Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menunde suyundan çok çok güzel olmuş canım afiyet olsun

Tünaydınnn

Pzrt kilo bildirimi: sabit çıktım
Cumaya gayet ekside olursun
Kızlar alıntıları aldım birazdan cevapliycam kahvaltıdan önce tartıldım ise daldım bildiremedim
Çok şükür -500 um
Süper canım tebrikler
Çokmuş canım kaç gün uğraştıracak seni
Menum
11:00
2kk peynir
6 zeytin
3 dilim karpuz
Bir bardak kefir

13:45
Bir bardak kefir

14:45
Yarım muz

16:00
Chiali puding (muz cilek)

18:00
Bir kase yogurt

Birazdan bir bardak kefir daha icicem

Su bir buçuğa yakin
Güzel canım
Gayet güzel canım afiyet olsun
Güzel canım
Güzel olmuş canım
Çok güzel canım afiyet olsun
Bir karar verdim canlar bundan sonra gelene gidene karışmayacagim kendi kendimi strese sokuyorum geçmiş msjlari dikkate almayınız hükmü yoktur
Bence karış canım hakkın Hem ben konuşmuş gibi oluyorum
Valla ne güzel yöntem bulmuşsun bı ara bende inusilin direnci vardı hep onu bahane ederdim
Nasıl kırdon peki canım

Menüm
Sabah 09.30
2 yumurtadan peynirli omlet
2 dlm tbe
Domates

Ara 13.00
1 incir
1 hurma

Akşam 17.00
1 şiş adana
3 parça çöp şiş
2 kaşık bulgur pilavı
Salata
Ayran

18.00
Kahveyle 2çakıl taşı çikolata yedim

Ara 20.00
7 badem
8 fıstık
1 hurma

Su: 2 lt

Spor :40 dk yürüyüş Fit mutlu anne

Pazartesi
09.30
2 hurma

13.15
Kahvaltı(bugün yazmaya üşendim ıncık cıncık, foto atıyorum , krep yulaftan)

19.30
1 küçük kase tavuk çorbası
1 dahada küçük kasede cacık
4 yk kaşığı fırında etli patlıcan(iki tane 1 lira büyüklüğünde pattis de vardı tabağımda)

Su:2 lt
Spor kısmetse olur
Akşam yemeğine eşimi beklemeyeceğim erken yiyeceğim dedim ama bugün De başka şeylerim telaşından yemeği yetiştiremedim

Eklentiler

• A4B0C1A2-DA83-4C77-AD72-9E4806F778BA.webp
    54,9 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Hoş geldin canım) Sabah az olmus onun dışında güzel

Doktora gitmiştim sonrasında işe geçince böyle aç kaldım sonra toparladım. Hoşbulduk :)

Cok duzensiz olmus canim kahvalti yok es gecmissib afiyet olsun

Evet sabah daha düzenli olabilirdi, boş birşey yemektense yememeyi tercih ettim :)

Bir karar verdim canlar bundan sonra gelene gidene karışmayacagim kendi kendimi strese sokuyorum geçmiş msjlari dikkate almayınız hükmü yoktur

Baharcım selamlar nasılsın? Mesajı görünce acaba bana mı dedim, sonrasında anladım...

Anladim abla

Kolay gelsin abla o zaman sana

Hatanı biliyosun canim yapman gerekenide

Aha kırıkkalenin neresindeler orda herkes birbiriyle akraba zaten kesin biyerdeb bisey cikar

Kolay gelsin canim
Çekirdekten kırıkkaleli değiller aslında(Yozgatlılar galiba) ama eşim 4-5 yaşındayken taşındıkları için kendilerini Kırıkkaleli zannediyorlar merkezde oturuyorlar beybi
Evet mefkuş ablam, durup dururken tırmandığım yerden geri aşağı kayıyorum.. bu Cuma’ya psikolojik olarak hazırlıklı başlayacağım inşallah
Bende iş ariyorum

Bikac yeri aradim bakalim
Allaaaah 1di 3 olduk:) gönlümüzdekilere hayırlısıyla kavuşalım inşallah
Kankim benim Cumartesi 190 puanım vardı:)
Menum
2kk peynir
6 zeytin
3 dilim karpuz
Bir bardak kefir

