- Konu Sahibi Handandandan
-
- #28.441
Arkadaşlar pazar Gelinlik bakacagım Suana alırsan Fiyatları uygunmuşAma ben hala 55-56 kilolardayım
2 kişimiiiiiiiiiiiiiihadi ama hadiiiiii...katılım , action bekliyorum sizden mayısa kadar yarışma başlatıyoruz ..1 mayısda en fazla kilo verene hediye var..gel vatandaş gellllll
ismim mine canım. ya çocuk yok birde benim koca çok yemek seçer ve de bazen yemek yemez akşamları ve ben evlendiğimden beri o kadar yemek döktüm ki çöpe. inan soğudum yemek yapmaktan. insanlar açlıktan ölüyo ben yap yap çöpe at. yok sana yemek falan dedim en sonunda kızıp. şimdi akşamları soruyom yemek yiyecekse hazırlıyom yemezse ben kendime uygun hızlı birşeyler yapıyom. bizim çocuk olsa oda babasına bakıp hiçbirşey yemez sinir eder beni
sayam bak kocam hiçbir sebzeyi yemez. makarna yemez mantı yemez. çorbaları eh zorlayarak yedirim. yumurta sirke sarımsak yemez. ev köftesini beğenmez. o marketteki hazır şeyleri istiyo onlarda benim midemi bulandırıyor dondurulmuş ürünlerdeki yağsı koku. tavuk sadece kanat ister oda bana yağlı geliyor. ay sorma pişşirecek şey bulamıyom kızıp git ne istersen onu ye diyom bazen...
cnm sende sebze al haşla 3 gün yanında taşı yoğurtla ye ben yapıyorum arada buharda karnı bahar brokoli haşlıyorum hafif zeytin yağı yoğurt 1 veya 2 dilim esmer ekmek,zeytinyağlı pırasa ıspanak pişir saklama kaplarına koy taşı yanında 2 gün yersin öğlen akşam 4 öğünde biter zaten fikir sonuçta tercih senin
Arkadaşlar pazar Gelinlik bakacagım Suana alırsan Fiyatları uygunmuşAma ben hala 55-56 kilolardayım
arkadaşlar bugunkü menüm sabah bir avuç kuruyemiş,öglene dogru 1 kurabiye ve kahve,öglen yarım kase çorba,4 kaşık bulgur pilavı,3 kaşık patlıcan musakka ,cacık cok mu olmus ne:))
Canım Bunun 1,5lt olanı Eki Görüntüle 324001
Ayyy Arkadaşlar Nişanlım Birdemet Papatya yollamış Az önce geldi Cok Mutlu oldum ben cokta Şaşırdım
Ayyy Arkadaşlar Nişanlım Birdemet Papatya yollamış Az önce geldi Cok Mutlu oldum ben cokta Şaşırdım
Oyyy kızlarr anca bıttı işlerim bi slm bile çakamadım size :)))
Slmlar 9. takım çıtırları...Hopişcimin youn isteği üzerine mayıs ayı için takım içi yarışma başlatıyoruz ...Katılım ZORUNLU deil MECBURİDİRCuma günü gerekli tabloyu hazırlar bilginize sunarım...
Dün akşam ofiste toplantı vardı toplantıdan çıktım eve gıttım koca bı top marul almıstım onu yıkdım kuruttum doğrayıp dolaba kaldırdım koca bı salatalık marulum oldu :) Oglenlerı getırıp yıycemmm
Dünkü Menüm ;
Sabah ;
1 bardak süt
Öğle;
Yok (yada ne yedıgımı hatırlamıyorum)
Akşam;
Haşlama sebze
yourt
Mantar sote
BEnde varım suana Cuma Gününkü Kilomuzlamı Başlıyoruz Yoksa Gecen hafta cuma Gününkü Kilomuzlamı :44:
benim esimin henuz bir cicek almisligi yokisteyince de neden cicek istiyorsun onun yerine kullanabilecegin birsey alayim diyor. eskiden de "onun yerine cikolata aliyorum ya" derdi simdi alamiyor tabi ama ben inatla basina kakiyorum cicek almama olayini.
canimcim 400 kalori mi yiyorsun sen gunde toplambu kadar az yersen olmaz cIs
Yaa fulyacım ben bu kadar az yememe ragmen kılo veremıyorum vucudum delı gıbı sısıyor.Bende pıskolojık yıyemıyorum sanırsam ... Ama oglen bıseyler atıstırmıstım heralde ama hatırlamıyorum (erken bunama)
Hahahpeki tamam oyle olsun.. bol bol bulmaca coz emi
bide cok az yersen zaten kilo veremezsin, yeteri kadar yemen lazim. karbonhidrati azalt proteini cogal ve de spor yap (ben de bunlarin hepsini cok yapiyormusum gibi)
yani gecen hafta bu dediklerimi yaptim 2 kiloya yakin gitti. bu hafta henuz tartilmadim ama kendimi zor tutuyorum, cunku zayifliyormusum gibi hissediyorum. protein agirlikli besleniyorum ama dukan gibi degil, karbonhidrat da var azicik
bir ara ben 800-1200 kalori arasi yerdim ilk katildigimda, sonra metabolizma yavasladigi icin o kilo verme tamamen durdu 1.5 ay kadar gidim ilerleyemedim bunu da unutma :26: senin de metabolizma yavaslamis olabilir :44:
Ne kadarr romantik
benim esimin henuz bir cicek almisligi yokisteyince de neden cicek istiyorsun onun yerine kullanabilecegin birsey alayim diyor. eskiden de "onun yerine cikolata aliyorum ya" derdi simdi alamiyor tabi ama ben inatla basina kakiyorum cicek almama olayini.
canimcim 400 kalori mi yiyorsun sen gunde toplambu kadar az yersen olmaz cIs
Doğru söylüyorsun benım ayarım yok ya yedınmmı okuz gıbı yıyorum yemedımmıde hıc yemıyorum bugun bı alıs verıs yapıyım bende tavuk gogusu mantar yagsız peynır karnıbahar felan alıyım marketten en azından ofıste ısıtır yerım burda yaptıgımda cok yıyorum yapmadıgımdada ac kalıyorum bı turlu ayarı tuturamadım.Ayrıca hala B-Fitcilerle konusmaya gıtmedımŞimdi gidiyorum ama hemen Kaçtım gelınce durumu yazarım :))
Doğru söylüyorsun benım ayarım yok ya yedınmmı okuz gıbı yıyorum yemedımmıde hıc yemıyorum bugun bı alıs verıs yapıyım bende tavuk gogusu mantar yagsız peynır karnıbahar felan alıyım marketten en azından ofıste ısıtır yerım burda yaptıgımda cok yıyorum yapmadıgımdada ac kalıyorum bı turlu ayarı tuturamadım.Ayrıca hala B-Fitcilerle konusmaya gıtmedımŞimdi gidiyorum ama hemen Kaçtım gelınce durumu yazarım :))
superben de kaciyorum ogle tatilim bitti, aksam okurum artik gelismeleri
İnŞallah faydasını görürsün canım :44:
Ayyy topiği okuyum dedim yarısında tıkandımNeyse şimdilik merhaba diyip kaçayım sonra gelirim yine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?