- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #284.461
Tamam kankim
Afiyet olsun canımBugün menüm
12.00 domates salatalik
1 has. Yumurta
1kk peynir
1 dilim kasar peyniri
15.00 1 sade türk kahvesi
17.00 1 kase sütlü çorba
18.00 1 tane minicik bi poğaça yedim
Bol şekersiz komposto içtim
Su 3l spor 90 dk yuruyuş 270 puanFit mutlu anne
İyiyim çok şükür canım sen nasılsın ne için kan verdin hayırdırKan testi vermeye gitmiştim, atıştırdım mecburen :)
Nasılsın canım?
Günaydın canımGüüünayyydıııınnn kızlar,
MaşAllah kiz bu ne hizKizlar gunaydin,
Sabah kalktim sporumu yaptim, simdi hizlica dus kahvalti sonrasinda ben yine derse. Derslerde cok hizli ilerliyor, yarin ders ypk o yuzden bir toparlama gunu yapicam yarin bakalim. Siz de ne var ne yok?
Kolay gelsin canımGünaydın kızlarr musmutlu bir gün dilerim
Bugün çok işim var, haftasonu kızıma doğumgünü yapacağız ona menü belirlemem gerek işim zor yani
Sen de hızlısın yanlız.MaşAllah kiz bu ne hiz
Ben sağlık ocağına geldim bekliorum sıra kan vericem
Kolay gelsin canim, cok guzel seyler yapacagina eminim ❤Günaydın kızlarr musmutlu bir gün dilerim
Bugün çok işim var, haftasonu kızıma doğumgünü yapacağız ona menü belirlemem gerek işim zor yani
Insallah tertemiz cikar sonuclar. Yaa artik dil kursumda basladi ya, duzene sokmam lazim her seyi. Yoksa hic bir seyi yetistiremeyip kalacam oyleMaşAllah kiz bu ne hiz
Ben sağlık ocağına geldim bekliorum sıra kan vericem
kefiri neden bu kadar çok tuketiyorsun canimMenum
11:00
2kk peynir
6 zeytin
3 dilim karpuz
Bir bardak kefir
13:45
Bir bardak kefir
14:45
Yarım muz
16:00
Chiali puding (muz cilek)
18:00
Bir kase yogurt
Birazdan bir bardak kefir daha icicem
Su bir buçuğa yakin
gayet güzel afiyet olsunMenü gelsin
Sabah 09.00 bir elma
2 zeytinyağlı yumurta
Bir dilim ekmek
Domates salatalık
Bi çay kaşığı bal
Ara 1 armut
1 havuç
Akşam 17.00 1 kase mercimek çorbası
6 tane fırında köfte yanında biber domates
1 kase yoğurt.
Su: 3 lt
hos geldin canim kahvaltı etmemişsin disardaydim sanırım bende oyle yapıyorum dışardayken gayet güzel olmuş benceMerhabalar tekrar. Bugünkü menümü yazayım.
Sabah 10.00- 1 adet incir
Ara 3 adet kuru şeftali 1 avuç kabak çekirdeği.
Öğlen 15.00- 1 kase yoğurtlu buğday çorbası 1 porsiyon bakla ezmesi 1 dilim ekmek.
Akşam 18.30- 3-4 kaşık zeytinyağlı bakla 2 kaşık yoğurt 1 kaşık zeytinyağlı barbunya.
Ara 19.30- sütlü nescafe 2 kare bitter çikolata.