Bir bardak kefir

Yarım muz

Bir kase yogurt

Su bir buçuğa yakin
Akşama doğru git gide hafiflemiş, güzel olmuş..
Cumaya maksimum eksi gormek icin elimden geleni yapicam, simarikligimin bedelini takima odetemem. Suan dukan bira yaptim senin tariften hatta abla, cumaya kadar her gun cok onemli benim icin
Balım tamam üzülme artık, ablanın da gidecek olmasının verdiği inceden bir hüzünle(muhtemelen) güzel bir gün yaşamak istemişsin. Önceliklerin kaymış, toparlarsın sen..
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Şu kefiri bi ben sevemedim heralde
Yalnız değilsin
Canım öğle öncesi çok hafif geldi bana. Biraz proteinle desteklemek lazım menünü, güçsüz düşersin.. en azından kahvaltıda ye
Kızlar yeni geldim kurstan hamburger ekmekleri muffinler yaş pastalar havada uçuşuyordu ama ben bi lokmacik bile almıyorum:) hakkımı küçük oğlana getiriyorum :)
Ayy Allah sabır versin kardiş, sen eğitim mi alıyorsun eğitim mi veriyorsun? Nasıl bir ortam o
Gayet güzel canım, afiyet olsun
Doktor dedi
Kocam dedi
Babam dedi

diyince akan sular duruyor....
Ben de içten içe istemediğim ama hayır desem ayıp olacak şeyleri bu üçlüye yıkarım ara ara (pestonun itirafları..)
Balım menün çok kötü değil ama sende bir dikkat dağınıklığı görüyorum ben
Bir jalapenosever daha.. afiyet olsun

Selam
Nasılsınız

Hoş geldin canımm

İyiyim bende herşey yolunda

Güzel olmuş canım afiyet olsun

Gayet güzel canım afiyet olsun

Güzel olmuş canım

Doktora gitmiştim sonrasında işe geçince böyle aç kaldım sonra toparladım. Hoşbulduk :)

Gecmis olsun canim onemli bişey yoktur umarım

Kizlar selam,
Adam gibi gecmis yapamadim. Bugun yine yapamicam gibi ama yarin komple gidebilsigim kadar gidip gecmis yapicam.
Bugun bir korku atlattik ki sormayin. Esim bir geldi eli, koku dizi yara icinde, pantalonu yirtilmis, montu yirtilmis.
Is yerinden donerken yeni aldigi elektrikli bisikletle kaza yapmis, yagmurda viraja hizli gjrmjs, dusmus. Bisiklette de epey hasar var ama cok sukur esim kucuk siyriklarla atlatmis.
Suan cani sikilmis durumda epey. Ben de onunla ilgileniyorum. Ondan gelemedim. Simdi menumj yazicam

Teşekkürler arkadaşlar anladım ne yapacağımı bu Arada kendimi tanıtayım evliyim 30 yaşındayım 2 kızım var Doğum kilolarımı veremedim büyüğü 8 yaşında küçüğü 3 yaşında öğretmenim öyle işte :))) ama mutsuzum şişkoyum bıktım artık en geç 2 ayda bitsin istiyorum artık sizinde desteğinizle tabikiii Çünkü artık eşimle çok sıkıntı yaşamaya başladık eskisi gibi ol istiyorum diyor

Sabah saat 8:30- 9:00
1 yk zeytin yagi
1 armut
2 yumurtali sebzeli omlet
Avuc icinden biraz az peynir
10 zeytin
Yarim cb badem
Domates
Salatalik

Saat 14:00
1 bardak filtre kahve

Saat 20:00
4 tane firinda kofte (avuc icim kadar toplami)
3 yk yogurt
1 kase salata

Su 2 lt
Yarim litre dukan bira
Spor 40 dk bisiklet toplam 80 puan Fit mutlu anne
Dukan birayi yatana kadar icmeye devam ederim

Bildirimim
Cuma:96.4
Bugün:96.3
100 gramcık gitmiş
cumaya guzel bir eksi gelir canım
kiz su listeyi kac kere sordum benim gozumden mi kaçıyor ne oldu anladım
Cuma :64.9
Pazartesi : 63.9
Fark : 1
wuhuuu süpersin
Günaydın herkese alıntıları yaptım şimdi bildirim yapıp dönerim
Cuma:72
Ptesi:71.6
Fark:400
cumaya gayet guzel eksi gelir bahar
Cuma 60.8
Pazartesi 61.4
Fark +600
O kadar yemeye göre az bile almışım bu haftayı aç geçireceğim anlaşıldı bunları vermek için hafta başlasın bakalım
ahh su kacamaklar sonu hep hüsran
Cuma 102.5
Pazartesi 102.1
Fark -400

