- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #284.741
Haftaya sunnet olacak canim bugün testleri yapılacak hastalik yok yani :)
Slm kızlar naber
Gunaydinlar kizlar
Gecmisi okudum ama şu an cevap yazmaya vaktim yok birazdan cikmam lazim
Bugun 2 randevum var o yuzden biraz gec gelebilirim
Disarda netim yok
Digeri 14.30 da
Oglen geri gelirmiyim yoksa disarda biraz oyalanip 2.ye mi giderim bilmiyorum
Yumurtami hasladim bugun ac cikmayim dedim
Lutfen bugun dikkat edin
Sifir karbon ve aksam erken kapansin
Hepicinizi optummmmm
Faydalari baya varmis ama ben usenirim bunu yapmaya sana kolay gelsin canimcanım aşağıda bi internet sitesinden aldığım tarifi kopyaladım;
"Haşlanmış limon içeceği için ilk yapmanız gereken limonların kabuklarını soyun ve suyunu sıkın. Posasını ve kabuklarını atmayın daha sonra içine ekleyeceğiz. Ardından blendır ile sarımsakları, zencefili iyice parçalıyoruz. Limon suyunu, ve blendırdan geçirdiğimiz malzemeleri bir tencereye ekleyip iyice karıştırıyoruz.
Ayrı bir tencerede ise 2 litre suyumuzu, ilk başta arta kalan limon kabuklarını ve posasını ekleyip kaynatıyoruz. Su fokurdamaya başladığında üzerine blendır ve limon suyundan elde edilen karışımı ekliyoruz. Karıştırmaya devam ediyoruz. 5-10 dakika bu şekilde devam ettikten sonra kapağını kapatıp soğumaya bırakıyoruz.
Haşlanmış limon suyunu her sabah aç karnına için."
Faydaları;
HAŞLANMIŞ LİMONUN FAYDALARI NELERDİR?
- Yağ yakımını hızlandırır.
- Sindirim sistemini güçlendirir.
- Vücutta oluşan zararlı toksinlerin ve bakterilerin atılmasını sağlar.
- Aç karnına tüketildiğinde detoks etkisi vererek, hücrelerin yenilenmesini sağlar.
- İçerisinde bulunan zengin C vitamini ile vücudun enerji toplamasını sağlar.
- Bağırsaklarda oluşan bakterileri temizler
Hosgeldin tatlim iyim sen nasılsınSlm kızlar naber
Menu guzel canim afiyet olsunDün baya geç geldim telefona bakamadan uyumuşum menümü yazayım geçmişe giz atayım
Dünki menü
12.30
1 yumurta
yarım domates
1 salatalık
8 zeytin
1 kasik kekik
1 ince dilim beyaz peynir
3 tam ceviz
16.00
1 kase m. Çorba
2 kasik mantar sote
1 bardak ayran
1 kasik b.pilavi
19.10 gibi 1 avuç kadar badem avucun tam dolmadi
Su.2.5lt
Spor 40dk yürüyüş
Valla oyle oldu abla. Yok biliyo gecen sene ablamin oglu oldu ufacik alcaklar dimi anne diyoaksiyon dolu bir kan alma olmuş yaavf ilk başta eli hafif çocuklar da deneyimli hemşireyi verseler ya kan alma da yavrum o kadar eziyet görüp korkmazdı .. bisiklete razı olmuş anlaşmış da sünnetin tam olarak ne olduğunu biliyor mu acaba ..pipiyi keseceklerrrr muhammed yeme kuzumm bir bisiklete tav olmaaaaa diyesim geldi şimdi :)))
Sagol canimmHayirlisi olsun canim simdiden :)
Selam cnm iyidir sendn naber nasilsin :)
Abla kosturmacali gececek bugun galiba seninDisarda sıkıştığım için eve veldim
Yemek yapip cikmam lazim
Ogleden sonra gelirim artik
KOLAY GELSİN ABLACIMDisarda sıkıştığım için eve veldim
Yemek yapip cikmam lazim
Kolay gelsin kaptanım, gruba geldim geleli seni çok yoğun gördüm..hep bı koşturmaca halindesin.Disarda sıkıştığım için eve veldim
Yemek yapip cikmam lazim
Disarda sıkıştığım için eve veldim
Yemek yapip cikmam lazim
çok geçmiş olsun canım neyi varSelam kizlar ugrayamadim bugum benim buyuk kiz hasta 2sinide uyuttum simdi anca oturabildim
