Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tekrardan zarar gelmez az bilgi paylaşımı yapalım :
özetlenmiş hali ile ,
kuantum düşünce denilen şeyin aslı çekim yasasına dayanır siz inansanız da inanmasanız da çekim yasası durmaksızın çalışır nasıl ki yer çekimi yasası(kanunu) var inansanız da inanmasanız da yine var ve çalışıyorsa çekim yasası da öyledir
çekim yasası duygu düşünce konuştuklarımızın odağın da ne varsa onu mutlaka bize çeker , kızgınlıksa odağımız daha da kızacak şeyleri çekeriz, mutluluk ya da paraysa onları çekeriz , çekim yasasını çalıştıran biziz nasıl istersek o şekilde çalışır , bilinçli bir şekilde duygu, düşünce , inanış ve sözcüklerimizi istediğimiz her hangi bir şey için odaklarsak mutlaka olur
kurallar basit :
niyet et (iste)
inan
al
ne kadar basit değil mi :)) duygu ve düşünceyi istediğimiz ne ise onu şimdi şu anda elde etmiş gibi hayalde canlandırıp hissettiğimiz an çekim yasası çalışır , gün boyu bunu sabote etmediğiniz sürece tabi ki , nasıl işleyeceği bizi ilgilendirmez , bizi sadece sonucu ilgilendirir o yüzden nasıllarla asla kafamızı karıştırıp çekim frekansını bozmuyoruz sadece sonucu düşünüp onu elde etmiş gibi mutlu olup şükrediyoruz
unutmayın bilinç altı her zaman dediğim gibi saf hatta salaktır gerçekle hayali ayırt edemez güçlü bir hayalde canlandırmayı gerçek zannedip ona göre çalışır , bunu sağlığımız kilomuz maddi durumumuz , çevre dost ahbap ilişkiler her şey ama her şeye bilinçli bir şekilde uygularsak düşünün bir hayatımız nasıl anın da değişir
şimdi hayatınızın nasıl olmasını istersiniz , hayallere ve isteklere asla sınır koymadan düşünün

Kolay gelsin abla) geçmiş olsun umarım önemli bişey yoktur

Faydalari baya varmis ama ben usenirim bunu yapmaya sana kolay gelsin canim
Slm kızlar naber
Hosgeldin tatlim iyim sen nasılsın
Menu guzel canim afiyet olsun
Valla oyle oldu abla. Yok biliyo gecen sene ablamin oglu oldu ufacik alcaklar dimi anne diyo
Hayirlisi olsun canim simdiden :)

Selam cnm iyidir sendn naber nasilsin :)
Sagol canimm
Disarda sıkıştığım için eve veldim

Yemek yapip cikmam lazim
Ogleden sonra gelirim artik
Abla kosturmacali gececek bugun galiba senin

Çok memnun oldum bende Betül aranız da yeniyim okuyorum yazılanları fakat daha kimseyi tanıyamadığım için karmakarışık oluyor kim ne yazdı ha bire geri gidip duruyorum bende aynı sebeple evdeyim şu anda Eylül’de kızımı kreşe verdikten sonra tekrar çalışmaya başlayacağım inşallah

CurukElma canim kac yasinda oglun merak ettim :)
6 yasinda canim 1. Sinifa baslamadan halledelim dedim
Selam kizlar ugrayamadim bugum benim buyuk kiz hasta 2sinide uyuttum simdi anca oturabildim
Gecmis olsun canimm
Canım sen yaz bende bakiyorum kimse yazmiyor cikiyorum

Yok yapmadım bel ve sırt agrimdan hiç bişey yapasım yok adetim bi gelseydi hiç böyle olmazdım
ada cayi icseydin ya cnm
Yine karatayla devam edicem abla, karatay bana iyi geldi gercekten, hem oyle cok acikmiyorum hem de guzel eksi getiriyor. Yarin muhtemelen yine kofteli birseyler olur ya da balik yaparim aksama sabah yine dolu dolu karatay kahvaltim olur :)
tmm cnm yarin aksami biraz daha erken yapabilirsen baya farkeder
Benim yeni bi kural koymam lazım kendime 8 saat diyeti olayını benimseyip 2-3 hafta en iyisi bklm insAllah sonuç verir yarından itibaren başlıyorum sabah 10 akşam 18 arası
aksami biraz erken kapatip sonrasinda bisey yemesen iyi olur cnm
onceki gunku menuye gore dun iyi olmus :)
Ay abla aslında çok komik bişey yok ama senin bu inceden kınayan yorumların beni gülümsetiyo, o nerden çıktı bu be şimdi falan diyosun senin yüzünden 1 ayda 10 dilim ekmek anca tükettim, o Da tbe yani
dozajı az tutmaya calisiyorum
gayet guzel hafif olmus cnm
makarnayi haftasonu ye cnm
Bide kepekli degil tb olsun
aile icinde yapsaniz daha iyi olmazmiydi cnm cok acilmasaydin
Günaydın kızlar, erkenden kalktım 1 büyük bardak suyumu içtim ve şimdide kahvemi yaptım.

3 gündür 0 uyku ile ayaktayım, bebeğim uyumuyor, uyutmuyor, sürekli ağlama halinde maalesef..
büyüme atagimi geciriyor acaba cnm
Eski iş yerimden şoför abimiz yapmıştı, hatta işyerinde kaynatıyordu limonları, ek olarak diyet yaptı mı bilmiyorum ama iyi kilo vermişti, o koca göbek gitmiş karın dümdüz olmuştu.
hiç bisey tek basina kilo verdirmez cnm
Hanımlar birazdan kahvaltı yapacağım. Sadece yumurta ve ceviz olacak kahvaltıda.
Dünkü 5 yumurta tepkilerinden sonra bugün 5 yumurta yemeye korkuyorum
Kaç tane olmalı? fikir alabilir miyim.
boyle adamin bogazina dizeriz iste

Kizlar benim ufakligi hastaneye goturucem simdi öğlene kadar giremem gelince gecmis yapicam opuyorum sizi
sunnet icinmis hadi kolay gelsin cnm :))
bak hâlâ su icmiyorr
Hayır cnm hala tartı alamadim cumaya alırım insAllah ya maaşta yatmadı henüz cuma falan yatarsa bildirimim cumartesiye aksayacak büyük ihtimal
herkes soylemis zaten cnm
Bize cuma bildirimi lazim
Bi komşun falan yokmu 1 günlük tarti alabilecegin
Ne icin gidiyordun abla hastaneyr oradini kacirdm snrm kolay gelsin
hastane nerden cikti kizzz
İş icin gittim cnm
sorun yok dimi abla
yok tatlim
guzel olmus cnm ama son 2 gun aksam arasi olmasa iyi olur
iş görüşmesi için değil mi hadi hakkın da hayırlısı olsun mefkuşum güzel haberlerle dön inşallah
evet cnm bakalim hayirlisi
bizim deli kız tuğçe nerede kaç gündür görmüyorum haberi olan var mı
biraz diyet kilo islerinden uzak kalmak istedi cnm
Kolay gelsin abla) geçmiş olsun umarım önemli bişey yoktur
hastalik yok sukur cnm is gorusmesi icin gittim
Selam kizlar ugrayamadim bugum benim buyuk kiz hasta 2sinide uyuttum simdi anca oturabildim
gecmis olsun tatlim atesimi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…