Regli den artı olurum dedim ama şükür
benimki de sokulemedi Sabahtan beri eksi gormen çok güzel
Merhaba. Ben geldim gene kürkçü dükkanına :)
Nasılsınız?
Hepinizi çok özledim. Gene aranızdayım kısmetse.
hosgeldin canim bizde seni ozledik döndüğüne sevindim
inşallah canim elimden geleni yapicam 7 lerden cok sıkıldım artik
benimde camasirlar islandi tekrar yikanacak bu kacinci yikayisim
insallah abla regl oldum o bi sokulse
bence tartıların aman aman markasının önemi yok benim önceki sinboydu kendi kendine bozuldu 5-6 sene kullandıktan sonra , fakir marka aldık 2-3 senedir sıkıntı yok şimdilik
bende bozulsun diye 4 gozle bekliyorum abla
oyyyy fena olmus umarım eksiye geçebilirsin
Ablaaa ben geldim müsaade var mı Mefkurem
Hoşgeldin tatlım
Hayirli haftalar hanimlar bu hafta +800 uykusuzluk spor yapamamam etkiledi birde bagirsak problemim bugun misafirlerimi agirladm cok yorgunum carsanba da misafir var onlarida bi agirlasam. Bu hafta yogunum herkese kolay gelsn
Valla bizim onlarca mesajda yaptığımızi tek mesaj da hallediyorsun takımdan nasıl faydalaniyorsun anlamış değilim
Umarim takima olan sorumlulugunu yerine getirirsin

Cumada ins. eksi gelirsin cnm

Afiyet olsun canım
menüyü begenemedim ben csnim yemek namına bisey yok
guzel olmus canom
Bugün 68.7 ile başladım tekrar :)
En son 68.5 idim galiba bilmiyorum kaç gündür su filan içemedim doğru düzgün ondan mı ben daha çok artı hrlir diye korka korka çıkmıştım tartıya.
super bi sonuc o zaman
dunde dondurma vardı sankim
Afiyet olsun canım su zaman at gibi koşturuyor bu aralar

Bugün çok çabuk geçti benim için, ne yaptım anlamadım
Sabah apar topar 20 dk kadar telefonda konuştum, sonra ortalığı toplamaya ve geleceğim ne olacak acaba diye düşünmeye dalmışım, saat 1 olmuş
Direksiyon dersi için Türkçe konuşan bayan hoca istedim diye sürücü kursundaki çalışan bana güldü nerden bulalım onu, Türkçeyi boşver ama bayan hoca mevcut dedi.. yol stresini azaltmak istemiştim halbuki Sonra da kütüphaneye gittim, daha önce üyelik için başvurmuştum, kartımı aldım. Bir haftada 30 kitap alma hakkımız varmış tüm bunların ertesinde eve bi geldim saat 6 olmuş, şimdi de 9 olmuş hatta, hala anlamadım bugün nasıl geçti

Menum
kalkis sutlu kahve 3erik 1 hurma

Sabah 10-11 gibi sucuklu soganli yumurta 4-5 kasik bi kac dilim kasar biraz makarna olmadi biliyorum 3-4 kasik olabilir

15 gibi 200 gr yakin et doner salata ayran

17 gibi Sutlu kahve 3 bitter
2 lt yakn su
Kızlar yayık terayağı yaptım pazar kahvaltısına.Eki Görüntüle 2255462
Bugün menusu
12:00
2 dilim sucuk
1 kk peynir
½dilim tb ekmeği
Domatesli biber sote

19:00
1 porsiyon kofte
Salata
Ayran

Su:2,5lt
İyi gözüküyr canm bnce,çok extra bi durum yok hafta sonuna göre bnce)
Muhtemelen de öledir,tebrikler
Anlayışın ve olumlu bakış açın için teşekkürlerrrr
)terlik mi dedin senTam bir anne
Gunaydinnnn guzellerrrr

Bol eksili bi hafta olsun insallahhh

Sabah erken saatte yine cay, tereyagli pekmez icmek durumunda kaldim
O yuzden tartilmak icin birazdaha beklicem
Sanırım hastalığı tam olarak atlatamadın;(((
neden
elif 3 gundur menu yazmadigin icin 1 sari kartin var

