Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Güzel olmus Ama keske okadar cok ve okadar büyük dövme yaptırmasaymış daha güzel olurmuş
Şu Zayıflık güzel şey

Kesinlikle aynı fikirdeyiz.Dövmeyi seviyorum ama ölçülü olmak şartıyla bi insan kendını o hale neden cevırır kı Zayıf olmakmı ? Eminim süper bi duygudur ben hatırlamıyorum çünkü

Kesinlikle aynı fikirdeyiz.Dövmeyi seviyorum ama ölçülü olmak şartıyla bi insan kendını o hale neden cevırır kı Zayıf olmakmı ? Eminim süper bi duygudur ben hatırlamıyorum çünkü

Canım bende 8ci sınıftan sonra hep tombiştim 2 sene önce 52ye düstüm ozamanda ramazandı sonra gene 56-57 Ama Başaracagım

Arkadaşlar pazar Gelinlik bakacagım Suana alırsan Fiyatları uygunmuş Ama ben hala 55-56 kilolardayım

Cnm bnmde ablam bu ay alcak kilo vercek büyük ihtimal koşuşturmayla oyüzden şimdiden alıp sonra daraltma provalarına gitcek ucuzmuş şuanda fırsatı kaçırma

Cnm msj olayı benide gerer zaten ders çalışıyorum :44: Ama şu değerlendirmeler motive için çok güzel

Menün seninde güzel ben ders çalıştığım için gece gündüz geç kalkıyorum öğle yemeği yemesem de aramıyorum ara olarak bazen meyve yapıyorum yada sebzeyse 3 kaşık yerine 1 kase yiyip dengeliyorum gayette güzel verdim

oooo benden sonra kimse gelmemiş acık ilgi sayfaya arkadişler yalnız korkuyom kurt murt kapar gelin gariii

Akşamları gelin burdayım ben

Yeşilçayım bitti ben 5ibiyerde sallama içiyordum oda bitti

2 kişimiiiiiiiiiiiiiihadi ama hadiiiiii...katılım , action bekliyorum sizdenmayısa kadar yarışma başlatıyoruz ..1 mayısda en fazla kilo verene hediye var..gel vatandaş gellllll

Yarışma olayı neymiş bi anlatın mayıs değilde nisanın sonuna kadar desteklerim

Gelirim ben gelirim geldim gittim geçmiş anca bitti maşallah size yazmışınız baya

Eki Görüntüle 324116

Buyrun Nefis salatamm

Anca bıseyler yeme fırsatım oldu :)

Süper gözüküyor

Son düzenleme:

faceden benide ekle bakimmm nagişş

ay yemek seçen erkekten hiç haz etmem
Allaha binklerce şükür koca önüne ne koysam yer

oh kızlar maşallah dökdürmüşünüz :)
murch resimlere devam salatan güzelmiş :)

Fulya geçmiş olsun buarada akşamları sıcak bitki çayı ıhlamur içsen terlesen kendini hızlı toparlarsın ilaçta iç C vitamini al..

canim ben girmiyorum sizi dusunerekten. cunku ben 90lardayim illa ki sizden cok veririm kilo. ya da katilayim, ama eger 1. olursam hediyeyi 2. arkadasa devredeyim :) oyle yapalim
ne demek istiyosun yani fulyaaaa...yani havada karada ben illaki 1. olurum diyosun öylemi????o zaman hayda bre pehlivannnnnn....sende yarışmadasın..

BEnde varım suana Cuma Gününkü Kilomuzlamı Başlıyoruz Yoksa Gecen hafta cuma Gününkü Kilomuzlamı :44:
:13:

yalnız murçum bu yarışmanın ayrıntılarını konuşalım senle özelden istersen..benim ilk aklıma gelenler ilk kilo bildirimini foto ile yapmak..tabii sonuncuyuda ...arada fotoya gerek yok , zaten cuma bildirimi yapıyoruz..ayy heyecanlamdım yaaaaaa

Ne kadarr romantik
ben yazıcaktım..çooook orrmantik..

Ok cnm sen aklına ge3lenlerı maddeler halınde yaz bızde uzerınde oynama yapalım :) Özele gerek varmı kı ?
offf harika gözüküyo..karnımın acıktığını hissettim şimdi..

gak yap ye guzum

Benide ekle benide

ismimi gönderdim sana ekle faceden :)

:))) ay evet herkez siyah badi siyah tayt giysin (tam belli olur kilolar) kafayı çekmeden resim ekleyelim sonra
mayısta en son halimizle tekrar çekilip ekleyelim arada fark olup olmayan gözlemlemiş oluruz

Bugün menüm sebze dolu

Sabah 2 dilim kepek ekmeğine incecik peynir sürdüm tost yaptım
1 salatalık
1 fincan yeşilçay çilekli
3 siyah zeytin

Ara : 1 portakal

öğle yok

Akşam : Kereviz 1kase
1 kase mercimek çorba
2 kaşık pırasa haşlama
Salata yağsız

Ara : 2 form bisküvi
1 fincan yeşilçay

Benide takan yok neyse ben defolup gitmeyi tercih ediyorum görüşürüz

ohh az kalorili bir gün geçirmişsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…