Su- 1 lt
Spor- yok
Afiyet olsun canm06:30=== 3 adet ceviz
1 kk peynir
12:00=== 1 çay bardağı ceviz
1 adet elma
1 kase yoğurt
17:00=== 2 yk kısır
Yarım kase yoğurt
1 kase salata
2 lt su
'ya aslında bahane deil gerçekten bana yasak :) diyetisyenim yasakladıValla ne güzel yöntem bulmuşsun bı ara bende inusilin direnci vardı hep onu bahane ederdim
guzel aslında son ara biraz geç olmuşMenüm
Sabah 09.30
2 yumurtadan peynirli omlet
2 dlm tbe
Domates
Ara 13.00
1 incir
1 hurma
Akşam 17.00
1 şiş adana
3 parça çöp şiş
2 kaşık bulgur pilavı
Salata
Ayran
18.00
Kahveyle 2çakıl taşı çikolata yedim
Ara 20.00
7 badem
8 fıstık
1 hurma
Su: 2 lt
Spor :40 dk yürüyüşFit mutlu anne
guzel canım afiyt olsunPazartesi
09.30
2 hurma
13.15
Kahvaltı(bugün yazmaya üşendim ıncık cıncık, foto atıyorum, krep yulaftan)
19.30
1 küçük kase tavuk çorbası
1 dahada küçük kasede cacık
4 yk kaşığı fırında etli patlıcan(iki tane 1 lira büyüklüğünde pattis de vardı tabağımda)
Su:2 lt
Spor kısmetse olur
Akşam yemeğine eşimi beklemeyeceğim erken yiyeceğim dedim ama bugün De başka şeylerim telaşından yemeği yetiştiremedim
hım jalapenoda nekiIyi geceler kizlar menumu yazayim sonra alıntılara donucem
12:00
1 kivi
2 tavada chedarli yumurta
7 zeytin
Salatalik
2 hindi fume
15:00
1 kupa sutlu kahve
10 tane antep fıstigi
17:35
1 tabak kabak yemeği
1 kase yogurt
3 jalapeno
Su:3lt
eğitim alıyorum canim sertifika alınca sınav olucaz sonra sınavı geçersem kendi iş yerimi açabiliyorumÇekirdekten kırıkkaleli değiller aslında(Yozgatlılar galiba) ama eşim 4-5 yaşındayken taşındıkları için kendilerini Kırıkkaleli zannediyorlar merkezde oturuyorlar beybi
Evet mefkuş ablam, durup dururken tırmandığım yerden geri aşağı kayıyorum.. bu Cuma’ya psikolojik olarak hazırlıklı başlayacağım inşallah
Allaaaah 1di 3 olduk:) gönlümüzdekilere hayırlısıyla kavuşalım inşallah
Kankim benim Cumartesi 190 puanım vardı:)
Akşama doğru git gide hafiflemiş, güzel olmuş..
Balım tamam üzülme artık, ablanın da gidecek olmasının verdiği inceden bir hüzünle(muhtemelen) güzel bir gün yaşamak istemişsin. Önceliklerin kaymış, toparlarsın sen..
Yalnız değilsin
Canım öğle öncesi çok hafif geldi bana. Biraz proteinle desteklemek lazım menünü, güçsüz düşersin.. en azından kahvaltıdaye
Ayy Allah sabır versin kardiş, sen eğitim mi alıyorsun eğitim mi veriyorsun? Nasıl bir ortam o
Gayet güzel canım, afiyet olsun
Ben de içten içe istemediğim ama hayır desem ayıp olacak şeyleri bu üçlüye yıkarım ara ara(pestonun itirafları..)
Balım menün çok kötü değil ama sende bir dikkat dağınıklığı görüyorum ben
Bir jalapenosever daha.. afiyet olsun
normal canim olur arada gitgide bebiş büyüyor hatta ilerleyen aylarda sopa yutmuş gibi oturacaksın nedene pek baskı yapamaz hale gelicen korkma normal yaniKizlar cok fazla abarti yemedigm halde midemde bi siskinlik var patlicak gibi acaba orasida gerildigindenmi bebek buyudugundenmidir yada gaz falanmi oldumki
büyük geçmiş olsun canim yaKizlar selam,
Adam gibi gecmis yapamadim. Bugun yine yapamicam gibi ama yarin komple gidebilsigim kadar gidip gecmis yapicam.
Bugun bir korku atlattik ki sormayin. Esim bir geldi eli, koku dizi yara icinde, pantalonu yirtilmis, montu yirtilmis.
Is yerinden donerken yeni aldigi elektrikli bisikletle kaza yapmis, yagmurda viraja hizli gjrmjs, dusmus. Bisiklette de epey hasar var ama cok sukur esim kucuk siyriklarla atlatmis.