Çok memnun oldum bende Betül aranız da yeniyim okuyorum yazılanları fakat daha kimseyi tanıyamadığım için karmakarışık oluyor kim ne yazdı ha bire geri gidip duruyorumCikocev pek muhabbet edemedik ben deniz atarlı Bahar :) 33 yaşındayim 4 yaşında bir oğlum var çok şükür :) gıda muh. lakin 4 yıldır evde paslandim çünkü çünkü oğlumu kendim büyütmek istedim zamanla daha iyi kaynasilir
6 yasinda canim 1. Sinifa baslamadan halledelim dedimCurukElma canim kac yasinda oglun merak ettim :)
Gecmis olsun canimmSelam kizlar ugrayamadim bugum benim buyuk kiz hasta 2sinide uyuttum simdi anca oturabildim
Canım sen yaz bende bakiyorum kimse yazmiyor cikiyorumÇok memnun oldum bende Betül aranız da yeniyim okuyorum yazılanları fakat daha kimseyi tanıyamadığım için karmakarışık oluyor kim ne yazdı ha bire geri gidip duruyorumbende aynı sebeple evdeyim şu anda Eylül’de kızımı kreşe verdikten sonra tekrar çalışmaya başlayacağım inşallah
Selam kizlar ugrayamadim bugum benim buyuk kiz hasta 2sinide uyuttum simdi anca oturabildim
Gecmis olsun cnmSelam kizlar ugrayamadim bugum benim buyuk kiz hasta 2sinide uyuttum simdi anca oturabildim
ada cayi icseydin ya cnmYok yapmadımbel ve sırt agrimdan hiç bişey yapasım yok adetim bi gelseydi hiç böyle olmazdım
tmm cnm yarin aksami biraz daha erken yapabilirsen baya farkederYine karatayla devam edicem abla, karatay bana iyi geldi gercekten, hem oyle cok acikmiyorum hem de guzel eksi getiriyor. Yarin muhtemelen yine kofteli birseyler olur ya da balik yaparim aksama sabah yine dolu dolu karatay kahvaltim olur :)
aksami biraz erken kapatip sonrasinda bisey yemesen iyi olur cnmBenim yeni bi kural koymam lazım kendime 8 saat diyeti olayını benimseyip 2-3 hafta en iyisi bklm insAllah sonuç verir yarından itibaren başlıyorum sabah 10 akşam 18 arası
onceki gunku menuye gore dun iyi olmus :)menü sabah
Tereyağlı yumurta
Zeytin peynir domates salatalık
Bir dilim tbe
Ara öğün
Çağla (yeşil badem)
Akşam 18:00
Yoğurt
Kabak yemeği
Su bilmiyorum
Spor bir saat yürüyüş 180p
500ip atlama 100p
Toplam 280pFit mutlu anne
dozajı az tutmaya calisiyorumAy abla aslında çok komik bişey yok ama senin bu inceden kınayan yorumların beni gülümsetiyo, o nerden çıktı bu be şimdi falan diyosunsenin yüzünden 1 ayda 10 dilim ekmek anca tükettim, o Da tbe yani
gayet guzel hafif olmus cnmBugünkü menum
Kahvalti: 11:30
2 has. Yumurta
1.5 kk peynir
1 ceviz
1 y.k. Kuru üzüm
Çay
Ara
Sade türk kahvesi
Akşam 17:00
Yulaflı yoğurt) 2 k. Yulaf 4-5 y.k. Yogurt ve 2 cevizle
2 litre su
1 kupa yeşil çay
Spor
45 dk leslie*135 puanFit mutlu anne
makarnayi haftasonu ye cnmBugün menüm
11.00 sucuklu yumurta
1 kk peynir
Domates salatalik
14.00 4 kaşık kepekli makarna
19.00 1/2 urfa kebap salats yoğurt
20.00 1 sade türk khvesi
Su 2l spor 75 dk yuruyus 225 puanFit mutlu anne
aile icinde yapsaniz daha iyi olmazmiydi cnm cok acilmasaydinGünaydın kızlar bugün güne yine çok erken başladım
Temizlik var bugün
Menüyü de oluşturup misafirleri tek tek aramam gerekiyor
Misafir listesi kabardıkça kabardı 30 kişi falan olacak inşallah altından kalkarım
Bu arada sabah nette gezinirken denk geldim haşlanmış limon diyeti diye birşey varmış aslında detoks içeceği gibi birşey yağ yakıyormuş yapan oldu mu hiç aranızda
büyüme atagimi geciriyor acaba cnmGünaydın kızlar, erkenden kalktım 1 büyük bardak suyumu içtim ve şimdide kahvemi yaptım.
