- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #284.721
Biliyorum canım sen olmadi sağlık ocağında tartilırımTamam canım ama cuma bildirim mecburi biliyosun
Sagol canim
Bi sorun yok dimi abla
Gunaydin canim
ÇocukGünaydın herkese eşim evdeydi ben ancak gelebildim , dunde şarj aletini aradım gün boyu tabi ki bulamadım takı bu sabah oyuncak kutusundan çıkana kadarşaka gibi heryere bak orası aklıma gelmezdi çünkü hiç karistirmaz sıpa acaba ne için kullandı bilmem aldım işte diyor şimdi geçmiş yapacağım hemen
Genelde terlikleri saklar oyun olsun diye ama şarj aleti bir ilk oldu :)Çocukbenim kız da bazen birseyleri saklar sonra getirir
İngiltere canımAnladım canımı, neredeydin sen
HahhahaGenelde terlikleri saklar oyun olsun diye ama şarj aleti bir ilk oldu :)
1 yumurtayla 3 dilim sucuktu. Öğlen baska yerdeydim en hafif oyduTeşekkürler canım
Güzel olmuş
Teşekkürler canım
Bence güzel canım
Teşekkürler canım
Teşekkürler canım
Güzel canım
Teşekkürler canım
Afiyet olsun mefkurem
Bence güzel canım
Gayet güzel canım afiyet olsun
Teşekkürler ablacım
Teşekkürler canım
Teşekkürler canım
Teşekkürler canım
Yine de fena olmamış canım
Bence güzel canım
Güzel canım
Sucuklu yumurta ne kadardı canım ? Birde bence kepekli de olsa makarna olmamalıydı
Sagol canimmÇok geçmiş olsun canım
Daha bunlar baslangic baharGünaydın herkese eşim evdeydi ben ancak gelebildim , dunde şarj aletini aradım gün boyu tabi ki bulamadım takı bu sabah oyuncak kutusundan çıkana kadarşaka gibi heryere bak orası aklıma gelmezdi çünkü hiç karistirmaz sıpa acaba ne için kullandı bilmem aldım işte diyor şimdi geçmiş yapacağım hemen
Tamam tatlimBiliyorum canım sen olmadi sağlık ocağında tartilırım
Biliorum cnm deidm ya en olmadj sağlık ocağına gider tartilirim artik kiyafetle napimFit mutlu anne kuzum sen listedesin Cuma tartılman lazım
teşekkür ederim, üstesinden gelirim inşallah :)Ooo kolay gelsin 30 kişi çokmuş
Gunaydin canim kolay gelsin sana ben duymadim hic nasil biseymis
İnşallah Cuma’ya kadar halledersinBiliorum cnm deidm ya en olmadj sağlık ocağına gider tartilirim artik kiyafetle napim
aksiyon dolu bir kan alma olmuş yaavf ilk başta eli hafif çocuklar da deneyimli hemşireyi verseler ya kan alma da yavrum o kadar eziyet görüp korkmazdı .. bisiklete razı olmuş anlaşmış da sünnetin tam olarak ne olduğunu biliyor mu acaba ..pipiyi keseceklerrrr muhammed yeme kuzumm bir bisiklete tav olmaaaaa diyesim geldi şimdi :)))Kizlar eve geldik az önce. Ilk kan almamizda damari bulamadilar mumuk ta biraz kötü oldu bayilacak gibi igneyle kurcalayip durdu cocugumun kolunu. Bizde bi yarim saat gittik bisiler yedirdim kendine geldi sonra tekrar gittik kan vermeye. Mumuk kızı görünce çığlık çığlığa koridorda kosmaya başladı. Bu sefer bende peşinden. baska bi hemsire kan aldi eli hafifti hic acıtmadı. Ama genede önlem olsun diye hasta bakıcı tuttu muhammedi bagira çağıra verdik kanı
Afiyet olsun canımDün baya geç geldim telefona bakamadan uyumuşum menümü yazayım geçmişe giz atayım
Dünki menü
12.30
1 yumurta
yarım domates
1 salatalık
8 zeytin
1 kasik kekik
1 ince dilim beyaz peynir
3 tam ceviz
16.00
1 kase m. Çorba
2 kasik mantar sote
1 bardak ayran
1 kasik b.pilavi
19.10 gibi 1 avuç kadar badem avucun tam dolmadi
Su.2.5lt
Spor 40dk yürüyüş
iş görüşmesi için değil mi hadi hakkın da hayırlısı olsun mefkuşum güzel haberlerle dön inşallahGunaydinlar kizlar
Gecmisi okudum ama şu an cevap yazmaya vaktim yok birazdan cikmam lazim
Bugun 2 randevum var o yuzden biraz gec gelebilirim
Disarda netim yok
Digeri 14.30 da
Oglen geri gelirmiyim yoksa disarda biraz oyalanip 2.ye mi giderim bilmiyorum
Yumurtami hasladim bugun ac cikmayim dedim
Lutfen bugun dikkat edin
Sifir karbon ve aksam erken kapansin
Hepicinizi optummmmm
bence ise yarıyor canim ben memnunumBenim yeni bi kural koymam lazım kendime 8 saat diyeti olayını benimseyip 2-3 hafta en iyisi bklm insAllah sonuç verir yarından itibaren başlıyorum sabah 10 akşam 18 arası
inşallah guzel haberlerle gelirsin canimGunaydinlar kizlar
Gecmisi okudum ama şu an cevap yazmaya vaktim yok birazdan cikmam lazim
Bugun 2 randevum var o yuzden biraz gec gelebilirim
Disarda netim yok
Digeri 14.30 da
Oglen geri gelirmiyim yoksa disarda biraz oyalanip 2.ye mi giderim bilmiyorum
Yumurtami hasladim bugun ac cikmayim dedim
Lutfen bugun dikkat edin
Sifir karbon ve aksam erken kapansin
Hepicinizi optummmmm
hahha demekki her coxuk boyleymis benimkide cok saklardi encok tv kumandasını :))Günaydın herkese eşim evdeydi ben ancak gelebildim , dunde şarj aletini aradım gün boyu tabi ki bulamadım takı bu sabah oyuncak kutusundan çıkana kadarşaka gibi heryere bak orası aklıma gelmezdi çünkü hiç karistirmaz sıpa acaba ne için kullandı bilmem aldım işte diyor şimdi geçmiş yapacağım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?