Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benide takan yok neyse ben defolup gitmeyi tercih ediyorum görüşürüz

canım niye öyle dedin ben orada olsam hemen cevap veriridim sana. yemek koyacam sonra gelirim ama alınganlık yapma böyleee bu arada menün çok sağlıklı ve güzel

Ben geldiiim ay bugun ogleden sonra ilk defa hic acikmadim ya superdi, midem kuculuyor mu ne??? :)) bu arada anlatmayi unuttum, ben dun gece yatinca saati sabah 6:55e kurayim derken 7:55e kurmusum. Ise gec kaldim kahvalti da yapamadim mandalina yedim. sonra midem kazindi tabi neyse ogle yemeginden sonra normale dondum

Kesinlikle aynı fikirdeyiz.Dövmeyi seviyorum ama ölçülü olmak şartıyla bi insan kendını o hale neden cevırır kı Zayıf olmakmı ? Eminim süper bi duygudur ben hatırlamıyorum çünkü

her dedigin kelimeye katiliyorum canim aynen aynen ve de aynen

ne demek istiyosun yani fulyaaaa...yani havada karada ben illaki 1. olurum diyosun öylemi????o zaman hayda bre pehlivannnnnn....sende yarışmadasın..

tamam

oiy noldu kusum sana kim ne yapti goster doveyim

kız basküldeki rakamı çekicez bee

baskülü çeke çeke bi hal olduk belki baskülü çekerken duvara tutundun baskül az çıktı

ben kendimizide ekleyelim diyom ne var yani pehhh

iyi diosun da topigin en tombiki olarak ben boy boy resimlerimi buraya eklemek istemiyorum :26::26::26: ben de 60-70 olsam neyse taytla hem de, utanirim ben i ih

Döv onlarıııııııı

canım niye öyle dedin ben orada olsam hemen cevap veriridim sana. yemek koyacam sonra gelirim ama alınganlık yapma böyleee bu arada menün çok sağlıklı ve güzel

Teşekkür ederim sağlıklı valla öyle alıştırdım bünyeyi öylede gidiyor kiloma da yansıyor... Alınganlık yok cnm ya ne bileyim yazdım yazdım kimse bişe demedi

bazen bizimde yazdıklarımız aralarda kaynıyo sayfa ilerlediğindn dolayı böyle alınganlık yapmayalım çünkü kimse art niyetli takmamazlık yapmaz anlaştıkmıı:13:
Çok kaynadı belirteyim dedim

bende akşam canın değişik bişeyler çektii
dolabı acıp ne bulursamyemek geçti içimden ama
1 elma 1 portakal 1 muz yedim :)))
meyve sevmeyen ben midemde mide salatası yaptım

Döv onlarıııııııı

tamam tatlim sen iste

bende akşam canın değişik bişeyler çektii
dolabı acıp ne bulursamyemek geçti içimden ama
1 elma 1 portakal 1 muz yedim :)))
meyve sevmeyen ben midemde mide salatası yaptım

supersiiiinnn tebrik ederim canim
ben de su an tokum ama canim tatli birseyler yemek istiyor, ama direniyorum tabi ki :81:
emeklerim bosa gitmesin diye. bi de 80leri gormek uzere oldugumdan heyecanliyim :18: artik vereyim de kurtulayim yaa yedim yedim iste tum tatlilardan yedim simdiye kadar da ne oldu yani halime bak
citir olcam yaza (yaz sonu diyelim) kararliyim

tatlı çektiyse canın mideni kandırabilirsin
süt içebilirsin
meyve yiyebilirsin
nescafe yap bitane

amaki çikolata yemee azcık kalmış 8 li rakamlaraa

akşam yemeği niyetine 1.5 tabak mantar çorbası yarım dilim ekmek acıkta yoğurt yedimç pek doymadım ama yine gaz var midemde ya bıkım bu gaz sorunundan

tatlı çektiyse canın mideni kandırabilirsin
süt içebilirsin
meyve yiyebilirsin
nescafe yap bitane

