Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Teşekkürler canım
Güzel olmuş
Afiyet olsun çok güzel
Teşekkürler canım
Bence güzel canım
Afiyet olsun canim menu guzel
Teşekkürler canım
Guzel menu canım afiyet olsun
Teşekkürler canım
Menü
10.00
1 bardak süt
1 kücük muz.3.5 ceviz

14.00
Bi kase mercmk corba
Bir parca ekmk

Ara
9 10 fındık

20.30
1.5 balık
Bol salata
Su
2.5 ltden fazla
Spor
30 dk yürüyüş
Güzel canım
Çok güzel olms canım
Teşekkürler canım
Sali Menüm

Sabah kahve

Eve gelince
14.30
2 yumurta az sutle omlet
Peynir
2 dil ceddar
Bol yesillik

18.30
6 kofte 195 gr (ekmek yerine yulaf ezmesi var)
Salata
2 dolu kş yogurtlu pancar salatasi

Su 2 lt yi geçer
Afiyet olsun mefkurem
Iyi gecelee kizlar menumu yazayim
10:00
1 kivi
1 yumurta
Salatalik
Peynir
3 Zeytin

14:00
1 kupa sutlu Türk kahvesi
3 hurma

18:00
1 küçük kase patatesli tavuk yemeği
1 bardak ayran

Su:2lt
Bence güzel canım
Gayet güzel canım afiyet olsun
Teşekkürler ablacım
Çok iyi afiyet olsun canım
Teşekkürler canım
afiyet olsun canım
Teşekkürler canım
Gayet guzel afiyet olsun
Teşekkürler canım
Yine de fena olmamış canım
Bence güzel canım
Güzel canım
Sucuklu yumurta ne kadardı canım ? Birde bence kepekli de olsa makarna olmamalıydı

Haftaya sunnet olacak canim bugün testleri yapılacak hastalik yok yani :)
hayırlı olsun şimdiden , iyi ki beni tanımıyorsunuz ve yakınınız da oturmuyorum yoksaaaaaaaaa sünnet çocuğu sünnet olduktan sonraaaa : bundan sonra her sene sünnet olacaksın deme olasılığım vardııııı
kendi oğluma bile dedim ama sıpa yemedi tabi:)

bu gün fark ettiğiniz üzere pek bir hinim hihihi hava kapalı ama benim hinlik gayet açık :)
dün kaç kere geldim yazılanlara baktım geri gittim canım yazmak istemedi nedense , bu ara yine okuma krizlerim tutuyor sürekli okuyacak yazılar da çıkıyor karşıma şükür gözlerim yazıları buğulu görene kadar okudum dün ( netten )
şimdi bir yandan gidip uyuyasım var bir yandan biraz okusam mı diye geçiyor aklımdan :)

Ayyyy ne fenasın

masAllah canım son seviyeye gelmişsin tebrik ederim bu ara ben hic spor yapasim gelmiyor
Cuma360p
Cumartesi 180p
Pazar günü 360p
Pazartesi 380p
Salı 280puanım var yazılmamış canım
Fit mutlu anne
tmm cnm
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
8 saat diyeti ne canım
Yağ yakan kahvenin tarifini alabilir miyim

Afiyet olsun
bu canım tarif
Sana sorduktan sonra internetten baktım canım benim kendime göre uyguladığım beslenme şekline benziyormuş hemen hemen
aslında çok kolay birşey gibi benim de yapmak istediğim o akşam çay yanında illa bisey oluyor kuruyekis kuru kayısı falan onları bırakmış olurum
Allah kolaylik versin cnm baya kalabalikmis sarımsaklı falan ben hayatta yapamM sanırım
Günaydın kızlar, erkenden kalktım 1 büyük bardak suyumu içtim ve şimdide kahvemi yaptım.

3 gündür 0 uyku ile ayaktayım, bebeğim uyumuyor, uyutmuyor, sürekli ağlama halinde maalesef..
afiyet olsun canım ne güzel
Ay uykusuzluk çok zor ya bebişin insAllah bi düzene girer artık gündüz uyuyor mu kuzucuk gündüz dinlensen bari biraz
10 aylık canım, kendini kaldırıp kaldırıp atıyor...(aynen böyle, abartı yok)
Allah Allah
Kizlar benim ufakligi hastaneye goturucem simdi öğlene kadar giremem gelince gecmis yapicam opuyorum sizi
gecmis olsun canım sünnet içinmis snrm hadi hayırlı olsun
saol cnm

Ne okuyon kiz daim oldun enerjikligin bana da yolla az bu bel ağrısı bütün modumu düşürüyor

Ne okuyon kiz daim oldun enerjikligin bana da yolla az bu bel ağrısı bütün modumu düşürüyor
ortaya karışık desem :)) kuantum düşünme tekniğini hayata geçirme özetle çekim yasasının işleyişi ve zaman kavramını sadece bizim yarattığımız aslında istediğimiz şeyler için zaman belirlemezsek her an olabileceği ile ilgili ne bulursam okuyorum gülüm , zaten bildiğim şeyler olsa da arada yeni bir şey öğrenebilirim diye kurcalayıp duruyorum bulduğum yazıları
enerjin geliyor kabul et ki anın da işe yarasın

Anladım canım iyi yapiosun yarar insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…