- Konu Sahibi Handandandan
-
- #28.461
Güzel olmus Ama keske okadar cok ve okadar büyük dövme yaptırmasaymış daha güzel olurmuş
Şu Zayıflık güzel şey
Kesinlikle aynı fikirdeyiz.Dövmeyi seviyorum ama ölçülü olmak şartıyla bi insan kendını o hale neden cevırır kıZayıf olmakmı ? Eminim süper bi duygudur ben hatırlamıyorum çünkü
Arkadaşlar pazar Gelinlik bakacagım Suana alırsan Fiyatları uygunmuşAma ben hala 55-56 kilolardayım
murccum dün faceden ekleştikya hemen yorum yapayım çok güzel hatunsun vesselam hemen zayıflayıp daha da güzelleşiyosun tmm
fulya ve büşra dediklerinizin hepsini yaptım işe yaramıyo yaramıyo bekuniside denedim artık bıraktım kendi halinesizde sindirimi hızlandıran elmalı karışım bile bende işe yaramadı düşünün artık
fulyaya katılıyorum msj sayısını yazmak falan fazla ciddi ya samimiyeti kalmaz zorlamak gibi olur fikrim bu yönde
herkese günaydınlarrr
ben yeniyim daha üyeniz sayılmam o sebeple yaptığınız düzenlemeye uymaya çalışırım elbet. ama mesaj sayma falan saçma geliyor bana. hatta davetinizi okuduktan sonra girip baktım sayım yapıyormusunuz diye yapmadığınızı görünce hoşuma gitti. geldim. yine de karar sizin hanımlar...
menün çok güzel ama niye öğle yok ? nasıl dayandın kız akşama kadar ben mutlaka yerdim birşeyler
seninkide güzel özellikle kahvaltıya bayıldım. tüm diyet üstatlarının ortak düşüncesi zengin kahvaltıyı çok güzel uygulamışsın ama sende de öğle yok nasıl dayanıyonuz yav öğlesiz. kahvaltıyı geç bile yapsanız öğlen meyve falan mutlaka yiyin. ben diyetisyene gittiğim dönem doktor özellikle aralara dikkat ediyordu ve ben günde 3 ana 6 ara öğünle bir ayda 3,5 kilo vermiştim
ev poçası yapabilirsin canım. içine yağı az koy ve mümkünse zeytin yağı koy böylece vücudun ihtiyacı olan yağ asitlerinide kahvaltı ile almış olursun. ben de aynı şeyi düşünüyorum hatta üşenmezsem içine koyacağım malzemenin kalorisini hesaplayıp bir poçaya düşecek ortalama kaloriyi de bulacağım . zaten kahvaltıda 300-400 kalori alımı gerek. ama ben hep düşük kalori ile çalışıyom ya :)
neyse menüme geçem kızlar. akşam 2 parça haşlanmış tavuk ve yoğurtla hapattım. süt içmedim sonrasında dün 2 litre su içebildim. akşam onda yumurta haşladım bugün için ve gelirken unuttum iyi mi
Sabah: 4 kaşık yoğurt, bir muz, 2 kaşık nefsitten yapılma kahvaltılığım. hepsini yiyemedim yarısını ara da yiyecem
ara kalan kahvaltılık
öğle
3 çorba kaşığı kadar kavrulmuş mantarlı et ve bir dilim ekmek (bu kadar başka birşey bulamadım evde ne yazık ki )
ara kayısı kurusu
akşam 2 parça haşlanmış tavuk, yoğurt, birde markette malzeme bulursam salata
meyve(ya kaç gündür meyve yemiyom inşallah bu akşam yiyecem
oooo benden sonra kimse gelmemiş acık ilgi sayfaya arkadişler yalnız korkuyom kurt murt kapar gelin gariii
Yeşilçayım bitti ben 5ibiyerde sallama içiyordum oda bittioh oh ne güzel menü ya. ben şu yeşil çayı bir sevemedim gitti . içemiyom çimen suyu gibi geliyor
bu arada sabah tartıldım söylemeden edemeyecem 72,9 çıktı oh oh inşallah cumaya kadar rejimi bozmam da vermeye devam ederim
2 kişimiiiiiiiiiiiiiihadi ama hadiiiiii...katılım , action bekliyorum sizden mayısa kadar yarışma başlatıyoruz ..1 mayısda en fazla kilo verene hediye var..gel vatandaş gellllll
Gittim geldım kızlar :) Kız anlattı zaten cogu bıldıgım seylerdi çünkü çok araştırdım...Yarın deneme seansına gıdıcem sonrada 1 aylık uye olucam eger becerebılırsem oyle 3 aylık yaptırıcam eger becerebılırsem 4 aylık spor sonucu oncesı ve sonrasını sıze resımlerım :)Zaten onlar olcum yapıyolar ılk basladıgında...
