Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Arkadaşlar pazar Gelinlik bakacagım Suana alırsan Fiyatları uygunmuş Ama ben hala 55-56 kilolardayım

bence de simdi al canim hazir ucuzken. arkasi ipli baglamalilardan alirsan tadilata bile gerek kalmayabilir aslinda

2 kişimiiiiiiiiiiiiiihadi ama hadiiiiii...katılım , action bekliyorum sizdenmayısa kadar yarışma başlatıyoruz ..1 mayısda en fazla kilo verene hediye var..gel vatandaş gellllll

canim ben girmiyorum sizi dusunerekten. cunku ben 90lardayim illa ki sizden cok veririm kilo. ya da katilayim, ama eger 1. olursam hediyeyi 2. arkadasa devredeyim :) oyle yapalim

Ayy cnm işib cok zor beee valla en yencvek şeylerı bıle yemıyomus...Allah yardımcın olsun cnm

Bende sebze yemem ama gene borulcedır karnıbahardır fasulyedır felan yerım...Kerevız pırasa ıspanak felan yemem...Yemek secmek kotu beyaww

Cnm bıde sen nerelısın ? Yazmandan sıven egeye calıyo ama yanlışmı tahmın ettım GARİ ???? :)

Ben yapıyorum cok pratık oluyor.Karnıbahar patates havuc haslayıp getırıyorum ıster zeytın yaglı ıster yourtlu yap yee oohh mıs bıbı oluyo valla

Arkadaşlar pazar Gelinlik bakacagım Suana alırsan Fiyatları uygunmuş Ama ben hala 55-56 kilolardayım

Ayy ne guzel bak bak basla zaten anca karar verırsın uygunkende al sonra tadılat yaptırırsın.Hadı hayırlısı olsun ıyı gunlerde mutlu gunlerde gıy cnm

arkadaşlar bugunkü menüm sabah bir avuç kuruyemiş,öglene dogru 1 kurabiye ve kahve,öglen yarım kase çorba,4 kaşık bulgur pilavı,3 kaşık patlıcan musakka ,cacık cok mu olmus ne:))

Yok cok deıl aksıne cok saglıklı ve olculu olmus tebrıkler

Bundan bende ıcıyorum cok lezzetlı ya bu ya seftalılısınden

BEnde varım suana Cuma Gününkü Kilomuzlamı Başlıyoruz Yoksa Gecen hafta cuma Gününkü Kilomuzlamı :44:

Ayyy Arkadaşlar Nişanlım Birdemet Papatya yollamış Az önce geldi Cok Mutlu oldum ben cokta Şaşırdım

Oyyy kızlarr anca bıttı işlerim bi slm bile çakamadım size :)))

Slmlar 9. takım çıtırları...Hopişcimin youn isteği üzerine mayıs ayı için takım içi yarışma başlatıyoruz ...Katılım ZORUNLU deil MECBURİDİR Cuma günü gerekli tabloyu hazırlar bilginize sunarım...

Dün akşam ofiste toplantı vardı toplantıdan çıktım eve gıttım koca bı top marul almıstım onu yıkdım kuruttum doğrayıp dolaba kaldırdım koca bı salatalık marulum oldu :) Oglenlerı getırıp yıycemmm

Dünkü Menüm ;

Sabah ;

1 bardak süt

Öğle;

Yok (yada ne yedıgımı hatırlamıyorum)

Akşam;

Haşlama sebze
yourt
Mantar sote

Son düzenleme:
Ayyy Arkadaşlar Nişanlım Birdemet Papatya yollamış Az önce geldi Cok Mutlu oldum ben cokta Şaşırdım

benim esimin henuz bir cicek almisligi yok isteyince de neden cicek istiyorsun onun yerine kullanabilecegin birsey alayim diyor. eskiden de "onun yerine cikolata aliyorum ya" derdi simdi alamiyor tabi ama ben inatla basina kakiyorum cicek almama olayini.

canimcim 400 kalori mi yiyorsun sen gunde toplam bu kadar az yersen olmaz cIs

Yaa fulyacım ben bu kadar az yememe ragmen kılo veremıyorum vucudum delı gıbı sısıyor.Bende pıskolojık yıyemıyorum sanırsam ... Ama oglen bıseyler atıstırmıstım heralde ama hatırlamıyorum (erken bunama )

Hahah peki tamam oyle olsun.. bol bol bulmaca coz emi
bide cok az yersen zaten kilo veremezsin, yeteri kadar yemen lazim. karbonhidrati azalt proteini cogal ve de spor yap (ben de bunlarin hepsini cok yapiyormusum gibi )
yani gecen hafta bu dediklerimi yaptim 2 kiloya yakin gitti. bu hafta henuz tartilmadim ama kendimi zor tutuyorum, cunku zayifliyormusum gibi hissediyorum. protein agirlikli besleniyorum ama dukan gibi degil, karbonhidrat da var azicik
bir ara ben 800-1200 kalori arasi yerdim ilk katildigimda, sonra metabolizma yavasladigi icin o kilo verme tamamen durdu 1.5 ay kadar gidim ilerleyemedim bunu da unutma :26: senin de metabolizma yavaslamis olabilir :44:

Doğru söylüyorsun benım ayarım yok ya yedınmmı okuz gıbı yıyorum yemedımmıde hıc yemıyorum bugun bı alıs verıs yapıyım bende tavuk gogusu mantar yagsız peynır karnıbahar felan alıyım marketten en azından ofıste ısıtır yerım burda yaptıgımda cok yıyorum yapmadıgımdada ac kalıyorum bı turlu ayarı tuturamadım.Ayrıca hala B-Fitcilerle konusmaya gıtmedım Şimdi gidiyorum ama hemen Kaçtım gelınce durumu yazarım :))

Ne kadarr romantik

Benim Nişanlımda ilk defa böyle birsey yaptı CokŞasırdım mutlu oldum

super ben de kaciyorum ogle tatilim bitti, aksam okurum artik gelismeleri

İnŞallah faydasını görürsün canım :44:

Ayyy topiği okuyum dedim yarısında tıkandım Neyse şimdilik merhaba diyip kaçayım sonra gelirim yine...

super ben de kaciyorum ogle tatilim bitti, aksam okurum artik gelismeleri

İnŞallah faydasını görürsün canım :44:

Gittim geldım kızlar :) Kız anlattı zaten cogu bıldıgım seylerdi çünkü çok araştırdım...Yarın deneme seansına gıdıcem sonrada 1 aylık uye olucam eger becerebılırsem oyle 3 aylık yaptırıcam eger becerebılırsem 4 aylık spor sonucu oncesı ve sonrasını sıze resımlerım :)Zaten onlar olcum yapıyolar ılk basladıgında...

İnş devamlılıgını getırebılırım :)

Ayyy topiği okuyum dedim yarısında tıkandım Neyse şimdilik merhaba diyip kaçayım sonra gelirim yine...

gel gel gene gel hep gel

Son düzenleme:
selam kızlarrr
bugünden berii iş yapıyorum usta gitti yerlerde boyalar kalmış ara ara
onları telle çıkardım tırnaklarım soyuldu (( şekiller gitti çok üsgünümmm

sizler naptınız ne ettinizz
ben bugün çok alakasız beslendim
sabah kavaltı ettim daha bişe yemedim şimdi küçük bi ekmek attım agzıma azcık peynirle

geçmişe az bakim geliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…