- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #284.701
Hayır cnm hala tartı alamadim cumaya alırım insAllah ya maaşta yatmadı henüz cuma falan yatarsa bildirimim cumartesiye aksayacak büyük ihtimalHic tartildinmi canim
Gecmis olsun cnm çocukların kan aldrma isi zor cidden dunde saglik ocaginda bi çocuk ağlıyordu vermem die okuldan istemisler snrmKizlar eve geldik az önce. Ilk kan almamizda damari bulamadilar mumuk ta biraz kötü oldu bayilacak gibi igneyle kurcalayip durdu cocugumun kolunu. Bizde bi yarim saat gittik bisiler yedirdim kendine geldi sonra tekrar gittik kan vermeye. Mumuk kızı görünce çığlık çığlığa koridorda kosmaya başladı. Bu sefer bende peşinden. baska bi hemsire kan aldi eli hafifti hic acıtmadı. Ama genede önlem olsun diye hasta bakıcı tuttu muhammedi bagira çağıra verdik kanı
Anladım canim tartilabilecegin bi yer yokmu pekiHayır cnm hala tartı alamadim cumaya alırım insAllah ya maaşta yatmadı henüz cuma falan yatarsa bildirimim cumartesiye aksayacak büyük ihtimal
Aslinda korkmuyodu ama ilk seferde beceremediler cani cok aciyinca korktuGecmis olsun cnm çocukların kan aldrma isi zor cidden dunde saglik ocaginda bi çocuk ağlıyordu vermem die okuldan istemisler snrm
Gunaydin canimmGünaydın minnoşlaaaaar
Günaydın minnoşlaaaaar
Ben genelde sabah ac karna ic çamaşıryla tartılıyorum o yüzden bekliorum sürpriz olacakAnladım canim tartilabilecegin bi yer yokmu peki
Aslinda korkmuyodu ama ilk seferde beceremediler cani cok aciyinca korktu
Gunaydn kankimGünaydın minnoşlaaaaar
Kuantumun gücüne Allah'ın izniyle inanıyorumortaya karışık desem :)) kuantum düşünme tekniğini hayata geçirme özetle çekim yasasının işleyişi ve zaman kavramını sadece bizim yarattığımız aslında istediğimiz şeyler için zaman belirlemezsek her an olabileceği ile ilgili ne bulursam okuyorum gülüm , zaten bildiğim şeyler olsa da arada yeni bir şey öğrenebilirim diye kurcalayıp duruyorum bulduğum yazıları
enerjin geliyor kabul et ki anın da işe yarasın
Kizlar eve geldik az önce. Ilk kan almamizda damari bulamadilar mumuk ta biraz kötü oldu bayilacak gibi igneyle kurcalayip durdu cocugumun kolunu. Bizde bi yarim saat gittik bisiler yedirdim kendine geldi sonra tekrar gittik kan vermeye. Mumuk kızı görünce çığlık çığlığa koridorda kosmaya başladı. Bu sefer bende peşinden. baska bi hemsire kan aldi eli hafifti hic acıtmadı. Ama genede önlem olsun diye hasta bakıcı tuttu muhammedi bagira çağıra verdik kanı
Ben genelde sabah ac karna ic çamaşıryla tartılıyorum o yüzden bekliorum sürpriz olacak
Bende tartılırdm normalde de iste baska yerde kiyafetle tartilip moralimi bozmak istemiyorumKuantumun gücüne Allah'ın izniyle inanıyorum
Geçmiş olsun
Azmine hayranım ben olsam kesin tartılmıştım hele tartıya son 2 kala
Bende tartılırdm normalde de iste baska yerde kiyafetle tartilip moralimi bozmak istemiyorum
Kolay gelsin canımcım.Gunaydinlar kizlar
Gecmisi okudum ama şu an cevap yazmaya vaktim yok birazdan cikmam lazim
Bugun 2 randevum var o yuzden biraz gec gelebilirim
Disarda netim yok
Digeri 14.30 da
Oglen geri gelirmiyim yoksa disarda biraz oyalanip 2.ye mi giderim bilmiyorum
Yumurtami hasladim bugun ac cikmayim dedim
Lutfen bugun dikkat edin
Sifir karbon ve aksam erken kapansin
Hepicinizi optummmmm
Sağol canım, 10 aylıkKolay gelsin... Bebek uyumayınca zor. Kaç aylık?
Buranın saatiyle 09.00 idi beybimGünaydın canım
Öğlen oldu kız, sen hala yatıyor musun?
Anladım canımı, neredeydin senBuranın saatiyle 09.00 idi beybim
İnşALLAH cnmMoral bozdukça istediklerimiz bizden daha çok uzaklaşıyor. Eminim güzel sonuçlar alacaksın. Bu hafta olmasa bir dahaki haftaya muhakkak.
Ne icin gidiyordun abla hastaneyr oradini kacirdm snrm kolay gelsinGunaydinlar kizlar
Disarda netim yok
Digeri 14.30 da
Lutfen bugun dikkat edin
Hepicinizi optummmmm
Tamam canım ama cuma bildirim mecburi biliyosunBen genelde sabah ac karna ic çamaşıryla tartılıyorum o yüzden bekliorum sürpriz olacak
Gunaydn kankim
Sagol canimKuantumun gücüne Allah'ın izniyle inanıyorum
Geçmiş olsun
Azmine hayranım ben olsam kesin tartılmıştım hele tartıya son 2 kala
Bi sorun yok dimi ablaGunaydinlar kizlar
Disarda netim yok
Digeri 14.30 da
Lutfen bugun dikkat edin
Hepicinizi optummmmm
Gunaydin canimGunaydinn kizlar
Çok geçmiş olsun canımKizlar eve geldik az önce. Ilk kan almamizda damari bulamadilar mumuk ta biraz kötü oldu bayilacak gibi igneyle kurcalayip durdu cocugumun kolunu. Bizde bi yarim saat gittik bisiler yedirdim kendine geldi sonra tekrar gittik kan vermeye. Mumuk kızı görünce çığlık çığlığa koridorda kosmaya başladı. Bu sefer bende peşinden. baska bi hemsire kan aldi eli hafifti hic acıtmadı. Ama genede önlem olsun diye hasta bakıcı tuttu muhammedi bagira çağıra verdik kanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?