Liste liste diye tutturdun buyuk sozler verdin ama
İşte amasi var
Evet listeye girmeyi çok istedim abla çünkü daha ciddi ilerleyeceğimi düşündüm listede olursam ve listede olmasaydım belki de şuan burada bile değildim..evet bunun bana faydası var sonuçta listeye biri gider biri gelir,giden kaybeder(kilo anlamnda)(mezun olmadıysa yada özel bi durum yoksa)ben bunn farkındayım,ve bunun için başta sen olmak üzere herkese çok şey borçluyum bunu hep söylüyorum zaten..ama ben 3 gün yiyip içip gelmedim buraya,ve yine de yanlış anlaşıldım,sarı kartı dahi aldım ki konu sarı kart felan değil,senn canın sağolsun..ama demek istediğim şu:eğer hicbir eksiğimiz kusurumuz olmadan diyete daima %100bağlı kalabilseydik,ya da su ana kadar takım dısında da sıfır kaçamaksız devam edebilme durumumuz olabilseydi buraya ihtiyaç duymazdık ki.yada buraya gelmeyince diyetten kopuyoruz demezdik sürekli..ben bunları bahane olarak yazmıyorum,ama kaçamağımız,yanlışımız olduğunda da burada kalabilmeye devam etmek,burayı ve diyeti terk etmeyip tekrar sarılabilmek değil mi amacımız?ben takıma karşı sorumluluğum olduğunun da farkındayım,bu yüzden artı gördüğümde yada az eksi gördüğümde direkt detokslar yapmaya başladım ilk haftalarımdan..ve kilo vermediğim haftam olmadı çok şükür.(oladabilir).inş olmaz da.bunun için ben elimden geleni yapmaya devam edeceğim inş..hem kendim hem liste için..

bugun 73 müsün cnm baslangicini ona gore yazalim

Kiz masallah 2 kucuk cocukla ne işi :))
Menum
2kk peynir
6 zeytin
3 dilim karpuz
Bir bardak kefir

Bir bardak kefir

Yarım muz

Bir kase yogurt

Su bir buçuğa yakin
biraz fazla meyve olmus sanki cnm
Aksam bi sicak yemekmi olsaydi acaba
Canim hergun söylüyorum bu saate kadar olani yazıyorum 2 litreyi geciyor kiloma gorede 1.5 2 litre normal
tatlim sen en iyisi yatana kadar şu lt olur diye yaz :)))
ekmek beyazmis ama hadi bugunluk olsun :)) digerleri guzel
sabah cok yetersiz cnm
Aksam yemek yapmaya halin yokmus keske 2 yumurta kirsaydin
Kızlar yeni geldim kurstan hamburger ekmekleri muffinler yaş pastalar havada uçuşuyordu ama ben bi lokmacik bile almıyorum:) hakkımı küçük oğlana getiriyorum :)
helaaalllllllll sanada o yakisir zaten
cok guzel cnm
Aynen napayim arkadaslarda diyor nasil dayaniyosun bende diyorum doktor yasakladi yememi istemiyo bende uslu kizim dokyor sözü dinliyom
bu da guzel bi bahaneymis
BUNDAN SONRA GELEN GELIR
GELMEYEN YA IZINE CIKAR YADA TAKIM DEGISTIRIR
KIMSENIN PESINDEN KOSMAK ZORUNDA DEGILIZ
YETER ARTIK

Herkes görmüştür umarim
melisss özüne dön cnm
Normalde melis aksamla kapatirdi sonraki aralara gerek yok
bugun son olsun cnm
Artik son 3 gun lutfen erken olsun
Yoksa kurtarmaz :))
bu jeleponaya pek taktın merve
Menü cok guzelde bu odem yapmasin fazlasi
Allaaaah 1di 3 olduk:) gönlümüzdekilere hayırlısıyla kavuşalım inşallah
amin cnm insallahhhhhh
de içten içe istemediğim ama hayır desem ayıp olacak şeyleri bu üçlüye yıkarım ara ara
karsidakine ayip olmasin ama senin vucuduna sagligina ayip olsun
Sen bu kadar degersizmisin
Kizlar cok fazla abarti yemedigm halde midemde bi siskinlik var patlicak gibi acaba orasida gerildigindenmi bebek buyudugundenmidir yada gaz falanmi oldumki
biseyden gaz olmus olabilir cnm
Yogurt yiyip sicak bisey ictinmi ustune
Kimyon cayi yapsan dokunmaz heralde
Bide ayaklarini sicak tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…