir bardak kefir daha icicem

Su bir buçuğa yakin
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Şu kefiri bi ben sevemedim heralde

Eğer ekmek beyaz ekmek değilse çokk güzel olmuş afiyet olsun canim

Merhabalar tekrar. Bugünkü menümü yazayım.
Sabah 10.00- 1 adet incir
Ara 3 adet kuru şeftali 1 avuç kabak çekirdeği.
Öğlen 15.00- 1 kase yoğurtlu buğday çorbası 1 porsiyon bakla ezmesi 1 dilim ekmek.
Akşam 18.30- 3-4 kaşık zeytinyağlı bakla 2 kaşık yoğurt 1 kaşık zeytinyağlı barbunya.
Ara 19.30- sütlü nescafe 2 kare bitter çikolata.
Su- 1 lt
Spor- yok

Sabah niye o kadar az

Afiyet olsun

Beyaz ekmek canım
Kuruyemişim bitti buğday ekmeğim de kalmamış hava da yağmurlu diye almaya da çıkamadım kızlarla mecbur böyle oldu
Ama küçücük bi dilimdi

Anladım canım sen yıne malzemelerini al emeğine yazık olmasin

Hoş geldin canım) Sabah az olmus onun dışında güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…