- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #284.381
Senin Dukan bira nin tarifini verebilir misin, hala ödem var, gün boyu ayakta olunca atamadım.cook sasirdimmm
Aman kuzum dikkat et lutfen suya tuza dikkat et odem cayi yap
Bi arti listeyi alt üst eder
Tarifi paylaşır mısın canım ,bende yapayımCumaya maksimum eksi gormek icin elimden geleni yapicam, simarikligimin bedelini takima odetemem. Suan dukan bira yaptim senin tariften hatta abla, cumaya kadar her gun cok onemli benim icin
Hangi şehirdesin canım,Selamm bugün detaylı temizlik yaptım ohh mis oldu) yemegimi yedim şimdi de çay içiyorum çocuklarda ödevlerini yapıyorlar vee dışarda muttiş şimşek şöleni var' hem korkuyorum hem seviyorummm
Cuma günü yazıyoruz kilomuzu, pazartesi ara kontrol günü....Arkadaşlar merhaba ben şimdi nasıl yapacam nerden başlayacağım bilmiyorum kilomuzu Cuma günümü Pazartesi günü mü söylüyoruz bide günlük menü paylaşıyoruz herhalde dimi
Arkadaşlar merhaba ben şimdi nasıl yapacam nerden başlayacağım bilmiyorum kilomuzu Cuma günümü Pazartesi günü mü söylüyoruz bide günlük menü paylaşıyoruz herhalde dimi
Hangi şehirdesin canım,
Bu arada ben +1.3, sen sabit benden öndesin, iyisin yani...ama Cumaya geçeceğim seni rakibem...
Böyle bir msj yazıp çıkınca olmuyor Ayşenur herkesin günlük rutini misafiri var kurallar diyorum , bu şekil gelip gitmeler sürekli gelenlere haksizlikHayirli haftalar hanimlar bu hafta +800 uykusuzluk spor yapamamam etkiledi birde bagirsak problemim bugun misafirlerimi agirladm cok yorgunum carsanba da misafir var onlarida bi agirlasam. Bu hafta yogunum herkese kolay gelsn
Biz Akdenizliyiz...Muğla canım ama ilcedeyim
Diyosun gecemezsinki geçemezsinki
bi süre biraz esnek ilerlemeyi düşünüyorum en azından yoğunluğum bitene kadarsaol cnm simit hep zaaf noktam ama asıcam insAllah bunu
tebrikler canim gram gramdjr cumaya artsin insAllah
Anladım canım arada bozuluyor çocukların düzeni
İnşALLAH tabi mi super 1 kilo
Günaydın cnm ilk sayfada form var onu doldurup kabul edersen seni taniriz
nasil mutlu hissediyorsan oyle devam et cnm psikokojik de etkileniyoruz cunki
afiyet olsun canım bence cok sıkıntı yok asure cok besleyici birşey kasendr cok buyuk değilse
gecmis olsun cnm
saol cnm
afiyet olsun canım
tebrikler cnm cumaya kadar artsin insAllah
tamam abla bende cok tyzy seven biri değilim zaten
tebrikler canim cumaya kadar artsin insAllah
benim için çok büyük kaçamakta canim yapmamam gerekliydi ama oldu neyse önüm e bakicam artıkaslında uyku eğitimi için başlamalısin canım gece meme için kalkması dışında akşam bir rutini olmalı yazın 8 kışın 7 gibi ve emip yarmalı şuanda başka ne derdi var sanki :) karanlık ortamda deniyorsun demi
şimite çok takılmadim 2 dilim ekmek yerine sabaha saydım dondurmada diyetisyen ara öğünde veriyordu bana lakin akşam dolu dolu olmuş üstüne olmasa iyiydi bir daha ikindi arasinda filan ye
sen bile yeyip tiksindim diyorsan bize söz yok en iyisini anladın bence
bu kadar yürekten çağırma beni :) bir cuma ansızın girebilirimyüzdeye kıyamıyorum ama şeytan durtuyor şimdi Ramazan'a kadar bir 3-4 kg verip ramazanda 2 kg vermem gerek en kotu sonra tam gaz devam Rize dönüşü salona başlayacağım spor için
