Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yağ yakan kahvenin tarifini alabilir miyim

Afiyet olsun

Benim yeni bi kural koymam lazım kendime 8 saat diyeti olayını benimseyip 2-3 hafta en iyisi bklm insAllah sonuç verir yarından itibaren başlıyorum sabah 10 akşam 18 arası
Sana sorduktan sonra internetten baktım canım benim kendime göre uyguladığım beslenme şekline benziyormuş hemen hemen

Günaydın kızlar bugün güne yine çok erken başladım
Temizlik var bugün
Menüyü de oluşturup misafirleri tek tek aramam gerekiyor
Misafir listesi kabardıkça kabardı 30 kişi falan olacak inşallah altından kalkarım

Bu arada sabah nette gezinirken denk geldim haşlanmış limon diyeti diye birşey varmış aslında detoks içeceği gibi birşey yağ yakıyormuş yapan oldu mu hiç aranızda

Bu arada sabah nette gezinirken denk geldim haşlanmış limon diyeti diye birşey varmış aslında detoks içeceği gibi birşey yağ yakıyormuş yapan oldu mu hiç aranızda
Eski iş yerimden şoför abimiz yapmıştı, hatta işyerinde kaynatıyordu limonları, ek olarak diyet yaptı mı bilmiyorum ama iyi kilo vermişti, o koca göbek gitmiş karın dümdüz olmuştu.

Son düzenleme:
Eski iş yerimden şoför abimiz yapmıştı, hatta işyerinde kaynatıyordu limonları, ek olarak diyet yaptı mı bilmiyorum ama iyi kilo vermişti, o koca göbek gitmiş karın dümdüz olmuştu.
Ben de yapsam mı hem de sağlıklı bi içecek limon var zencefil var sarımsak var içinde

Kuzum senin normalin yokmuuuu
5 yumurta ne Allah askina
5 nedir kizz masallah afiyet olsun
5 adet mi
Afiyet olsun
Yumurta cok fazla olmus ama onun dışında gayet
Hay maşallah yumurtana kız nasıl yedin
kız 5 yumurtayı nasıl yedin
Afiyet olsun ama vur diyince öldürmüşsün
Hanımlar birazdan kahvaltı yapacağım. Sadece yumurta ve ceviz olacak kahvaltıda.
Dünkü 5 yumurta tepkilerinden sonra bugün 5 yumurta yemeye korkuyorum
Kaç tane olmalı? fikir alabilir miyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…