3 gündür 0 uyku ile ayaktayım, bebeğim uyumuyor, uyutmuyor, sürekli ağlama halinde maalesef..
hiç bisey tek basina kilo verdirmez cnmEski iş yerimden şoför abimiz yapmıştı, hatta işyerinde kaynatıyordu limonları, ek olarak diyet yaptı mı bilmiyorum ama iyi kilo vermişti, o koca göbek gitmiş karın dümdüz olmuştu.
boyle adamin bogazina dizeriz isteHanımlar birazdan kahvaltı yapacağım. Sadece yumurta ve ceviz olacak kahvaltıda.
Dünkü 5 yumurta tepkilerinden sonra bugün 5 yumurta yemeye korkuyorum
Kaç tane olmalı? fikir alabilir miyim.
sunnet icinmis hadi kolay gelsin cnm :))Kizlar benim ufakligi hastaneye goturucem simdi öğlene kadar giremem gelince gecmis yapicam opuyorum sizi
bak hâlâ su icmiyorrGünaydın herkese mutlu çarşambalar
Dünkü menümü yazıp biraz geçmişe bakayım.
Sabah 08.30- 6 adet zeytin yağsız peynir, 1 yumurtadan omlet, 1 domates 1 salatalık
Ara: 1 avuç kabak çekirdeği 1 incir, şekersiz Türk kahvesi.
Öğlen 14.00- 1 kase yoğurtlu buğday çorbası, 3 kaşık fava, 2 kaşık zeytinyağlı bakla.
Ara 16.00- Sütlü nescafe, 1 kuru şeftali.
Akşam 19.00- 2 parça tavuk bonfile, az yoğurtlu çorba.
Ara 20.30- 1 kare bitter çikoata 1 bardak şekersiz çay, 1 dilim ananas.
Su- 1 lt (Gene)
Spor- Yok.
herkes soylemis zaten cnmHayır cnm hala tartı alamadim cumaya alırım insAllah ya maaşta yatmadı henüz cuma falan yatarsa bildirimim cumartesiye aksayacak büyük ihtimal
hastane nerden cikti kizzzNe icin gidiyordun abla hastaneyr oradini kacirdm snrm kolay gelsin
yok tatlimsorun yok dimi abla
guzel olmus cnm ama son 2 gun aksam arasi olmasa iyi olurDün baya geç geldim telefona bakamadan uyumuşum menümü yazayım geçmişe giz atayım
Dünki menü
12.30
1 yumurta
yarım domates
1 salatalık
8 zeytin
1 kasik kekik
1 ince dilim beyaz peynir
3 tam ceviz
16.00
1 kase m. Çorba
2 kasik mantar sote
1 bardak ayran
1 kasik b.pilavi
19.10 gibi 1 avuç kadar badem avucun tam dolmadi
Su.2.5lt
Spor 40dk yürüyüş
evet cnm bakalim hayirlisiiş görüşmesi için değil mi hadi hakkın da hayırlısı olsun mefkuşum güzel haberlerle dön inşallah
biraz diyet kilo islerinden uzak kalmak istedi cnmbizim deli kız tuğçe nerede kaç gündür görmüyorum haberi olan var mı
hastalik yok sukur cnmKolay gelsin abla) geçmiş olsun umarım önemli bişey yoktur
gecmis olsun tatlim atesimi varSelam kizlar ugrayamadim bugum benim buyuk kiz hasta 2sinide uyuttum simdi anca oturabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?