aslında köy tavuğu geç pişer düdüklüde bile ama onunda lezzeti ve suyuna çıkan yangından anlarsın içine soğan sarımsak atıp denesen bir cimdikte sirke
Karatay olmuş sabah ki propolisi ilk başta probis okuyanlar var mı acaba yanlız ben miyim yoksa
yani genelde biri erken yatınca sabahta zırt diye kalkiyor
açlıktan uykusuzluk normalde ödem yapıyor cogumuzda sen emzirmenin avantajıni yaşıyorsun. Şuan
olsun kız o cumaya -1 olur
aramıza hoşgeldin canım
buse menüyü görmeden çok.kizmistim ne bu gelen kötü diyor diye ama diğer kötü diyenler senden feyz alıp utansın bizi niye paniğe sokuyorsun boş yere :)
niçin yok
listede olup bir takımı düşünmeyen daha
kesin der :) günaydın abla
afiyet olsun kuzu
oo süper bildirim kız
şalgam şakum gibi birşey galiba
5 aylık bi programdı canim 1 ay olsa kesinlikle yapardim açıkçası 5 ayda benim gözümü kıran unsurlardan oldu sarımsak kürü deniycem taş için inşallah şifasını görürüm iyi döleklerin için çok saol canimcimkaç gün sürecekti karaciğer temizliği 1 ay mı şimdi ne yapacaksın baştan mı başlayacaksın başlamayacaksan
karaciğer yağlanması ve genel sağlığı için enginar suyu var aktarlarda satılıyordur zamanın da 1 lt kullanıp karaciğer yağlanmaya başlamıştı ondan kurtuldum şükür, yaklaşık 8-9 yıl önce kullandım troidden dolayı düzenli tahlil yaptırıyorum ya hala şükür karaciğer de yağlanma v.s. yok enzimlerim hep iyi çıkıyor , safra kesesi taşı için de yoğurdun suyunu öneriyorlar rabbim şafi ismiyle şifa versin gülüm .
teşekküre de gerek yok ki gülüm, ben bu gurubun atanmış (mefkuşum mervem baharım atadı)motivasyon koçuyum, moraller benden sorulurrrrr
artık üzmüyorum canim önüme bakicam napalimYaparız inşaallah beybim, Angaralı halimle denizsiz olmaz triplerine giriyorum, İzmirli falan olsam ne yapacağdım..
Ya canım ben çikolatadan girdin burgerden çıktın sandım.. insanın kendine verdiği sözden çıkması yıpratıyor ama neticede tüm bu yaptıklarımızı mutlu olmak için yapıyoruz. Amaç mutlulukken ona giden yolda Yok yere bu kadar üzme kendini..
Veriyor efendim durduramıyoruz...
Ya aslında bildiğin marketten shazam diye bir tavuk alıyorum. Gerçi her yerde görülen bi marka değil, müslüman mahallesindeki tescolarda oluyo genelde, belkim serbest geziyordur. Ama köy tavuğu çok koku salar abla ya bu böyle bi nazlı, kokusuz bi tavuk..
Tebrikler canısı
Ya benim bildiğim köy tavuğu ortalığı kokusuyla fetheder bunda pek tık Yok. Deneyeyim dediklerini de şekerim..
Merhaba Hayyal, ben de Mart başından beri burdayım. Evliyim henüz çocuğum yok, 1 sene önce yurt dışına taşındım, iş arama ve kilo verme sürecindeyim:) hoşgeldin:)
Olur öyle abla, sağlığına öncelik ver sen gene, kilo gider bi şekil biliyorsun ..
Biz Akdenizliyiz
Geçerim geçerim..
Senin işin çok zor canım ya..Kızlar yeni geldim kurstan hamburger ekmekleri muffinler yaş pastalar havada uçuşuyorduama ben bi lokmacik bile almıyorum:) hakkımı küçük oğlana getiriyorum :)
Aynen napayim arkadaslarda diyor nasil dayaniyosun bende diyorum doktor yasakladi yememi istemiyo bende uslu kizim dokyor sözü dinliyomSenin çok zor canım ya..
