- Konu Sahibi Handandandan
-
- #28.481
:2::2::2: Valla öyle :2: yazıyorum takan yok bozuldum azcıkın
Bugün menüm sebze dolu
Sabah 2 dilim kepek ekmeğine incecik peynir sürdüm tost yaptım
1 salatalık
1 fincan yeşilçay çilekli
3 siyah zeytin
Ara : 1 portakal
öğle yok
Akşam : Kereviz1kase
1 kase mercimek çorba
2 kaşık pırasa haşlama
Salata yağsız
Ara : 2 form bisküvi
1 fincan yeşilçay
Benide takan yok neyse ben defolup gitmeyi tercih ediyorum görüşürüz
Kesinlikle aynı fikirdeyiz.Dövmeyi seviyorum ama ölçülü olmak şartıyla bi insan kendını o hale neden cevırır kıZayıf olmakmı ? Eminim süper bi duygudur ben hatırlamıyorum çünkü
ne demek istiyosun yani fulyaaaa...yani havada karada ben illaki 1. olurum diyosun öylemi????o zaman hayda bre pehlivannnnnn....sende yarışmadasın..
kız basküldeki rakamı çekicez bee
baskülü çeke çeke bi hal olduk belki baskülü çekerken duvara tutundun baskül az çıktı
ben kendimizide ekleyelim diyom ne var yani pehhh
Ben geldiiim ay bugun ogleden sonra ilk defa hic acikmadim ya superdi, midem kuculuyor mu ne??? :)) bu arada anlatmayi unuttum, ben dun gece yatinca saati sabah 6:55e kurayim derken 7:55e kurmusum. Ise gec kaldim kahvalti da yapamadim mandalina yedim. sonra midem kazindi tabineyse ogle yemeginden sonra normale dondum
oiy noldu kusum sana kim ne yapti goster doveyim
canım niye öyle dedin ben orada olsam hemen cevap veriridim sana. yemek koyacam sonra gelirim ama alınganlık yapma böyleee bu arada menün çok sağlıklı ve güzel
Çok kaynadı belirteyim dedimbazen bizimde yazdıklarımız aralarda kaynıyo sayfa ilerlediğindn dolayı böyle alınganlık yapmayalım çünkü kimse art niyetli takmamazlık yapmaz anlaştıkmıı:13:
Ben geldiiim ay bugun ogleden sonra ilk defa hic acikmadim ya superdi, midem kuculuyor mu ne??? :)) bu arada anlatmayi unuttum, ben dun gece yatinca saati sabah 6:55e kurayim derken 7:55e kurmusum. Ise gec kaldim kahvalti da yapamadim mandalina yedim. sonra midem kazindi tabineyse ogle yemeginden sonra normale dondum
her dedigin kelimeye katiliyorum canim aynen aynen ve de aynen
tamam
oiy noldu kusum sana kim ne yapti goster doveyim
iyi diosun da topigin en tombiki olarak ben boy boy resimlerimi buraya eklemek istemiyorum :26::26::26: ben de 60-70 olsam neysetaytla hem de, utanirim ben i ih
Döv onlarıııııııı
bende akşam canın değişik bişeyler çektii
dolabı acıp ne bulursamyemek geçti içimden ama
1 elma 1 portakal 1 muz yedim :)))
meyve sevmeyen ben midemde mide salatası yaptım
tamam tatlim sen iste
supersiiiinnn tebrik ederim canim
ben de su an tokum ama canim tatli birseyler yemek istiyor, ama direniyorum tabi ki :81:
emeklerim bosa gitmesin diye. bi de 80leri gormek uzere oldugumdan heyecanliyim :18: artik vereyim de kurtulayim yaa yedim yedim iste tum tatlilardan yedim simdiye kadar da ne oldu yani halime bak
citir olcam yaza (yaz sonu diyelim) kararliyim
tatlı çektiyse canın mideni kandırabilirsin
süt içebilirsin
meyve yiyebilirsin
nescafe yap bitane
amaki çikolata yemee azcık kalmış 8 li rakamlaraa
meyve yiyebilirim 9 gibi bilmiyorum, sporumu yapabilirsem ondan sonra. 10lu paket kitkat almistik bu arada 10 gunden fazla oldu, hala paketi acmadim ama orada oldugunu bilmek guzelyemicem
oh oh ne güzel menü ya. ben şu yeşil çayı bir sevemedim gitti . içemiyom çimen suyu gibi geliyor
bu arada sabah tartıldım söylemeden edemeyecem 72,9 çıktı oh oh inşallah cumaya kadar rejimi bozmam da vermeye devam ederim
benim iki aydır çekmecede durn cipsim var arada paketi seviyom
bu arada beni de ekleyin facebookunuza hu huuuu Fulya Bull <---
Canım ben ekledim seni
ismimi gönderdim sana ekle faceden :)
:))) ay evet herkez siyah badi siyah tayt giysin (tam belli olur kilolar) kafayı çekmeden resim ekleyelim sonra
mayısta en son halimizle tekrar çekilip ekleyelim arada fark olup olmayan gözlemlemiş oluruz
baskülü çeke çeke bi hal olduk belki baskülü çekerken duvara tutundun baskül az çıktı
ben kendimizide ekleyelim diyom ne var yani pehhh
iyi diosun da topigin en tombiki olarak ben boy boy resimlerimi buraya eklemek istemiyorum :26::26::26: ben de 60-70 olsam neysetaytla hem de, utanirim ben i ih
cnm tarcınlı yeşil çay çok güzel dene derim...inş 72 düşersin
Canım ben ekledim seni
Dün spor yapamadım bugün yapıp duş alayım havada soğudu evdeyim ama yinede korkuyorum hastalanırım diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?