amaki çikolata yemee azcık kalmış 8 li rakamlaraa

meyve yiyebilirim 9 gibi bilmiyorum, sporumu yapabilirsem ondan sonra. 10lu paket kitkat almistik bu arada 10 gunden fazla oldu, hala paketi acmadim ama orada oldugunu bilmek guzel yemicem

cnm tarcınlı yeşil çay çok güzel dene derim...inş 72 düşersin

bugünkü menümü
sabah kalkar kalmaz 2 bardak ılık su
2 dilim ekmek.
1 bardak çay.
3-4 çatal domatezli yumurta.
2 tane sucuk.

arada yeşil çay.

öglen bir kase K fileks,1 fincan yeşil çay.

arada bir dilim ekmek arası peynir,3 tane mandalin.

akşam.gene bir kase K fileks.

ve şimdide bir elma.

sipor yapamamıyorum ama en kısa zamanda başlıcam.
suyuda artırmam lazım bugün çok az su içtim.

Dün spor yapamadım bugün yapıp duş alayım havada soğudu evdeyim ama yinede korkuyorum hastalanırım diye...

Eddacım cok mantıklı bence :) zayıflıyorumu hatırlıyosun demı ? Nasıldı nasıl oldu kesınlıkle yapmalıyız pcye kaydeder saklarım ben onları bıde mayısta kılerı cekerız ÖNCE SONRA yaparız

Nerden o kanıya kapıldınkı anlamadım ?

baskülü çeke çeke bi hal olduk belki baskülü çekerken duvara tutundun baskül az çıktı

ben kendimizide ekleyelim diyom ne var yani pehhh

Ahhahuhu cinsin cinnnn Onu yapan kendını kandırır valla

iyi diosun da topigin en tombiki olarak ben boy boy resimlerimi buraya eklemek istemiyorum :26::26::26: ben de 60-70 olsam neyse taytla hem de, utanirim ben i ih

Ne olucak cnm benım sen benım fotolarımı gormedın heralde yemın ederım sen benden zayıf gorunuyorsun...Ayrıca kafamızı cekmıcezkı.Bide eklersın ben pcye kaydedınce sılersın formdan emın ol cok ısımıze yarıyacak o resımler Utanılacak bısey yok kız bız bızeyız ailecenek :)

benim iki aydır çekmecede durn cipsim var arada paketi seviyom

Ahhahahhuuhu sesli gülerimmm :)))

cnm tarcınlı yeşil çay çok güzel dene derim...inş 72 düşersin

İçine azda mısır puskulu koy bak dahah faydalı oluyo denendı onaylandı ....

Canım ben ekledim seni

Bende senı M.G ben :)

Dün spor yapamadım bugün yapıp duş alayım havada soğudu evdeyim ama yinede korkuyorum hastalanırım diye...

Offf bızım evde sobalı dus almak ıskence adeta helekı spordan sonra

Günaydın canlar ...

Herkese süper bi ÇARŞAMBA olsun :) Fikirlerinizi çok tutum kızlar :) Herkesten aynı performansı beklıyorum....

1) Bu cuma bildirim yaparken baskülün fotografını eklıyoruz :) Sadece bu haftaya mahsus bu uygulama mayısa kadar sürecek olan yarışma için....

2) Siyah tayt ve siyah bady herkesın evınde mevcuttur sanırsam.Onları giyip önden arkadan ve yandan 3 fotograf cekıp topiğe ekliyoruz.Bunu 16-21 OCAK arası yaparsak sevinirim.Bu fotoları ben pcme kaydedip mayısta aldığım fotolarla karsılastırıcam...

Yukarıdaki 2 madde hakkında fikirlerinizi bekliyorum kızlar :) Bi tarafı yok sadece vucudumuzu eklıcez kafalar kesılmıs olacak zaten burada kendı ısımlerımızıde kullanmıyoruz sorun teşkil etmez sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…