İnş devamlılıgını getırebılırım :)
gel gel gene gel hep gel
murccum dün faceden ekleştikya hemen yorum yapayım çok güzel hatunsun vesselam hemen zayıflayıp daha da güzelleşiyosun tmm
fulya ve büşra dediklerinizin hepsini yaptım işe yaramıyo yaramıyo bekuniside denedim artık bıraktım kendi halinesizde sindirimi hızlandıran elmalı karışım bile bende işe yaramadı düşünün artık
fulyaya katılıyorum msj sayısını yazmak falan fazla ciddi ya samimiyeti kalmaz zorlamak gibi olur fikrim bu yönde
eda tatlıyı yemişsinsenin tatlı benimde sahlep olmadı dün bozdu işi
hicran nerelerdesin cnm
ismim mine canım. ya çocuk yok birde benim koca çok yemek seçer ve de bazen yemek yemez akşamları ve ben evlendiğimden beri o kadar yemek döktüm ki çöpe. inan soğudum yemek yapmaktan. insanlar açlıktan ölüyo ben yap yap çöpe at. yok sana yemek falan dedim en sonunda kızıp. şimdi akşamları soruyom yemek yiyecekse hazırlıyom yemezse ben kendime uygun hızlı birşeyler yapıyom. bizim çocuk olsa oda babasına bakıp hiçbirşey yemez sinir eder beni
sayam bak kocam hiçbir sebzeyi yemez. makarna yemez mantı yemez. çorbaları eh zorlayarak yedirim. yumurta sirke sarımsak yemez. ev köftesini beğenmez. o marketteki hazır şeyleri istiyo onlarda benim midemi bulandırıyor dondurulmuş ürünlerdeki yağsı koku. tavuk sadece kanat ister oda bana yağlı geliyor. ay sorma pişşirecek şey bulamıyom kızıp git ne istersen onu ye diyom bazen...
ne demek istiyosun yani fulyaaaa...yani havada karada ben illaki 1. olurum diyosun öylemi????canim ben girmiyorum sizi dusunerekten. cunku ben 90lardayim illa ki sizden cok veririm kilo. ya da katilayim, ama eger 1. olursam hediyeyi 2. arkadasa devredeyim :) oyle yapalim
:13:BEnde varım suana Cuma Gününkü Kilomuzlamı Başlıyoruz Yoksa Gecen hafta cuma Gününkü Kilomuzlamı :44:
yalnız murçum bu yarışmanın ayrıntılarını konuşalım senle özelden istersen..benim ilk aklıma gelenler ilk kilo bildirimini foto ile yapmak..tabii sonuncuyuda ...arada fotoya gerek yok , zaten cuma bildirimi yapıyoruz..ayy heyecanlamdım yaaaaaaOyyy kızlarr anca bıttı işlerim bi slm bile çakamadım size :)))
Slmlar 9. takım çıtırları...Hopişcimin youn isteği üzerine mayıs ayı için takım içi yarışma başlatıyoruz ...Katılım ZORUNLU deil MECBURİDİRCuma günü gerekli tabloyu hazırlar bilginize sunarım...
ben yazıcaktım..çooook orrmantik..Ne kadarr romantik
offf harika gözüküyo..karnımın acıktığını hissettim şimdi..
:13:
yalnız murçum bu yarışmanın ayrıntılarını konuşalım senle özelden istersen..benim ilk aklıma gelenler ilk kilo bildirimini foto ile yapmak..tabii sonuncuyuda ...arada fotoya gerek yok , zaten cuma bildirimi yapıyoruz..ayy heyecanlamdım yaaaaaa
ben yazıcaktım..çooook orrmantik..
offf harika gözüküyo..karnımın acıktığını hissettim şimdi..
Benide ekle benide
:13:
yalnız murçum bu yarışmanın ayrıntılarını konuşalım senle özelden istersen..benim ilk aklıma gelenler ilk kilo bildirimini foto ile yapmak..tabii sonuncuyuda ...arada fotoya gerek yok , zaten cuma bildirimi yapıyoruz..ayy heyecanlamdım yaaaaaa
ben yazıcaktım..çooook orrmantik..
kız basküldeki rakamı çekicez bee:))) ay evet herkez siyah badi siyah tayt giysin (tam belli olur kilolar) kafayı çekmeden resim ekleyelim sonra
mayısta en son halimizle tekrar çekilip ekleyelim arada fark olup olmayan gözlemlemiş oluruz
kız basküldeki rakamı çekicez bee
Bugün menüm sebze dolu
Sabah 2 dilim kepek ekmeğine incecik peynir sürdüm tost yaptım
1 salatalık
1 fincan yeşilçay çilekli
3 siyah zeytin
Ara : 1 portakal
öğle yok
Akşam : Kereviz1kase
1 kase mercimek çorba
2 kaşık pırasa haşlama
Salata yağsız
Ara : 2 form bisküvi
1 fincan yeşilçay
Benide takan yok neyse ben defolup gitmeyi tercih ediyorum görüşürüz
ohh az kalorili bir gün geçirmişsinn
Whatt ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?