Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın herkese eşim evdeydi ben ancak gelebildim , dunde şarj aletini aradım gün boyu tabi ki bulamadım takı bu sabah oyuncak kutusundan çıkana kadar şaka gibi heryere bak orası aklıma gelmezdi çünkü hiç karistirmaz sıpa acaba ne için kullandı bilmem aldım işte diyor şimdi geçmiş yapacağım hemen

Çocuk benim kız da bazen birseyleri saklar sonra getirir

1 yumurtayla 3 dilim sucuktu. Öğlen baska yerdeydim en hafif oydu

Çok geçmiş olsun canım
Sagol canimm
Daha bunlar baslangic bahar
Biliyorum canım sen olmadi sağlık ocağında tartilırım
Tamam tatlim

Gunaydin canim kolay gelsin sana ben duymadim hic nasil biseymis

canım aşağıda bi internet sitesinden aldığım tarifi kopyaladım;

"Haşlanmış limon içeceği için ilk yapmanız gereken limonların kabuklarını soyun ve suyunu sıkın. Posasını ve kabuklarını atmayın daha sonra içine ekleyeceğiz. Ardından blendır ile sarımsakları, zencefili iyice parçalıyoruz. Limon suyunu, ve blendırdan geçirdiğimiz malzemeleri bir tencereye ekleyip iyice karıştırıyoruz.
Ayrı bir tencerede ise 2 litre suyumuzu, ilk başta arta kalan limon kabuklarını ve posasını ekleyip kaynatıyoruz. Su fokurdamaya başladığında üzerine blendır ve limon suyundan elde edilen karışımı ekliyoruz. Karıştırmaya devam ediyoruz. 5-10 dakika bu şekilde devam ettikten sonra kapağını kapatıp soğumaya bırakıyoruz.
Haşlanmış limon suyunu her sabah aç karnına için."

Faydaları;

HAŞLANMIŞ LİMONUN FAYDALARI NELERDİR?
- Yağ yakımını hızlandırır.
- Sindirim sistemini güçlendirir.
- Vücutta oluşan zararlı toksinlerin ve bakterilerin atılmasını sağlar.
- Aç karnına tüketildiğinde detoks etkisi vererek, hücrelerin yenilenmesini sağlar.
- İçerisinde bulunan zengin C vitamini ile vücudun enerji toplamasını sağlar.
- Bağırsaklarda oluşan bakterileri temizler

Dün baya geç geldim telefona bakamadan uyumuşum menümü yazayım geçmişe giz atayım
Dünki menü

12.30
1 yumurta
yarım domates
1 salatalık
8 zeytin
1 kasik kekik
1 ince dilim beyaz peynir
3 tam ceviz

16.00
1 kase m. Çorba
2 kasik mantar sote
1 bardak ayran
1 kasik b.pilavi

19.10 gibi 1 avuç kadar badem avucun tam dolmadi

Su.2.5lt
Spor 40dk yürüyüş

aksiyon dolu bir kan alma olmuş yaavf ilk başta eli hafif çocuklar da deneyimli hemşireyi verseler ya kan alma da yavrum o kadar eziyet görüp korkmazdı .. bisiklete razı olmuş anlaşmış da sünnetin tam olarak ne olduğunu biliyor mu acaba ..pipiyi keseceklerrrr muhammed yeme kuzumm bir bisiklete tav olmaaaaa diyesim geldi şimdi :)))

Afiyet olsun canım

iş görüşmesi için değil mi hadi hakkın da hayırlısı olsun mefkuşum güzel haberlerle dön inşallah

Benim yeni bi kural koymam lazım kendime 8 saat diyeti olayını benimseyip 2-3 hafta en iyisi bklm insAllah sonuç verir yarından itibaren başlıyorum sabah 10 akşam 18 arası
bence ise yarıyor canim ben memnunum

inşallah guzel haberlerle gelirsin canim
hahha demekki her coxuk boyleymis benimkide cok saklardi encok tv kumandasını :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…