Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

cook sasirdimmm
Aman kuzum dikkat et lutfen suya tuza dikkat et odem cayi yap
Bi arti listeyi alt üst eder
Senin Dukan bira nin tarifini verebilir misin, hala ödem var, gün boyu ayakta olunca atamadım.
Cumaya maksimum eksi gormek icin elimden geleni yapicam, simarikligimin bedelini takima odetemem. Suan dukan bira yaptim senin tariften hatta abla, cumaya kadar her gun cok onemli benim icin
Tarifi paylaşır mısın canım ,bende yapayım

Selamm bugün detaylı temizlik yaptım ohh mis oldu) yemegimi yedim şimdi de çay içiyorum çocuklarda ödevlerini yapıyorlar vee dışarda muttiş şimşek şöleni var' hem korkuyorum hem seviyorummm
Hangi şehirdesin canım,

Bu arada ben +1.3, sen sabit benden öndesin, iyisin yani...ama Cumaya geçeceğim seni rakibem...

Arkadaşlar merhaba ben şimdi nasıl yapacam nerden başlayacağım bilmiyorum kilomuzu Cuma günümü Pazartesi günü mü söylüyoruz bide günlük menü paylaşıyoruz herhalde dimi
Cuma günü yazıyoruz kilomuzu, pazartesi ara kontrol günü....

Cuma günü bir önceki haftaki kilo, bu haftaki kilo, aradaki fark, verilen kilo yüzdesi paylaşılıyor...

İlk sayfada detaylı açıklama var.

Arkadaşlar merhaba ben şimdi nasıl yapacam nerden başlayacağım bilmiyorum kilomuzu Cuma günümü Pazartesi günü mü söylüyoruz bide günlük menü paylaşıyoruz herhalde dimi

Hoş geldin canım)
Cuma günü tartı günümüz

Pazarteside kontrol tartı günü

Gün sonunda menünü suyunu sporunu toplu bi şekilde paylaşıyorsun canım

Hangi şehirdesin canım,

Bu arada ben +1.3, sen sabit benden öndesin, iyisin yani...ama Cumaya geçeceğim seni rakibem...

Muğla canım ama ilcedeyim

Diyosun gecemezsinki geçemezsinki

Hayirli haftalar hanimlar bu hafta +800 uykusuzluk spor yapamamam etkiledi birde bagirsak problemim bugun misafirlerimi agirladm cok yorgunum carsanba da misafir var onlarida bi agirlasam. Bu hafta yogunum herkese kolay gelsn
Böyle bir msj yazıp çıkınca olmuyor Ayşenur herkesin günlük rutini misafiri var kurallar diyorum , bu şekil gelip gitmeler sürekli gelenlere haksizlik

bi süre biraz esnek ilerlemeyi düşünüyorum en azından yoğunluğum bitene kadar
benim için çok büyük kaçamakta canim yapmamam gerekliydi ama oldu neyse önüm e bakicam artık
5 aylık bi programdı canim 1 ay olsa kesinlikle yapardim açıkçası 5 ayda benim gözümü kıran unsurlardan oldu sarımsak kürü deniycem taş için inşallah şifasını görürüm iyi döleklerin için çok saol canimcim
artık üzmüyorum canim önüme bakicam napalim

Menümü yazayım

12.10
1 yumurta
2 domates
1 salatalık
1 kasik acılı ezme
3 tam ceviz
7 zeytin

16.50
1 kase tavuklu mantar sote
1 kase yoğurt
1 bardak ayran

Su 3lt
Spor 25dk yürüyüş
Yürüyüş sırasında yağmura yalklandim ondan 1 saati bulmadı yoksa 1 saat yürüyecektim

Afiyet olsun canım güzel olmuş
Şu kefiri bi ben sevemedim heralde
Valla ben cok seviyorum canım bi gunde bir litreyi rahat icerim ama durduruyorum kendimi :)
Afiyet olsun rakibem guzel menu
Ay evet bayılıyorum temizlik sonrası keyfe

Öyleyse tamamdır canım
Bende onceden severdim simdi temizlikle aram yok pek pazardan pazara
Cok duzensiz olmus canim kahvalti yok es gecmissib afiyet olsun
Canim ilk sayfada bütün bilgiler yaziyor bi orayi oku ve orda form vardi onu doldurursan iyi olur
Afiyet olsun canim ama kısır olmasaydi onun yerine corba filan olsaydi daha iyi olurdu
Kızlar yeni geldim kurstan hamburger ekmekleri muffinler yaş pastalar havada uçuşuyordu ama ben bi lokmacik bile almıyorum:) hakkımı küçük oğlana getiriyorum :)
Sen ne kursuna gidiyosun canim
Afiyet olsun canim menu guzel

Canım işten yorgun argın gelince yemek yapacak güç bulamadım kendimde, evvelki günden kalma kısırdan yemek zorunda kaldım.
Tamam canim ama artik haftaici biraz daha dengeli beslenmeye çalış
Bir karar verdim canlar bundan sonra gelene gidene karışmayacagim kendi kendimi strese sokuyorum geçmiş msjlari dikkate almayınız hükmü yoktur
Nasıl yani baharcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…