Valla ben cok seviyorum canım bi gunde bir litreyi rahat icerim ama durduruyorum kendimi :)Afiyet olsun canım güzel olmuş
Şu kefiri bi ben sevemedim heralde
Afiyet olsun rakibem guzel menuMenü gelsin
Sabah 09.00 bir elma
2 zeytinyağlı yumurta
Bir dilim ekmek
Domates salatalık
Bi çay kaşığı bal
Ara 1 armut
1 havuç
Akşam 17.00 1 kase mercimek çorbası
6 tane fırında köfte yanında biber domates
1 kase yoğurt.
Su: 3 lt
Bende onceden severdim simdi temizlikle aram yok pek pazardan pazaraAy evet bayılıyorum temizlik sonrası keyfe
Öyleyse tamamdır canım❤
Cok duzensiz olmus canim kahvalti yok es gecmissib afiyet olsunMerhabalar tekrar. Bugünkü menümü yazayım.
Sabah 10.00- 1 adet incir
Ara 3 adet kuru şeftali 1 avuç kabak çekirdeği.
Öğlen 15.00- 1 kase yoğurtlu buğday çorbası 1 porsiyon bakla ezmesi 1 dilim ekmek.
Akşam 18.30- 3-4 kaşık zeytinyağlı bakla 2 kaşık yoğurt 1 kaşık zeytinyağlı barbunya.
Ara 19.30- sütlü nescafe 2 kare bitter çikolata.
Su- 1 lt
Spor- yok
Canim ilk sayfada bütün bilgiler yaziyor bi orayi oku ve orda form vardi onu doldurursan iyi olurArkadaşlar merhaba ben şimdi nasıl yapacam nerden başlayacağım bilmiyorum kilomuzu Cuma günümü Pazartesi günü mü söylüyoruz bide günlük menü paylaşıyoruz herhalde dimi
Afiyet olsun canim ama kısır olmasaydi onun yerine corba filan olsaydi daha iyi olurdu06:30=== 3 adet ceviz
1 kk peynir
12:00=== 1 çay bardağı ceviz
1 adet elma
1 kase yoğurt
17:00=== 2 yk kısır
Yarım kase yoğurt
1 kase salata
2 lt su
Sen ne kursuna gidiyosun canimKızlar yeni geldim kurstan hamburger ekmekleri muffinler yaş pastalar havada uçuşuyorduama ben bi lokmacik bile almıyorum:) hakkımı küçük oğlana getiriyorum :)
Afiyet olsun canim menu guzelMenümü yazayım
12.10
1 yumurta
2 domates
1 salatalık
1 kasik acılı ezme
3 tam ceviz
7 zeytin
16.50
1 kase tavuklu mantar sote
1 kase yoğurt
1 bardak ayran
Su 3lt
Spor 25dk yürüyüş
Yürüyüş sırasında yağmura yalklandim ondan 1 saati bulmadı yoksa 1 saat yürüyecektim
Canım işten yorgun argın gelince yemek yapacak güç bulamadım kendimde, evvelki günden kalma kısırdan yemek zorunda kaldım.Afiyet olsun canim ama kısır olmasaydi onun yerine corba filan olsaydi daha iyi olurdu
Valla ne güzel yöntem bulmuşsun bı ara bende inusilin direnci vardı hep onu bahane ederdimAynen napayim arkadaslarda diyor nasil dayaniyosun bende diyorum doktor yasakladi yememi istemiyo bende uslu kizim dokyor sözü dinliyom
Doktor dediValla ne güzel yöntem bulmuşsun bı ara bende inusilin direnci vardı hep onu bahane ederdim
Aynen ya canım istemiyor desen ille de israr kıyamet sandı öz irademiz yok illa biri bizi kısıtlayinca anlayışlı oluyorlarDoktor dedi
Kocam dedi
Babam dedi
diyince akan sular duruyor....
Tamam canim ama artik haftaici biraz daha dengeli beslenmeye çalışCanım işten yorgun argın gelince yemek yapacak güç bulamadım kendimde, evvelki günden kalma kısırdan yemek zorunda kaldım.
Nasıl yani baharcimBir karar verdim canlar bundan sonra gelene gidene karışmayacagim kendi kendimi strese sokuyorum geçmiş msjlari dikkate almayınız hükmü yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?