Suan cani sikilmis durumda epey. Ben de onunla ilgileniyorum. Ondan gelemedim. Simdi menumj yazicam
hoş geldin canimTeşekkürler arkadaşlar anladım ne yapacağımıbu Arada kendimi tanıtayım evliyim 30 yaşındayım 2 kızım var Doğum kilolarımı veremedim büyüğü 8 yaşında küçüğü 3 yaşında öğretmenim öyle işte :))) ama mutsuzum şişkoyum bıktım artık en geç 2 ayda bitsin istiyorum artık sizinde desteğinizle tabikiii ❤ Çünkü artık eşimle çok sıkıntı yaşamaya başladık eskisi gibi ol istiyorum diyor
guzel menu canimSabah saat 8:30- 9:00
1 yk zeytin yagi
1 armut
2 yumurtali sebzeli omlet
Avuc icinden biraz az peynir
10 zeytin
Yarim cb badem
Domates
Salatalik
Saat 14:00
1 bardak filtre kahve
Saat 20:00
4 tane firinda kofte (avuc icim kadar toplami)
3 yk yogurt
1 kase salata
Su 2 lt
Yarim litre dukan bira
Spor 40 dk bisiklet toplam 80 puanFit mutlu anne
Dukan birayi yatana kadar icmeye devam ederim
daha önce açıklamıştım tatlım gözünden kaçmış demek bu program 5 ayı kapsıyor seviyeleri var 1 .2. 3. 9.ya kadar gidiyo her seviyede yeme programı degisiyo içtiğim su bile yasaklı listesi var bide öğün saatleri onlara uyuduktan sonra karaciğer temizliği için önce 36 saat başka seviyede 3 gün oruç tutuyosuncumaya guzel bir eksi gelir canım
kiz su listeyi kac kere sordum benim gozumden mi kaçıyor ne oldu anladım
wuhuuu süpersin
cumaya gayet guzel eksi gelir bahar
ahh su kacamaklar sonu hep hüsran
benimki de sokulemedi Sabahtan beri eksi gormen çok güzel
hosgeldin canim bizde seni ozledik döndüğüne sevindim
inşallah canim elimden geleni yapicam 7 lerden cok sıkıldım artik
benimde camasirlar islandi tekrar yikanacak bu kacinci yikayisim
insallah abla regl oldum o bi sokulse
bende bozulsun diye 4 gozle bekliyorum abla
oyyyy fena olmus umarım eksiye geçebilirsin
Hoşgeldin tatlım
Valla bizim onlarca mesajda yaptığımızi tek mesaj da hallediyorsun takımdan nasıl faydalaniyorsun anlamış değilim
Afiyet olsun canım
menüyü begenemedim ben csnim yemek namına bisey yok
guzel olmus canom
super bi sonuc o zaman
dunde dondurma vardı sankim
Afiyet olsun canım su zaman at gibi koşturuyor bu aralar
oluyo oyle pat diye gun bitiyo anlamiyosunBugün çok çabuk geçti benim için, ne yaptım anlamadım
Sabah apar topar 20 dk kadar telefonda konuştum, sonra ortalığı toplamaya ve geleceğim ne olacak acaba diye düşünmeye dalmışım, saat 1 olmuş
Direksiyon dersi için Türkçe konuşan bayan hoca istedim diye sürücü kursundaki çalışan bana güldünerden bulalım onu, Türkçeyi boşver ama bayan hoca mevcut dedi.. yol stresini azaltmak istemiştim halbuki Sonra da kütüphaneye gittim, daha önce üyelik için başvurmuştum, kartımı aldım. Bir haftada 30 kitap alma hakkımız varmış tüm bunların ertesinde eve bi geldim saat 6 olmuş, şimdi de 9 olmuş hatta, hala anlamadım bugün nasıl geçti
oww harika bence esin tekrar asikmi oluyo kiz gozune daha guzel geliyosundurBu arada kizlar ben zayifladikca esimde değişmeye basladi evdeyken bana karsi uzel sozler soyler lakin disarda hic oyle huyları yoktur 2-3 seferd ir disardada surekli iltifat halin
guzel canimBugünkü menum
Kahvalti 11:30
1 yumurtadan prasali taze sarımsaklı omlet
Maydanoz
3 ceviz
Ara
Sade türk kahvesi
Akşam 18:00
Balık
Salata
Yarım avuç kadar leblebi
Ara 20:15
1 bardak tarcinli sut
2.5 litre su
Spor yok
Şekersiz 22. Gün tamam
guzel olmus canim hayirdir rahatsizmisinMenü
10.30
1 muz 2 ceviz(hastandeydim)
12.00
Bir avuç top peunir
2 yumurtadan omlet
Yeşillik
5 zeytin
5 6 çeri
14..45
1 ince dürüm çiğköfte
17.15
Bir kase quark
1 büyük armut
Su
3 lt yi geçti
Spor
40 dk civarı orta yürüyüş
guzel menu afiyet olsun canimSabah 11.00
Kavurmalı yumurta
Peynir zeyn
yarım domates yarım salatalık
Biraz dere otu
2 dilim elma
Yarım çay bardağı çiğ fındık
Akşam 18.15
Büyük taban Yeşil mercimekli salata içinde 3 cevizde var
1 fincan sütlü kahve 1 incir
Su 2.5 lt
Spor 2 mil Leslie =90pFit mutlu anne
cok guzel afiyet olsunPazartesi menum
8.00
Eritilmis Tereyagli bal
12.30
1.5 yumurtali menemen
Peynir
Roka
1 tb sandwich ekm.
