Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gündüz mümkün değil uyuyamam..3 gün değil 5 gün uykusuz kalsam gene uyuyamam.
benim için uykumun gelmiş olması yeterli sabah öğle akşam ayrımı yok fırsatım varsa yatar uyurum :)
annem de senin gibi asla gündüz uyumaz ,annem kız kardeşimdeyken bir kere aradım yeğenim açtı ananem uyuyor dedi eyvahhh annem çok hasta nesi var diye sordum cidden çok hastalanmıştı :)

Aminn canım bıdığım çok heveslendi kıramadım senede bir artık biraz yorulacağım ama ben yapalım

Tammablacım inş
Harika bir menü
Patates kızartma ve akşamki ekmk olmasaymış iyiymiş ama genel olark güzel bnce
Yok yapmadım bel ve sırt agrimdan hiç bişey yapasım yok adetim bi gelseydi hiç böyle olmazdım
Hayırdır canım ?
Benim yeni bi kural koymam lazım kendime 8 saat diyeti olayını benimseyip 2-3 hafta en iyisi bklm insAllah sonuç verir yarından itibaren başlıyorum sabah 10 akşam 18 arası
8 saat diyetii??
Cuma360p
Cumartesi 180p
Pazar günü 360p
Pazartesi 380p
Salı 280puanım var yazılmamış canım
Fit mutlu anne
Ooooo süperrrr tebrikler
Süper menü
Güzel bnce afiyet olsn
Günaydın kızlar, erkenden kalktım 1 büyük bardak suyumu içtim ve şimdide kahvemi yaptım.

3 gündür 0 uyku ile ayaktayım, bebeğim uyumuyor, uyutmuyor, sürekli ağlama halinde maalesef..
Rabbim yardım etsin güç versin inş canım
Haftaya sunnet olacak canim bugün testleri yapılacak hastalik yok yani :)
Harika,o zaman klasik bir cümle kurayım,damatlığını da göresin:)
evettt işte o benimmmm çatlağım fenayım sevimliyim , arada gıcığımm ama kendimi seviyoruuummmm
Biz de seni çook seviyoruz:)
Gündüz mümkün değil uyuyamam..3 gün değil 5 gün uykusuz kalsam gene uyuyamam.
[/QUOTE
inş düzelir gece uykuları bi an önce

Saol cnm adetim yakin ondan snrm cnm ya
Sabah 10 aksam 6 dan sonra hicbisey yemiosun listede var nettr bklm ona gore ilerlicrm

Yemeyeceğim söözzzz
Iste benim rakibem
Iyi gecelee kizlar menumu yazayim
10:00
1 kivi
1 yumurta
Salatalik
Peynir
3 Zeytin

14:00
1 kupa sutlu Türk kahvesi
3 hurma

18:00
1 küçük kase patatesli tavuk yemeği
1 bardak ayran

Su:2lt
Afiyet olsun mervecim menün güzel
Afiyet olsun canim menü güzel
Aslinda oluyor genelde abla ama bu ara yok niyeyse:/
gece dogrudurust uyuyamadim cnm gec kalktim sonrada cikmam gerekiyordu
aksama salata yesillik vs. De guzel olurmus cnm

Guzel olmus cnm
Aksamda pişti olmusuz :))
Anladim ablacim
Afiyet olsun canim menü güzel sporda masallah
Anladim canim ayni burasi gibi yani
Yok sismem canim cok nadir oyle oluyor bende
Sagol canimm
Sebebini biliyoruz canim yorum yapmiyorum afiyet olsun
Patates kizartmasimi gördüm orda kacamak o canim afiyet olsun
O zaman kararinda haklisin canim eger seni cok kasiyorsa mutsuz hissediyosan baska sekil yeme duzeni degil karatayla devam et vücudunu en iyi sen tanırsın deneye deneye öğreniyoruz hepimiz sonucta
Benim yeni bi kural koymam lazım kendime 8 saat diyeti olayını benimseyip 2-3 hafta en iyisi bklm insAllah sonuç verir yarından itibaren başlıyorum sabah 10 akşam 18 arası
Bu diyet nasil oluyo canim
Menu guzel canim afiyet olsun
Afiyet olsun canim
Kebap sadece eti dimi afiyet olsun
Gunaydin canim kolay gelsin sana ben duymadim hic nasil biseymis
Günaydın kızlar, erkenden kalktım 1 büyük bardak suyumu içtim ve şimdide kahvemi yaptım.

3 gündür 0 uyku ile ayaktayım, bebeğim uyumuyor, uyutmuyor, sürekli ağlama halinde maalesef..
Günaydın canim uykusuzluk cok zor hele 3 cocukla allah kolaylik versin

Günaydın herkese mutlu çarşambalar
Dünkü menümü yazıp biraz geçmişe bakayım.
Sabah 08.30- 6 adet zeytin yağsız peynir, 1 yumurtadan omlet, 1 domates 1 salatalık
Ara: 1 avuç kabak çekirdeği 1 incir, şekersiz Türk kahvesi.
Öğlen 14.00- 1 kase yoğurtlu buğday çorbası, 3 kaşık fava, 2 kaşık zeytinyağlı bakla.
Ara 16.00- Sütlü nescafe, 1 kuru şeftali.
Akşam 19.00- 2 parça tavuk bonfile, az yoğurtlu çorba.
Ara 20.30- 1 kare bitter çikoata 1 bardak şekersiz çay, 1 dilim ananas.
Su- 1 lt (Gene )
Spor- Yok.

sabah 10 akşam 18 arası beslenme olayi cnm aslinda hep yaomak istedgmz de ben uygulayamiordm cay faslinda bisey yiyordum ondan vazgecmek icin kendimi buna sartlicam
afiyet olsun canım

Çok güzel cemresilacım.
Afiyet olsun!

Ooo kolay gelsin 30 kişi çokmuş

Kolay gelsin... Bebek uyumayınca zor. Kaç aylık?

Kuantumun gücüne inanıyorum, herşey bizim içimizde saklı

Gunaydin abla
Benimkide yemez abla ilk basta istemiyordu bisiklet karşılığı anlasma yaptik
Ayyyy kurban olurum onu yaradana geçmiş olsun şimdiden
Sagol canimm
Masallah abla allah keyfini bozmasin
Teşekkür ederim canım
Günaydın kızçeler
Kizlar gunaydin, bugun kurs yok, once kahvalti sonra biraz odev ve tekrar yapicam. Araya da biraz spor katarim :) vakit ayarlayabilirsem biraz da temizlik yaparim :)
Gunaydin kizlarr
Amin canim ins
Su az canim onun disinda gayet guzel menun

Kizlar eve geldik az önce. Ilk kan almamizda damari bulamadilar mumuk ta biraz kötü oldu bayilacak gibi igneyle kurcalayip durdu cocugumun kolunu. Bizde bi yarim saat gittik bisiler yedirdim kendine geldi sonra tekrar gittik kan vermeye. Mumuk kızı görünce çığlık çığlığa koridorda kosmaya başladı. Bu sefer bende peşinden. baska bi hemsire kan aldi eli hafifti hic acıtmadı. Ama genede önlem olsun diye hasta bakıcı tuttu muhammedi bagira çağıra verdik kanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…