19.30 da bitti
1 tb pirasa (pirinc yok)
Yogurtlu pancar salatasi
Su 2 lt
Herkese iyi geceler kızlar ben bir günah işledim olmayacak bu hafta demiştim ama neyse yarından itibaren aç yatıyorum Buraya yazmak zorundayım k bakmayın
Sabah
Tereyağında bir yumurta
Zeytin peynir
Domates salatalık
Akşam
2tane saç böreği ohaa demeyin lütfen evet bildiğiniz iki tane kocaman ıspanaklı saç böreği maalesef annem açınca kırk yılda bir olunca dayanamadım yedim
Hatta üstüne biraz katmer bir kaç parça
Çayla beraberde hoşbeş ve cips yedim
Herkesten özürdilerim ben napsam yaa kendimi nasıl durdursam eski cemre gitti kiloyu verdim mezun oldum rahatlığımıdır bu anlamadım off menü yazmasam mı ben çok utanıyorum gruptan mı çıksam
Spor
1000ip atlama 200p
1saat yürüyüş 180p
Toplam 380pFit mutlu anne
açlık guzel duygu yağların edildiğine işarettir diye düşün mutlu olÇooookkk açımmmm
Yattım açlıktan uyuyamadım. Şimdi ye deseler de vicdan yapıp yemem. Ama bir değişik hissediyorum. Off offf nasıl gidecek bunca kilo
'ya nasil yapiyo insanlar böyle hayret bişey beraber mi kalıyorsunuz canim Allah yardımcın olsunOff dun sabaha karşı amca uyudum erkendende hastaneye gittim gelince amacım çocugu kayinvalideme birakıp 2 saat uyumaktı bunu kendisine söyledim ve her insan gibi olur demedi naptı benim yerime benim evime misafir cagirdi 12de gittiler ve uykusuzlultan öluyorum
gayet guzel canimBugün menüm
12.00 domates salatalik
1 has. Yumurta
1kk peynir
1 dilim kasar peyniri
15.00 1 sade türk kahvesi
17.00 1 kase sütlü çorba
18.00 1 tane minicik bi poğaça yedim
Bol şekersiz komposto içtim
Su 3l spor 90 dk yuruyuş 270 puanFit mutlu anne
geçmiş olsun canim menün gayet iyiİyi geceler kızlar bugün eşim geldi hemen apar topar yemek yedik hastaneye gittik eşimin siz kapağı ağrısı vardı nedense çok şükür kemikte sıkıntı yokmuş ama yine de yarına ise gitmeyecek eve geldik uzandim bende kah kıza koştur kah eşime meyve falan derken hiç elime alasim gelmedi telefonu menüm gecikti
Pazartesi menüsü
Dün gece detoks hazırlamistim ondan 1 bardak içtim aç karna
Kahvaltı 11:30
5 zeytin
Yarım kk beyaz peynir
Domates
Salatalık
Ot
1 ceviz
2 kuru kayısı
5li bitki cayi
Saat 17:00
Yağ yakan kahve
Akşam 18.30
Oy salatası
3 kaşık patates bezelye havuç karışım yemek
Küçük bi tavuk but
Bi kase yoğurt
SU 2 litre ekstra 1 lt detoks suyu
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?